Soğuk Hava

Soğuk Hava

Son dakika soğuk hava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soğuk hava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soğuk hava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soğuk Hava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soğuk hava gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.011 soğuk hava haberi bulunmuştur. Tüm soğuk hava haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağanak, fırtına ve soğuk hava dalgası geliyor! Meteoroloji İstanbul dahil 16 şehir için uyarılarda bulundu
Sağanak, fırtına ve soğuk hava dalgası geliyor! Meteoroloji İstanbul dahil 16 şehir için uyarılarda bulundu Soğuk ve sağanak havalar geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün radar verilerine göre 16 kent için sarı alarm verildi. İstanbul dahil birçok kentte saatler sonra soğuk ve sağanak hava etkisini gösterecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
18.04.2024 Gündem
Seçim günü hava nasıl olacak? İşte Adana ve çevre illerde 31 Mart hava durumu
Seçim günü hava nasıl olacak? İşte Adana ve çevre illerde 31 Mart hava durumu Mart ayına girmemizle birlikte değişken hava durumu akıllara seçim günü havanın nasıl olacağı sorusunu getirdi. Peki 31 Mart'ta oy verecek vatandaşları nasıl bir hava bekliyor?
29.03.2024 Adana
Meteoroloji açıkladı! Kar için son günler, güneşli günler geliyor
Meteoroloji açıkladı! Kar için son günler, güneşli günler geliyor Kar yağışı son günler... Tarih belli oldu. Meteoroloji kritik tarihi açıkladı. Güneşli günler için sayılı günler kaldı. Soğuk hava yerini sıcak havaya bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna birçok ilde sağanak yağmur bekleniyor. Ayrıca yurdun bazı bölümlerinde kar yağışı görülecek. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
6.03.2024 Gündem
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım"
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım" Adana'da temin ettikleri kanser ilaçlarını bakkal görünümlü depoda satan karı koca, polis tarafından gözaltına alındı. 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
29.02.2024 Adana
Hava bozuyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat, Pazartesi kar geliyor! Plan yapacaklar dikkat! 23 Şubat bugün hava nasıl?
Hava bozuyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat, Pazartesi kar geliyor! Plan yapacaklar dikkat! 23 Şubat bugün hava nasıl? Yurt genelinde hava durumu milyonların gündeminde yer alıyor. Son zamanlarda yurt genelinde yağış ve soğuk hava etkili olurken Meteoroloji hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 23 Şubat hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre; İzmir, Malatya, Diyarbakır, Siirt ve Urfa'da sağanak ve yağmur beklenirken, Erzurum, Kars, Van ve Malatya'da karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İşte "İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, yurt genelinde hava nasıl?" sorularının yanıtları
23.02.2024 Gündem
Güneşli günler kısa sürecek! Soğuk hava aniden çökecek, lapa lapa kar yağışı için tarih verildi
Güneşli günler kısa sürecek! Soğuk hava aniden çökecek, lapa lapa kar yağışı için tarih verildi Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Baharın gelişi beklenirken hava sıcaklıklarında ani düşüş olacak. Meteoroloji bir bölgeyi özellikle uyardı. Kar yağışı yoğunluğunu artıracak. Hava kar toplarken güneşli günler kısa sürecek. Güneşin ardından yeni soğuk hava dalgası ve ardından kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili yeni tarih verildi. Günlerce sürecek, Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili yeni açıklamaların detayları...
21.02.2024 Gündem
İklim krizi Adana'da da etkilerini gösteriyor
İklim krizi Adana'da da etkilerini gösteriyor Çukurova Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, bitkilerin metabolizmasının dışarıdaki sıcaktan etkilendiğini belirterek, ağaçların erken yeşerip çiçek açmasının iklim krizinden kaynaklandığını söyledi.
19.02.2024 Adana
Kışın bahar havası yaşayan Adanalılar pikniğe akın etti! "Kışı da yazı da aynı"
Kışın bahar havası yaşayan Adanalılar pikniğe akın etti! "Kışı da yazı da aynı" Adana’da kışın termometrelerin 20 dereceyi göstermesiyle vatandaşlar piknik alanları doldurdu.
18.02.2024 Adana
Ryan Kent oyuna girince inanamadılar: Soğuk hava deposundan çıkardı
Ryan Kent oyuna girince inanamadılar: Soğuk hava deposundan çıkardı Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe sahasında Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın uzun süredir şans vermediği Ryan Kent'i oyuna sürmesi, İskoçya'da gündem oldu.
13.02.2024 Fenerbahçe
Meyve ağaçları kış ortasında çiçek açıp meyve verdi! Şaşırtan gelişme
Meyve ağaçları kış ortasında çiçek açıp meyve verdi! Şaşırtan gelişme Adana’nın Kozan ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle ağaçlara çiçek açıp meyve verdi.
12.02.2024 Adana
Adana’da kışın ortasında bahar havası! Sokaklar doldu taştı
Adana’da kışın ortasında bahar havası! Sokaklar doldu taştı Adana’da Şubat ayında termometreler 21 dereceyi gösterdi. Kış ortasında kentte bahar havası yaşandı.
11.02.2024 Adana
Kar kuvvetli geliyor! Sıcaklıklar birden düştü, İstanbul, Edirne, Balıkesir, Bursa dahil onlarca kent için kritik uyarı...
Kar kuvvetli geliyor! Sıcaklıklar birden düştü, İstanbul, Edirne, Balıkesir, Bursa dahil onlarca kent için kritik uyarı... Kar alarmı verildi. Yeni soğuk hava dalgası yurda giriş yaptı. İller tek tek açıklandı. Meteoroloji çok sayıda kent için art arda uyarılarda bulundu. Lapa lapa yağacak. Soğuk havalar bir andan çökecek. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışının etkili olacağı iller açıklandı.
11.02.2024 Gündem
Yoğun mesai devam ediyor: "Pozantı'yı kara teslim etmiyoruz"
Yoğun mesai devam ediyor: "Pozantı'yı kara teslim etmiyoruz" İlçenin yüksek kesimlerinde yağan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Pozantı Belediyesi ekipleri de yoğun mesai harcayarak kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
1.02.2024 Adana
Güneş Enerjisi Kullanım Alanları Nelerdir? Güneş Enerjisi Nerelerde Kullanılır?
Güneş Enerjisi Kullanım Alanları Nelerdir? Güneş Enerjisi Nerelerde Kullanılır? Dünya'yı hem ısıtan hem de aydınlatan Güneş en büyük hem de yenilenebilir enerji kaynağıdır. Canlıların yaşam kaynağı olan Güneş sayesinde Dünya sapasağlam ayakta kalabilmektedir. Güneş enerjisi hidrojen gazının helyum enerjisine dönüşmesiyle oluşmaktadır. Çevreye bir zararı bulunmamakta her daim elde edilebilen bir enerji türü olarak hayatta var olmaktadır. Hem temiz hem maliyeti düşük hem de güvenilir bir enerji kaynağı olması sebebiyle günümüzde yaygınlaştırılmak amacıyla yoğun uğraşlar verilmektedir.
31.01.2024 Yaşam
Kar haritası ortaya çıktı! Lapa lapa kar İstanbul'a geliyor, onlarca kent Şubat'ta kara gömülecek
Kar haritası ortaya çıktı! Lapa lapa kar İstanbul'a geliyor, onlarca kent Şubat'ta kara gömülecek Kar yağışı başlıyor. Şubat ayı ile birlikte yeni soğuk hava dalgası İstanbul dahil onlarca kentte etkili olacak. Hava sıcaklıklarında görülen ani düşüle birlikte çok yoğun kar yağışı İstanbul'da etkili olacak. Günlerdir yapılan uyarıların ardından beklenen yağış gerçekleşmemişti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada Silivri'ye kadar gelen kar yağışının neden İstanbul'da etkisini göstermediği açıklanarak Şubat için net tarih verildi. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
31.01.2024 Gündem
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece...
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece... Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Gündem
Soğuktan kirpik ve kaşları dondu: Çıldır eksi 31,5 derece
Soğuktan kirpik ve kaşları dondu: Çıldır eksi 31,5 derece Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Vatan TV
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi binasında gençlerle bir araya geldi. İstanbul’da gençlerin söz sahibi olacağını belirten Kurum, “Belediye istihdamlarında yüzde 25 gençlik ve yüzde 25 kadın kotası koyacağız.” dedi. Gençler için bir dizi müjde açıklayan Kurum, toplu ulaşımda yüzde 40 indirim ve öğrenci evlerinde kalan gençlere 25 metreküp doğalgaz desteği verileceğini belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kurulacak olan ‘Gençlik Meclisi’ ile ilgili konuşan Kurum, “31 Mart akşamı inşallah gençlik kazanacak ve hep birlikte fetret dönemini bitireceğiz. Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız. Kuracağımız gençlik meclisinde her alandan, her meslek dalından sizleri temsil edecek genç arkadaşlarımız olacak.” dedi.
28.01.2024 Gündem
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi Trabzon'da soğuk hava ve fırtına nedeniyle balıkçılar, Karadeniz'e açılamayınca tezgahlarda balık fiyatları yükseldi. Sezon başında 30 liraya kadar gerileyen hamsinin kilo fiyatı, az avlanınca 100 liraya yükseldi.
28.01.2024 Ekonomi
Kar körlüğüne dikkat! ‘Göz sorunları kış aylarında artıyor’
Kar körlüğüne dikkat! ‘Göz sorunları kış aylarında artıyor’ Kış aylarında göz sağlığına dikkat! Soğuk hava, düşük nem seviyeleri, UV ışınları ve kar, göz sağlığını tehdit ediyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay kış aylarının göz kuruluğundan kar körlüğüne kadar birçok göz sağlığı problemini beraberinde getirdiğine dikkat çekerken güneş gözlüğü kullanımı, nemlendirici damlalar ve düzenli göz muayeneleri konusunda vatandaşı uyarıyor.
28.01.2024 Sağlık
Adana’nın kuzey ilçeleri beyaza büründü
Adana’nın kuzey ilçeleri beyaza büründü Adana’nın kuzey ilçeleri beyaza büründü. Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava Adana'nın kuzey ilçelerinde etkili olmaya başladı.
26.01.2024 Adana
Kar yağışı fena vuracak! Yeni soğuk hava dalgası geliyor, Meteoroloji açıkladı, İstanbul dahil 31 ilde alarm
Kar yağışı fena vuracak! Yeni soğuk hava dalgası geliyor, Meteoroloji açıkladı, İstanbul dahil 31 ilde alarm Kara kış gerçek yüzünü göstermeye başlıyor. Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması geldi. İstanbul dahil 31 il için kuvvetli kar ve sağanak uyarısı yapıldı. Turuncu ve sarı kodla alarm verildi. Öte yandan İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı İstanbul'da kar yağışının beklendiğini tarihi açıkladı. İşte son dakika hava durumunun detayları...
26.01.2024 Gündem
Adana'da termometreler 22 dereceyi gösterdi
Adana'da termometreler 22 dereceyi gösterdi Adana'da kış ortasında termometreler 22 dereceyi gösterirken, bahar havasını fırsat bilen vatandaşlar parklara akın etti.
24.01.2024 Adana
Kar ve fırtına fena vuracak! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, lapa lapa kar yağışı erken başladı
Kar ve fırtına fena vuracak! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, lapa lapa kar yağışı erken başladı Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu plan yapanlar planlarını tek tek iptal ediyor. AKOM; MGM ve uzmanlar art arda uyarmıştı. Kar, fırtına ve soğuk hava bir arada etkili oluyor. Birçok kent beyaza bürünürken kar yağışı İstanbul sınırına dayandı. İstanbul'a kar yağacak mı? Meteoroloji haritalı olarak paylaştı. İşte kar, fırtına ve soğuk hava ile ilgili son dakika uyarılarının ayrıntıları...
21.01.2024 Gündem
Yoğun ve kuvvetli kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor
Yoğun ve kuvvetli kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. İstanbul'da kar yağışı etkisini gösterecek. MGM haritalı olarak paylaşarak karın en yoğun olacağı bölgeler vatandaşların bilgisine sunuldu. Uzmanlar ise saat saat kar yoğunluğunu açıkladı. AKOM'dan ise son dakika uyarısı geldi. İşte İstanbul dahil onlarca kent için kar, fırtına ve soğuk hava uyarısı...
20.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Soğuk Hava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soğuk hava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.