Patlama

Patlama

Son dakika patlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan patlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını patlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.997 patlama haberi bulunmuştur. Tüm patlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Vatan TV
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail Orta Doğu'da korkulanı yaptı ve İran'a karşı saldırı başlattı. İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Dünya
Gece kulübündeki yangın ile ilgili Şarkıcı Sinan Akçıl’dan yorum: "Cezalarını çeksinler"
Gece kulübündeki yangın ile ilgili Şarkıcı Sinan Akçıl’dan yorum: "Cezalarını çeksinler" Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Çok sayıda insanın hayatını kaybettiği yangınla ilgili Sinan Akçıl da paylaşım yaptı.
3.04.2024 Magazin
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor Taşıt kredilerinin sınırlı ve faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar kredi kartına başvurdu.
1.04.2024 Ekonomi
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, mart ayının başından bu yana gerçekleştirilen tatbikatlarda 5 askerin hayatını kaybetmesi üzerine tüm askeri tatbikatların askıya alınması talimatını verdi.
27.03.2024 Dünya
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti Almanya’nın Solingen kentinde dün gece 02.30 sularında çıkan yangında, biri bebek dört Bulgaristan Türkü hayatını kaybetti, 9'u ağır 21 kişi ise yaralandı. Savcılık faciaya ilişkin soruşturma başlattığını duyurdu.
26.03.2024 Gündem
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum"
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum" Adana’da bir kişi, tamirdeki lüks otomobille gezmeye çıktığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip çiğ köfteci ve markete daldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, dehşeti yaşayan çiğ köfteci, “Çok korktuk, Allah’a şükür bize bir şey olmadı. Sürücü de iyiydi, sadece uykulu olduğunu söyledi” dedi.
22.03.2024 Adana
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu başlayan lav akışının yavaşladığını, denize ulaşma ihtimali görmediklerini duyurdu.
18.03.2024 Dünya
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu ortaya çıkan lavın Grindavik kentine yaklaştığını duyurdu. Ofis, püskürmenin hala sürdüğünü ancak lavın akış hızının yavaşlamaya başladığını belirtti.
17.03.2024 Dünya
Odessa’da Miçotakis’in konvoyunun yakınında patlama oldu
Odessa’da Miçotakis’in konvoyunun yakınında patlama oldu Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Ukrayna’nın Odessa kentinde konvoyun 150 metre yakınında patlama meydana geldiği belirtildi. Yunanistan Devlet Bakanı Stavros Papastavrou olayı doğrulayarak, Yunan heyetinin durumunun iyi olduğunu aktardı.
6.03.2024 Dünya
Limanda atık tankında patlama meydana geldi
Limanda atık tankında patlama meydana geldi Kocaeli'nin Derince ilçesindeki özel limanda, atık tankında patlama oldu. Patlama sonrası çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
4.03.2024 Gündem
Sultangazi  Esentepe Mahallesi'nde doğal gaz hattında patlama meydana geldi
Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde doğal gaz hattında patlama meydana geldi Sultangazi'de doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
2.03.2024 Gündem
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Dünya
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı Başakşehir'de iki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaralananın olmadığı patlama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
12.02.2024 Gündem
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı?
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı? Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi. Sesi işitenler, “boğuk bir patlama”, “gök gürültüsü ile patlama sesi arasında bir ses” diyerek tarif edebildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesi duydukları anlarda evlerinin kapı ve pencerelerinde küçük çaplı “titreme” olarak tabir ettikleri bir sarsıntı da hissettiklerini ifade etti. Peki, Karadeniz'de gizemli ses nedir?
12.02.2024 Gündem
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni!
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni! Icardi, “Aşkın Olayım”ın ardından bir Cem Karaca şarkısıyla sevenlerine sürpriz yaptı. “Bekle Beni”yi söyleyen futbolcu, sinema filminde Cem Karaca’yı oynayan İsmail Hacıoğlu’na selam gönderdi.
25.01.2024 Magazin
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar?
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar? Yıllardır sinemada var olan ve izlenen birçok filmlerde fazlasıyla kullanılan CGI, yapımların kalitesini ve izlenme konforunu sağlamak için kullanılır. CGI, imgeleme ve görsel efekt oluşturmaya yarayan grafik uygulamasıdır. Bazen yeşil ve mavi perde de, bazen de oyuncular üzerine yerleştirilen sen sör yardımıyla sahneyi farklı boyutlara taşımaktadır. Teknik ekipmanların gelişmesi sonucunda filmlere sunduğu görsel yetkinlik ve görsel şov izleyici kitlesi tarafından tartışılamaz şekilde sevilmektedir. 
24.01.2024 Bilim ve Teknoloji
İsmail Kartal gönderdiğine bin pişman! Gittiği takımda gol makinesine dönüştü
İsmail Kartal gönderdiğine bin pişman! Gittiği takımda gol makinesine dönüştü Fenerbahçe'den Süper Lig ekibi Pendikspor'a transfer olan Umut Nayir kariyerinde patlama yaşıyor. Sarı-lacivertli takımda siftah yapamayan Umut Pendik'te gol makinesine dönüştü.
24.01.2024 Fenerbahçe
Zam oranını yetersiz bulan ev sahipleri tek tek harekete geçti! İşte kira artışı için yeni formül
Zam oranını yetersiz bulan ev sahipleri tek tek harekete geçti! İşte kira artışı için yeni formül Kiracı - ev sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Fahiş kira artışının önüne geçilebilmesi için uygulanmaya başlayan yüzde 25 artış sınırını aşmak isteyen ev sahiplerinin yeni formül arayışı sürüyor. Son iki yılda kira tespit davalarında patlama olduğunu ancak bu davanın beş yıldan eski kiracılara açılabildiğini belirten hukukçular, “Son aylarda uyarlama davasına talep arttı. Çünkü bunda zaman kriteri yok. Ev sahipleri 1-2 yıllık kiracılarına dava açıyor” dedi. Avukatlar ise uyardı: Uyarlama için düşük kira yetmez, öngörülemeyen mağduriyetin ispatı şart.
21.01.2024 Ekonomi
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia Sovyet döneminden kalan Rusya'nın en önemli uçaklarından A-50 Azak Denizi üzerinde kayboldu. Rus Telegram sayfaları uçağın bizzat Rusya tarafından düşürüldüğünü öne sürerken Ukrayna kanadı ise hava kuvvetlerinin A-50'yi düşürdüğünü iddia ediyor.
15.01.2024 Gündem
İş kazası nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yanan Beyzanur: Eski ben değilim artık
İş kazası nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yanan Beyzanur: Eski ben değilim artık Antalya'da kalfalık eğitimi sırasında, aracın yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken meydana gelen parlamada vücudunun yüzde 80'i yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (18), 7 ayda 15 ameliyat geçirdi. Hatmorioğlu, “Uzun süre yürüyemedim. Ellerimi doğru düzgün kullanamıyorum. Aynaya bakamıyorum. Eski ben değilim artık. Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu" dedi.
15.01.2024 Gündem
İzlanda’da yanardağda patlama: Lavlar kentteki evlere ulaştı
İzlanda’da yanardağda patlama: Lavlar kentteki evlere ulaştı İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağında dün yeni bir patlama meydana geldiğini ve lavların Grandavik kentindeki yerleşim yerlerine ulaştığını duyurdu.
15.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Patlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.