Korkunç Cinayet

Korkunç Cinayet

Son dakika Korkunç cinayet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korkunç cinayet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korkunç cinayet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkunç Cinayet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkunç cinayet gelişmeleri de dahil olmak üzere 686 korkunç cinayet haberi bulunmuştur. Tüm korkunç cinayet haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü Kağıthane'de madde bağımlısı 35 yaşındaki bir adam, silah çektiği babası tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden vuruldu. Genç evde hayatını kaybederken, babası ise polisi arayarak teslim oldu. Gencin uyuşturucu parası yüzünden annesini ve babasını birçok kez darbettiği ve bıçak çektiği ortaya çıktı.
3.01.2024 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Katar'da soğuk duş! Karşılamaya kimse gelmedi havaalanında 30 dakika bekledi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Katar'da soğuk duş! Karşılamaya kimse gelmedi havaalanında 30 dakika bekledi Gazze'deki sivil katliamında İsrail'e büyük detsk veren Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Katar'ın başkenti Doha'daki havaalanında inişten sonra yaklaşık 30 dakika uçağın kapısında bekletildi.
30.11.2023 Dünya
Oto tamircisini iş yerinde vurdu! Çorba içerken yakalandı
Oto tamircisini iş yerinde vurdu! Çorba içerken yakalandı Oto tamircisi Serkan P.’yi (40) iş yerinde tabancayla bacağından vuran Mehmet Zoroğlan (45), çorba içerken yakalandı. Adliyeye sevk edilen Zoroğlan ifadesinde Serkan P.’yi neden vurduğunu anlattı.
30.11.2023 Gündem
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu Korkunç olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Otel odasında tartıştığı Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojıda Kalandorova'nın (27) üzerine asit dökerek ölümüne neden olan, onun kız arkadaşı Kırgızistan uyruklu Sarvınaz Kharullaeva'yı (23) da yaralayan tutuklu Özgür Günden (45) hakkında 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 16 yıl, 'kasten yaralama'dan ise 3 yıla kadar olmak üzere toplam 19 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
30.11.2023 Gündem
Eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle sopayla döverek öldürüp gömdü, otomobilini de ateşe verdi
Eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle sopayla döverek öldürüp gömdü, otomobilini de ateşe verdi Korkunç cinayet Afyonkarahisar'da işlendi. Evinde yakaladığı Ali Aydın'ı (30), eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle sopayla döverek öldüren R.D. (40) tutuklandı. R.D.'nin olaydan sonra Ali Aydın’ın cenazesini araziye gömüp, otomobilini de yaktığı belirlendi.
19.10.2023 Gündem
Beşiktaş'ta yerinden kopan kaya parçaları istinat duvarını yıktı evlere zarar verdi
Beşiktaş'ta yerinden kopan kaya parçaları istinat duvarını yıktı evlere zarar verdi Beşiktaş'ta, yerlerinden koparak yuvarlanan kaya parçaları bazı evlere zarar verdi. Birkaç gündür süren yağışların ardından, toprağın yumuşaması nedeniyle koptuğu iddia edilen kaya parçalarının isabet ettiği bir evin yan duvarı yıkılırken, bir evin de kömürlüğü zarar gördü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, metrelerce yuvarlanan kaya parçalarından bazılarının da bir villanın bahçesine düştüğü öğrenildi.
2.10.2023 Gündem
Sosyal medyadan paylaştı görüntüler tepki çekti! Üzerine tükürdüğü 2 ton fıstığa el konuldu
Sosyal medyadan paylaştı görüntüler tepki çekti! Üzerine tükürdüğü 2 ton fıstığa el konuldu Siirt'te 'yeşil altın' olarak bilinen fıstığın depolandığı yere girip, yüzen ve kabukları tüküren kişinin görüntüleri sonrası belirlenen adresteki 2 ton fıstığa el konuldu.
2.10.2023 Gündem
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti Karabağ'daki 24 saatlik muhteşem zaferin yankıları dünyada sürerken Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal bir hamle geldi. Ermeni model terör örgütü Vamo'ya katıldığını duyurdu ve Azerbaycan'ı tehdit etti.
2.10.2023 Dünya
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler Beyoğlu’nda genç kadın ve arkadaşı, bir gece kulübünün çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Sokaktaki bankta otururken gece kulübü çalışanlarının "Burada oturamazsın" uyarılarına maruz kalan ikili, çivili sopalar ve şişelerle dakikalarca dayak yedi. Yaşanan arbedede kafalarına ağır darbeler alan iki genç hastaneye kaldırılırken, yaşananlar ise kameralara yansıdı. Polis olaya karışan tarafları gözaltına aldı.
2.10.2023 Yaşam
Beşiktaş'ta korkunç cinayet!  Eski eşini öldüren yazar Funda Demir'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı
Beşiktaş'ta korkunç cinayet! Eski eşini öldüren yazar Funda Demir'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı Beşiktaş’ta yazar Funda Demir’in eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar’ı ekmek bıçağıyla boğazını keserek öldürdüğü olayla ilgili emniyet ifadeleri ortaya çıktı. 3 çocuk annesi Demir emniyette verdiği ifadesinde, “Bu bir şeref meselesi bir şey söylemek istemiyorum” diyerek susma hakkını kullanırken, oğlu M.Ç. ise olay anını anlattı.
2.10.2023 Gündem
Başından tek kurşunla vurup öldürdü, cesedini sandığa koyup üstünü vidalayıp kapattı!
Başından tek kurşunla vurup öldürdü, cesedini sandığa koyup üstünü vidalayıp kapattı! Samsun'da 30 bin lira borçlu olduğu patronu Ümit Şahin'i (29) tabancayla başından vurarak öldürüp, cesedini ahşap sandığa koyarak boş araziye bırakan Onur Can Kaya (30) hakkında ‘Nitelikli kasten öldürme’, ‘Nitelikli hırsızlık ve yağma’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
28.09.2023 Gündem
Mersin'de korkunç cinayet! Eşi boğazı kesilmiş halde bulmuştu; cinayet şüphelisinin kimliği şok etti
Mersin'de korkunç cinayet! Eşi boğazı kesilmiş halde bulmuştu; cinayet şüphelisinin kimliği şok etti Mersin'in Tarsus ilçesinde eşi Ahmet Güllü tarafından yatak odasında boğazından bıçaklanmış cesedi bulunan Cemile Güllü'yü (48), oğlu Mert Güllü'nün (23) öldürdüğü ortaya çıktı. Yakalanan Mert Güllü, borcu nedeniyle eve haciz geleceği için tartıştığı annesini öldürdüğünü itiraf etti.
28.09.2023 Gündem
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü Şanlıurfa'da, husumetli iki akraba aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Ali Demir (40) öldü, 2 kişi de yaralandı.
26.09.2023 Yaşam
‘Bahçeye giren tavuk’ kavgasında korkunç cinayet
‘Bahçeye giren tavuk’ kavgasında korkunç cinayet İzmit’te, komşular arasında bahçeye giren tavuklar nedeniyle çıkan kavgada Oğuzhan İpek'in (25) bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan İlyas (28) ve Yusuf Mert Malkoç (19) kardeşler ile arkadaşları Ömer Eren Demir (20), iyi hal indirimi uygulanarak 15’er yıl hapse çarptırıldı. Duruşmada Oğuzhan İpek’in eşi Semra İpek, “Çocuğum, babası öldüğünde 10 aylıktı. Babasız kalan çocukların vebalini kim ödeyecek?” dedi.
26.09.2023 Yaşam
İstanköy’de korkunç cinayet! Detayları kan dondurdu
İstanköy’de korkunç cinayet! Detayları kan dondurdu Ege’de Bodrum’un karşısındaki Yunanistan’ın İstanköy (Kos) adasında, geçen hafta pazartesi günü kaybolan 27 yaşındaki otel çalışanı Polonyalı Anastazia Rubinska’nın cesedi, 6 gün sonra bir bataklıkta bulundu.
20.06.2023 Gündem
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
Adana'daki korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı!
Adana'daki korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı! Adana’da tartıştığı güvenlik görevlisi Gökhan Şahin’i (32), bıçaklayarak öldüren Cihad Abalı (34) ile kayınbiraderi Erhan Üstündağ (34), tutuklandı. Abalı, eşini cep telefonuyla arayarak rahatsız ettiği için Şahin’i öldürdüğünü öne sürdü.
8.06.2023 Yaşam
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu...
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu... Ormanlık alanda peş peşe bulunan kadın cesetleri seri katil paniği yarattı. ABD'nin Oregon eyaletinde ormanlık alanlarda cesetleri bulunan 6 kadının nasıl ve neden öldüğü araştırılmaya devam ederken polisten seri katil açıklaması geldi.
6.06.2023 Dünya
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti ABD’de 1969 yılında iki polis tarafından bulunan sandık, yıllarca çözülemeyecek bir davanın sadece başlangıcıydı. Sandığın içinden çıkan cesedin kimliği yaklaşık 50 yıl sonra ortaya çıkarken talihsiz kadının kızının anlattıkları şoke etti.
5.06.2023 Dünya
Korkunç cinayet 27 yıl sonra çözüldü! 75 bin yayın yapan gazeteci katili yakalattı...
Korkunç cinayet 27 yıl sonra çözüldü! 75 bin yayın yapan gazeteci katili yakalattı... ABD'ye çocuklarının okuması için taşınan bir aile, genç kızlarının üniversiteye geçmesiyle korkunç bir olayla karşı karşıya kaldı. Ortadan bir anda kaybolan genç kızın faili olarak tek bir şüpheli gözükse de bu kişinin tutuklanıp adalete teslim edilmesi için tam 27 yıl geçmesi gerekiyordu.
1.06.2023 Dünya
Konya'da dehşete düşüren olay! Yol kenarında naylona sarılıp yakılmış 2 ceset bulundu
Konya'da dehşete düşüren olay! Yol kenarında naylona sarılıp yakılmış 2 ceset bulundu Konya'nın Kulu ilçesinde yol kenarında naylona sarılıp yakılmış 2 ceset bulundu. Başka bir noktada yakılıp yolun kenarına atıldığı tespit edilen cesetlerden birinin kadına ait olduğu değerlendirillirken, şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
31.05.2023 Yaşam
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün'
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün' Genç kızın işlediği korkunç cinayet ABD'de gündem olmuş olayın detayları ise duyanları şok etmişti. Son ana kadar hapisten kurtulacağını sanan genç kız, aldığı cezayı ve babasının yaptıklarını öğrenince tüm gerçekleri anlatmaya başladı. Cinnamon'un itirafları ise mahkemedeki herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.
31.05.2023 Dünya
Gerçek 50 yıl sonra ortaya çıktı! Ülke tarihinin en korkunç vakasıydı katil böyle bulundu...
Gerçek 50 yıl sonra ortaya çıktı! Ülke tarihinin en korkunç vakasıydı katil böyle bulundu... Kanada'da 1975 yılında gerçekleşen vahşet ülke tarihindeki en korkunç cinayet vakalarından biri olmuştu. Aradan geçen onlarca yılın ardından katil sonunda bulundu.
24.05.2023 Dünya
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti...
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti... ABD'de yaşanan korkunç olaydan sonra ilk kez bir kadın elektrikli sandalyede idam edilecekti. Olayın kahramanı üvey kızını korkunç bir şekilde katleden Martha Place idi. 19. yüzyılın sonunda ABD’de yeni yeni denenmeye başlayan elektrikli sandalyeyle idam şeklinin ilk kadın kurbanı Martha Place olmuştu. Martha’nın işlediği suçlar ise hem o dönem duruşmada bulunanların hem de günümüzde okuyanların kanını donduran cinsten.
9.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Korkunç Cinayet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkunç cinayet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.