Seçme

Seçme

Son dakika seçme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seçme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seçme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçme gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.138 seçme haberi bulunmuştur. Tüm seçme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Gündem
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
ALES/1 bu hafta sonu mu? ALES/1 sınavı ne zaman, saat kaçta? ÖSYM sınav takvimi
ALES/1 bu hafta sonu mu? ALES/1 sınavı ne zaman, saat kaçta? ÖSYM sınav takvimi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES-1) için geri sayım başladı. Yüksek lisans eğitimi alabilmek için yılın ilk ALES sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, gözlerini sınav tarihine çevirdi. ALES/1'e katılacak adaylar için ÖSYM sınav giriş yerlerini erişime açtı. Peki, ALES ne zaman yapılacak?
16.04.2024 Gündem
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte son dakika haberin detayları...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal'ın mazbata töreninde eksik imza ertelemesi
Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal'ın mazbata töreninde eksik imza ertelemesi Afyonkarahisar'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen CHP'li Burcu Köksal, törenle mazbatasını aldı. Mazbatadaki eksik bir imza nedeniyle tören 1 saat gecikmeli başladı.
3.04.2024 Gündem
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara göre 18 farklı ilde belediyeler işçi alımına başlıyor. Seçimin bitişiyle birlikte belediyeler ve şirketler bünyelerinde temizlik işçisi, bekçi, güvenlik elemanları almaya başladı. Bu gelişme kamu ilanlarını takip edenler için bir fırsat doğurdu. KPSS şartsız ilanlara başvurmak için İŞKUR e şubeye giriş yapmak yeterli. İşte başvuru şartları ve detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, farklı illerden gelen seyyar seçmenlere toplu şekilde oy kullandırıldığı iddiasını yalanladı.
31.03.2024 Gündem
BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı
BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı İş arayanların ilgiyle takip ettiği ilanların başında bekçi alımları geliyor. Özel sektörde inşaat bekçiliği ya da güvenlik alanında karıiyer yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. İŞKUR bu alanda ilerlemek isteyenlere kolaylık sunarak işveren ve işçi arasında köprü oluyor. KPSS şartı olmayan ve mülakatı da yapılmayan başvuru süreci adaylar için çok cazip.
27.03.2024 Çalışma Hayatı
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
ARDAHAN 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: ARDAHAN Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti ARDAHAN belediye başkan adayları
ARDAHAN 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: ARDAHAN Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti ARDAHAN belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Ardahan kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Ardahan seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Ardahan Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Ardahan belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
KIRŞEHİR 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: KIRŞEHİR Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti KIRŞEHİR belediye başkan adayları
KIRŞEHİR 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları ve oy oranları: KIRŞEHİR Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti KIRŞEHİR belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Kırşehir kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Kırşehir seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Kırşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Kırşehir belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 BİLECİK yerel seçim sonuçları ve oy oranları: BİLECİK Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti BİLECEK belediye başkan adayları
31 Mart 2024 BİLECİK yerel seçim sonuçları ve oy oranları: BİLECİK Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti BİLECEK belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Bilecik kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Bilecik seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Bilecik Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Bilecik belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Artvin yerel seçim sonuçları ve oy oranları: Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Artvin yerel seçim sonuçları ve oy oranları: Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları Yerel seçimlerde, Artvin kenti yeni belediye başkanını seçecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte belli olacak. Amasya seçim sonuçlarına ulaşmak için gazetevatan.com’un özel 2024 Seçim Ekranına bakabilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler tek tek detaylı bir şekilde sunulacak. Peki, Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İşte MHP AK Parti CHP İYİ Parti Artvin belediye başkan adayları
26.03.2024 Gündem
YÖK açıkladı! YKS'ye ek başvuru hakkı
YÖK açıkladı! YKS'ye ek başvuru hakkı YÖK, YKS başvurularını kaçıran adaylara ikinci geç başvuru hakkı tanıdı. Başvurular, 25-28 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.
23.03.2024 Gündem
MSÜ SONUÇLARI 2024 || MSÜ sonuçlarına nasıl bakılır? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı
MSÜ SONUÇLARI 2024 || MSÜ sonuçlarına nasıl bakılır? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav sonuçları açıklandı. 3 Mart'ta askeri öğrenci olabilmek için MSÜ sınavına katılım sağlayan öğrenciler, heyecanla ÖSYM'den gelecek sonuç duyurusunu bekliyordu. Peki, MSÜ sınav sonuçları nasıl sorgulanır? İşte ÖSYM sonuç sorgulama ekranı.
22.03.2024 Gündem
MSÜ taban puanları 2024! Sonuçlar açıklandı: MSÜ taban puanları düşer mi, 2024 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak, MSÜ’de astsubay taban puanları 2024 kaç net?
MSÜ taban puanları 2024! Sonuçlar açıklandı: MSÜ taban puanları düşer mi, 2024 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak, MSÜ’de astsubay taban puanları 2024 kaç net? ÖSYM MSÜ taban puanları ve kontenjanları 2024 bilgisi, sonuçların açıklanmasıyla gündeme geldi. MSÜ taban puanları ve kontenjanları açıklandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. MSÜ taban ve tavan puanları sayısal, eşit ağırlık ve sözel puan türüne göre değişkenlik gösteriyor. Kadın ve erkek adaylarda kontenjan sayısı da farklılık gösterdiğinden puanlar da değişebiliyor. Peki, MSÜ taban puanları ve kontenjanlar açıklandı mı? İşte en son açıklanan MSÜ taban puanları listesi…
22.03.2024 Gündem
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak öğretmen atamalarına yönelik araştırmalar devam ediyor. Mart ayıyla öğretmen atama takvimi ve branş dağılımı için beklentiler arttı. Bakan Tekin'in "2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacağız ve tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığımızın bize vereceği kadro sayısı doğrultusunda takvimimizi oluşturacağız." açıklamasında bulunmuştu. Söz konusu açıklamanın ardından “2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt aramaya çalışıyor.
16.03.2024 Gündem
Hastanelere hasta danışmanı: 31 Mart'a kadar alım devam ediyor: KPSS şartı yok, 18-60 yaş arası!
Hastanelere hasta danışmanı: 31 Mart'a kadar alım devam ediyor: KPSS şartı yok, 18-60 yaş arası! Sağlık sektöründe yer almak isteyenler İŞKUR üzerinden hasta danışmanı ilanlarına başvurmaya devame ediyor. Hastane personeli olmak isteyenlerin kaçırmayacağı bir fırsatta KPSS şartı yok, 18-60 yaş arasında olmak gerekiyor. İŞKUR ilanları üzerinden başvurular yapılabiliyor.
15.03.2024 Çalışma Hayatı
YÖK'ten YKS kararı: Puan şartı getirildi
YÖK'ten YKS kararı: Puan şartı getirildi "Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.03.2024 Gündem
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi?
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi? PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar, kurumun duyurusunu yaptığı personel alım ilanlarını pür dikkat takip ediyor. Geçen yıl 10 bin alım yapan, bu yıl da aynı sayıda personel alımının yapılacağı iddia edilen PTT'nin internet sitesinde yoğunluk yaşandı. Kurum hem kendisi hem iştirakleri için personel alımını duyurduğu ilanlara yapıyor. Peki KPSS şartı olmadan PTT alımı var mı? PTT personel alıımı 2024'ün hangi ayında olacak? İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Seçme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.