Gazete Vatan Logo
Magazin İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?

İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Taneleri dizisinde Nehir bilmecesi çözülüyor. Perşembe günleri yeni bölümü yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Azem’in kızı ortaya çıktı. Yıllardır görmediği kızını kapısında bulan Azem Yücedağ gözyaşlarına boğuldu. Peki, İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?

İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?

Kanal D perşembe dizileri arasında ilk sırada yer alan İnci Taneleri dizisinde Nehir’i ortaya çıkıyor. Eşi Hande’yi öldürmekle suçlanan Azem yıllar sonra cezaevinden çıktı ve bir yandan gerçekleri saklamaya çalışırken bir yandan da yıllardır görmediği oğlu Özgür ile kızı Nehir’i aramaya başladı. Oğlu Özgür’ü yıllar sonra Cihan adıyla bulan Azem Yücedağ kendisini affettirmenin yollarını ararken oğluna ablasını bulmayı teklif etti. Azem sonunda kızı Nehir’i buldu. Peki, İnci Taneleri Nehir kimdir, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?

İnci Taneleri Nehir kimdir?

Azem, oğlu Cihan'a kavuştuktan sonra Nehir'i de aramaya başladı.  Azem'in öğrencisi, komiser Erman; Nehir'e dair bir iz bulamamaktadır. İzleyicilerin aklına acaba Nehir yurt dışına mı evlatlık verildi? sorusunu getirdi.  

Cihan'ın flörtleştiği Doktor Elif ise şu soruyu sorar: Peki ablan, ona ne oldu?  Artık dizide Nehir ile ilgili bilgileri öğrenmenin vakti geldi. 

Nehir’i kimin oynayacağı henüz belli olmadı.