Paralar Hesaplara Yatırılıyor

Paralar Hesaplara Yatırılıyor

Son dakika paralar hesaplara yatırılıyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paralar hesaplara yatırılıyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paralar hesaplara yatırılıyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paralar Hesaplara Yatırılıyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paralar hesaplara yatırılıyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 paralar hesaplara yatırılıyor haberi bulunmuştur. Tüm paralar hesaplara yatırılıyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
SSK ve Bağ-Kur emeklileri bekliyordu! Paralar hesaplara yatırılıyor
SSK ve Bağ-Kur emeklileri bekliyordu! Paralar hesaplara yatırılıyor Milyonlarca emekli zam farklarının banka hesaplarına yatırılmasını bekliyordu. Fark ödemeleri başladı. Emeklilere yapılacak ek ödeme bugün tamamlanacak.
7.02.2024 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ödeme miktarı 5.097 TL’ye yükseltildi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ödeme miktarı 5.097 TL’ye yükseltildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal hizmet modelleri kapsamındaki Evde Bakım Yardımı’nın Temmuz ayı memur maaş katsayısına göre yapılan artışla birlikte 4.336 TL’den 5.097 TL’ye çıkarıldığını belirterek, “Yeni düzenlemeyle Evde Bakım Yardımı ödemelerini hak sahiplerinin hesaplarına artışlı şekilde yatırmaya başladık. Bu kapsamda Evde Bakım Yardımı’ndan yararlanan 568 bin tam bağımlı vatandaşın evinde bakım veren yakınlarına bu ay toplam 2.8 milyar TL Evde Bakım Yardımı ödemesi yaptık.” dedi
14.08.2023 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Bugün itibarıyla başladı, Bakan Kirişçi duyurdu
Paralar hesaplara yatırılıyor! Bugün itibarıyla başladı, Bakan Kirişçi duyurdu Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, afet bölgesindeki yetiştiricilere 1 milyar 364 milyon TL yem desteği başta olmak üzere toplam 1 milyar 438 milyon TL destekleme ödemesinin bugün itibarıyla hesaplara aktarıldığını açıkladı. 
3.03.2023 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Destek ödemeleriyle ilgili flaş karar
Paralar hesaplara yatırılıyor! Destek ödemeleriyle ilgili flaş karar Sosyal yardımlarda kapsamın genişlediği, ödeme miktarlarının arttığı ve yeni sosyal yardım kalemlerinin uygulamaya girdiği süreç devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, destek ödemelerinin banka hesaplarına yatırılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...
13.10.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ödemeler bugün başladı
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ödemeler bugün başladı Beklenen ödemeler yapılmaya başladı. Bakan Kirişci güzel haberi duyurdu. Kirişci 519 milyon 627 bin 74 liralık destek ödemelerinin bugünden itibaren vatandaşların banka hesaplarına aktarılmaya başladığını bildirdi.
2.09.2022 Ekonomi
Kiracılara fahiş zamların ardından bir kötü haber daha! Geriye dönük zam farkı...
Kiracılara fahiş zamların ardından bir kötü haber daha! Geriye dönük zam farkı... Kiralardaki fahiş artış toplumun büyük kesimini mağdur etmeye devam ediyor. Özellikle büyükşehirlerde kiralık evlere yapılan astronomik zamlar sonrası kiralık ev fiyatları asgari ücretin üzerine çıktı. Neredeyse asgari ücrete kiralık ev bulmak imkansız hale gedi. Fahiş zamların önüne geçilebilmesi için yasal düzenleme yapılarak, kira artışına sınırlama getirildi. Gelen yüzde 25'lik zam sınırı sonrası ise ev sahipleri harekete geçti. Çok sayıda kiracıya dava açıldı. 5 yılı dolan kiracı için, tespit davaları açılarak ‘kira bedeli yeniden belirlensin’ deniliyor. Bugünlerde birçok kiracıya bu dava için ihtar çekiliyor ya da bilgi mesajı/maili yollanıyor. Kiracılar hem yeniden belirlenecek kira hem de geçmiş aylara ait zam farkı nedeniyle tedirgin...
29.06.2022 Ekonomi
SGK üç maaş birden ödüyor! Başvuran alıyor, paralar hesaplara yatırılıyor
SGK üç maaş birden ödüyor! Başvuran alıyor, paralar hesaplara yatırılıyor Üç maaş birden almak mümkün. Çalışanlar da emekliler de bu haktan yararlanabiliyor. Ancak pek çok kişi haberdar olmadığı için iki hatta üç maaş hakkı olduğu halde talepte bulunmuyor. Peki kimler birden fazla maaş alabilir? Çalışan ya da emekli olan kişiler kendi maaşlarının yanında dul ve yetim maaşı hakkı da kazanıyor. Çalıştığı için maaş ödemesi yapılmayacağını düşünenler ise başvuruda bulunmuyor. Birden fazla maaş ödemesi alınmasında bağlı bulunulanan Sosyal Güvenlik Kurumu önemli. Örneğin SSK'dan emekli bir kişi Bağ-Kur'dan emekli olan eşinin maaşı dolayısıyla dul aylığığ alabiliyorken, aynı kişinin babasının Emekli Sandığı mensubu olması durumunda babası üzerinden de yetim aylığı alabiliyor.
29.06.2022 Uzmana Sor
1650 TL banka hesaplarında! Aylık olarak ödeniyor, haziran için...
1650 TL banka hesaplarında! Aylık olarak ödeniyor, haziran için... Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. Ortalama 1650 TL destek sağlanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık duyurdu. Haziran ayı için ödemeler banka hesaplarına yapıldı. Sosyal ve Ekonomik Destek’ten (SED) yararlanan çocuklar için ailelerin hesaplarına bu ay toplam 238 milyon TL yatırıldı. SED hizmetinden 147 bin çocuk yararlanıyor. Ayrıca SED’den yararlanan çocuklar sosyal ve kültürel etkinliklerle de destekleniyor. Bakan Yanık'ın açıklaması...
9.06.2022 Ekonomi
Paralar 28 Mayıs'a kadar banka hesaplarına geçecek! İki ayda bir ödeniyor, açıklama geldi
Paralar 28 Mayıs'a kadar banka hesaplarına geçecek! İki ayda bir ödeniyor, açıklama geldi Paralar hesaplara yatırılıyor. İki ayda bir ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabından duyurdu. Mayıs ayında Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı, Çoklu Doğum Yardımı olmak üzere toplamda 295 milyon TL ödeme yapılacak. Destekler 28 Mayıs'a kadar hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak.
26.05.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Üç destek ödemesi birden...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Üç destek ödemesi birden... Yüz binler bekliyordu. Nakdi destek ödemeleri tek tek yapılmaya başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına aktarılıyor. Üç destek ödemesi birden yapılıyor. Para desteğinde ödemeleri 28 Mayıs'ta tamamlanacak. Bakan Yanık detaylar hakkında bilgi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Mayıs ayına ilişkin diğer sosyal yardımlarımızın yanı sıra üç nakdi sosyal destek programı ile ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 295 milyon TL ödeme yapıyoruz” dedi.
25.05.2022 Ekonomi
Ödemeler başlıyor! Faizsiz olarak veriliyor, yarın hesaplarda olacak...
Ödemeler başlıyor! Faizsiz olarak veriliyor, yarın hesaplarda olacak... Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler yarın başlıyor. Bakan duyurdu. 490 milyon TL nakdi avans ödemesi yapılacak. 3 defa ödeniyordu, 5'e çıkarıldı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkşeker ile 'Sözleşmeli Tarım' kapsamında bu yıl pancar eken 28 bin 800 çiftçiye 24 Mayıs'ta, toplamda yaklaşık 490 milyon TL ödeme yapılacağını duyurdu.
23.05.2022 Ekonomi
2.354 TL yarın banka hesaplarında! Yüz binlerce kişi bekliyordu, ödemeler başlıyor...
2.354 TL yarın banka hesaplarında! Yüz binlerce kişi bekliyordu, ödemeler başlıyor... Paralar hesaplara yatırılıyor. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Tarih belli oldu; ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık duyurdu. Bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve aileleri için Evde Bakım Yardımı desteği veriliyor. Bakıma muhtaç engelli yakınının bakımını üstlenen hak sahibi başına aylık 2 bin 354 TL ödeme yapılıyor. Yarından itibaren paralar hesaplara yatırılacak ve ödemeler 20 Mayıs'a kadar tamamlanacak. Evde Bakım Yardımı ile ilgili son dakika açıklaması...
14.05.2022 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek Ev ve araba almayı planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Balon sönecek, fiyatlar düşecek. Yatırım için bekleyenler karlı çıkacak. Uzun süredir yükseliş trendinde olan ikinci el araba ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama geldi. Fiyatlardaki fahiş artış nedeniyle birçok kişi ev ya da araba almak için doğru zamanı bekliyordu. Fiyatlar her geçen gün yukarı yönlü hareketini sürdürürken araba ve ev fiyatlarının düşeceği tarih duyuruldu. Ne oldu da ikinci el araba fiyatları bu kadar yükseldi? Bir araba fiyatı ev fiyatına tekabül ediyor. Ancak yatırım amacı ile alınan evin kira getirisi olacakken, arabanın en az 3 bin lira gideri bulunuyor. Peki ne yapmak gerekiyor? Alım için ne zaman harekete geçmek gerekiyor? İşte ikinci el araba ve satılık daire fiyatları ile ilgili flaş detaylar...
8.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarda topyekun çöküş! Resmen çakıldı, kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple...
Kripto paralarda topyekun çöküş! Resmen çakıldı, kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum başta olmak üzere kripto varlıklar topyekun çakıldı. Bitcoin sabah saatlerinde 34.400 doların altını gördü. Bu hafta yatırımcısına yüzde 8.5 kaybettirdi. Bitcoin'deki kayıp günlerdir devam ediyor. Fed kararının ardından toparlanacağı düşünülen kripto paralardaki iyimser hava bir gün bile sürmedi. Kripto paraların toplam hacminde büyük düşüş yaşanıyor.
8.05.2022 Ekonomi
Ehliyette yeni dönem! Değişti, son gün...
Ehliyette yeni dönem! Değişti, son gün... Ehliyeti olan ya da yeni ehliyet almayı planlayan herkesi ilgilendiriyor. Ehliyeti eski olanlar dikkat! 1 Ocak 2016 tarihinden önce verilen ehliyetlerin yenilenmesi gereken süre daralırken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden sürücülere uyarı geldi. Ehliyetini yenileyecekler ‘randevu.nvi.gov.tr’den ya da Alo 199’dan randevu alabiliyor. Ayrıca yeni ehliyet alacakları ilgilendiren bir hizmet devreye alındı. Motorlu taşıt sürücü sertifikası sorgulama ve doğrulama hizmeti "e-Devlet" üzerinden vatandaşların kullanımına açıldı.
8.05.2022 Gündem
Et fiyatlarına zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama
Et fiyatlarına zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama Son günlerde et fiyatlarına yeni zam yapılacağına dair iddialar ortaya atıldı. Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama yapıldı. Son haftalarda devreye giren ithalat lobisi besicileri, “Fiyat artacak, hayvanınızı kesmeyin” diyerek manipüle ediyor. Fiyat artışını tetikleyen bu duruma karşı sektör temsilcileri ise besicileri uyardı: “Hayvanınızı bekletmeyin, oyuna gelmeyin!”
8.05.2022 Ekonomi
Beyaz eşya fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Fahiş zamlara 'dur' denildi
Beyaz eşya fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Fahiş zamlara 'dur' denildi Fahiş fiyatlar ile ilgili son dakika gelişmesi! Evlenecek ya da evini yenileyecek olanları çok yakından ilgilendiriyor. Beyaz eşya fiyatlarındaki hızlı yükseliş ile ilgili Rekabet Kurumu'ndan önemli bir adım geldi. Yaklaşan düğün sezonu öncesinde Türkiye'nin önde gelen bir beyaz eşya üreticisinin, e-ticaret sektöründe hakim konumda olan yalnızca beş e-ticaret firması ile çalışacağını satış noktalarına duyurması düğün sezonu öncesi hem vatandaşta hem de diğer e-ticaret platformlarında şok etkisi yarattı.
8.05.2022 Ekonomi
Bayram ikramiyesi sonrası maaş kesintileri ile ilgili flaş açıklama! 2.835 TL üzeri...
Bayram ikramiyesi sonrası maaş kesintileri ile ilgili flaş açıklama! 2.835 TL üzeri... Maaş kesintisi ile ilgili son dakika açıklaması! Aylıklardan kesinti yapılacak mı? Bayram ikramiyelerinin ödenmesinin ardından pek çok kişi bu sorunun yanıtını arıyor. İkramiye ödemeleriyle birlikte 2 bin 835 TL olan gelir sınırı yükselmiş oldu. Gelirin ödeme sınırını aşması maaşlarda kesinti yapılabileceği endişesine neden oldu. Evde bakım yardımı alınabilmesinde hane geliri dikkate alınıyor. 2022 yılı için hane gelirinin 2835 TL'yi aşmaması gerekiyor. Ancak evde bakım parası ödemesi yapılan bir hanede emekli bir kişi de bulunuyorsa, ödenen bayram ikramiyesi nedeni ile gelir sınırı yükselmiş oluyor. Yapılan açıklamada bayram ikramiyelerinin gelir sınırını etkilemeyeceği açıklandı. Peki kimler evde bakım parası alabilir? Eve bakım maaşı başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
8.05.2022 Ekonomi
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler toplu olarak SGK tarafından yapılıyor. Başvuran alıyor. En düşük ödeme miktarı 12 bin 454 lira. Asgari ücretli çalışanlar için geçerli olan bu rakam maaş miktarı arttıkça yükseliyor. Başvuru şartı bulunuyor. Çalışma mevzuatında kadınların çalışma hayatında daha fazla yer bulabilmesi için bazı avantajlar sağlanıyor. Özellikle doğum ile birlikte iş hayatını bırakan pek çok kadın bulunuyor. Bu durumun önüne geçilerek kadınların uzun süre çalışmaya devam edebilmesi ve emeklilik imkanından yararlanabilmesi için doğum izni, süt parası, yarı zamanlı çalışma gibi imkanlar bulunuyor. Doğum parası ödemesi kadınlar için tanınan en önemli haklardan birisi. Toplu olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan ödemeler asgari ücretli bir çalışan için 12 bin 454 lira. Ayrıca doğum yapanlara ve evlat edinenlere, birinci doğumda 60, ikincide 120 gün, sonraki doğumlarda 180 gün süreyle yarım gün çalışma hakkı veriliyor. Çalıştığı sürenin ücretini işveren, çalışmadığı sürenin ücretini brüt asgari ücret üzerinden İŞKUR veriyor. 2 ay yarı zamanlı çalışana devlet 4 bin 966 lira ödüyor. Öte yandan kadın çalışanlar doğum borçlanması ile 6 yıl erken emekli olma hakkı da elde edebiliyor.
Bu NFT'yi satın alan, gerçeğine de sahip olacak! 400 milyon dolara satışa sunuldu
Bu NFT'yi satın alan, gerçeğine de sahip olacak! 400 milyon dolara satışa sunuldu Metaverse yat şirketi Cyber Yachts, dünyanın en pahalı NFT'sini duyurdu. NFT’ye sahip olan kişi gerçek bir yata da sahip olacak.
22.04.2022 Ekonomi
6 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakanlık duyurdu
6 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakanlık duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Resmi Gazete'de yayımlanan Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) düzenlemesi ile 1'i ithal, 5'i imal toplam 6 ilacı daha geri ödeme listesine aldı.
22.04.2022 Gündem
İndirim yapılıyor! Daha ucuza alabilirsiniz, numaranızı söylemeniz yeterli! Akaryakıt, market, gıda, restoran...
İndirim yapılıyor! Daha ucuza alabilirsiniz, numaranızı söylemeniz yeterli! Akaryakıt, market, gıda, restoran... Anında indirim yapılıyor. Ürünler daha ucuza sunuluyor. Bunun için telefon numaranızı söylemeniz yeterli oluyor. Son dönemde alışveriş maliyetleri her kalemde oldukça artmış durumda. Vatandaşlar da bütçelerine ilişkin en uygun fiyatları bulmak için çeşitli arayışlara giriyor; bunların başında mağaza dolaşmak, indirim dönemlerini takip etmek geliyor. Ancak önemli olan bir yöntem daha var: Sadakat programları... Akaryakıt, market, restoran, otel, havayolu gibi çok sayıda kategoriye etkisi bulunuyor ve fiyatları düşürüyor. Ürünler kartı olanlara daha ucuz sunulurken, bir sonraki alışverişlerde de hatırı sayılır indirimler yapılıyor. Telefon numarasını karşı tarafa söylemeniz yeterli oluyor. Peki nedir bu sadakat kartları? İşte cebinizi rahatlatacak bilgi...
22.04.2022 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Artık para ödemesi yapılmayacak
SGK resmen duyurdu! Artık para ödemesi yapılmayacak SGK resmen duyurdu! Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yeni karar! Artık SGK tarafından ödeme yapılmayacak. SGK, pandemi bakım hizmetlerini hizmet başı işlem ve tanıya dayalı işlem puan listelerinden çıkardı. Kurum, artık hastanelerde pandemi bakım ücreti ödemeyecek. Karara itirazlar var.
22.04.2022 Gündem
Paralar hesaplara yatırılıyor! 5 ödeme birden yapılıyor
Paralar hesaplara yatırılıyor! 5 ödeme birden yapılıyor Yüz binlerce kişi bekliyordu. Destek ödemeleri vatandaşların banka hesaplarına yatırılmaya başladı. 5 ödeme birden yapılıyor. Güzel haberi Bakan Kirişci duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı Kirişci yaptığı açıklamada, "1 milyar 602 milyon 683 bin 221 liralık destekleme ödemesini bugünden itibaren üreticilerimizin hesaplarına aktarmaya başlıyoruz. Üreten, alın ve akıl teri döken çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
22.04.2022 Ekonomi
Paralar bugünden itibaren hesaplara yatırılıyor! Açıklama geldi
Paralar bugünden itibaren hesaplara yatırılıyor! Açıklama geldi Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! Paralar hesaplara yatırılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Tarımsal destek ödemelerine ilişkin Bakan Kirişçi yaptığı açıklamada, "3 milyar 582 milyon 67 bin 553 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugünden itibaren çiftçilerimizin hesaplarına aktarmaya başlıyoruz" dedi.
15.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Paralar Hesaplara Yatırılıyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paralar hesaplara yatırılıyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.