Gazete Vatan Logo

6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası

Michael ve Kristina Barnett çifti evlat özlemlerini gidermek ve aile olmak için 6 yaşında bir kız çocuğunu evlat edindiler. Ancak 'küçük kızın' olağan dışı hareketleri gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı. Sosyopat bir cüce olduğu anlaşılan Natalia hakkındaki yeni iddia kan donduran cinsten.

6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası

2010 yılında ABD'nin Indiana eyaletinde Natalia Grace, Michael ve Kristina Barnett tarafından evlat edinildi. Aile başlangıçta 6 yaşında bir kız çocuğu evlat edindiğini zannediyordu. Natalia'nın davranışlarındaki tuhaflıklar, yaşı hakkında gerçeklerin ortaya çıkmasını sağladı. Aile Natalia'nın aslında 22 yaşında bir yetişkin olduğunu öğrendi. Barnett çiftine göre Natalia, cücelik hastalığı olan 'sosyopat bir yetişkindi'.

Ailenin Natalia ile yaşadığı ürkütücü olaylar arasında zehirlenme ve elinde bıçakla yatak odalarında beklemesi gibi tuhaflıklar var. Aileye göre Natalia, onları öldürmekle tehdit ediyordu. Natalia ile yaşadıklarını Daily Mail'e anlatan Kristina şunları söylemişti:

“Aile üyelerini öldürmek, onları bir battaniyeye sarıp arka bahçeye koymak istediğini söyleyen açıklamalar yapıp resimler çizerdi. Gecenin bir yarısı insanların başında dikiliyordu. Uyuyamıyordunuz. Tüm keskin nesneleri saklamak zorunda kaldık. Kahveme çamaşır suyu koyduğunu gördüm. Ona ne yaptığını sorduğumda 'Seni zehirlemeye çalışıyorum' dedi. ”

Haberin Devamı

DAVA EDİLDİLER

Natalia hakkındaki gerçeği öğrendikten sonra Kanada'ya taşınan aile hakkında bir de ihmal davası açılmıştı. Bunun nedeni de 'kendine bakamayacak durumdaki yetişkini yalnız bırakmak' olarak kayıtlara geçti. Aile bu davadan beraat etmeyi başardı.

KOMŞULARI NATALIA'YI ANLATTI

The Curious Case of Natalia Grace adlı belgeselde, Natalia'ya dair gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Natalia'nın yaşamaya başladığı apartmandaki komşularının iddiaları ise kan donduran cinsten.

Komşulardan Toby Miles, Natalia hakkında "Seri katil gibiydi. Gelişigüzel bir sohbette cinayet teşebbüsünü anlattı" dedi. Toby ayrıca, Natalia ile bağlarını kesmenin kendi hayatını riske sokacağından korktuğunu söyledi.

Toby'nin karısı Melanie "Bıçakla başlarında dikildiğini ve bu yüzden tüm bıçakları topladıklarını söyledi. Ardından ailesini zehirlemeye çalıştığını ve bu yüzden bir süre garajda yaşadığını anlattı" dedi.

Başka bir komşu olan Sue McCallum "Adeta 'aileme bıçak çektim aman ne önemli' der gibi anlatıyordu" dedi.

Haberin Devamı