Sıcaklıklar

Sıcaklıklar

Son dakika Sıcaklıklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sıcaklıklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sıcaklıklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıcaklıklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıcaklıklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.813 sıcaklıklar haberi bulunmuştur. Tüm sıcaklıklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağanak yağmur geliyor, sıcaklıklar artıyor! İstanbul dahil birçok ilde tarih verildi
Sağanak yağmur geliyor, sıcaklıklar artıyor! İstanbul dahil birçok ilde tarih verildi Meteoroloji son dakika açıkladı ve haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Öte yandan hava sıcaklıklarıyla ilgili yeni uyarı yapıldı. İşte son dakika hava durumunun detayları...
22.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar beklenmedik şekilde düşecek, Nisan'da güneşe hasret kalacağız
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar beklenmedik şekilde düşecek, Nisan'da güneşe hasret kalacağız MGM ve Meteoroloji uzmanları art arda açıkladı. Hava sıcaklıkları birden düşecek. İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için alarm verildi. Yağmur ve fırtına bir arada geliyor. Gün ve saat açıklanarak vatandaşlar uyarıldı.
16.04.2024 Gündem
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sıcaklıklar artarken Meteoroloji merakla beklenen raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün Güneydoğu Anadolu ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklıkların hafta sonu İstanbul'da 2-3 derece, Ege ve Akdeniz'de ise 4-5 derece artacağını açıkladı. Bugün Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
Doğu Ekspresi’nden sonra iki yeni turistik tren daha geliyor
Doğu Ekspresi’nden sonra iki yeni turistik tren daha geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Turistik hatlarımız sayesinde vatandaşlarımız kültürel ve tarihi değerleri daha yakından görme imkanı bulacak" dedi.
11.04.2024 Ekonomi
Yağmur fena vuracak, sıcaklıklar düşüyor! Bayramın son günü başlıyor, göz gözü görmeyecek
Yağmur fena vuracak, sıcaklıklar düşüyor! Bayramın son günü başlıyor, göz gözü görmeyecek Meteoroloji yeni hava durumu raporunu açıkladı. Bayramın son günü etkili olmaya başlayacak. Yağmur ve fırtına etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayımladı. Yurdun bazı bölgelerinde kuvvetli sağanak yağışlar etkili olacak. İşte son dakika meteoroloji açıklamaları ve il il hava durumu...
11.04.2024 Gündem
Sıcaklıklar arttı, gençlerin sulama kanalında tehlikeli serinliği başladı! "Korkunun ecele faydası yok"
Sıcaklıklar arttı, gençlerin sulama kanalında tehlikeli serinliği başladı! "Korkunun ecele faydası yok" Adana’da havaların ısınmasıyla birlikte çocukların sulama kanallarında tehlikeli serinliği başladı. Sulama kanalına giren bir gencin, ‘Korkunun ecele faydası yok’ diyerek kanala atlaması pes dedirtti.
6.04.2024 Ceyhan
Adana'da sıcaklıklar düşüyor mu? İşte haftalık hava tahminleri
Adana'da sıcaklıklar düşüyor mu? İşte haftalık hava tahminleri Meteoroloji Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü haftalık hava tahminlerini duyurdu. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava yeniden soğuyacak mı? İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
Yerel seçim günü yurtta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı toz taşınımı uyarısında bulundu
Yerel seçim günü yurtta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı toz taşınımı uyarısında bulundu Seçim günü havalar nasıl olacak? Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne nasıl bir havada girecek? Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Meteoroloji, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de beklenen toz taşınımına ilişkin uyarıda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek"
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek" Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Zaimoğlu, “Ne yazık ki bahar mevsimi bu süreçte sona ermiş görünüyor. Ancak bunlar iklim değişikliği sonuçları” dedi.
29.03.2024 Adana
İklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek: Kararsız kış koşulları yaşayacağız
İklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek: Kararsız kış koşulları yaşayacağız Ankara Üniversitesi'nden iklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek, "Tüm Türkiye'de 2,5 derece civarında ortalamaların üzerinde bir kış mevsimi yaşadık. 2000'li yıllardan sonra dünyada belirgin bir ısınma eğilimi var ve her sene neredeyse sıcaklık rekorları tekrarlıyor. Ama bu 'artık hiç soğuk bir kış görmeyeceğiz, kar yağmayan kış görmeyeceğiz' demek değil. Kararsız kış koşulları yaşayacağız" dedi.
6.03.2024 Gündem
Adana Aladağ’da görsel şölen! Vatandaşlar akın etti
Adana Aladağ’da görsel şölen! Vatandaşlar akın etti Adana’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar doğal tabiat parklarına akın etti. Doğada görsel şölen yaşanırken haftanın stresini tabiat parkında atan vatandaşlar hafta sonunun keyfini çıkardı.
3.03.2024 Adana
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı!
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı! Binlerce kişi bekliyordu. Bakan Yumaklı açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 9 milyar lira tutarındaki mazot ve gübre desteği ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.
1.03.2024 Ekonomi
Mart'ta donacağız: Lapa lapa kar geri dönüyor! Bu kez fena vuracak, sıcaklıklar birden düşecek, saat verildi
Mart'ta donacağız: Lapa lapa kar geri dönüyor! Bu kez fena vuracak, sıcaklıklar birden düşecek, saat verildi Kar yeniden başlıyor. Güneşli günlerin ardından kuvvetli yağış geliyor. Birçok il için yeni uyarı yapıldı. Saat aralıkları verilerek yağışın en yoğun olacağı zaman açıklandı. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bahar beklentisi oluştursa da sıcaklıkların gece yarısı aniden düşmesi bekleniyor. Kara kış birden çökecek. Çok sayıda kent beyaza bürünecek. MGM'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Lapa lapa kar yağışı dalga dalga yarılacak. İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili yeni tarih verildi. Günlerce sürecek, Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili yeni açıklamaların detayları...
1.03.2024 Gündem
Yağmur sonrası lapa lapa kar yağacak! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, İstanbul dahil birçok ilde alarm verildi
Yağmur sonrası lapa lapa kar yağacak! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, İstanbul dahil birçok ilde alarm verildi Meteoroloji yeni hava durumunu açıkladı. Hava sıcaklıkları düşüyor. Kar yağışı geliyor. Hafta sonu plan yapmak isteyenler İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumunu araştırıyor. Meteoroloji'den edinilen son hava durumu tahminlerine göre ise Türkiye genelinde hafta sonu yağışlar etkili olacak. İşte hafta sonu hava durumu tahminleri...
17.02.2024 Gündem
Adana’da yağış etkili olmaya başladı! Sel tehlikesi var
Adana’da yağış etkili olmaya başladı! Sel tehlikesi var Adana’da bahar havasının ardından dün geceden itibaren sağanak yağış şehri etkisi altına aldı.
15.02.2024 Adana
Adana'ya kış geri mi dönüyor? Mevsim normallerine geri dönecek
Adana'ya kış geri mi dönüyor? Mevsim normallerine geri dönecek Adana'da son birkaç gündür etkisini gösteren sıcak hava, yerini yağmura bırakıyor. Meteoroloji'nin verilerine göre önümüzdeki hafta sıcaklıklar mevsim normallerine geri dönecek.
12.02.2024 Adana
Kar kuvvetli geliyor! Sıcaklıklar birden düştü, İstanbul, Edirne, Balıkesir, Bursa dahil onlarca kent için kritik uyarı...
Kar kuvvetli geliyor! Sıcaklıklar birden düştü, İstanbul, Edirne, Balıkesir, Bursa dahil onlarca kent için kritik uyarı... Kar alarmı verildi. Yeni soğuk hava dalgası yurda giriş yaptı. İller tek tek açıklandı. Meteoroloji çok sayıda kent için art arda uyarılarda bulundu. Lapa lapa yağacak. Soğuk havalar bir andan çökecek. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışının etkili olacağı iller açıklandı.
11.02.2024 Gündem
Kar yağışı dalgası pazartesi başlıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar eksiyi görecek, Meteoroloji açıkladı, işte il il hava durumu
Kar yağışı dalgası pazartesi başlıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar eksiyi görecek, Meteoroloji açıkladı, işte il il hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık yeni tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; hafta sonu Marmara ve Karadeniz'de sağanak yağışlı hava dalgası bekleniyor. Pazartesi gününden itibaren yeni kar yağışı dalgası başlıyor. Sıcaklıklar eksiye düşecek. Peki, bugün hava nasıl olacak? Hafta sonu İstanbul'da yağmur var mı? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 3 Şubat hava durumu değerlendirmeleri...
3.02.2024 Gündem
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece?
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece? Evren, kainat olarak da bilinen muhteşem bir yerdir ve içinde birçok gök cismi, yıldız ve gezegen bulunur. Bu yapılar arasında en soğuk yerler de vardır.
28.01.2024 Gündem
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim' Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
23.01.2024 Magazin
Yoğun kar yağışı için 23 il özellikle uyarıldı! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, kar kalınlığı 20 santimetreyi geçecek
Yoğun kar yağışı için 23 il özellikle uyarıldı! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, kar kalınlığı 20 santimetreyi geçecek Son dakika kar yağışı uyarıları art arda geliyor. MGM, Meteoroloji uzmanları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı vatandaşları kar yağışı, buzlanma ve çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. 23 il için alarm verildi. Kar kalınlığının 20 santimetreyi geçmesi bekleniyor. İşte kar yağışı için alarm verilen kentler ve İstanbul kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
23.01.2024 Gündem
Lapa lapa kar batıya ilerliyor! Sıcaklıklar 10 derece birden düştü, onlarca kentte yoğun kar yağışı başladı, kar İstanbul haritasına girdi
Lapa lapa kar batıya ilerliyor! Sıcaklıklar 10 derece birden düştü, onlarca kentte yoğun kar yağışı başladı, kar İstanbul haritasına girdi Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul dahil onlarca kent için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Meteoroloji, AKOM, Valilik ve uzmanlar tarafından yapılan açıklamaların ardından kar İstanbul haritasına yansıdı. Sıcaklıklar 10 derece birden düştü. Lapa lapa kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bölgeleri tek tek açıklayarak vatandaşları çığ, buzlanma ve don olaylarına karşı uyardı. Peki İstanbul kar yağışını saat kaçta görecek? Yoğun kar yağışı kent merkezinde etkili olacak mı? İşte kar yağışı için alarm verilen kentler ve İstanbul kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
22.01.2024 Gündem
Devlet desteği aldı, kendi işinin patronu oldu
Devlet desteği aldı, kendi işinin patronu oldu Devletin sağladığı karşılıksız para desteği imkanından yararlandı. Kendi işini açtı. Aydın’ın Çine ilçesinde engellilere yönelik devlet desteği ile iş sahibi olan Bahadır Şimşek, gençlere hayallerinin peşinden koşmaları tavsiyesinde bulundu.
22.01.2024 Gündem
Marmara lapa lapa kara teslim olacak! İstanbul için gün ve saat verildi, mevsim tamamen kışa dönüyor, zemheri soğukları geliyor, donacağız
Marmara lapa lapa kara teslim olacak! İstanbul için gün ve saat verildi, mevsim tamamen kışa dönüyor, zemheri soğukları geliyor, donacağız Kar yağışı ile ilgili yeni açıklama geldi. Son dakika uyarısında iller saat verilerek tek tek duyuruldu. Marmara'ya yoğun karın yağacağı gün ve saat net olarak belli oldu. MGM ve meteoroloji uzmanları art arda uyardı. İstanbul dahil çok sayıda kentte mevsim tamamen kışa dönüyor. Sıcaklıklar birden düşecek. Sadece saatler kaldı. Zemheri soğukları ansızın geliyor. İşte hava durumu ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
18.01.2024 Gündem
Yoğun kar yağışı, yağmur ve kuvvetli sağanak! Meteoroloji tarih vererek uyardı: Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek
Yoğun kar yağışı, yağmur ve kuvvetli sağanak! Meteoroloji tarih vererek uyardı: Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı. MGM'den yapılan açıklamaya göre hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına, yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.
17.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sıcaklıklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıcaklıklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.