Suç Makinesi

Suç Makinesi

Son dakika suç makinesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suç makinesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suç makinesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suç Makinesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suç makinesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 388 suç makinesi haberi bulunmuştur. Tüm suç makinesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suç makinesi polisten kaçamadı! Adliyeye sevk edildi
Suç makinesi polisten kaçamadı! Adliyeye sevk edildi Adana'da 60'ı dolandırıcılık, 1'i kasten yaralama, 1'i hırsızlık olmak üzere 62 ayrı suçtan aranan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.
9.05.2024 Adana
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon Kağıthane'de 8 yıl önce boşandığı eski eşini, evden eşyalarını aldığı esnada bahçede sıkıştırarak şarjör de değiştirip silahla 25 el ateş açarak ağır yaralayan cani koca, film gibi bir operasyonla yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi Manisa’nın Salihli ilçesinde 15 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl 4 ay 7 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi jandarma tarafından yakalandı.
25.12.2023 Gündem
İhbara giden polis memuru evden açılan ateşle şehit oldu
İhbara giden polis memuru evden açılan ateşle şehit oldu Büyükçekmece'de ihbara giden polis memuru Cihat Ermiş içeriden açılan ateşle şehit oldu. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 20 yaşındaki saldırganın 32 suç kaydının olduğu belirtildi. Polis memuru Cihat Ermiş'i tabancayla vurarak şehit eden 20 yaşındaki şüpheli Muhammet Berke Çorak'ın adeta bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. İlk suçunu 2017 yılında işleyen Çorak'ın uyuşturucu, gasp yaralama, hırsızlık gibi suçlardan 32 kaydı olduğu belirlendi.
9.10.2023 Gündem
Beşiktaş'ta sokak ortasında yaşanan cinayetin detayları ortaya çıktı
Beşiktaş'ta sokak ortasında yaşanan cinayetin detayları ortaya çıktı Beşiktaş Köyiçi Meydanı'nda gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu vurulan 24 yaşındaki genç hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınanların olduğu öğrenilirken, polisin yaptığı çalışmada ise öldürülen gencin olaydan önce motosikletle önüne geldiği mekana kurşun yağdırdığı ortaya çıktı. Bunun üzerine mekandan çıkan çalışanın, silahla kovaladığı saldırganı vurduğu öğrenildi. Ayrıca mekanı bir süre önce devralan adamın ise işten çıkarttığı güvenlik görevlisini yüklü miktarda para istediği için çalışanlarıyla birlikte darp etmesi sonucu aralarında husumet olduğu bilgisine ulaşıldı.
3.08.2023 Gündem
Beşiktaş'ta yaşanan cinayetin detayları ortaya çıktı! Mekana kurşun yağdırdığı iddia edildi
Beşiktaş'ta yaşanan cinayetin detayları ortaya çıktı! Mekana kurşun yağdırdığı iddia edildi Beşiktaş Köyiçi Meydanı'nda gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu vurulan 24 yaşındaki genç hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınanların olduğu öğrenilirken, polisin yaptığı çalışmada ise öldürülen gencin olaydan önce motosikletle önüne geldiği mekana kurşun yağdırdığı ortaya çıktı.
3.08.2023 Yaşam
Britney Spears'ın eski eşi suç makinesi çıktı!
Britney Spears'ın eski eşi suç makinesi çıktı! Magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden pop şarkıcısı Britney Spears'ın eski eşi Jason Alexander’ın son zamanlarda yasalarla başı dertte. Yeni bir olayla gündeme gelen eski eş Jason Alexander tutuklandı.
3.08.2023 Magazin
Taksicinin suç kaydı polisleri şaşkına çevirdi: 2081'e kadar ehliyetine el konulmuş
Taksicinin suç kaydı polisleri şaşkına çevirdi: 2081'e kadar ehliyetine el konulmuş İstanbul'da polis denetimden kaçmak istediği sırada yakalanan taksi şoförünün suç kaydı polisleri şaşkına çevirdi. 2081 yılına kadar ehliyetine el konulduğu öğrenilen taksicinin 15 kez alkollü, 1 kez uyuşturucu etkisinde araç kullanırken yakalandığı belirlendi.
27.07.2023 Yaşam
Taksi şoförü 10 yılda 15 kez alkollü yakalanmış!
Taksi şoförü 10 yılda 15 kez alkollü yakalanmış! Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde polisten kaçmaya çalışırken yakalanan taksi şoförü Bayram T.'nin trafikte adeta bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı.
27.07.2023 Vatan TV
İşlemediği suç kalmayan 'Kaos Kraliçesi'nin sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu
İşlemediği suç kalmayan 'Kaos Kraliçesi'nin sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu ABD'de yaşayan 23 yaşındaki Rayanna Belle Brock pek çok suçtan 11 kez tutuklandı. Genç kadının sabıka fotoğrafları sosyal medyada viral oldu. 'Kaos Kraliçesi' adıyla anılan genç kadının suç geçmişi ülkede büyük yankı uyandırdı.
26.07.2023 Dünya
Marmaris'teki orman yangının nedeni belli oldu!
Marmaris'teki orman yangının nedeni belli oldu! Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Yangının söndürülmesi için havadan ve karadan müdahale başlatıldı. .Alevlere, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 8 helikopter ve 5 uçak ile havadan, çok sayıda orman işçisiyle karadan müdahale etti. Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
23.06.2023 Yaşam
Kendini istihbaratçı olarak tanıtıp kral dairesinde kaldı! Çantasından çıkanlar şoke etti
Kendini istihbaratçı olarak tanıtıp kral dairesinde kaldı! Çantasından çıkanlar şoke etti Konya'da kendisini istihbaratçı ve üst düzey kamu görevlisi olarak tanıtarak bir çok kişiyi dolandıran, hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphelinin, takma isim kullanarak günlüğü 6 bin liraya olan bir otelin kral dairesinde kaldığı belirlendi. Polis tarafından otelden çıktığı sırada lüks otomobil içerisinde yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.06.2023 Yaşam
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları...
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları... Ülkesinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olmuş halkın sevgisi ve sempatisini kazanmıştı ancak daha sonra başına gelenler tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Avustralyalı Anita Cobby'nin hayat hikayesi, 1986 yılında yaşanan korkunç cinayetiyle birlikte gündeme geldi. Ancak, Anita'nın hayatı sadece ölümüyle sınırlı değildi. Anita, genç yaşta hayat dolu ve enerjik bir kadındı. İnsanlarla iletişimi kuvvetliydi ve her zaman pozitif bir enerji yayardı. Genç kızın korkunç sonu ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı ve hiçbir şey eskisi gibi devam etmedi.
11.04.2023 Dünya
Camide namaz kılan imamı bıçakladı! Kimliği şoke etti
Camide namaz kılan imamı bıçakladı! Kimliği şoke etti ABD'nin New Jersey eyaletinde bir cami imamı, namaz kıldırırken secdeye gittiği sırada cemaatin arasına saklanan Türk saldırgan tarafından bıçaklandı.
11.04.2023 Dünya
Suç makinesi yapay zeka! İntihara sürükledi, bir yuvayı yıktı...
Suç makinesi yapay zeka! İntihara sürükledi, bir yuvayı yıktı... Yapay zeka insanların hayatını kolaylaştırmak için kullanılırken kötü amaçlı kullanımı da şimdiden yaygınlaştı. Bir cinayetin aydınlatılmasına yardım edebilen yapay zeka, bir yuvayı yıkmaya kalkmak ve bir adamı da intihara sürüklemekle suçlanıyor.
11.04.2023 Dünya
'Bekara ev yok' dönemini bitirecek gelişme! Tazminat ödeyecek
'Bekara ev yok' dönemini bitirecek gelişme! Tazminat ödeyecek Çalışmak için gittiği şehirde, ev kiralamak isteyen genç kadın, emlakçı ve ev sahiplerinin 'bekara ev yok' cevabıyla sarsıldı. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, emlakçı ve ev sahibi karı-kocanın ayrımcılık yasağı ihlali yaptığına hükmetti. Kurum, bekara ev vermeyen emlakçı ve ev sahiplerini 10'ar bin lira para cezasına çarptırdı.
11.04.2023 Ekonomi
Tapu sahibi milyonları ilgilendiriyor! Sizin de başınıza gelebilir, hemen kontrol edin
Tapu sahibi milyonları ilgilendiriyor! Sizin de başınıza gelebilir, hemen kontrol edin Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan olay ev ve arsa sahibi milyonları ilgilendiriyor. Başkasına ait arsayı bir internet sitesinde satılığa çıkaran dolandırıcıların, sahte tapu oyunu ortaya çıktı. İşte internette kendi mülkünün satılık olduğunu gören vatandaşın yaşadıkları.
7.04.2023 Yaşam
Depremzedelere döviz ve konteyner tuzağı! Dolandırıcı tam bir suç makinesi çıktı
Depremzedelere döviz ve konteyner tuzağı! Dolandırıcı tam bir suç makinesi çıktı Dolandırıcılar her gün farklı yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekiyor. Yaşanan son olayda, sosyal medya üzerinden yardım isteyen depremzedeleri döviz vaadi ile kandırarak hesabına para göndermelerini sağladı. Başka bir olayda ise internete sahte konteyner ilanları veren bir kişinin akılalmaz kaparo oyunu ortaya çıktı.
7.04.2023 Yaşam
'Kasımpaşalı John Wick' yakalandı! Tam bir suç makinesi
'Kasımpaşalı John Wick' yakalandı! Tam bir suç makinesi Beyoğlu’nda farklı günlerde 8 kişiyi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralayan “Kasımpaşalı John Wick” lakaplı suç makinesi, polis tarafından günlerce süren çalışma sonucu saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. İntikam yemini ettiği öne sürülen şahsın, suç dosyası polisi dehşete düşürdü.
4.02.2023 Yaşam
Kuzuların Sessizliği filminin ilham kaynağı olmuştu! Dünyanın en tehlikeli mahkumu rekor kırdı
Kuzuların Sessizliği filminin ilham kaynağı olmuştu! Dünyanın en tehlikeli mahkumu rekor kırdı Haaytı 'Kuzuların Sessizliği' filmine ilham oldu, onunla gardiyanlar bile yalnız kalmak istemedi. Hapishanede işlediği çifte cinayet sebebi ile 28 Haziran 1978 yılında ömür boyu hapse mahkum edildi. Dünyanın en tehlikeli suçlularından olan Robert Maudsley, kırılması zor bir rekora imza attı.
21.01.2023 Dünya
Ayşegül'ün duruşmasında tercümanı jiletleyen ağabeyi tutuklandı
Ayşegül'ün duruşmasında tercümanı jiletleyen ağabeyi tutuklandı Kocaeli'de Afganistan uyruklu Muhammed Atikullah tarafından cinsel istismara uğrayıp başına taşla vurularak öldürülen Ayşegül Aydın (16) ile ilgili davanın ilk duruşmasında tercümana jiletle saldıran Ayşegül'ün ağabeyi Esat Aydın (21) tutuklandı.
23.09.2022 Yaşam
19 yaşındaki suç makinesi yakalandı: 123 suç kaydı, 27 yıl hapis cezası
19 yaşındaki suç makinesi yakalandı: 123 suç kaydı, 27 yıl hapis cezası   Kırıkkale'de 123 suç kaydı ve 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 19 yaşındaki hükümlü, polis ekiplerince yakalandı.
14.09.2022 Yaşam
Konserde bıçaklı dehşet: Suç makinesi 2’si polis 6 kişiyi yaraladı
Konserde bıçaklı dehşet: Suç makinesi 2’si polis 6 kişiyi yaraladı Kağıthane’deki Hasbahçe Mesire Alanı’ndaki konserde çıkan kavgada bir saldırgan eline geçirdiği bıçakla 4 kişiyi yaraladı. Olaya müdahale eden iki polis memurunu da göğsünden ve elinden yaralayan saldırgan, bıçakla önünü kesip bindiği aracı da gasp ederek kaçmak istedi. Kağıthane polisi tarafından lastiğine ateş edilerek durdurulan aracın içerisindeki bıçaklı saldırgan kıskıvrak yakalandı. Yaşananlar kameralara saniye saniye yansırken, gözaltına alınan saldırganın emniyette 70’den fazla suç kaydının olduğu ortaya çıktı.
29.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Suç Makinesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suç makinesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.