Ödeme

Ödeme

Son dakika ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.970 ödeme haberi bulunmuştur. Tüm ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararı
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararıAlman turist Jurgen S., Denizli'de daha önce alışveriş yaptığı halı firmasından 'VIP müşteri' olarak aldığı ücretsiz seyahate katılıp, 40 bin euro değerinde 4 halı daha aldı ve 10 bin euro ödedi. Ülkesine dönen ve halıların gümrükte takıldığı söylenince kalan parayı da ödeyen; ancak halılar teslim edilmeyen Alman turist suç duyurusunda bulununca, firma 33 bin euro'yu geri ödedi. Savcılık da maddi zarar büyük ölçüde giderildiği gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.
26.07.2024Gündem
Emeklilere maaş farkı müjdesi! Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı
Emeklilere maaş farkı müjdesi! Ödemeler banka hesaplarına yatırıldıSosyal Güvenlik Kurumu'nun açıklamasına göre Emekli Sandığı kapsamındaki emeklilere 14 günlük maaş farkları ödendi.
EYT'lilere yeni düzenleme geliyor, artık destek yapılmayacak
EYT'lilere yeni düzenleme geliyor, artık destek yapılmayacakEmeklilikte Yaşa Takılanları (EYT) yakından ilgilendiriyor. EYT’liye destek kalkıyor, prim oranı artıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmeye devam eden Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi emekli aylıklarının en düşük 12.500 TL olarak ödenmesine dair düzenlemeyi içeriyor. Diğer yandan teklifte işverenleri yakından ilgilendiren iki düzenleme daha var. İşte detaylar...
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ülkenin ekonomik büyümesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.
25.07.2024Dünya
SGK prim borçları için harekete geçti! Belediyelere yazı gönderildi
SGK prim borçları için harekete geçti! Belediyelere yazı gönderildiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan "Tüm borçlu belediyelere, herhangi bir parti farkı gözetmeksizin borç bildirimlerini gönderdik. Bazı belediyeler borçlarını ödeme iradesi gösterdi. Ancak hala harekete geçmemiş belediyelerin sayısı da ne yazık ki oldukça fazla" dedi.
25.07.2024Ekonomi
Tamamen ücretsiz! Adana'da bugün başlıyor, yaş sınırı var
Tamamen ücretsiz! Adana'da bugün başlıyor, yaş sınırı varSıcaklık rekorları kıran Adana'da özellikle çocuklar kanallara girerek serinlemeye çalışıyor. Boğulma vakalarının gündeme geldiği kentte ücretsiz yüzme kursları veriliyor. Hem serinlemek hem de yüzme öğrenmek isteyenler hiçbir ödeme yapmadan yüzme kurslarından yararlanabiliyor. Kentte 6-14 yaş arası çocuklar için birçok ücretsiz kurs düzenleniyor.
25.07.2024Adana
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Memur ve emekliye güzel haber! Ek ödemeler hesaba yatıyor, Kritik tarih verildi
Memur ve emekliye güzel haber! Ek ödemeler hesaba yatıyor, Kritik tarih verildiMemur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL’ye yükseltilmesinin ardından taban aylığı alan SSK ve Bağkur emeklileri 2 bin 500 TL zam farkı ödemelerini henüz almadı. Ayrıca memurlara her ayın 15’i itibarıyla maaş yattığından dolayı bu ay 14 günlük zam farkı doğdu. Peki memurlar, SSK ve Bağkur emeklileri ilave zammı ne zaman alacaklar? İşte detaylar...
Emekli, dul ve yetim aylığı alan milyonlar bekliyordu! Zam farkları için tarih verildi
Emekli, dul ve yetim aylığı alan milyonlar bekliyordu! Zam farkları için tarih verildiMilyonlarca emekli ile dul ve yetim maaşı alanların gözü zam farklarındaydı. Ödeme takvimi belli oldu. Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödeme tarihi belli oldu.
Yumurtalık Belediyesi çalışanları maaşlarını eksiksiz aldı
Yumurtalık Belediyesi çalışanları maaşlarını eksiksiz aldıYumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, geçmiş yönetimden kalan borçlara rağmen işçi alacaklarını odağına aldı. Aylık ortalama geliri 5 milyon TL olan Yumurtalık Belediyesi’ni geçmişten kalan 205 milyon lira, yani gelirine oranla yüksek bir borçla devralan Başkan Altıok, borç yüküne rağmen işçi ve emekçilerin maaşlarını eksiksiz bir şekilde yatırdı.
21.07.2024Adana
Aile destek ödemesi bitti mi, uzatıldı mı? 2024 Aile Destek Programı ödeme planı!
Aile destek ödemesi bitti mi, uzatıldı mı? 2024 Aile Destek Programı ödeme planı!Temmuz 2023'te başlayan Aile Destek ödemesi programının sonuna geliniyor. 12 ay olarak planlanan ödemeler, geçtiğimiz sene bir kez daha uzatılmış ve her ay düzenli olarak Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı tarafından hak sahiplerine ödenmişti. Peki, Aile destek ödemesi uzatıldı mı?
21.07.2024Ekonomi
SGK tarafından ödeniyor, hem erkek hem de kadınlar alıyor, 1800 gün gerekiyor
SGK tarafından ödeniyor, hem erkek hem de kadınlar alıyor, 1800 gün gerekiyorSosyal Güvenlik Kurum (SGK) tarafından ödeniyor. Ancak pek çok kişi bilmediği için başvuruda bulunmuyor. Sadece kadınlara yapıldığı düşünülen ödeme kaleminden erkekler de yararlanabiliyor. İşte başvuru şartları...
21.07.2024Ekonomi
Çiftçilerin destekleme ödemesi hesaplarda
Çiftçilerin destekleme ödemesi hesaplardaÇiftçilerin hesabına destekleme ödemesi olarak 119,1 milyon lira aktarıldı
20.07.2024Gündem
Tüm dünyada krize sebep olan yazılım güncellemesi sorunu hala çözülemedi: Tüm hafta boyunca devam edebilir
Tüm dünyada krize sebep olan yazılım güncellemesi sorunu hala çözülemedi: Tüm hafta boyunca devam edebilirDünyada yazılım hatası nedeniyle birçok sektörde sistemler çökmüştü. Hizmetleri sekteye uğrayan sektörlerde işlemler yavaş yavaş normale dönmeye başladı. Küresel çapta 5 binden fazla uçuşun iptal edilmesinin ardından bazı havalimanlarında check in ve ödeme sistemlerinde hala sorun yaşandığı iddia ediliyor. Sorunun hafta sonu boyunca devam etmesi bekleniyor.
20.07.2024Dünya
Cengiz Ünder'i sollayacak, En-Nesyri'nin maaşı Fenerbahçe tarihine geçecek
Cengiz Ünder'i sollayacak, En-Nesyri'nin maaşı Fenerbahçe tarihine geçecekFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe transferde bombayı patlattı. Ali Koç yönetimi En-Nesyri'de mutlu sona ulaştı. 1,92’lik golcüyü Türkiye’de oynamaya ikna eden Fenerbahçe, Sevilla ile bonservis ödeme koşullarında anlaşır anlaşmaz yıldız ismi İstanbul’a getirecek. İşte bu dev transfer operasyonuna dair tüm detaylar...
20.07.2024Fenerbahçe
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleşti
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleştiTürkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu sonuçlarına göre; 2023 yılında Türkiye’de yüzde 132 büyüme gösteren e-ticaret satış hacmi, 1.855 milyar TL'ye ulaştı. Önceki yıllara göre 2023'te işlem sayısının yıllık büyüme oranı ise yüzde 23 oldu ve 2023 Türkiye’sinde 6 milyar adete yakın e-ticaret işlemi gerçekleşti. Buradan da ortalama sepet büyüklüğü 2023 yılında yüzde 108 büyüdü ve bir önceki yıla göre 255 TL artarak 492 TL’ye yükseldi.
19.07.2024Ekonomi
Paralar hesaplara aktarılmaya başladı! Hemen kontrol edebilirsiniz
Paralar hesaplara aktarılmaya başladı! Hemen kontrol edebilirsinizBinlerce kişi bekliyordu. Ödemeler yapılmaya başladı. Bakan Göktaş detayları aktardı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için Temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık” dedi.
19.07.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçti
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçtiKamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi ve kanunlaştı. Yasa, 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek.
18.07.2024Ekonomi
TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı! Bakan Kurum detayları açıkladı
TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı! Bakan Kurum detayları açıkladıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında oturan ve ödemeleri devam eden yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.07.2024Ekonomi
MTV son ödeme tarihi 2024 | MTV e-devlet 2.TAKSİT ÖDEME ve SORGULAMA EKRANI! Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl yatırılır?
MTV son ödeme tarihi 2024 | MTV e-devlet 2.TAKSİT ÖDEME ve SORGULAMA EKRANI! Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl yatırılır?Motorlu Taşıtlar Vergisi 2024 yılı 2. taksit ödemeleri için son gün ilgililerin gündeminde. Gelir İdaresi Başkanlığı MTV 2. taksit ödemelerine dair merak edilenleri paylaştı. MTV tutarları, yeniden değerleme oranı olan yüzde 58,46 baz alınarak hesaplandı. MTV 2. taksit ödemelerini henüz gerçekleştirmeyen araç sahiplerinin, gecikme faizine girmemeleri için ödemelerini belirlenen tarihe kadar yatırmaları gerekecek.
18.07.2024Ekonomi
Adanalılara güzel haber: Tamamen ücretsiz! Yaş sınırı bulunuyor, Eylül ayına kadar sürecek
Adanalılara güzel haber: Tamamen ücretsiz! Yaş sınırı bulunuyor, Eylül ayına kadar sürecekSıcaklık rekorları kıran Adana'da özellikle çocuklar kanallara girerek serinlemeye çalışıyor. Boğulma vakalarının gündeme geldiği kentte ücretsiz yüzme kursları veriliyor. Hem serinlemek hem de yüzme öğrenmek isteyenler hiçbir ödeme yapmadan yüzme kurslarından yararlanabiliyor. Kentte ayrıca drama kursları da ücretsiz bir şekilde veriliyor.
18.07.2024Adana
Emekliye müjde: En düşük emekli maaşı 12.500 TL'ye yükseldi!
Emekliye müjde: En düşük emekli maaşı 12.500 TL'ye yükseldi!Emekli maaşlarına yapılan enflasyon zammı ile en düşük emekli aylığı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye çıkarıldı. Bu artışla birlikte dul ve yetim aylıkları da yükseldi. Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş, zamlı maaşların ne zaman ödeneceğini ve yeni aylık miktarlarını açıkladı. İşte zam sonrası yeni maaşlar ve ödeme tarihleri...
Merkez Bankası'ndan Türk Lirası mevduatı destekleyecek hamle
Merkez Bankası'ndan Türk Lirası mevduatı destekleyecek hamleTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) Türk Lirası (TL) mevduata geçişin desteklenmesi ve KKM hesaplarının azaltılmasına yönelik adımlarına devam etti.
17.07.2024Ekonomi
Saint-Maximin transferi sonrası patladı! Ailesi gitmesini istemedi, 60.2 milyon euroluk ödeme
Saint-Maximin transferi sonrası patladı! Ailesi gitmesini istemedi, 60.2 milyon euroluk ödemeFENERBAHÇE HABERLERİ... Uzun süredir Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Allan Saint-Maximin transferinde mutlu sona ulaştı. Jose Mourinho'nun özellikle alınmasını istediği yıldız golcü, resmen Sarı-Lacivertli takımın oyuncusu olacak. Özellikle Premier Lig ekibi Newcastle United'da forma giydiği sırada İngiltere'yi kasıp kavuran yıldız futbolcunun bilinmeyen özellikleri ortaya çıktı. Öte yandan gündeme düşen 60.2 milyon euroluk ödeme olay oldu.
17.07.2024Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.