Şavşat

Şavşat

Son dakika şavşat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şavşat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şavşat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şavşat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şavşat gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 şavşat haberi bulunmuştur. Tüm şavşat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Artvin'de facia ucuz atlatıldı! Hızla ilerleyen iş makinesi, cadde üzerinde kurulu pazara daldı
Artvin'de facia ucuz atlatıldı! Hızla ilerleyen iş makinesi, cadde üzerinde kurulu pazara daldı Artvin’in Şavşat ilçesinde iş makinesi geri kayarak cadde üzerinde kurulan halk pazarına girdi. İş makinesinin, park halindeki araçlara çarptığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
14.03.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
Dev kaya karayoluna düştü, felaket ucuz atlatıldı
Dev kaya karayoluna düştü, felaket ucuz atlatıldı Artvin’de yamaçtan kopan dev kaya kütlesi karayoluna düştü, olay anında şans eseri yoldan araç geçmemesi muhtemel felaketi önledi.
5.01.2024 Gündem
Ardahan'da kar ve tipi; 57 köy yolu ulaşıma kapandı
Ardahan'da kar ve tipi; 57 köy yolu ulaşıma kapandı Ardahan'da kar yağışı ve tipi nedeniyle 57 köy yolu, ulaşıma kapandı.
25.12.2023 Gündem
Ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam dehşete düşüren o anları anlattı: Korku ve acıdan ayının ağzına elimi soktum ve dilini sıktım
Ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam dehşete düşüren o anları anlattı: Korku ve acıdan ayının ağzına elimi soktum ve dilini sıktım Merada hayvanları için ot toplarken ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam yaşadıklarını anlattı. Artvin’in Şavşat ilçesi Cevizli köyünde ayının saldırdığı yaşlı adam 5 gündür hastanede tedavi görüyor. Yaşananları anlatan 82 yaşındaki Mustafa Bilen, saldırı sırasında ayının dilini tutarak zaman kazandığını komşularının ardından yetişerek ayıyı öldürdüğünü söyledi.
11.10.2023 Gündem
Köye inen ayı tarladaki yaşlı adama dehşeti yaşattı!
Köye inen ayı tarladaki yaşlı adama dehşeti yaşattı! Artvin'in Şavşat ilçesinde köye inen ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam yaralandı. Çevredeki vatandaşların ayıyı öldürmesiyle kurtarılan şahıs, 112 ekiplerince yapılan müdahalenin ardından kaldırıldığı İlçe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
9.10.2023 Yaşam
Mevsimin ilk karı yağdı! Her yer beyaza büründü
Mevsimin ilk karı yağdı! Her yer beyaza büründü Artvin ve Rize'nin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı düştü. Yüksek rakımlı yaylalar ile dağ etekleri beyaz örtüye büründü.
10.09.2023 Yaşam
Oğlu için başladı! Şimdi tek geçim kaynağı oldu
Oğlu için başladı! Şimdi tek geçim kaynağı oldu Artvin’in Şavşat ilçesi Kayadibi köyünde yaşayan genç kadın arıcı Elif Kör, iki kovan arı ile başladığı arıcılık serüvenine kendi imkânlarıyla 50 kovan arıya çıkararak yoluna devam ediyor.
31.08.2023 Yaşam
Şuvamtoba Şenlikleri'nin 207.'si Artvin’in Şavşat ilçesinde düzenlendi
Şuvamtoba Şenlikleri'nin 207.'si Artvin’in Şavşat ilçesinde düzenlendi Artvin’in Şavşat ilçesinde yok olmaya yüz tutmuş yaylacılığı kültürü yaşatmak için yüzerce insan bin 800 rakımlı Papart Yaylası'na akın etti. 207.'si düzenlenen Şuvamtoba Şenlikleri'nde horonlar oynandı, türküler söylenerek doyasıya eğlenildi.
24.07.2023 Yaşam
Artvin’in Cittaslow ünvanlı ilçesi Şavşat'ın yeni gözdesi 'Balık Gölü'
Artvin’in Cittaslow ünvanlı ilçesi Şavşat'ın yeni gözdesi 'Balık Gölü' Artvin’in 'Sakin Şehir' (Cittaslow) unvanlı Şavşat ilçesinde bulunan ve havadan balığı andıran görüntüsü nedeniyle 'Balık Gölü' ismi verilen göl, doğa tutkunlarının yeni adresi haline geldi. Bölge, yaz aylarında pek çok yerli-yabancı turiste ve doğa fotoğrafçısına ev sahipliği yapıyor.
17.07.2023 Yaşam
Haziranda kar sürprizi çileye dönüştü! Sürücüler zor anlar yaşadı
Haziranda kar sürprizi çileye dönüştü! Sürücüler zor anlar yaşadı Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan Şavşat- Ardahan kara yolunun 2 bin 685 rakımlı Sahara Geçidi’ne kar yağdı. Hazırlıksız yakalanan sürücüler zorluk yaşadı.
25.06.2023 Yaşam
Haziran ayında şaşkına çeviren görüntü! Her yer beyaza büründü
Haziran ayında şaşkına çeviren görüntü! Her yer beyaza büründü Artvin’in Şavşat ilçesi Sahra Geçidi'nde etkili olan dolu etrafı beyaza bürüdü.
24.06.2023 Yaşam
Fiyatı altınla yarışıyor! Doğada kendiliğinden yetişiyor
Fiyatı altınla yarışıyor! Doğada kendiliğinden yetişiyor Fiyatı altın ile yarışan ve doğada kendiliğinden oluşan Kuzugöbeği mantarı, Artvin’de meraklıları tarafından yoğun ilgi görüyor.
11.05.2023 Ekonomi
Artvin'de eğitime kar engeli
Artvin'de eğitime kar engeli Artvin'de kar yağışı nedeniyle merkez, Borçka, Murgul, Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.
19.02.2023 Gündem
Artvin- Şavşat yolu, heyelanda kayaların düşmesiyle kapandı
Artvin- Şavşat yolu, heyelanda kayaların düşmesiyle kapandı Artvin- Şavşat kara yolu, heyelan nedeniyle yamaçtan kopan dev kaya parçalarının düşmesi sonucu ulaşıma kapandı.
17.02.2023 Gündem
10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak kar tatili var mı? MEB Valilik kararıyla kar tatili olan iller ilçeler listesi merak ediliyor! Van, Ağrı, Tunceli, Hakkari, Amasya…
10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak kar tatili var mı? MEB Valilik kararıyla kar tatili olan iller ilçeler listesi merak ediliyor! Van, Ağrı, Tunceli, Hakkari, Amasya… 10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak Salı günü kar nedeniyle okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Valilik açıklamaları yakından takip ediliyor. 9 Ocak Van ile Artvin’in 2 köyü tatil edilince veliler ve öğrenciler arama motorlarına yönelerek 10 Ocak kar tatili olan iller var mı? sorusuna yanıt arıyor.
9.01.2023 Eğitim
Karadeniz'de kar başladı, yollar kapandı
Karadeniz'de kar başladı, yollar kapandı Rize’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 ilçede 41 köy yolu ulaşıma kapandı. Artvin’de de dün akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan kar yağışı nedeniyle 78 köy yolu ulaşıma kapandı.
8.01.2023 Yaşam
Hepsi bin pişman! Yıllarca verdikleri emek böyle suya düştü
Hepsi bin pişman! Yıllarca verdikleri emek böyle suya düştü Ev sahibi olmak için elindeki tüm birikimlerini verdikleri kararla kaybettiler. Yıllarca biriktirdikleri paralarla, yaptırmak istedikleri evleri teslim alamayan vatandaşların başına gelenler duyanları hayrete düşürüyor.
21.11.2022 Yaşam
Ev sahibi olmak isterlerken hayatlarının şokunu yaşadılar
Ev sahibi olmak isterlerken hayatlarının şokunu yaşadılar Düzce'de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar hayatlarının şokunu yaşadı. Çelik konstrüksiyon firmasının kendilerini dolandırdığını iddia eden mağdurlar soluğu adliyede aldı. Yıllarca biriktirdikleri paralarla yaptırmak istedikleri evleri teslim alamayan vatandaşlar, firma sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte olayın detayları...
21.11.2022 Yaşam
Sis ve buzla kaplanan Sahara Geçidi'nde TIR ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Sis ve buzla kaplanan Sahara Geçidi'nde TIR ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı Ardahan - Artvin karayolu Sahara Geçidi'nde etkili olan sis ve buzlanma, TIR ile otomobilin çarpışmasına neden oldu. 2 kişinin hafif yaralandığı kaza sonrası kayan TIR, yolu kapattı.
4.11.2022 Yaşam
Ardahan'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Ardahan'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu Ardahan’da kent merkezinde yağmur yağarken yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.
28.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Sürüsüne doğru gelen ayıyı görüntüledi; 'Yolu şaşırmışsın kanka' diye bağırdı
Sürüsüne doğru gelen ayıyı görüntüledi; 'Yolu şaşırmışsın kanka' diye bağırdı Artvin'de Serkan Aydın (21) otlattığı büyükbaş hayvan sürüsüne doğru gelen ayıyı cep telefonuyla görüntüledi. Aydın, ayıya "Yolu şaşırmışsın kanka" diye bağırdı.
3.09.2022 Yaşam
Korkunç cinayet! 23 yaşındaki genç, babasını keserle öldürdü
Korkunç cinayet! 23 yaşındaki genç, babasını keserle öldürdü Artvin'nin Şavşat ilçesinde Emrah İnce (23), tartıştığı babası Dursun İnce'yi (53) keserle başına vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Emrah İnce, tutuklandı.
28.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şavşat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şavşat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.