Yaz ayı yaklaşırken flaş karar! 'Zorundayız' dedi ve açıkladı: Yasaklayacağız
Yaz ayı yaklaşırken flaş karar! 'Zorundayız' dedi ve açıkladı: Yasaklayacağız Yaz ayı yaklaşırken flaş kararı duyurdu. Bakan Kirişci açıkladı. Artık girişler yasaklanacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçen yıl meydana gelen orman yangınlarını hatırlatarak, "Asıl olan yangınlar çıkmadan ormanlarda gerekli tedbirleri almaktır. Bu çerçevede de biz Orman Genel Müdürlüğü olarak bu yangınların olmaması adına birtakım tedbirler de almak zorundayız. Bu kapsamda belirli tarihlerde ormanlara girişleri yasaklayacağız. Vatandaşlarımızın piknik olarak kullandıkları alanlar da dahil bazı tedbirleri almak zorundayız" dedi.
21.04.2022 Gündem
Çöp rezilliği
Çöp rezilliği Şirinyazı Göleti Kamp ve Piknik Alanı’nda hafta sonu kamp yapan grubun geride bıraktığı çöpler görenleri şaşkına çevirdi.
12.10.2017 Yaşam
Yaban domuzları piknik alanlarına indi
Yaban domuzları piknik alanlarına indi Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki Dilek Yarımadası Kalamaki Milli Parkı'nda yaşayan yaban domuzları, sürüler halinde insanların piknik yaptığı alanlara indi.
15.06.2015 Haber
Konya'da faili meçhul kemikler
Konya'da faili meçhul kemikler KONYA’da ormanlık alanda fidan diken belediye işçileri, toprağa gömülü çuval içinde insan kemikleri buldu...
9.04.2012 Yaşam