Sanatçı

Sanatçı

Son dakika sanatçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sanatçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sanatçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sanatçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sanatçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.727 sanatçı haberi bulunmuştur. Tüm sanatçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkan Şoray 50 yıl sonra o fotoğraftaki şehitleri ziyaret etti
Türkan Şoray 50 yıl sonra o fotoğraftaki şehitleri ziyaret ettiTürkan Şoray, Kıbrıs Türk Barış Harekâtı’nın 50’nci yıl etkinliklerine katıldı. Ziyareti sırasında 50 yıl önce birlikte fotoğraf çektirdiği ve savaşta şehit olan askerlerin mezarına da giden sanatçı duygu dolu anlar yaşadı.
18.10.2024Magazin
Emir Can İğrek Diyarbakır'da dinleyicisiyle bir araya geldi: Onur Can Özcan'ı andı
Emir Can İğrek Diyarbakır'da dinleyicisiyle bir araya geldi: Onur Can Özcan'ı andıEmir Can İğrek, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Diyarbakır’da izleyici karşısına çıktı.
18.10.2024Magazin
Sanatçı Umut Akyürek kızının madde bağımlısı olduğunu açıkladı:  "Kızım bağımlı ya ölecek ya öldürecek"
Sanatçı Umut Akyürek kızının madde bağımlısı olduğunu açıkladı: "Kızım bağımlı ya ölecek ya öldürecek"Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya hesabında 19 yaşındaki kızı Melek Bal Ertuğrul’un madde bağımlısı olduğunu ve psikolojik sorunlar yaşadığını anlatarak gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu.
18.10.2024Magazin
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hayatını kaybetti! Sanat dünyasından taziye mesajları
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hayatını kaybetti! Sanat dünyasından taziye mesajlarıAvrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Bir Demet Tiyatro ve Seksenler' dizisinin de aralarında bulunduğu bir çok yapımda yer alan sanatçı Vural Çelik hayatını kaybetti.
18.10.2024Magazin
Yapay zekada korkutan detay! Sahte tarih tsunamisi her şeyi çarpıtabilir
Yapay zekada korkutan detay! Sahte tarih tsunamisi her şeyi çarpıtabilirYapay zeka ile oynanmış fotoğraflar hayatın her alanına girerken, yapay zeka dokunuşlu sahte tarihi fotoğraflar da giderek yaygınlaşmaya başladı. Tüm geçmişimizi bulanıklaştırabilecek detaylar...
17.10.2024Gündem
Dünya turnesine çıkmaya hazırlanan Emrah'ın özel kulis istekleri ortaya çıktı
Dünya turnesine çıkmaya hazırlanan Emrah'ın özel kulis istekleri ortaya çıktıDünya turnesine hazırlanan Emrah’ın otel ve kulis istekleri ortaya çıktı. Özel uçağı şart koşan şarkıcı, konaklayacağı otel odaları için de renksiz halıdan müzik sistemine bir dizi istekte bulundu.
14.10.2024Magazin
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur mu
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur muAltın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan Nur Sürer, ödülü alırken yaptığı konuşmada “Kadınlardan elinizi çekin” diyerek son yıllarda gittikçe artan erkek şiddetine ve İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekti.
14.10.2024Magazin
Mahsun Kırmızıgül: Bir tek onunla huzur buluyorum!
Mahsun Kırmızıgül: Bir tek onunla huzur buluyorum!Mahsun Kırmızıgül, yalnızlığını senaryo çalışarak ve piyanonun başında müzikle uğraşarak bertaraf ettiğini söyledi. Sanatçı, “Şu an en önemli şey kızım” dedi.
14.10.2024Magazin
Funda Arar, kadın cinayetlerine ilişkin tepkisini dile getirdi: Merhamet duygusu kalmadı
Funda Arar, kadın cinayetlerine ilişkin tepkisini dile getirdi: Merhamet duygusu kalmadıFunda Arar, son dönemde işlenen kadın cinayetlerine tepkisini dile getirdi.
12.10.2024Magazin
Ünlü sanatçı Feridun Düzağaç 55 yaşında ikinci kez baba oldu!
Ünlü sanatçı Feridun Düzağaç 55 yaşında ikinci kez baba oldu!Hafızalara kazınan birçok şarkıya imza atan Feridun Düzağaç 55 yaşında ikinci kez baba oldu. Feridun Düzağaç ve Tuba Tanışık çiftinin Vega isimli kızları geçtiğimiz ay dünyaya geldi.
12.10.2024Magazin
Türkan Şoray, Bozok Film Festivali'nde! 'Gerçek hayatta da Cemşit’e giderdim'
Türkan Şoray, Bozok Film Festivali'nde! 'Gerçek hayatta da Cemşit’e giderdim'Türkan Şoray, Yozgat'ta düzenlenen 3. Bozok Film Festivali’ne katıldı.
12.10.2024Magazin
Saplantılı hayranı Tan Taşçı'nın kabusu oldu: 3. kez uzaklaştırma çıkarıldı
Saplantılı hayranı Tan Taşçı'nın kabusu oldu: 3. kez uzaklaştırma çıkarıldıTan Taşçı yıllardır kendisini rahatsız eden saplantılı hayranı Nurşan Ç.’den kurtulamıyor. Hakkında ‘ısrarlı takip’ suçundan ceza davası açılan Nurşan Ç.’nin tacizlerini sürdürdüğünü iddia eden ünlü şarkıcı yeniden mahkemeye başvurdu ve saplantılı hayranı için bir kez daha 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
12.10.2024Magazin
Ünlü sanatçı Fedon Metin Arolat'ı andı: "Sahnede ölmek istiyorum"
Ünlü sanatçı Fedon Metin Arolat'ı andı: "Sahnede ölmek istiyorum"37 yıl aradan sonra yeniden Zorba sahnesinde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan ünlü sanatçı Fedon, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Metin Arolat’ı andı ve “Metin gibi, Zeki Müren gibi sahnede ölmek benim için onurdur” dedi.
11.10.2024Magazin
Adana Seyhan’da seyyar satıcılar kayıt altına alınacak
Adana Seyhan’da seyyar satıcılar kayıt altına alınacakSeyhan ilçesinde başıboş dolaşan ve düzensiz dağılımla kaldırımları işgal eden seyyar satıcıların kayıt altına alınıp kirasını öder hale gelmesi için hazırlanan proje kapsamında düğmeye basıldı. Başkan Oya Tekin çalışmaların başlatılması için ilgili yardımcılarına ve müdürlerine talimat verdi.
10.10.2024Adana
Sibel Can'dan gündem olan sözleriyle ilgili açıklama: "Güvendeyim'in karşılığı budur"
Sibel Can'dan gündem olan sözleriyle ilgili açıklama: "Güvendeyim'in karşılığı budur"Sibel Can'ın Türkiye'de yaşanan kadın cinayetleriyle ilgili sözleri gündeme oturmuştu. Sibel Can gelen tepkiler üzerine Instagram hesabından yeni bir açıklama yaptı. Ünlü sanatçı, "Manipüle ederek, söylenilen ve anlatılmak istenen şeyi başka anlamlar yükleyerek servis etmek hiç kimseye bir şey kazandırmayacaktır." dedi.
9.10.2024Magazin
Mahsun Kırmızıgül: Önlem alınmazsa bunlar sadece fragman olur
Mahsun Kırmızıgül: Önlem alınmazsa bunlar sadece fragman olurİkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in vahşice katledilmesi, tüm Türkiye’de infiale neden oldu. Kadınlara yönelik şiddet olaylarının artmasına tepki gösteren ünlü isimler, sokakların da giderek tekinsiz hale geldiğini söyleyerek acil önlem çağrısında bulundu.
8.10.2024Magazin
Fedon kimliğine yönelik tepkilerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi: Vatanımı seviyorum
Fedon kimliğine yönelik tepkilerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi: Vatanımı seviyorumGrek müziğin usta ismi Fedon, kimliğine yönelik tepkilerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi: “Bana ‘gâvur’ diyorlar ama bu ülke için benden daha fazla mücadele eden yok. Vergimi ödüyorum, 27 ay askerlik yaptım. Vatanımı seviyorum.”
8.10.2024Magazin
Dünyanın en zengin kadın müzisyeni Taylor Swift oldu
Dünyanın en zengin kadın müzisyeni Taylor Swift oldu5 Kasım'da gerçekleşecek ABD seçimleri öncesi Taylor Swift'in kime oy vereceği merak edilmişti. Forbes, ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in servetini güncelledi. Taylor Swift bu servetiyle Rihanna'yı geride bıraktı.
7.10.2024Magazin
Müjdat Gezen rahatsızlandı: Gösterisi iptal oldu!
Müjdat Gezen rahatsızlandı: Gösterisi iptal oldu!Sanatçı Müjdat Gezen yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle gösterisini iptal etmek zorunda kaldı.
7.10.2024Magazin
Dünyaca ünlü sanatçı Madonna'nın kardeşi hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü sanatçı Madonna'nın kardeşi hayatını kaybetti!Dünyaca ünlü sanatçı Madonna'nın kardeşi Christopher Ciccone 63 yaşında kanserden hayatını kaybetti. Madonna duygusal bir mesaj yayınladı.
7.10.2024Magazin
Antalya'da yedi yıl boyunca ‘bizim evde damat yok' diye şarkı söyleyip evinin damadı yaptı
Antalya'da yedi yıl boyunca ‘bizim evde damat yok' diye şarkı söyleyip evinin damadı yaptıAntalya'da 22 yaşındaki genç kadın, lise çağlarında aşık olduğu gence ‘bizim evde damat yok' sözlerini içeren şarkıyı söyleye söyleye evinin damadı yaptı. 7 yıl boyunca birbirlerinden kopmayan gençler, güzel bir düğünle dünyaevine girdi. Sesi oldukça güzel olan gelin ise düğününde de yine o şarkıyı söyledi, davetliler ise salona sanatçı geldiğini sandı. Ortaokulda tanışan ve aynı sınıfta okuyan Gülay (22) - Samet Ulusan (23) çifti, liseye geçtiklerinde ise birbirlerine olan ilgilerini paylaştı. Çevresi tarafından sesinin güzel olduğu söylenen Gülay, o yıllarda söylemeye başladığı ‘Aykırı Yollarına' adlı şarkıyı, her defasında erkek arkadaşı Samet için söylemeye başladı.
6.10.2024Gündem
Türkücü İzzet Yıldızhan'dan oğlunu düğün için dikkat çeken çıkış: Bir araba parası toplandı
Türkücü İzzet Yıldızhan'dan oğlunu düğün için dikkat çeken çıkış: Bir araba parası toplandıTürkücü İzzet Yıldızhan'ın oğlu Mustafa Yıldızhan ile Ecem Demirdöğen, geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. Kıbrıs'ta sahneye çıkan İzzet Yıldızhan düğünle ilgili açıklamalar yaptı.
5.10.2024Magazin
Yavuz Bingöl - Nilşah Ağaoğlu nikah şahitlerini açıkladı!
Yavuz Bingöl - Nilşah Ağaoğlu nikah şahitlerini açıkladı!Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu’na evlenme teklifi etti. Yavuz Bingöl nikah tarihlerini de açıkladı.
5.10.2024Magazin
Tuğçe Tayfur'un eşi Muhammet Aydın gözaltına alındı
Tuğçe Tayfur'un eşi Muhammet Aydın gözaltına alındıÜnlü sanatçı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur'un eşi Muhammet Aydın'ın ofisinde ihbar üzerine yapılan aramada ruhsatsız 2 tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan Muhammet Aydın, adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.
4.10.2024Magazin
Türk sinemasının 'Sultan'ı ile Yeşilçam filmleri senfonisi: Türkan Şoray: 'Hep şarkılar söylediğimiz bir dünya olsun'
Türk sinemasının 'Sultan'ı ile Yeşilçam filmleri senfonisi: Türkan Şoray: 'Hep şarkılar söylediğimiz bir dünya olsun'Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın rol aldığı filmlerin müziklerini sahneye taşıyan ‘Türkan Şoray’ın Sonsuz Senfonisi’ konseri, İstanbul’dan sonra Ankara’da düzenlendi.
4.10.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sanatçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sanatçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.