Gazete Vatan Logo

Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...

İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.

Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...

İngiltere'nin Nottingham kentinde dün sabah saatlerinde bir minibüsle gerçekleşen saldırıda üç kişi hayatını kaybetti. Sabaha karşı şehir merkezinde cesetleri bulunan kişilerden ikisinin Nottingham Üniversitesi öğrencileri olduğu açıklandı. Daha sonra başka bir sokakta 50'li yaşlarında bir kişinin daha cesedi bulundu. Kurbanların bıçaklanarak öldürüldüğü açıklandı.

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Daha sonra polis, bir minibüsün üç kişiyi ezmeye çalıştığını ve biri ağır, üç yaralının hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Şüpheli, çalıntı olduğu belirtilen minibüsün içinde şok tabancası ile etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Cinayetler nedeniyle gün boyunca şehir merkezi ve kent genelinde çok sayıda yol trafiğe kapatıldı. Otobüs ve metro seferleri durduruldu.

Yazılı açıklama yapan Nottinghamshire Emniyet Müdürü Kate Meynell, "Bu korkunç ve trajik olayda üç kişi yaşamını kaybetti. Olayların bağlantılı olduğunu düşünüyoruz ve gözaltında bir erkek var. Soruşturma yeni başladı ve bir dedektif ekibi tam olarak ne yaşandığını ortaya çıkarmak için çalışıyor" dedi.

Haberin Devamı

BAKIMEVİNE SIZMAYA ÇALIŞTI

DailyMail'in gün içerisinde yaptığı haberde ise saldırının şüphelisi olduğu iddia edilen kişinin bugün bir bakımevine girmeye çalıştığı iddia edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan korkunç anlarda siyah giyimli bir adamın savunmasız ve evsiz insanları barındıran Seely Hirst House'a girmenin bir yolunu aradığı anbean objektife yansıdı.

Görüntülerin ilerleyen kısımlarında söz konusu şahıs içeride bulunan biri tarafından yumruklanarak aşağı düşürülüyor. Kimliğini açıklamak istemeyen kişi bugün Sky News'e şunları 'Penceremden girmeye çalıştı. Tanrıya şükür, uyanmasaydım ölmüş olacaktım'

Bakım evinin müdürü Alex Pridmore, şüphelinin içeri girmeye çalıştığını doğruladı ve şöyle dedi:
'Neden burayı seçtiği hakkında hiçbir fikrim yok. Burada hiç kalmadığı için yatılı bakım eviyle hiçbir bağlantısı yok'

'ÇOK SESSİZ BİR ADAM'

Öte yandan kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanan şahsın 10 yıldır yasak olarak Birleşik Krallık'ta bulunduğuna inanılıyor. Nereli olduğu belli olmayan ama Batı Afrika taraflarından olduğu öne sürülen şahsın sorgusu devam ediyor.

Haberin Devamı

31 yaşındaki kişinin ülkeye gençken geldiği ve küçük uyuşturucu ticareti geçmişi olduğu ancak sabıka kaydı olmadığı söyleniyor. Telegraph'ın bildirdiğine göre, komşuları onu 'çok sessiz bir adam' olarak görüyor.

SALDIRILARIN DETAYLARI

Görgü tanıkları saldırganın kurbanlarını rasgele pusuya düşürdüğünü kaydetti. Bir okul bekçisi olan 65 yaşındaki Ian Coates defalarca aldığı bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybetti. Bu saldırı sonrası bir araç çalan saldırgan yolda yürüyen yayaları ezdi. Söz konusu olayda ise birçok kişi ağır yaralandı.

BARNABY WEBBER VE GRACE O'MALLEY

Hayatını kaybedenlerden bir diğeri ise Barnaby Webber, isimli üniversite öğrencisiydi. Sporla uğraştığı öğrenilen talihsiz gencin ailesi onu 'Zeki ve parlak bir geleceği olan genç' olarak tanıttı.

Kurbanlardan bir diğeri de yine bölgede bulunan öğrencilerden Grace O'Malley Kumar'dı. Gece saatlerinde sayısız bıçak darbesi alan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

31 yaşındaki şüpheli nihayet saat 05:30 sularında yakaladı. Tanıklar, zanlıyı siyahi, rastalı ve sakallı ve kapüşonlu bir üst giymiş olarak tanımladı.