Evlatlık

Evlatlık

Son dakika evlatlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evlatlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evlatlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evlatlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evlatlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 810 evlatlık haberi bulunmuştur. Tüm evlatlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?
İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Taneleri dizisinde Nehir bilmecesi çözülüyor. Perşembe günleri yeni bölümü yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Azem’in kızı ortaya çıktı. Yıllardır görmediği kızını kapısında bulan Azem Yücedağ gözyaşlarına boğuldu. Peki, İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?
15.03.2024 Magazin
İnci Taneleri 3. bölümü ekrana kilitledi! Azem sonunda oğlunu buldu
İnci Taneleri 3. bölümü ekrana kilitledi! Azem sonunda oğlunu buldu Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘İnci Taneleri’ ikinci bölümüyle ekrana geldi. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka’yı kadrosunda buluşturan dizi yeni bölümüyle nefes kesti. İnci Taneleri son bölümde Azem evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu. İşte detaylar...
9.02.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu kimdir, babası Metin Akpınar mı? Duygu Nebioğlu’nun annesi kimdir?
Duygu Nebioğlu kimdir, babası Metin Akpınar mı? Duygu Nebioğlu’nun annesi kimdir? Duygu Nebioğlu kimdir, babası Metin Akpınar mı? Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar hakkında açtığı babalık davasının karara bağlandığı öne sürüldü. Kararda Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğu belirtilirken, Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Metin Akpınar evli mi, eşi kim? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Duygu Nebioğlu’nun annesi kimdir?
13.10.2023 Magazin
Öz kızının çocuğunun babası olduğu ortaya çıktı! İğrenç olayda babanın cezası belli oldu
Öz kızının çocuğunun babası olduğu ortaya çıktı! İğrenç olayda babanın cezası belli oldu Ankara'da kızı M.D.'ye (23) 15 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan ve kızının dünyaya getirdiği bebeğin biyolojik babası olduğu DNA raporu ile tespit edilen B.D. (49), 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan 64 yıl 1 ay 15 gün, 'Tehdit' suçundan ise 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.10.2023 Gündem
Katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi! Yaşlı kadını neden katlettiğini böyle açıkladı
Katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi! Yaşlı kadını neden katlettiğini böyle açıkladı Yaşlı bir kadını başından vurarak katleden katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi. Ölümü 22 yıl bekleyen cani kan donduran cinayetin detaylarını soğukkanlılıkla anlattı.
11.10.2023 Dünya
İfakat'le öpüştü, sevgilisi O çıktı! Yalı Çapkını'nda evlatlık Orhan'ın sırrı ortaya çıktı
İfakat'le öpüştü, sevgilisi O çıktı! Yalı Çapkını'nda evlatlık Orhan'ın sırrı ortaya çıktı Yalı Çapkını 38. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizi ikinci sezona Halis Ağa'nın kızı Nükhet'i ve torunu Kaya'ı yalıya davetiyle başladı. Gelişiyle aranan kaos ortamının oluştuğu dizide Orhan'ın da sırrı ortaya çıktı.
19.09.2023 Televizyon
17 yaşındaki Yasemin hayatını kaybetti! Erkek arkadaşı her şeyi itiraf etti, kahreden detaylar ortaya çıktı
17 yaşındaki Yasemin hayatını kaybetti! Erkek arkadaşı her şeyi itiraf etti, kahreden detaylar ortaya çıktı Bursa’da, koruma altında olduğu yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen 4 gün sonra da inşaatın, içi su dolu olan asansör boşluğunda cesedi bulunan Yasemin Cemre İçlikan'ın (17) ölümüyle ilgili tutuklanan erkek arkadaşı Bedirhan G.’nin (17), genç kıza kuzeni ile birlikte olmasını teklif ettiği, olumsuz yanıt alınca da kavga ettikleri öğrenildi. Bedirhan G. ifadesinde, “Birlikte uyuşturucu aldıktan sonra, beraber olduk. Daha sonra yanıma kuzenlerim geldi. Bu sırada Yasemin ile tartışıp kavga ettik. Kendisine tekme attım. Dengesini kaybedip asansör boşluğuna düştü " dedi.
29.08.2023 Yaşam
Acun Ilıcalı kızı Leyla'nın doğum gününü kutladı! Aldığı hediye “Abi beni de evlatlık al” yorumlarına neden oldu!
Acun Ilıcalı kızı Leyla'nın doğum gününü kutladı! Aldığı hediye “Abi beni de evlatlık al” yorumlarına neden oldu! Acun Ilıcalı, daha önce araba hediyesi çok konuşulan kızı Leyla'nın doğum gününü kutladı. Çocuklarına olan bağlılığı ile bilinen ünlü televizyoncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.
12.08.2023 Magazin
Kazada hayatını kaybetmişti: Acı detay ortaya çıktı
Kazada hayatını kaybetmişti: Acı detay ortaya çıktı Tokat'ta çiftçilik yapan Hidayet Doğan eşi Kaster Doğan'ın ölümünün ardından 8 aylık oğlu Murat'ı evlatlık verdi. Murat Sırav, 4 yıl önce öz kardeşlerinin kendisine ulaşması üzerine evlatlık olduğunu öğrendi. Kardeşleriyle görüşmeye devam eden Sırav, bisikletle işten eve dönerken TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
30.07.2023 Yaşam
Adana'dan ABD’ye uzanan bir hayat hikayesi! Gerçeği öğrendi, 30 yıl sonra Türkiye'ye döndü: Kahreden haberi aldı
Adana'dan ABD’ye uzanan bir hayat hikayesi! Gerçeği öğrendi, 30 yıl sonra Türkiye'ye döndü: Kahreden haberi aldı Adana'dan ABD’ye uzanan bir hayat hikayesi! Ailesi tarafından 30 yıl önce İncirlik'te görev yapan ABD'li bir aileye kız kardeşiyle birlikte evlatlık verilen Armağan Rice, yıllar sonra ailesini bulmak için ülkesine döndü. Kahreden haberi öğrenen Rice’ın kararı herkese örnek oldu. İşte vücudundaki dövmelerle dikkat çeken Rice’ın hikayesi...
21.07.2023 Yaşam
Nükhet Duru neden iki kez evlendiğini anlattı!
Nükhet Duru neden iki kez evlendiğini anlattı! Ünlü şarkıcı Nükhet Duru ulusal bir kanalda yayınlanan programa katıldı. Özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan Nükhet Duru, neden iki evlilik yaptığını ilk kez anlattı.
26.06.2023 Magazin
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası   Michael ve Kristina Barnett çifti evlat özlemlerini gidermek ve aile olmak için 6 yaşında bir kız çocuğunu evlat edindiler. Ancak 'küçük kızın' olağan dışı hareketleri gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı. Sosyopat bir cüce olduğu anlaşılan Natalia hakkındaki yeni iddia kan donduran cinsten.
15.06.2023 Dünya
Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu?
Türkan doğum yaptı! Üç Kız Kardeş'in sezon finalinde neler oldu? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 13 Haziran Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 53. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
14.06.2023 Magazin
Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu?
Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 52. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
7.06.2023 Magazin
Cihan Aslan'ı, Devin Cihan'ı vurdu! Aile sezon finalinde silahlar patladı!
Cihan Aslan'ı, Devin Cihan'ı vurdu! Aile sezon finalinde silahlar patladı! Aile dizisi sezon finalinde silahlar patladı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatltıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler'in yer aldığı dizinin sezon finali bölümü ekrana geldi. Devin, eline silahı aldı ve gerçek bir Soykan oldu. Evlatlık olduğu ortaya çıkan Cihan, kardeşi Aslan'ı vurdu. Ancak....
30.05.2023 Televizyon
Türkan doğum gününü yalnız kutluyor!
Türkan doğum gününü yalnız kutluyor! Üç Kız Kardeş 51. bölüm fragmanı yayınlandı!
24.05.2023 Televizyon
Rüçhan'ın oyunu başladı! Üç Kız Kardeş 50. bölümde neler oldu?
Rüçhan'ın oyunu başladı! Üç Kız Kardeş 50. bölümde neler oldu? Kanal D'nin Salı akşamlarına damga vuran Üç Kız Kardeş dizisi dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
24.05.2023 Magazin
Dönüş evlatlıksa Derya dayaklık dediler! Üç Kız Kardeş dizisinde gerçek ortaya döküldü!
Dönüş evlatlıksa Derya dayaklık dediler! Üç Kız Kardeş dizisinde gerçek ortaya döküldü! Üç Kız Kardeş 51 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Derya gerçeği Dönüş'ün yüzüne yüzüne vurdu. Evlatlık olduğu gerçeğiyle yüzleşen Dönüş yıkıldı. Öte yandan Kartal ve Türkan uyumu da dikkat çekti.
23.05.2023 Televizyon
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti
6 yaşında kız çocuğu evlat edindiklerini sandılar! Gerçek tüyler ürpertti ABD'nin Indiana eyaletinde bir aile Ukraynalı küçük bir kızı evlat edinmek istedi. 6 yaşındaki kız çocuklarıyla evlerine dönen aile için her şey başlangıçta normaldi. Ancak zamanla aile, küçük kızda bir tuhaflık olduğunu fark etti ve işler sarpa sarmaya başladı. Küçük kız ile ilgili yayınlanan yeni belgesel ise tüm gerçekleri gözler önüne serdi.
10.05.2023 Yaşam
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti...
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti... ABD'de yaşanan korkunç olaydan sonra ilk kez bir kadın elektrikli sandalyede idam edilecekti. Olayın kahramanı üvey kızını korkunç bir şekilde katleden Martha Place idi. 19. yüzyılın sonunda ABD’de yeni yeni denenmeye başlayan elektrikli sandalyeyle idam şeklinin ilk kadın kurbanı Martha Place olmuştu. Martha’nın işlediği suçlar ise hem o dönem duruşmada bulunanların hem de günümüzde okuyanların kanını donduran cinsten.
9.05.2023 Dünya
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya
Komşusu kapıyı kırınca vahşet ortaya çıktı: Melek gibi bir insandı, inanamıyorum
Komşusu kapıyı kırınca vahşet ortaya çıktı: Melek gibi bir insandı, inanamıyorum Bağcılar'da Hüseyin Turan (70), eşi Sevim Turan (62)'ı pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. Kendini ihbar eden Turan daha sonra, aynı silahla intihar etti.
18.04.2023 Yaşam
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kendisini evlatlık veren babası Mehmet Fuat Saral'ı (61) para nedeniyle çıkan tartışmada öldüren Mehmet Ali Yılmaz (24), 'haksız tahrik' indirimi ile 20 yıl hapse mahkum edildi.
13.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Evlatlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evlatlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.