Seri Katil

Seri Katil

Son dakika seri katil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seri katil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seri katil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seri Katil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seri katil gelişmeleri de dahil olmak üzere 554 seri katil haberi bulunmuştur. Tüm seri katil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
Seri katil ülkeyi dehşete düşürdü! Mutfağından 10’dan fazla ceset çıktı
Seri katil ülkeyi dehşete düşürdü! Mutfağından 10’dan fazla ceset çıktı Ruanda’nın başkenti Kigali’ye bağlı Kicukiro banliyösinde 10’dan fazla kişiyi evinin mutfağında öldürdüğü ortaya çıkan seri katil yakalandı.
7.09.2023 Dünya
Katil kadını öldürüp parçalara ayırdı! Polis halktan yardım isterken, dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı
Katil kadını öldürüp parçalara ayırdı! Polis halktan yardım isterken, dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı Kimliği belirsiz bir kadının cesedi üç ayrı bavulda ve üç ayrı yerde bulunması ülkeyi dehşete düşürdü. Kalıntıların bir kadına ait olduğu ve polisin katili bulmak için halktan yardım istediği belirtildi. Delray Beach polisi 'Her ipucunu araştırıyoruz' dedi.
26.07.2023 Dünya
Tatar Ramazan'a esin kaynağı oldu! 43 kişiyi öldüren Antepli seri katil Abdullah'ı Nazım Hikmet durdurdu!
Tatar Ramazan'a esin kaynağı oldu! 43 kişiyi öldüren Antepli seri katil Abdullah'ı Nazım Hikmet durdurdu! Türk seri katiller arasında önemli bir yeri vardır Antepli Abdullah Dayı'nın. Nam-ı diğer Antep Canavarı... İşlediği cinayetler, 38 farklı cezaavinde 300'den fazla yaralamayla Abdullah Palaz film kahramanlarına da ilham kaynağı oldu. Peki Antepli seri katil Abdullah Palaz'ın hayatı nasıldı?
25.07.2023 Gündem
Çocuğunuzda bu 3 davranıştan ikisi varsa ileride seri katil olabilir diyen teori: Macdonald Üçlüsü
Çocuğunuzda bu 3 davranıştan ikisi varsa ileride seri katil olabilir diyen teori: Macdonald Üçlüsü Macdonald Triad'ında bir çocuğun ileride seri katıl olma olasılığının yüksek olduğunu gösteren üç işaret var. Hayvanlara yönelik zalim davranışlar, nesneleri ateşe vermek ve yatak ıslatmak… Macdonald Teorisi psikologlar ve davranış bilimciler arasında tartışılsa da Daniel Hellman ve Nathan Blackman Macdonald şiddet veya cinayetten hüküm giymiş 88 kişiyi inceleyip, sonuçları paylaştı. İşte Macdonald Üçlüsü teorisi hakkındaki detaylar…
22.06.2023 Dünya
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası   Michael ve Kristina Barnett çifti evlat özlemlerini gidermek ve aile olmak için 6 yaşında bir kız çocuğunu evlat edindiler. Ancak 'küçük kızın' olağan dışı hareketleri gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı. Sosyopat bir cüce olduğu anlaşılan Natalia hakkındaki yeni iddia kan donduran cinsten.
15.06.2023 Dünya
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu...
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu... Ormanlık alanda peş peşe bulunan kadın cesetleri seri katil paniği yarattı. ABD'nin Oregon eyaletinde ormanlık alanlarda cesetleri bulunan 6 kadının nasıl ve neden öldüğü araştırılmaya devam ederken polisten seri katil açıklaması geldi.
6.06.2023 Dünya
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti...
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti... Seri katillerin sıkça rastlandığı ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisini kampüsteki evlerinde vahşice öldüren katil Bryan Kohberger ile 70'li yılların canisi Ted Bundy arasındaki benzerlikler gözler önüne serildi. Bundy'nin eski avukatının söyledikleri, adeta kan dondurdu.
29.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kadınlar Buluşması”nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı vaadi'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya sen bir kere parlamentoda yoksun. Nasıl borçları sileceksin... Cumhur ittifakı var çoğunluk, onların izni olmadan nasıl yapacaksın?" dedi.
26.05.2023 Gündem
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
Psikiyatristi yapacaklarını bilmişti! ‘Yol Kenarı Katili’ne tabelalı uyarı
Psikiyatristi yapacaklarını bilmişti! ‘Yol Kenarı Katili’ne tabelalı uyarı ABD’de 1980’lli yılların başında tek başına yürüyüşe çıkanların en büyük kabusu olan ‘Yol Kenarı Katili’nin yıllar sonra başka bir suçtan yakalandığı ve onu muayene eden psikiyatristin yapabilecekleri hakkında yazdıkları ortaya çıktı. 10 kişiden fazla kişiyi katleden seri katile karşı önlem ise o dönem yol kenarlarına asılan tabelalarla alındı.
8.05.2023 Gündem
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
Seri katilin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Vahşeti yıllar sonra yazılı olarak itiraf etti
Seri katilin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Vahşeti yıllar sonra yazılı olarak itiraf etti İşlediği korkunç cinayetlerle İngiltere'ye korku salan caninin itirafı yıllar sonra geldi. Seri katil Levi Bellfield'ın, Nisan 1999'da ailesinin evine giderken kaybolan 19 yaşındaki hukuk ve işletme öğrencisi Elizabeth Chau'yu öldürdüğüne dair imzalı bir itiraf yazdığı iddia edildi.
24.04.2023 Dünya
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti...
Dünya tarihinin en korkunç seri katili! 10 yılda 52 kişiyi katletti motivasyonu şok etti... Ülkeyi dehşete düşüren olay 1982 yılında başlamış ve peş peşe işlenen cinayetler halkı korku ve dehşete düşürmüştü. Cinayet sayısı ve kurbanlarına yaptıklarından dolayı “Tarihin en korkunç seri katili” lakabını alan Andrei Chikatilo ismi aradan geçen yıllara rağmen halen ülkede korku ile anılıyor. İşlediği korkunç cinayetlerin detayları ortaya çıkan Chikatilo’nun vahşetleri işlemedeki motivasyonu ise duyanları şoke etti.
18.04.2023 Dünya
Diren Polatoğulları:Erol Taş muamelesi görmekten korkuyordum
Diren Polatoğulları:Erol Taş muamelesi görmekten korkuyordum Üç Kuruş dizisinde seri katil İrfan'ı oynayan Diren Polatoğulları şimdilerde Yalı Çapkını'nda Kazım karakteriyle adından söz ettiriyor. Diren Polatoğulları, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'in konuğu oldu. Genellikle kötü karakterleri canlandıran Polatoğulları, 'Genelde kötü karakterleri sevdirmeyi seviyorum' diye konuştu.
7.04.2023 Magazin
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti...
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti... Seri katil Robert Pickton'ın cinayetleri Kanada'yı dehşete düşürmüş olayın ayrıntıları şok etmişti. Ülke tarihinin en dehşet verici seri katillerinden biri haline nasıl dönüştüğüne dair şok edici gerçekler böyle ortaya çıktı. Robert Pickton'un sapkın zihni ve çiftliğinde 49 kadını katlettiğini itiraf ettiği gizli katliam serisi herkesi şoke etti.
7.04.2023 Dünya
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş Bir dönemin en azılı seri katiliydi. Kadınları ilan vererek kandırıp ağına düşürüyordu. Vahşi şekilde kurbanlarını öldüren acımasız katil, tecavüz edip ülkenin ıssız noktalarına bırakıyordu. O katille ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Çin casus balonları ABD'ye soktu! ABD neden balonu vurmadı? Askeri sırlar ortaya çıktı
Çin casus balonları ABD'ye soktu! ABD neden balonu vurmadı? Askeri sırlar ortaya çıktı ABD ve Çin arasında gerilim artıyor. Ajanslar yeni gelişmeyi son dakika duyurdu. ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), son birkaç gündür ülke üzerinde yüksekten uçan ve önemli askeri sahaları gözetliyor gibi görünen şüpheli bir "Çin gözetleme balonunu" izlediklerini açıkladı. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme, casus balonun ne işe yaradığı gibi soruları gündeme getirdi. İşte casus balon ne işe yarıyor, ABD neden balonu vurmadı? sorularının cevabı ve son dakika haberinin detayları...
3.02.2023 Dünya
Seri katil hayranı çıktı, erkek arkadaşını katletti! Duvardaki portreler dehşete düşürdü
Seri katil hayranı çıktı, erkek arkadaşını katletti! Duvardaki portreler dehşete düşürdü Suç ve seri katil hayranı genç kadının işlediği cinayet, İngiltere'nin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Evinin duvarında akılalmaz cinayetlere imza atan seri katillerin portrelerini bulundurması da dehşete düşürdü.
2.02.2023 Dünya
Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım'
Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım' Seri katil ve tecavüzcü Metheny, kurbanları öldürüp, etli kısımlarını dondurucuda sakladı. Ardından onları öğüterek hem domuz eti hem de sığır eti ile karıştırdı ve hamburgere dönüştürdü. Hiçbir şeyden haberi olmayan masum müşteriler ise aklını kaçırmış bir katilin yaptığı 'insan hamburgerlerini' yedi...
23.01.2023 Dünya
Burada ölmek, gömülmek ve doğum yapmak yasak! Kurallar herkesi şaşırtıyor
Burada ölmek, gömülmek ve doğum yapmak yasak! Kurallar herkesi şaşırtıyor Burada doğurmak, ölmek ve gömülmek yasak! Binlerce kişinin yaşam sürdüğü ada, ilginç kuralları ile dikkat çekiyor. Nüfusuna ve konumuna rağmen çok sayıda imkanın var olduğu bu yerin en şaşırtan kuralları doğum yapmanın, ölmenin ve gömülmenin kesinlikle yasak olması. Kedi beslemeye ve araç kapısının kitlenmesine bile izin verilmiyor. Sebepleri ise şaşırtıyor. İşte detaylar...
18.01.2023 Dünya
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi 200 kadını vahşice katlettiği düşünülen ve Rusya'da 'Kurt Adam' lakabıyla herkese korku salan evli ve bir çocuk babası seri katil Mikhail Popkov, yakalandığı zaman cinayetleri neden işlediği sorulduğunda "Çevreyi hayat kadınlarından temizlemek için yaptım." cevabını vermişti. Popkov, kafesinden Rus lider Vladimir Putin'e seslendi ve isteği ile pes dedirtti...
16.01.2023 Dünya
Öğrencilere 'burs' tuzağı! Kara para aklama suçundan hapse bile girebilirsiniz
Öğrencilere 'burs' tuzağı! Kara para aklama suçundan hapse bile girebilirsiniz Dolandırıcılık yöntemlerine her geçen gün yenileri ekleniyor. Bu kez de öğrenciler hedefte, dikkat çeken uyarı geldi. Burs ile öğrencileri tuzağa düşürüyorlar, kara paracıların akıllara durgunluk veren oyunu ortaya çıktı. Öğrenciler, web sitelerine girerek burs başvurularına başladılar. Bir hafta sonra ‘bu dernek tarafından burs çıkmıştır, tarafımıza ulaşarak formları doldurunuz’ gibi mesajlar aldılar. Hayatları karartan süreç ise bundan sonra başladı.
5.01.2023 Yaşam
560 ölünün naaşını parçalayıp sattılar! Kan donduran olay
560 ölünün naaşını parçalayıp sattılar! Kan donduran olay ABD’de sahip oldukları cenaze evi aracılığıyla kendilerine teslim edilen 560 merhumun naaşlarını parçalara ayırıp satan anne-kız iki kadın, hapis cezasına çarptırıldı. İki kadın, ABD federal kanununda ceset parçalarını satma suçu açık olmadığından merhumların ailelerini ‘dolandırmaktan’ hüküm giydi.
4.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seri Katil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seri katil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.