Ferdi Tayfur

Ferdi Tayfur

Son dakika ferdi tayfur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferdi tayfur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferdi tayfur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferdi Tayfur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferdi tayfur gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 ferdi tayfur haberi bulunmuştur. Tüm ferdi tayfur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızının verdiği röportajın ardından konuştu: 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı'
Kızının verdiği röportajın ardından konuştu: 'Neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı' Eski eşi Necla Nazır, kızı Tuğçe Tayfur ve damadı Muhammet Aydın'ın verdiği röportaj sonrası Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
13.04.2024 Magazin
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar...
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar... Adana, Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan birçok ünlü şarkıcıyı bünyesinde barındırıyor. Bu şarkıcılar arasında Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, Ümit Besen, Hakkı Bulut, Murat Kekilli ve Murat Göğebakan gibi isimler bulunuyor. Her biri kendi alanlarında büyük başarılar elde etmiş ve Türkiye'nin dört bir yanında tanınan bu sanatçılar, Adanalı olmalarıyla da öne çıkıyor. İşte Adanalı ünlü seslerden bazıları...
20.02.2024 Adana
Tuğçe Tayfur karnı burnunda son halini yayınladı! 'Üçüncü fotoğraf şaka mı?'
Tuğçe Tayfur karnı burnunda son halini yayınladı! 'Üçüncü fotoğraf şaka mı?' Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda anne olacağını açıklamıştı. Tayfur sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ilk kez karnı burnunda pozunu paylaştı.
15.01.2024 Magazin
Bebek bekleyen Tuğçe Tayfur eşi Muhammet Aydın'ı sildi
Bebek bekleyen Tuğçe Tayfur eşi Muhammet Aydın'ı sildi Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 5 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Evliliğiyle gündeme gelen Tayfur kısa süre önce de hamile olduğunu açıkladı. Tuğçe Tayfur şimdi de eşini silince gündem oldu.
24.12.2023 Magazin
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur müjdeyi verdi! Üç ay önce evlenmişti!
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur müjdeyi verdi! Üç ay önce evlenmişti! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur anne olacağını duyurdu. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın şarkıcı kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla yeniden gündemde. Geçtiğimiz ağustos ayında üçüncü kez nikah masasına oturan Tayfur, hamile olduğunu açıkladı.
14.11.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur'un eski eşi Taner Şafak sessizliğini bozdu, Necla Nazır’a ağır sözler! Herkesin ipliği pazara çıkacak!
Tuğçe Tayfur'un eski eşi Taner Şafak sessizliğini bozdu, Necla Nazır’a ağır sözler! Herkesin ipliği pazara çıkacak! Tuğçe Tayfur'un hakkında "Efe babasının evinden hep travma ile dönüyor" iddiasında bulunduğu eski eşi Taner Şafak, sessizliğini bozdu. Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz ay Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Dün 2. Sayfa’ya konuk olan çift, özel hayatlarıyla ilgili merak edilenleri anlattılar. Söz Tuğçe Tayfur’un Taner Şafak ile evliliğinden olan oğlu Efe’ye geldi. Tayfur, oğlunun yeni eşine baba dediğinden ve biyolojik babasının evine gittiğinde yaşadığı travmalardan bahsetti. İddiaların hedefindeki baba Taner Şafak sessizliğini telefonla bağlandığı programda bozdu. Şafak ‘Travmatik hayat yaşayan ben değilim. Bende satılık evlat yok’ dedi.
27.09.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur'dan samimi açıklama: Evlenene kadar elimi dahi tutmadı
Tuğçe Tayfur'dan samimi açıklama: Evlenene kadar elimi dahi tutmadı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz ağustos ayında işketmeci Muhammet Aydın ile nikah masasına oturdu. Son günlerde Aydın'ın 'montaj' olduğunu iddia ettiği videolar nedeniyle gündemde olan çift, 2. Sayfa programına konuk oldu. Muhammet Aydın ile ilişkisini anlatan Tuğçe Tayfur "Evlenene kadar elimi dahi tutmadı" dedi.
26.09.2023 Magazin
Ferdi Tayfur ve Necla Nazır sürpriz evliliğe karşı mı çıktı? Tuğçe Tayfur açıkladı
Ferdi Tayfur ve Necla Nazır sürpriz evliliğe karşı mı çıktı? Tuğçe Tayfur açıkladı Muhammet Aydın'la evli olan Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, evliliğine annesi Necla Nazır ile babası Ferdi Tayfur'un karşı çıktığı yönündeki iddialara fotoğraflı yanıt verdi.
27.08.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur'un paylaşımı dikkat çekti: 'Evli adamın Instagram'ı olmaz'
Tuğçe Tayfur'un paylaşımı dikkat çekti: 'Evli adamın Instagram'ı olmaz' Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz hafta Muhammet Aydın ile dünya evine girdi. Tayfur, eşiyle paylaştığı gönderisine eklediği notla dikkat çekti.
25.08.2023 Magazin
Ferdi Tayfur'ın kızı Tuğçe Tayfur evlendi: Gelinliği gündem oldu
Ferdi Tayfur'ın kızı Tuğçe Tayfur evlendi: Gelinliği gündem oldu Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, kısa bir süre önce tanıştığı Muhammet Aydın ile evlendi.
14.08.2023 Magazin
Ferdi Tayfur ve Necla Nazır‘ın kızları Tuğçe Tayfur evleniyor!
Ferdi Tayfur ve Necla Nazır‘ın kızları Tuğçe Tayfur evleniyor! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yeni aşka yelken açtı. Tayfur Instagram hesabından paylaşım yaparak evleneceğini duyurdu.
10.08.2023 Magazin
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Tan Taşçı kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Şarkıcı Tan Taşçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Burdur'un Bucak ilçesinde tırla çarpışan cipteki şarkıcı Tan Taşçı, menajeri ve yanlarındaki bir kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Taşçı ile yanındaki iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı.
10.08.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa'ya 2 ay uzaklaştırma!
Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa'ya 2 ay uzaklaştırma! Sanatçı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın tek çocuğu olan Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını, tehdit ve şantaja uğradığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.
24.07.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatında yaşadığı sorunlarla magazin gündeminden düşmüyor. İş insanı sevgilisi Burak Kalfa tarafından özel görüntüleri ile tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürdü. Tayfur, "Bak ne diyeceğim ne varsa paylaş çünkü sayılı günlerin. O girdiğin delikten seni çıkaracaklar" sözleriyle dikkat çekti.
23.07.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur eski nişanlısını suçladı: Beni eve kilitleyip yumrukladın!
Tuğçe Tayfur eski nişanlısını suçladı: Beni eve kilitleyip yumrukladın! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa'yı kendisine şantaj yapmakla suçladı. Sosyal medya hesabından şiddete maruz kaldığını iddia eden Tayfur, Burak Kalfa hakkında uzaklaştırma kararı aldı.
20.07.2023 Magazin
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum Şarkıcı Hera Aslan, geçtiğimiz akşam Ataşehir’de bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, konserinde ilk kez Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve Ebru Gündeş gibi isimlerin şarkılarını seslendireceğini söyledi. Ünlü şarkıcı, evde sevgilisi Ozan Doğulu'ya da arabesk şarkılar söylediğini ve sevgilisini şarkılarıyla duygulandırdığını açıkladı.
13.05.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur son paylaşımlarıyla dikkat çekti!
Tuğçe Tayfur son paylaşımlarıyla dikkat çekti! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır kızı Tuğçe Tayfur, son dönemde özel hayatındaki gelişmeler ile adından söz ettiriyor. Tuğçe Tayfur, geçen aylarda "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından da fotoğraflarını silerek dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Tayfur tesettüre girdiği haberleriyle gündem olmuştu. Farklı tarzı ile dikkat çeken ve Tuğçe Tayfur nişanlısından ayrılınca eskiye döndü ve yeni paylaşımlarıyla dikkat çekti.
9.05.2023 Magazin
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi!
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Daha önce sahneleri bıraktığını açıklayan Tuğçe Tayfur önceki gün nişanlısı Burak Kalfa ile bir fotoğrafını paylaşarak tesettüre girdiğini duyurdu.
22.03.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur önce müziği sonra da nişanlısını bıraktı!
Tuğçe Tayfur önce müziği sonra da nişanlısını bıraktı! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine müziği bıraktığını duyurmuştu."Maneviyatım ağır basıyor" diyen Tayfur sosyal medya fotoğraflarının da çoğunu sildi. Tuğçe Tayfur'dan sürpriz bir hamle daha geldi. Bir süredir birlikte olduğu nişanlısı Burak Kalfa ile yollarını ayırdı.
8.01.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur kararıyla şaşırttı! "Bana ağır gelmeye başladı"
Tuğçe Tayfur kararıyla şaşırttı! "Bana ağır gelmeye başladı" Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İş insanı sevgilisiyle nişanlanan ve kısa sürede nişan atıp sonra tekrar barışan Tuğçe Tayfur sahneleri bırakma kararı aldı. "En büyük gururum babamın şarkılarını sizlerle birlikte hep bir ağızdan söyledim" diyen Tayfur, sosyal medyadaki açıklamasıyla dikkat çekti.
6.01.2023 Magazin
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Ferdi Tayfur'un son halini menajeri paylaştı!
Ferdi Tayfur'un son halini menajeri paylaştı! 2011 yılında geçirdiği yüz felcinin ardından Marmaris’te gözlerden uzak bir hayat süren Ferdi Tayfur, zaman zaman sosyal medyadan yapılan paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda kızı Tuğçe Tayfur'u nişanlayan ancak törene katılmayan usta ismin son hali, menajerinin yayınladığı kare ile ortaya çıktı.
18.10.2022 Magazin
Tuğçe Tayfur nişanlısı Burak Kalfa ile barıştı!
Tuğçe Tayfur nişanlısı Burak Kalfa ile barıştı! Ferdi Tayfur'un Necla Nazır ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur, bir süredir aşk yaşadığı Burak Kalfa ile geçtiğimiz ay nişanlanmıştı. Önceki gün Tuğçe Tayfur'un nişandan 16 gün sonra Burak Kalfa'dan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Çiftin bugün de barıştığı öğrenildi.
5.10.2022 Magazin
Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa nişandan 16 gün sonra ayrıldı!
Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa nişandan 16 gün sonra ayrıldı! Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, 16 gün önce nişanlandığı sevgilisi Burak Kalfa ile yollarını ayırdı.
4.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ferdi Tayfur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferdi tayfur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.