Patlama

Patlama

Son dakika patlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan patlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını patlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.981 patlama haberi bulunmuştur. Tüm patlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?
Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?Yellowstone’da şiddetli hidrotermal patlama yaşandı. Yaşanan patlamada fırlayan sıcak molozlar ziyaretçilere korkulu anlar yaşattı. Peki, Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?
24.07.2024Gündem
Klima satışlarında patlama! Satışlar çok iyi ama ürün yok
Klima satışlarında patlama! Satışlar çok iyi ama ürün yokMevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar bunalttı. Vatandaş serinlemek için klima, vantilatör gibi cihazlara koştu. Klima şirketleri talebe yetişemiyor, vantilatör ise karaborsaya düştü. Tüketici yüksek sezonda yüksek fiyata aldırmadı. Uzmanlar klima pazarının bu yıl 2 milyar doları aşacağını öngürüyor.
24.07.2024Gündem
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdı
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdıGazze'de 7 Ekim'den beri katliamlarına devam eden İsrail'i dün Husiler İHA ve balistik füzeyle vurdu. Saldırı sonrası yerel medya İran'ın vekil güçlerinin 5 bin İHA'lık devasa bir saldırı için geri sayıma geçtiğini bildirdi. Yemen'e peş peşe saldırılar gerçekleşti. Yemen saldırıdan İsrail'i sorumlu tuttu.
20.07.2024Dünya
Donald Trump'a mitingde suikast girişimi: Konuşma yaptığı sırada ateş açıldı, işte o saldırgan
Donald Trump'a mitingde suikast girişimi: Konuşma yaptığı sırada ateş açıldı, işte o saldırganABD başkan adayı Donald Trump'a, mitingde yaptığı konuşma sırasında ateş açıldı. Kulağından yaralanan Trump, kürsüden indirildi. Donald Trump, olaydan sonra yaptığı ilk açıklamada, "İyiyim ve tıbbi muayeneden geçiyorum." ifadesini paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden da düzenlediği basın toplantısında herkesin saldırıyı kınaması gerektiğini belirterek, "ABD'de bu tür hastalıklı şiddete yer yok" dedi. Öte yandan FBI, eski ABD Başkanı Trump'a suikast girişimi düzenleyen kişinin kimliğini açıkladı. Saldırgan olay yerinde öldürüldü. Saldırganla ilgili detaylar ortaya çıktı.
14.07.2024Dünya
Trump'a mitingde silahlı saldırı düzenlendi
Trump'a mitingde silahlı saldırı düzenlendiABD'de Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, seçim mitingi sırasında duyulan silah sesine benzer patlama ile sağ kulağından yaralandı, Trump'ı korumalar kürsüden indirdi.
13.07.2024Vatan TV
Silivri'de buzdolabı bomba gibi patladı, ev alev alev yandı
Silivri'de buzdolabı bomba gibi patladı, ev alev alev yandıSilivri'de, mutfaktaki buzdolabının motorunun patlaması sonucu yangın çıktı. Peş peşe patlamaların yaşandığı yangın sırasında çevrede panik yaşanırken, alevler itfaiye tarafından söndürüldü.
13.07.2024Gündem
İzmir'deki patlamada 5 kişi hayatını kaybetti! Vatandaşlar dehşet anını anlattı: Mahşer yeri gibiydi
İzmir'deki patlamada 5 kişi hayatını kaybetti! Vatandaşlar dehşet anını anlattı: Mahşer yeri gibiydiİzmir'in Torbalı ilçesinde dün meydana gelen ve 5 kişinin ölümü 63 kişinin de yaralanmasına neden olan patlama sırasında evlerinde ya da olay yakınında bulunan vatandaşlar, yaşadıklarını anlattı. Patlama anında 7 yaşındaki oğluyla evde olan Ayşe Çiftçi de basınçla ayaklarının yerden kesildiğini ve camlarının patladığını anlatarak "Olaydan sonra oğlum şoka girdi. Arkadaşlar geldi çıkardılar bizi evden. Aşağıya indiğimizde mahşer yeri gibiydi. Oğlumu, gözlerini kapatarak çıkardım. İnşallah yaralarımızı saracağız. Oğlum çok etkilendi." dedi.
1.07.2024Gündem
İzmir'de iş yerinde patlama! Binanın ağır hasarlı olduğu tespit edildi
İzmir'de iş yerinde patlama! Binanın ağır hasarlı olduğu tespit edildiİzmir'in Torbalı ilçesinde, unlu mamul üretimi yapan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Patlama anının ilk görüntüleri paylaşılırken 5 kişinin öldüğünü, 57 kişinin de yaralandığı bildirildi.
30.06.2024Gündem
İzmir'de doğal gaz patlaması! İşte patlama anının görüntüleri
İzmir'de doğal gaz patlaması! İşte patlama anının görüntüleriİzmir'in Torbalı ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir restoranda patlama meydana geldi. Sanayi tipi tüpün patlama sonrası 4 kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili incelemenin sürdüğünü belirtirken 35 vatandaşın da yaralandığını açıkladı. İzmir Valisi Süleyman Elban da sokakta bulunan 11 binada ise hasar meydana geldiğini belirtti.
30.06.2024Vatan TV
Adana - Pozantı yolunda kaza: Tır devrildi
Adana - Pozantı yolunda kaza: Tır devrildiAdana'nın Pozantı ilçesinde otoyolda kaza yapan akaryakıt yüklü tır alev alev yandı. Otoyolda Ankara-Adana istikameti trafiğe kapatıldı.
19.06.2024Adana
Araç fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor: Kurban bayramı öncesi ikinci el araçlarda alım fırsatı! Hem fiyat hem de talepte patlama yaşanacak
Araç fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor: Kurban bayramı öncesi ikinci el araçlarda alım fırsatı! Hem fiyat hem de talepte patlama yaşanacakGeçtiğimiz yıl sürekli artan ve fiyatlarda zirveyi gören otomobil sektörü bu yılın nisan ayından itibaren düşüşe geçti. Pazarda yaşanan durgunluğun ikinci el satışlarını neredeyse durma noktasına geldiğini aktaran sektör temsilcileri bu yılın ikinci yarısından itibaren otomobil sektöründe tekrar yükselişe geçeceğini işaret etti.
7.06.2024Gündem
Sitenin makine dairesinde metan gazı patladı: 2 işçi ağır yaralı
Sitenin makine dairesinde metan gazı patladı: 2 işçi ağır yaralıAydın'ın Kuşadası ilçesinde bir sitenin makine dairesinde metan gazının patlaması sonucu Kuşadası Belediyesi'nde görevli 2 işçi, ağır yaralandı.
5.06.2024Gündem
Endonezya'da Ibu Yanardağı'nda patlama
Endonezya'da Ibu Yanardağı'nda patlamaEndonezya'nın Kuzey Maluku eyaletindeki Ibu Yanardağı patlama sonrası kül ve duman püskürttü. Ulusal Afet Önleme Ajansından (BNPB) yapılan açıklamada ise beklenen şiddetli yağış nedeniyle ani sel ve soğuk lav akıntısı gibi felaketlere karşı uyarıda bulunuldu.
1.06.2024Dünya
Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı: 8 yaralı
Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı: 8 yaralıGaziantep'te bir lisedeki mezuniyet kutlaması sırasında helyum gazlı balonlar patladı. Patlama anları ve sonrasında çıkan alevlerin saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdığı olayda 8 öğrenci yaralandı.
24.05.2024Gaziantep
Ev sahibine kızan kiracı doğal gaz borularını kesip, evi patlattı
Ev sahibine kızan kiracı doğal gaz borularını kesip, evi patlattıBursa'da eşinden ayrılan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kiracı, doğal gaz borularını spiral ile keserek binayı havaya uçurdu. Patlama sonrası ortalık savaş alanına dönerken kiracı ise yanarak yaralandı. Kiracının ev sahibini eve çağırdığı ve o sırada patlamayı gerçekleştirmek istediği iddia edildi.
22.05.2024Gündem
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralıTokat'ın Erbaa ilçesinde, jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde meydana gelen patlamada 5'i asker 7 kişi yaralandı.
18.05.2024Gündem
NASA kuraklığın çaresini duyurdu! Güneşteki patlamalar yaşamı nasıl etkileyecek..
NASA kuraklığın çaresini duyurdu! Güneşteki patlamalar yaşamı nasıl etkileyecek..Güneş patlamasının kuraklığa karşı olumlu etki yaratacağını söyleyen Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Isınmaya bağlı olarak da buharlaşma artar ve sonuçta yağmur artar. Kuraklığın en büyük çaresi, güneşteki patlamalardır” dedi.
15.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağızCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024Gündem
Bin 500 liraya çalıştıracak günübirlik işçi bulamıyor
Bin 500 liraya çalıştıracak günübirlik işçi bulamıyorKahramanmaraş’ta yaşayan 67 yaşındaki Mustafa Uludağ, bahçelerinde bin 500 lira yevmiye ile çalıştıracak işçi bulamamaktan dert yanarak, işleri kendisinin yapmaya çalıştığını söyledi.
9.05.2024Gündem
İkinci el ilanlarda büyük patlama! Satmak isteyenin elinde kaldı, yeni uyarı geldi
İkinci el ilanlarda büyük patlama! Satmak isteyenin elinde kaldı, yeni uyarı geldiAraba piyasasıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. İkinci el otomobil piyasasında satışlar durma noktasında. Yılbaşında kısa süre içinde alıcı bulabilen araçlar bugünlerde zor satılıyor. İkinci el platformlarında satılık ilan sayısında patlama yaşandı. İlan sayıları 1 milyona dayandı. Peki vatandaşlar araçlarını neden satmak istiyor? İşte detaylar...
9.05.2024Ekonomi
Ruang Yanardağı nerede (harita konumu)? Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?
Ruang Yanardağı nerede (harita konumu)? Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?Ruang Adası’nda yer alan Ruang Yanardağı'nın dün lav ve kül püskürtmesinin ardından bölgede bulunan 12 bin kişi için tahliye kararı alındı. Ruang Yanardağı'nda volkanik faaliyetler devam ederken, söz konusu haberlerin ardından Ruang Yanardağı’nın nerede, hangi ülkede olduğu araştırılırken yanardağ patlamasının nasıl oluştuğu da sorgulanmaya başlandı. Peki, Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?
2.05.2024Gündem
Turizm sektörü rüzgarı arkasına aldı: Patlama yaşanacak
Turizm sektörü rüzgarı arkasına aldı: Patlama yaşanacakTurist sayısı ve turizm gelirinde tüm zamanların en iyi ilk çeyrek dönemini geride bırakan Türkiye’ye uzak pazarlardan gelişlerde de patlama yaşanıyor. ABD, Hindistan ve Kanada aylık bazda kendi rekorlarını kırdı.
2.05.2024Gündem
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildiKocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyorBalıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Patlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.