Sabıka Kaydı

Sabıka Kaydı

Son dakika sabıka kaydı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sabıka kaydı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sabıka kaydı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabıka Kaydı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabıka kaydı gelişmeleri de dahil olmak üzere 474 sabıka kaydı haberi bulunmuştur. Tüm sabıka kaydı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı'ya hakaret eden sanığın cezası açıklandı
Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı'ya hakaret eden sanığın cezası açıklandı "Süper Lig'in ilk kadın başkanı" olma unvanını taşıyan Kayserispor'un eski Başkanı Berna Gözbaşı'ya sosyal medya üzerinden, "kaybol git şuradan maymun dönmesi seni" diye hakaret eden sanığa 2 ay 5 gün hapis cezası verildi.
27.03.2024 Gündem
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum
Prag saldırısında kan donduran itiraf: Her zaman bir manyak olacağımı biliyordum Çekya’nın başkenti Prag’daki Charles Üniversitesi’nde rasgele ateş açarak 15 kişiyi öldüren David Kozak'ın katliam planlarını Telegram üzerinden paylaştığı ortaya çıktı.
22.12.2023 Dünya
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor Okulların açılmasına sayılı günler kala servis araçları son hazırlıklarını yapıyor. Bakımları ve trafiğe çıkmaları için gerekli olan belgeleri tamamlayan servis şoförlerine eğitim de verildi. Rehber ablaların da katıldığı eğitimde öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapması için dikkat edilmesi gerekenler konuşuldu. Altur Okul Servis Taşımacılığı Müdürü Bülent Ertürk, okul servislerinin arkasındaki 'Okul Taşıtı' yazısı ve ışıklı 'Dur' tabelası son derece önemli olduğunu söyleyerek "Çünkü servis, öğrenci aldığı ya da indirdiği zaman bu tabelayı yakar ve arkadaki araçlar bu tabelanın yandığını gördüğünde durmak zorundadır. Öğrenciler aracın durmasını ve rehber ablalarının araçtan inmesini beklesin. Emniyet kemeri takmak zorunludur, ayrıca araçta yemek ve içmek yasak" dedi.
5.09.2023 Yaşam
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL...
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL... Kiralardaki fahiş artış sürerken ev sahipleri yüzde 25'lik zam sınırını delmenin formülünü arıyor. Pek çok ev sahibi son günlerde farklı bir yola başvuruyor. Artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. 8 kişinin kaldığı odadaki bir ranzanın bedeli aylık 3.500 TL. 'Eşya kullanım bedeli' adı altında ücret alınıp çıkarken iade edilmiyor.
20.08.2023 Ekonomi
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayisine düzenlenen silahlı baskınınla ilgili detaylar netleşirken, ilk ifade de ortaya çıktı. Tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer adliyeye sevk edildi. Şüpheli Özer, savcılık ifadesinin ardından 'Nitelikli Kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Gündem
İşlemediği suç kalmayan 'Kaos Kraliçesi'nin sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu
İşlemediği suç kalmayan 'Kaos Kraliçesi'nin sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu ABD'de yaşayan 23 yaşındaki Rayanna Belle Brock pek çok suçtan 11 kez tutuklandı. Genç kadının sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu. 'Kaos Kraliçesi' adıyla anılan genç kadının suç geçmişi ülkede büyük yankı uyandırdı.
26.07.2023 Dünya
E-Devlet’ten halka ücretsiz eğitim! 223 tane dosya var
E-Devlet’ten halka ücretsiz eğitim! 223 tane dosya var E-Devlet'ten yeni hizmet. SGK dökümü, sabıka kaydı, öğrenci belgesi, trafik ceza sorguları, motorlu taşıt vergileri ve IMEI sorgulama gibi yüzlerce hizmetin sunulduğu e-Devlet’te bir süredir ‘ücretsiz’ teknoloji eğitimleri de verilmeye başlandı.
22.07.2023 Gündem
"Başkomiserim" diyerek 300 bin lira dolandırdılar
"Başkomiserim" diyerek 300 bin lira dolandırdılar Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde balık tutarken oltasının takılması nedeniyle gölete giren Uğur Sarıkaya (32) boğuldu.
9.07.2023 Gündem
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
İşlerinden istifa edip şirket kurarak başlıyorlar! ‘Mesaiye patron değil biz karar veriyoruz’
İşlerinden istifa edip şirket kurarak başlıyorlar! ‘Mesaiye patron değil biz karar veriyoruz’ Son dönemde çok sayıda vatandaş işinden istifa edip esnaf kurye olmayı seçiyor. Şirketler aylık 35 bin lira vaat ediyor ama gerçekler farklı. Kuryeler bu ücretler için sınırların zorlanması gerektiğini ifade ediyorlar. Onlar için en büyük avantaj ise ne kadar çalışacaklarına patronun değil kendilerinin karar veriyor olması...
11.05.2023 Ekonomi
Vahşi tecavüz sonrası itiraf etti! Her şey 11 yaşındayken başladı
Vahşi tecavüz sonrası itiraf etti! Her şey 11 yaşındayken başladı Ülke bu olayla çalkalanıyor. Sözleri resmen kan dondurdu. ABD'de yaşayan eski bir asker olan Anthony Sowell'in evi ile ilgili gelen bir ihbarla harekete geçen polis ekipleri, bir daha unutamayacakları bir manzara ile karşılaştı. En az 11 kadını vahşice tecavüz ederek öldürdüğü tespit edilen Sowell'in kurbanlarından birinin kızının yıllar sonra söyledikleri ise tüm ülkeyi şoke etti. İşte haberin detayları...
4.01.2023 Dünya
İnternetten temizlik işçisi çağıran herkesi ilgilendiriyor! Hukuki sorumluluk yok
İnternetten temizlik işçisi çağıran herkesi ilgilendiriyor! Hukuki sorumluluk yok Evine temizlik işçisi geldikten sonra değerli eşyaları kaybolan çift hemen uygulama ile iletişime geçti ama aldığı cevap karşısında şoke oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, platformun hukuki olarak sorumluluğunun olmadığını ifade ederek önemli tavsiyelerde bulundu.
22.11.2022 Yaşam
Valeler için flaş gelişme! Milyonluk araçlarınızı teslim ettiğiniz kişileri tanıyın
Valeler için flaş gelişme! Milyonluk araçlarınızı teslim ettiğiniz kişileri tanıyın Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayan valenin yaptığı kazayı sigorta şirketlerinin karşılamayacağını belirten Belgelendirme Kuruluşları Dernek Başkanı Cengizhan Kutlu, belgesiz eleman çalıştırdığı tespit edilen firmanın ise faaliyetine son verileceğini söyledi.
18.10.2022 Yaşam
E-devlet'e akın ettiler! 24 saatte 4 bin 104 başvuru
E-devlet'e akın ettiler! 24 saatte 4 bin 104 başvuru Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından 18 Ağustos'ta başlatılan adli sicil kaydı düzeltme ve silme taleplerinin e-Devlet üzerinden alınması uygulaması ile 17 bin 500 sabıka kaydı silindi.
12.10.2022 Gündem
Hırsızlık şüphelisini dövüp zincirle direğe bağladılar, yanına da not bıraktılar
Hırsızlık şüphelisini dövüp zincirle direğe bağladılar, yanına da not bıraktılar Bursa’da, evlerden hırsızlık yaptığı iddiasıyla mahallali tarafından dövülüp, aydınlatma direğine zincirle bağlanan Rıza P. (25), devriyedeki polisler tarafından fark edildi. Direkte 'Ben hırsızım, mahalleli beni bu hale getirdi' yazılı not da bulunurken, Rıza P.'nin bağlandığı zincirler itfaiye ekipleri tarafından kesildi. Yaralı Rıza P. tedaviye alınırken, polis olaya karışanları bulmak için çalışma başlattı.
2.10.2022 Yaşam
'Green Card' tuzağı! Uzmanlardan uyarı: Dolandırıcılara dikkat
'Green Card' tuzağı! Uzmanlardan uyarı: Dolandırıcılara dikkat Green Card başvuruları için geri sayım başladı. Tarihler açıklandı ve bu yıl pasaport şartının kaldırıldığı duyuruldu. Çekilişe katılmak isteyenlere ‘dolandırıcılara’ para kaptıramayın uyarısında bulunan uzmanlar, doğru başvurunun inceliklerini anlattı. Daha önce Green Card’lı olup deneyimlerini aktaranlar ise sürecin zor yönleri ile ilgili bilgi verdi. İşte haberin detayları...
6.10.2022 Gündem
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek?
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İBB burs başvurusu için gözler yapılacak açıklamaya çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere verilen “İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı” başvurularına kısa bir süre kaldı. Öğrenciler, burs başvurularının ne zaman başlayacağını merak ederken, başvuru şartlarını da araştırıyor. Peki, İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İşte İBB burs başvuru belgeleri ve aranan şartlar!
19.09.2022 Eğitim
İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor? İBB Genç Üniversiteli eğitim yardımı başvuruları nasıl yapılır?
İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor? İBB Genç Üniversiteli eğitim yardımı başvuruları nasıl yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs desteği bu yıl da devam edecek. 2022 - 2023 Eğitim-Öğretim yılında "Genç Üniversiteli" eğitim desteği başvuruları alınacak. İBB burs başvuruları öğrenciler tarafından merak ediliyor. Peki, İBB burs başvuruları ne zaman başlıyor? İBB burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? İBB Genç Üniversiteli Eğitim yardımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
3.09.2022 Eğitim
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz E-devlet ile ilgili son dakika gelişmesi. E-Devlet'te yeni dönem. E-devlet artık ücretsiz olacak. Mobil operatörler ve e-Devlet arasında yapılan anlaşma kapsamında kotasız e-Devlet dönemi başladı. e-Devlet'teki veri tüketimleriniz mobil internet kotanızdan harcamayacak.
18.08.2022 Gündem
İBB burs başvurusu nasıl yapılır? Genç Üniversiteli Desteği başvuruları ne zaman? İBB’den 75 bin öğrenciye geri ödemesiz destek!
İBB burs başvurusu nasıl yapılır? Genç Üniversiteli Desteği başvuruları ne zaman? İBB’den 75 bin öğrenciye geri ödemesiz destek! İBB duyurdu! ‘Genç Üniversiteli Desteği’ projesinde 75 bin öğrenciye 4 bin 500 TL burs ile geri ödemesiz destek olacak. Üniversitelilere burs ödemesi yapacak İBB’nin başvuru süreciile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, İBB burs başvurusu nasıl yapılır? Genç Üniversiteli Desteği başvuruları ne zaman? Genç Üniversiteli Desteği nedir, nasıl başvuru yapılır? İBB burs başvurusu nereden yapılır? İşte detaylar…
24.07.2022 Eğitim
Beyoğlu'nda öldürülen 16 yaşındaki Berkay'ın katil zanlısı yakalandı
Beyoğlu'nda öldürülen 16 yaşındaki Berkay'ın katil zanlısı yakalandı Beyoğlu'nda 2016 yılında çıkan silahlı kavgada kurşunların isabet ettiği araçta 16 yaşındaki Berkay İşlev hayatını kaybetti. Firari zanlı Çağatay H. 6 yıl sonra Şişli'de yakalandı.
16.06.2022 Yaşam
Hırsızın yaptığı şey herkesi şaşkına çevirdi! Çaldığı parayı damada borç olarak verdi
Hırsızın yaptığı şey herkesi şaşkına çevirdi! Çaldığı parayı damada borç olarak verdi Çin’de yaşanan olay herkesi şok etti! Çinli bir adamın sınıf arkadaşından çaldığı parayla yaptığı şey hem şaşkınlığa hem de infiale yol açtı. Konu ülkenin sosyal medya sitesi Weibo’da da gündem oldu. Düğün gününde bir sınıf arkadaşından 3 bin 700 ABD doları çalıp çalınan parayı damada 'ödünç veren' kişi 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.06.2022 Dünya
İBB eğitim destek paketi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ne zaman, nereden yapılır?
İBB eğitim destek paketi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ne zaman, nereden yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen üniversite öğrencilerine Eğitim Destek Paketi kapsamında nakdi destek sağlıyor. Öğrencilere sağlanan tek seferlik 250 TL tutarında nakdi destekten yararlanmak isteyenler başvuru süreci ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, İBB eğitim destek paketi başvurusu nasıl yapılır? İBB eğitim destek paketi başvurusu için nereye başvuru yapılır? İşte detaylar…
18.04.2022 Eğitim
Adli Tıp Kurumu, Mersin BŞB ve İstanbul Beykoz Belediyesi personel alımı yapacak! 3 Kamu kurumu 348 personel alımı ilanı yayımlandı!
Adli Tıp Kurumu, Mersin BŞB ve İstanbul Beykoz Belediyesi personel alımı yapacak! 3 Kamu kurumu 348 personel alımı ilanı yayımlandı! 3 Kamu kurumu 348 personel alımı yapacak. Adli Tıp Kurumu, Mersin BŞB ve İstanbul Beykoz Belediyesi çok sayıda personel almak için ilana çıktı
18.03.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Sabıka Kaydı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabıka kaydı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.