Gazete Vatan Logo

Katil kadını öldürüp parçalara ayırdı! Polis halktan yardım isterken, dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı

Kimliği belirsiz bir kadının cesedi üç ayrı bavulda ve üç ayrı yerde bulunması ülkeyi dehşete düşürdü. Kalıntıların bir kadına ait olduğu ve polisin katili bulmak için halktan yardım istediği belirtildi. Delray Beach polisi 'Her ipucunu araştırıyoruz' dedi.

Katil kadını öldürüp parçalara ayırdı! Polis halktan yardım isterken, dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı

ABD'nin Florida eyaletinde üç ayrı noktada üç bavulun içinde bir kadına ayrı ceset parçaları bulundu. Polis departmanından cuma günü yapılan açıklamada "Saat 16.03'te Delray Beach'teki Palm Trail yakınlarındaki sahil şeridi boyunca suda şüpheli bir madde olduğuna dair çağrı alındı. Polisler olay yerine geldiğinde içinde insan kalıntıları olan bavul buldular" denildi.

Departman "Kısa bir süre sonra kıyı şeridinde içinde insan kalıntıları olan iki valiz daha bulundu. Kalıntıların kimliği belirsiz bir yetişkin kadına ait olduğu görülüyor. Kurbanın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü" açıklamalarını ekledi.

Delray Beach Polis Departmanı, Facebook'tan yaptığı paylaşımda kalıntıların yaklaşık 1.60 boyunda, kahverengi saçlı beyaz veya latin kökenli orta yaşlı bir kadına ait olduğunu belirtti. Kimliği belirsiz kadının ayrıca kaşlarının dövmeli olabileceği ve çiçekli bir bluz giydiği belirtildi.

Cesedin üzerindeki bluz

Polis, 35 ila 55 yaşları arasında olduğu tahmin edilen kadının kalıntılarının 17 Temmuz'da veya perşembe günü geç saatlerde sahile getirilmiş olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

HALKTAN YARDIM İSTEDİLER

Delray Sahil Polisi keşif hakkında pazartesi günü bir basın toplantısı düzenledi.

Çavuş Casey Kelly, "Bu zaman aralığında güvenlik kameralarını incelemek için halktan yardım istiyoruz. Özellikle alışılmadık araçlar veya insanlar ve kesinlikle bavul taşıyan herkesi aramanızı istiyoruz" dedi.