Sertap Erener

Sertap Erener

Son dakika sertap erener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sertap erener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sertap erener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sertap Erener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sertap erener gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 sertap erener haberi bulunmuştur. Tüm sertap erener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesine çıkacak
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesine çıkacak Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision heyecanı yaşayacak. 2003 yılında Eurovision’da Türkiye’ye “Everyway That I Can” şarkısıyla birincilik kazandıran sanatçı, “Bu yıl Eurovision’un gerçekleşeceği İsveç’ten davet aldım. Yarışma gecesinin hazırlıklarına başladım” dedi.
12.03.2024 Magazin
Sertap Erener Sezen Aksu ile olan görüntüsünü yıllar sonra ilk kez paylaştı
Sertap Erener Sezen Aksu ile olan görüntüsünü yıllar sonra ilk kez paylaştı Ünlü isimler yıllar önceki fotoğraf ve videolarını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor. Son olarak Sertap Erener, Sezen Aksu ile olan videosunu paylaştı. Görüntüle ikilinin yıllar içindeki değişimini gözler önüne serdi.
2.10.2023 Magazin
Sertab Erener yıllar öncesinin kamera arkası görüntülerini paylaştı
Sertab Erener yıllar öncesinin kamera arkası görüntülerini paylaştı Sertab Erener, prodüktörlüğünü Sezen Aksu’nun yaptığı 1992 yapımı “Sakin Ol” albümünün kapak çekiminin kamera arkası görüntülerini sosyal medya hesabında yayınladı.
2.10.2023 Vatan TV
Sertab Erener sahneye yalın ayak çıktı
Sertab Erener sahneye yalın ayak çıktı Sertab Erener, dün Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle bir araya geldi. Usta sanatçı, sarkılarıyla olduğu kadar tarzıyla da adından söz ettirmeyi başardı.
11.08.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Sertab Erener'in son hali hayranlarını şoke etti!
Sertab Erener'in son hali hayranlarını şoke etti! Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Instagram hesabından paylaştığı 'Sahne öncesi selfiesi' pozu ile dikkat çekti. 58 yaşındaki ünlü ismin yüzündeki değişim çok konuşuldu.
12.06.2023 Magazin
Sertab Erener 58. yaşını annesiyle kutladı!
Sertab Erener 58. yaşını annesiyle kutladı! Sertab Erener, 58. yaş günü ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Annesi Yücel Erener ile objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı, çekilen fotoğrafları takipçileriyle paylaştı
5.12.2022 Magazin
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler!
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler! Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gülşen’in konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadesi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanması sonrası eşi Ozan Çolakoğlu araştırılmaya başlandı. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Ozan Çolakoğlu'nun yaşamı, ne iş yaptığı, şarkıları merak konusu oldu. İşte Ozan Çolakoğlu’nun biyoğrafisi, ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler…
26.08.2022 Magazin
Sertab Erener koronavirüse yakalandı! Konseri iptal edildi
Sertab Erener koronavirüse yakalandı! Konseri iptal edildi Sertab Erener, Covid-19'a yakalandı. Erener'in 27 Temmuz'daki konseri iptal edildi.
27.07.2022 Magazin
'Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödülleri sahiplerini buldu
'Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödülleri sahiplerini buldu Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Enerji sektörü global bir alan ve bu alanda kadınlar için muazzam fırsatlar da söz konusu. Enerji sektörünü değiştirip, dönüştürecek kadın liderler arzusundayız. Türkiye geneli kadın istihdam yüzde 26 seviyesinde. Enerji sektöründe maalesef oldukça altındayız. Bu oran yüzde 12,1" dedi.
25.03.2022 Gündem
MEB duyurdu ve belli oldu! Cumartesi ve pazar günleri...
MEB duyurdu ve belli oldu! Cumartesi ve pazar günleri... Yüz binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı yolladı. MEB gönderdiği 13 maddelik yazıda, öğretmenlerin ek ders ücretlerinin ödenmesine ilişkin detayları açıkladı. Bakanlık yazısında "Cumartesi ve pazar günleri okutulan derslerin aylık karşılığı ders görevlerinden bağımsız olarak doğrudan ek ders ücreti karşılığında değerlendirilmesi öngörüldüğünden, rutin müfredat kapsamında cumartesi ve pazar günleri okutulan derslerin de öncelikle aylık karşılığında değerlendirecektir" denildi. İşte 13 maddelik ek ders yazısı...
24.11.2020 Eğitim
Sertab Erener isyan etti! Utanıyorum...
Sertab Erener isyan etti! Utanıyorum... Ünlü sanatçı Sertab Erener, Bodrum'da eline aldığı poşetlerle çöp topladı. Sahil boyunca çöp toplayan Erener, “Burada herkesin bıraktığı pisliği toplamaya çalışıyorum. Bu çok büyük bir ayıptır. Utanıyorum insan olmaktan” diyerek isyan etti.
27.10.2020 Magazin
Bodrum'da Sertab Erener rüzgarı
Bodrum'da Sertab Erener rüzgarı Sertab Erener, Bodrum Antik Tiyatro'nun tarihi ve mistik atmosferinde, 2020 yılının ilk Bodrum açıkhava konserine imza attı.
25.07.2020 Magazin
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor!
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor! Altan Erkekli, Aşkın Nur Yengi, Işın Karaca, Kerem Alışık, Kıraç, Müge Anlı, Nazlı Çelik, Seda Öğretir, Tamer Karadağlı, Zahide Yetiş, Zara, Hülya Koçyiğit Oktay Kaynarca, aralarında bulunduğu ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatmaya başladı.
4.05.2020 Eğitim
Ünlü şarkıcı köy evi aldı
Ünlü şarkıcı köy evi aldı Şehirden uzaklaşıp köyden ev alan ünlüler arasına Sertab Erener de katıldı.
13.01.2019 Magazin
'Atarlı' sözlere Demet Akalın sert çıktı
'Atarlı' sözlere Demet Akalın sert çıktı Demet Akalın, Sertab Erener'in "Şimdiki şarkıların içi bomboş. Atarlı giderli saçma şarkıları midem kaldırmıyor" açıklamasının ardından "Atarlı şarkıları Sezen Aksu da yaptı kendisi de" diyerek karşılık verdi.
14.08.2018 Magazin
Yağmura inat Sertab Erener'in yanında oldular
Yağmura inat Sertab Erener'in yanında oldular BURSA'da festival kapsamında Açık Hava Tiyatrosu'nda konser veren Sertap Erener, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hayranları, aniden etkili olan yağış nedeniyle ıslanmalarına rağmen konser alanından ayrılmayarak sanatçıyı dinlemeleri, ilginç görüntüler oluşturdu.
27.06.2018 Yaşam
Ali Koç açıkladı: Başkan seçilirsem futbolda...
Ali Koç açıkladı: Başkan seçilirsem futbolda... Ali Koç, "Bu seneye kadar alt yapıdan hangi futbolcu çıktı ki! Pilot takım lazım diyoruz... Artık projeler hayata geçirilsin ve kazanan Fenerbahçe olsun."
11.05.2018 Fenerbahçe
Sertab Erener'i yıkan ölüm haberi!
Sertab Erener'i yıkan ölüm haberi! Şarkıcı Sertap Erener ve reklamcı Serdar Erener'in babası Nizamettin Erener, tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayatını kaybetti.
12.11.2017 Magazin
Sertap Erener 'ölümsüzlük hapı'nı anlattı!
Sertap Erener 'ölümsüzlük hapı'nı anlattı! Sertab Erener, 100 yıldan fazla yaşamayı mümkün kıldığı söylenen telomer hapıyla ilgili bilgi verdi. Haptan günde bir tane alındığını, aylık ücretinin ise bin dolar civarında olduğunu söyledi.
31.10.2017 Magazin
Dhafer Youssef'tan ud şov!
Dhafer Youssef'tan ud şov! İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, '1 Festival İzmir' kapsamında caz müziğinin önemli isimlerinden Tunuslu ud sanatçısı Dhafer Youssef'i ağırladı.
19.10.2017 Kültür Sanat
İzmir'de Dhafer Youssef gecesi!
İzmir'de Dhafer Youssef gecesi! Caz müziğinin önemli isimlerinden Tunuslu ud sanatçısı Dhafer Youssef, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "1 Festival İzmir" kapsamında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne alacak. Arap müziğinin duygusunu caz müziği ve sufi geleneğiyle harmanlayan sanatçı, canlı performansıyla 18 Ekim Çarşamba akşamı İzmirli hayranlarıyla buluşacak.
17.10.2017 Kültür Sanat
Çatalca’da festival zamanı!
Çatalca’da festival zamanı! Her yıl düzenli olarak yapılan Erguvan Festivali'nin 18'incisi bu yıl da Çatalca'da düzenleniyor.
14.08.2017 Kültür Sanat
Sertap Erener'in bitmeyen konseri...
Sertap Erener'in bitmeyen konseri... Türk pop müziğinin başarılı ismi Sertab Erener, yaz konserleri kapsamında Bodrum’da sahneye çıktı.
9.07.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Sertap Erener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sertap erener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.