Gazete Vatan Logo

İşlemediği suç kalmayan 'Kaos Kraliçesi'nin sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu

ABD'de yaşayan 23 yaşındaki Rayanna Belle Brock pek çok suçtan 11 kez tutuklandı. Genç kadının sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu. 'Kaos Kraliçesi' adıyla anılan genç kadının suç geçmişi ülkede büyük yankı uyandırdı.

İşlemediği suç kalmayan 'Kaos Kraliçesi'nin sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu

Genç kadının Instagram hesabından yayınlandığı fotoğraflar ülkede gündem oldu. ABD'de yer alan Doğu Kentucky Üniversitesi'nin eski bir öğrencisinin sabıka fotoğraflarının sosyal medyada viral olması, genç kadının 'Kaos Kraliçesi' lakabıyla ünlenmesini sağladı.

23 yaşındaki Rayanna Belle Brock, 2018'de hırsızlıktan 2020'de terörle ilgili suçlardan ve 2023'te ateşli silah çalma gibi çeşitli suçlardan 11 kez tutuklandı.

Genç kadının son 5 yılda çekilen 11 sabıka fotoğrafının tamamı bir Instagram hesabından yayınlandı.

Brock'un son sabıka fotoğrafı ise 2020 yılında terör tehdidi ve tacizden tutuklandığı turuncu hapishane giysisiyle gülümsediği kareydi.

Brock'un suç faaliyetleri daha önce yerel haberlere konu olmuştu. 2021'de bir eyalet polisinin şapkasını ve aracındaki şok tabancasını çalmakla suçlanmıştı. Yetkililer Brock'un kaldığı yeri araştırırken çalıntı eşyalar ve uyuşturucu maddeler de bulmuştu.

Brock'un şimdi topluma kazandırılma için bir yıllık eğitim aldığı belirtildi.