Amerika'da polis kaçan keçiyi ‘patates kızartması’ ile yakaladı!
Amerika'da polis kaçan keçiyi ‘patates kızartması’ ile yakaladı! Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Teksas eyaletinin Irving bölgesinde polisi, 1 Nisan’da kaçan bir keçiyi şehir içinde kovalaması ve patates kızartması kullanarak yakalamaya çalışması polisin vücut kamerasına yansıdı. Polis, olayla ilgili olarak yaptığı esprili açıklamasında, “Hayvan ya da insan, kaçabilirsiniz ama polislerimizden ve yardımsever toplumumuzdan saklanamazsınız” ifadelerine yer verdi.
5.04.2024 Vatan TV
Airfryer'da çıtır çıtır patates kızartması tüyosu - Bir tutam atınca fast food gibi oluyor
Airfryer'da çıtır çıtır patates kızartması tüyosu - Bir tutam atınca fast food gibi oluyor Gün geçtikçe kullanım alanı artan airfryer pek çok kişinin hayatını kolaylaştırıyor. Özellikle airfryer'da patates kızartmasının çıtır çıtır olması için yapılması gerekenleri araştırdık.
4.04.2024 Yaşam
'Kızarmış patates cinselliği öldürüyor'
'Kızarmış patates cinselliği öldürüyor' Beslenme ve hareketsizlik gibi sorunlardan ortaya çıkan diyabet hastalığı yani halk arasında yaygın olarak kullanılan adıyla şeker hastalığı insülin fonksiyonlarının bozulmasından sonra yaşanıyor. Şeker hastalığı cinsel sorunları da beraberinde getiriyor. Ancak diyabet hastaları için tek tehdit bu değil. Öyle ki şeker hastaları felç kalma, kör olma ya da uzuvlarından birini kaybetme gibi tehlikelerle de karşı karşıya. Bu sebeple şeker hastalığı belirtilerine kulak verilmek oldukça önem taşıyor.
12.11.2018 Sağlık
Ayçiçek ve mısır yağlı kızartmalarda kanser riski
Ayçiçek ve mısır yağlı kızartmalarda kanser riski İngiltere’deki Oxford Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma, ayçiçeği ve mısır yağlarıyla kızartılan besinlerin normal günlük limitin 100-200 katı toksin içeriyor ve kansere yakalanma riskini artırıyor.
8.11.2015 Sağlık
Suriyeli çocuğa Buger King'deki dayak güvenlik kamerasında
Suriyeli çocuğa Buger King'deki dayak güvenlik kamerasında Burger King'de bir müşteriden artan patatesleri alan Suriyeli çocuğun, restoran müdürü tarafından dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem