Serinlemek

Serinlemek

Son dakika serinlemek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serinlemek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serinlemek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serinlemek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serinlemek gelişmeleri de dahil olmak üzere 929 serinlemek haberi bulunmuştur. Tüm serinlemek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu
Çocuk valinin ilk talimatı, "Adana'ya daha fazla yüzme havuzu yapılsın" oldu Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, koltuğunu temsili olarak Nigahi Soykan İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Öykü Şimşek’e devrederken çocuk valinin ilk talimatı, "Havuz sayısı artırılsın çocuklar yazın boğulmasın" oldu.
22.04.2024 Adana
Yaz geldi, Adana'da su kanallarına tehlikeli atlayışı başladı
Yaz geldi, Adana'da su kanallarına tehlikeli atlayışı başladı Adana’da havaların ısınmasıyla birlikte çocukların serinlemek için köprüden Seyhan Nehrine atladığı görüldü.
14.04.2024 Adana
Adana'da sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı
Adana'da sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla kanaldan çıkartılan çocuklar hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
30.03.2024 Adana
Karadeniz'de yine can pazarı! Çocukların feryadı yürekleri dağladı
Karadeniz'de yine can pazarı! Çocukların feryadı yürekleri dağladı Yozgat’tan Samsun'a gelen ve serinlemek için denize giren aileden 5 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Denizde kaybolan aile fertlerini dalgıçlar kısa sürede bularak sağ çıkardı, çocukların anne-babalarının peşinden feryatları ise yürekleri dağladı.
18.08.2023 Yaşam
Serinlemek isterken sağlığınızdan olmayın! 'Kronik hale gelebilir'
Serinlemek isterken sağlığınızdan olmayın! 'Kronik hale gelebilir' Türkiye'yi ve dünyayı etkisi altına alan sıcak hava dalgası nedeniyle klima kullanımı bir hayli arttı. Ancak beraberinde birçok hastalığa da davetiye çıkaran klimalar ile ilgili Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Emine Bukan Arıca, “Özellikle yaz aylarında oldukça sık yaşanan kas tutulmalarının ve spazmların nedeni genellikle yanlış klima kullanımı oluyor” diyerek uyarılarda bulundu.
14.08.2023 Sağlık
Serinlemek için girdikleri baraj gölünde boğuldular: 1 ölü, 1 yaralı
Serinlemek için girdikleri baraj gölünde boğuldular: 1 ölü, 1 yaralı Kayseri'nin Develi ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren yabancı uyruklu 2 kişiden biri boğularak yaşamını yitirdi. Vatandaşlar tarafından kurtarılan diğer şahısta hastaneye kaldırıldı.
12.08.2023 Yaşam
Van Gölü'nde dalgalarla açığa sürüklenen genç ile onu kurtarmaya çalışan kişi boğuldu
Van Gölü'nde dalgalarla açığa sürüklenen genç ile onu kurtarmaya çalışan kişi boğuldu Van'ın Erciş ilçesinde serinlemek için girdiği Van Gölü'nde dalgalarla açığa sürüklenen Muhammet Kabir Pacal (16) ile genci kurtarmak için suya giren Murat Koç (51), hayatını kaybetti.
6.08.2023 Gündem
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı! Rekor sıcaklıklar gidiyor sağanak yağışlar geliyor...
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı! Rekor sıcaklıklar gidiyor sağanak yağışlar geliyor... Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakikada hava durumu raporu geldi. Aşırı sıcaklıkların yerini gök gürültülü sağanak yağışlar alıyor. Birçok ili etkisi altına alması beklenen kuvvetli yağış için tarih verildi. Uzmanlar kuvvetli yağış için salı ve çarşamba gününü işaret etti. Meteoroloji tarafından yayınlanan haritalarda da salı ve çarşamba gününde Marmara Bölgesi'nin yağmurlu olduğu görüldü. Bunun yanında da hava sıcaklıkları 8-9 derece düşecek. Öte yandan Türkiye el nino sıcaklarının ardından, bu hafta da eyyam-ı bahur sıcaklarının etkisi altına girdi. Eyyam-ı bahur her yıl temmuz sonu ağustos başı yaşanıyor. Bazı illerde termometreler 40 dereceyi gösterdi. Bunaltıcı sıcaklarda serinlemek isteyen vatandaşlar soluğu parklarda aldı. İşte hava durumuyla ilgili son dakika tüm detaylar...
6.08.2023 Gündem
Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli yağış geliyor! Hava sıcaklıkları düşecek, kritik tarih verildi
Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli yağış geliyor! Hava sıcaklıkları düşecek, kritik tarih verildi Meteorolojik kaynaklardan son dakika açıklaması geldi. Kuvvetli yağış geliyor. Birçok ili etkisi altına alması beklenen kuvvetli yağış için tarih verildi. Uzmanlar kuvvetli yağış için salı ve çarşamba gününü işaret etti. Meteoroloji tarafından yayınlanan haritalarda da salı ve çarşamba gününde Marmara Bölgesi'nin yağmurlu olduğu görüldü. Bunun yanında da hava sıcaklıkları 8-9 derece düşecek. Öte yandan Türkiye el nino sıcaklarının ardından, bu hafta da eyyam-ı bahur sıcaklarının etkisi altına girdi. Eyyam-ı bahur her yıl temmuz sonu ağustos başı yaşanıyor. Bazı illerde termometreler 40 dereceyi gösterdi. Bunaltıcı sıcaklarda serinlemek isteyen vatandaşlar soluğu parklarda aldı. İşte hava durumuyla ilgili son dakika tüm detaylar...
5.08.2023 Gündem
Dondurmadaki tehlikeye dikkat! Hileli ürünü ve kriterleri tek tek anlattı
Dondurmadaki tehlikeye dikkat! Hileli ürünü ve kriterleri tek tek anlattı Dondurmadaki tehlike ortaya çıktı! Türkiye Eyyam-ı Bahur etkisi ile sıcaktan kavrulurken, serinlemek isteyen vatandaşlar dondurmaya talep gösteriyor. Dondurmacılar da, insan sağlığını tehdit eden ucuz dondurmalarda süt yerine süt tozu; meyve yerine de tatlandırıcı ve renklendiriciler kullanıldığını belirterek uyarıda bulundu.
5.08.2023 Sağlık
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış ABD eyaleti Oregon'da Negasi Zuberi adlı cani, kaçırdığı bir kadın tarafından şikayette bulunulduktan sonra Temmuz ayında tutuklandı. Kadının şikayetinin ardından şüphelinin evine giden polisler gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.
4.08.2023 Dünya
Kahreden olay! 2 kardeş serinlemek için girdikleri nehirde boğuldu
Kahreden olay! 2 kardeş serinlemek için girdikleri nehirde boğuldu Nevşehir’in Avanos ilçesinde ailece pikniğe gittikleri bölgede serinlemek için Kızılırmak Nehri’ne giren Galip (9) ve Hüseyin Ertaş (8) kardeşler, boğuldu.
4.08.2023 Yaşam
Arnavutköy’de işyerinden vantilatörü çalınan esnaf şaşkına döndü
Arnavutköy’de işyerinden vantilatörü çalınan esnaf şaşkına döndü Arnavutköy’de bir ambalaj dükkanının önünde sergilenen vantilatörü gözüne kestiren hırsız sokakta birkaç tur attıktan sonra cihazı çaldı. Ürünün eksik olduğunu fark ettikten sonra güvenlik kameralarını izleyen işyeri sahibi hırsızlık karşısında şok olurken duruma, “Bunların hepsi sıcaktan, normal sıcaklıklar yaşamıyoruz” diyerek tepki gösterdi.
4.08.2023 Gündem
Uzmanından sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat!
Uzmanından sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil, özellikle çocukların araç içerisinde bırakılmaması gerektiğini belirterek, sıcaklık havalara karşı şapka takıp, beyaz renkli ince kıyafetlerin giyilmesi gerektiğini söyledi.
27.07.2023 Sağlık
Kahreden olay! Serinlemek için Fırat Nehri'ne giren Cemal, boğuldu
Kahreden olay! Serinlemek için Fırat Nehri'ne giren Cemal, boğuldu Kahreden olay.Adıyaman'ın Besni ilçesinde, serinlemek için girdiği Fırat Nehri’nde kaybolan Suriye uyruklu Cemal Allov'un (19), cansız bedenine ulaşıldı.
24.07.2023 Gündem
Termometreler 45 dereceyi gösterirken onlar sobayla ısınıyor
Termometreler 45 dereceyi gösterirken onlar sobayla ısınıyor Hava sıcaklığının 45-50 derecenin üstüne çıktığı Gaziantep'te, sıcaklığın eksi 15 derece olduğu Kaleoğlu Mağarası yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Dışarıda aşırı sıcağa rağmen kafe olarak işletilen mağaraya giren müşteriler ısınmak için elektrikli soba kullanıyor.
23.07.2023 Yaşam
Sıcak rekor dereceye ulaşınca denize koştular
Sıcak rekor dereceye ulaşınca denize koştular Hava sıcaklığının 44 dereceyi bulduğu Antalya'da tatilciler ve kent sakinleri soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı.
22.07.2023 Gündem
Uzmanlardan uyarı, klima zatürreye sebep oluyor
Uzmanlardan uyarı, klima zatürreye sebep oluyor Yaz aylarında serinlemek için kullanılan klimalar, artan sıcaklıklarda ev, iş yeri ve araçlarda daha uzun süre kullanılmaya başlandı. Ancak klimaların düşük sıcaklıklarda, uzun süre ve kontrolsüz kullanılması ciddi sağlık problemlerine yol açabiliyor.
21.07.2023 Yaşam
Ege ve Akdeniz’de termometreler 45 dereceyi gösterdi! Uzman sıcak çarpmasına karşı uyardı
Ege ve Akdeniz’de termometreler 45 dereceyi gösterdi! Uzman sıcak çarpmasına karşı uyardı Hava sıcaklığının 42 derece ölçüldüğü Antalya'da serinlemek için denize girmeyi tercih edenler sahillerde yoğunluğa neden oldu. Sıcak hava dalgasının etkisini gösterdiği kentte, doğal yaşam parkında kalan hayvanlar, su fıskiyelerinin yanı sıra yaz diyetlerine uygun, buzlu meyve kokteyli ile serinletildi. Ege Bölgesi’ndeki illerin sıcak hava dalgası etkisine gireceğinin açıklanmasının ardından ise rekor hava sıcaklıklarının beklendiği Manisa'da termometreler 45, İzmir ve Aydın'da 40, Çanakkale ve Muğla'da 38, Balıkesir'de ise 37'yi gösterdi.
14.07.2023 Yaşam
Termometreler 48 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar çareyi buzdolabına girerek buldu
Termometreler 48 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar çareyi buzdolabına girerek buldu Adana’da araç termometreleri bugün 48 dereceyi gösterdi. Nem ile birlikte hissedilen sıcaklık 50 dereceye ulaşırken, özellikle çocuklar serinlemek için çeşitli yollara başvurdu.
13.07.2023 Gündem
Havuza girmeden mutlaka bunu yapmalısınız! Uzman isim uyardı
Havuza girmeden mutlaka bunu yapmalısınız! Uzman isim uyardı Yazın gelmesiyle birlikte havuz ve deniz sezonu açıldı. Sıcaktan bunalıp serinlemek isteyen herkes havuzlara koşuyor. Çoğunlukla çocukların tercih ettiği havuzlar göründüğü kadar masum değil. Havuzdaki klorun çocuklara zararları nelerdir?, Havuzdaki tehlikeler neler olabilir gibi birçok soru akla geliyor. Uzman isim bu soruların yanıtladı. İşte detaylar...
8.07.2023 Sağlık
Hava sıcaklıkları Diyarbakır’ı yakıp kavurdu! Termometreler 44 dereceyi gösterdi; çocuklar süs havuzuna akın etti
Hava sıcaklıkları Diyarbakır’ı yakıp kavurdu! Termometreler 44 dereceyi gösterdi; çocuklar süs havuzuna akın etti Diyarbakır’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığında termometreler 44 dereceyi gösterdi. Kentte dışarı çıkanların çoğu gölgelik alanları tercih ederken, çocuklar süs havuzlarına girdi.
6.07.2023 Yaşam
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro Kurban Bayramı ile birlikte yaz sezonu resmen açıldı. Birçok kişi Ege ve Akdeniz sahillerinin yolunu tuttu. Tatili İstanbul’da geçirmek isteyenler ise her sezon olduğu gibi özel plajlar ve otellerin havuzlarını tercih ediyor. Yeni sezonda otellerin havuz tarifesi yüksek. Boğaz kenarındaki Çırağan Palace Kempinski havuz için kişi başı 295 Euro ücret isterken, Four Seasons’ta 2 bin 850 TL, Hilton’da 2 bin 200 TL tarife uygulanıyor. Anadolu Yakası’nda fiyatlar 400 TL’den başlıyor.
29.06.2023 Ekonomi
Serinlemek için girdiği denizde kaybolan üniversiteli Adem, aranıyor
Serinlemek için girdiği denizde kaybolan üniversiteli Adem, aranıyor Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde serinlemek için denize giren üniversite öğrencisi Adem Ocak (21), kayboldu. Ocak'ı bulmak için Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin arama çalışmaları sürüyor.
13.06.2023 Gündem
Kaybolduktan sonra dere kenarında cesedi bulunan kadın, akıntıya kapılmış
Kaybolduktan sonra dere kenarında cesedi bulunan kadın, akıntıya kapılmış Rize'nin İkizdere ilçesinde ot toplamak için gittiği dere kenarında kaybolup, bir gün sonra cansız bedeni bulunan Hatice Tekin’in (45), sıcaktan bunalıp, serinlemek için ayaklarını soktuğu suda akıntıya kapıldığı ortaya çıktı.
10.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Serinlemek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serinlemek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.