Rusya Açıklaması

Rusya Açıklaması

Son dakika Rusya açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rusya açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rusya açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.933 rusya açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm rusya açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Yalnız bırakmak olmaz yardıma hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Yalnız bırakmak olmaz yardıma hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortak yayında seçim gündeminde dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi ile ilgili "Bugün Muharrem Bey'i aradım. Böyle bir saldırı oldu vesaire kendisiyle konuşmak istedim. Anladığım kadarıyla Kılıçdaroğlu'nun el ele olduğu FETÖ taktiği. Bunlar bunu her an yapabilir. Geçmişte de bunlar yapıldı. Kılıçdaroğlu makama kaset komplosuyla geldi" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca "Halkımızın teveccühüyle iktidara geldiysek milletimiz farklı karar verirse demokrasinin gereği neyse biz onu yaparız" diyerek "Sandıktan çıkan sonuca saygısı olmayanın millete de saygısı yoktur. Hiçbir zaman milli iradenin üstünlüğünden taviz vermedik. Cumhur İttifakı sandıktan çıkan her sonucu meşru kabul edecektir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Zelesnki'den Rusya açıklaması
Zelesnki'den Rusya açıklaması Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya tarafından yapılan füze saldırılarını iyi hava savunma sistemiyle yüzde yüz önlemenin mümkün olduğunu ifade ederek, müttefiklerden hava savunma sistemleri talebi yaptı.
18.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'nda konuştu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Türk Tıp Dünyası Kurultayı'nda konuştu! Rusya'nın tahıl anlaşmasını askıya alması ile ilgili konuşan Erdoğan, "İstanbul'da kurulmasını temin ettiğimiz ortak mekanizma ile Ukrayna buğdayının 9.3 milyon tonunu insanlığın hizmetine sunarak gıda krizinin nispeten azaltılmasını sağladık. Her ne kadar Rusya kendisi için aynı kolaylıkların gösterilmemesi sebebiyle bu konuda mütereddit davransa da biz insanlığa hizmet için gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.
31.10.2022 Vatan TV
ABD'den flaş Rusya açıklaması: Hedeflerine ulaşamadılar
ABD'den flaş Rusya açıklaması: Hedeflerine ulaşamadılar ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley, “Ruslar son birkaç ayda Donbass'ta kademeli taktik başarılar elde etseler de stratejik ve operasyonel hedeflerine ulaşamadılar” dedi.
20.07.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan Rusya açıklaması: Sonuçları ağır olur
ABD Başkanı Biden'dan Rusya açıklaması: Sonuçları ağır olur ABD Başkanı Joe Biden Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin açıklama yaptı. Biden yaptığı açıklamada, "Rusya için bu savaş stratejik bir kayıp" dedi. 'Savaşa karşı durmazsak sonuçları daha ağır olur.' diyen Biden, Ukrayna için kongreden ek bir bütçe istediğini belirtti.
3.05.2022 Dünya
Hiçbir şey yapmadan para kazanıyor! Dakikalar içerisinde 85 dolar alıyor
Hiçbir şey yapmadan para kazanıyor! Dakikalar içerisinde 85 dolar alıyor Japonya’da bir adam kendini ‘hiçbir şey yapmamak üzere’ kiraya veriyor. ‘Hiç adam’ olarak da tanınan bu kişi sizinle yapmasını istediğiniz aktivite için geliyor, siz istemediğiniz sürece konuşmuyor, sohbet başlatmıyor, soru sormuyor. Sadece yanınızda duruyor, yalnızlığınızı gideriyor. Kulağa çok sıra dışı geliyor değil mi? Şimdilerde uluslararası bir üne kavuşan Japon ‘hiç adam’ın hikayesi duyanları şaşırtıyor.
23.03.2022 Dünya
Japonya’da Covid-19 tedbirleri ülke genelinde kaldırıldı
Japonya’da Covid-19 tedbirleri ülke genelinde kaldırıldı  Japonya’da korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında ülkenin 18 eyaletinde uygulanan yarı OHAL tedbirleri sona erdi. Hayatın bugün itibariyle ülke genelinde normale dönmesi bekleniyor.
22.03.2022 Dünya
Rusya - Japonya arasında kriz büyüyor
Rusya - Japonya arasında kriz büyüyor Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Rusya'nın 2. Dünya Savaşı sonrası barış antlaşması müzakerelerini Tokyo'nun Ukrayna politikası karşısında askıya alma kararının kabul edilemez olduğunu belirterek, Rusya'nın adımını şiddetle protesto ettiklerini kaydetti.
22.03.2022 Dünya
ABD’den dikkat çeken Rusya açıklaması: İlerleyişi büyük ölçüde durdu!
ABD’den dikkat çeken Rusya açıklaması: İlerleyişi büyük ölçüde durdu! ABD'li üst düzey bir savunma yetkilisi, Rusya’nın Ukrayna’da ilerleyişinin tüm hatlarda büyük ölçüde durduğunu öne sürdü.
21.03.2022 Dünya
Zelenskiy 'geri adım' mı atacak? Referandum mesajı...
Zelenskiy 'geri adım' mı atacak? Referandum mesajı... Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, ülkesinin basınına konuştu. Zelenskiy, Rusya ile devam eden savaşı sona erdirmek için anlaşmaya varılan tüm tavizlerin yapılacak bir referandumla Ukrayna halkının oyuna sunulması gerektiğini belirtti. Zelenskiy, Kırım dahil olmak üzere Rus güçlerince işgal edilen topraklar ya da NATO üyeliği yerine Ukrayna'ya önerilecek güvenlik garantilerinin referanduma konu olabileceğini vurguladı.
21.03.2022 Dünya
Zelenskiy'den Rusya açıklaması: Kabul edemeyiz!
Zelenskiy'den Rusya açıklaması: Kabul edemeyiz! Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna’ya dayattığı ültimatomları yerine getiremeyeceklerini söyledi.
21.03.2022 Dünya
Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya açıklaması: Askeri operasyon derhal durdurulmalı
Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya açıklaması: Askeri operasyon derhal durdurulmalı Uluslararası Adalet Divanı: Rusya, 24 Şubat 2022'de Ukrayna topraklarında başlattığı "askeri operasyonu" derhal durdurmalı. açıklaması geldi
16.03.2022 Dünya
Ukrayna'dan bomba Rusya iddiası! Suriye'den parayla binden fazla...
Ukrayna'dan bomba Rusya iddiası! Suriye'den parayla binden fazla... Ukrayna, Rusya’nın Suriye’den binden fazla paralı asker topladığını iddia etti...
14.03.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu son durumu açıkladı! İşte tahliye edilen Türk vatandaşı sayısı
Bakan Çavuşoğlu son durumu açıkladı! İşte tahliye edilen Türk vatandaşı sayısı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna'dan 172 Türk vatandaşın daha tahliye edildiğini belirterek, "Tahliye ettiğimiz vatandaşlarımızın sayısı 14 bin 824 oldu" dedi.
14.03.2022 Gündem
Ömer Çelik'ten Ukrayna açıklaması: Cumhurbaşkanımız sorunun çözülmesine en büyük katkıyı yapıyor
Ömer Çelik'ten Ukrayna açıklaması: Cumhurbaşkanımız sorunun çözülmesine en büyük katkıyı yapıyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ukrayna-Rusya savaşına ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın bu dönemde Avrupa devletleri ile sürdürdüğü diplomatik temaslar ise sorunun çözülmesine en büyük katkıyı yapıyor." dedi.
14.03.2022 Siyaset
Elon Musk, Vladimir Putin'e meydan okudu! 'Teke tek dövüş...'
Elon Musk, Vladimir Putin'e meydan okudu! 'Teke tek dövüş...' SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e sosyal medya hesabından meydan okuyarak, “teke tek dövüş” teklif etti.
14.03.2022 Dünya
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Zelenskiy'den Rusya açıklaması: Nereden yardım alacaklarını bilemiyorlar!
Zelenskiy'den Rusya açıklaması: Nereden yardım alacaklarını bilemiyorlar! Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya işgalinin 19’uncu gününde halka seslenerek, “19 gündür kahramanca direniyoruz” ifadelerini kullanarak, “Düşmana öyle kayıplar verdiriyoruz ki nereden yardım alacaklarını bilemiyorlar” dedi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin 16 Mart’ta ABD Kongresi’ne hitap edeceği bildirildi.
14.03.2022 Dünya
ABD ve İngiltere'den sonra bir açıklama daha! Rusya'ya karşı 'REPowerEU' planı
ABD ve İngiltere'den sonra bir açıklama daha! Rusya'ya karşı 'REPowerEU' planı ABD Başkanı Biden ve İngiltere'nin Rusya'ya yönelik enerji yaptırımı sonrası flaş bir açıklama daha geldi. Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası Avrupa Birliği'nin de (AB) Rusya’yla ilgili bir planı var.
8.03.2022 Dünya
Putin kritik kararnameyi imzaladı! 2 gün sonra belli olacak...
Putin kritik kararnameyi imzaladı! 2 gün sonra belli olacak... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın güvenliğini korumak için ithalat ve ihracatı kısıtlayan özel ekonomik tedbirleri içeren kararnameyi imzaladı.
8.03.2022 Dünya
Türkiye’den Ukrayna halkına yardım eli!
Türkiye’den Ukrayna halkına yardım eli! İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye tarafından Ukrayna halkının acil insani ihtiyaçları için AFAD koordinasyonunda, 5'i bugün olmak üzere toplamda 23 insani yardım tırının bölgeye ulaştığını, 1 tır ise Ukrayna'ya ulaşmak üzere olduğunu açıkladı.
8.03.2022 Gündem
İngiltere, Rusya’dan petrol ithalatını aşamalı olarak durduracak
İngiltere, Rusya’dan petrol ithalatını aşamalı olarak durduracak İngiltere İş ve Enerji Bakanı Kwasi Kwarteng, İngiltere’nin yılsonuna kadar Rusya’dan petrol ve petrol ürünleri ithalatını aşamalı olarak durduracağını açıkladı.
8.03.2022 Dünya
Zelenskiy'den Rusya açıklaması: Kayıpları 10 bini geçti!
Zelenskiy'den Rusya açıklaması: Kayıpları 10 bini geçti! Ukrayna Lideri Zelenskiy Avam Kamarası'nda İngiliz vekillere hitap etti. Zelenskiy burada yaptığı açıklamada, "Rus ordusunun kayıpları 10 bini geçti. Buna bir general de dahil oldu." açıklamasını yaptı. Zelenskiy, Rusya’ya yaptırımların artırılması çağrısında bulunarak, Rusya’nın bir terör devleti olarak kabul edilmesini istedi.
8.03.2022 Dünya
Rusya, sivillerin tahliyesi için 'sessizlik rejimi' ilan etti!
Rusya, sivillerin tahliyesi için 'sessizlik rejimi' ilan etti! Rusya hükümeti, işgal düzenlediği Ukrayna'da sivillerin tahliyesi için ülkenin bazı kentlerinde sessizlik rejimi ilan edildiğini duyurdu.
7.03.2022 Dünya
Rusya'ya karşı o ülkelerden kritik görüşme! Maliyeti artırma kararlılığı...
Rusya'ya karşı o ülkelerden kritik görüşme! Maliyeti artırma kararlılığı... ABD Başkanı Joe Biden, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile video konferans yoluyla gerçekleştirdiği görüşmede Rusya-Ukrayna savaşını ele aldı.
7.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.