Destek Ödemesi

Destek Ödemesi

Son dakika destek ödemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan destek ödemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını destek ödemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destek Ödemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destek ödemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.557 destek ödemesi haberi bulunmuştur. Tüm destek ödemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
SSK çalışanlarına maaş gibi destek ödemesi! Her ay 12 bin TL hesaplara yatırılacak
SSK çalışanlarına maaş gibi destek ödemesi! Her ay 12 bin TL hesaplara yatırılacak  Destek ödemesi ile ilgili detaylar netleşti. Annelere 325 euro destek ödemesiyle ilgili ayrıntılar belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Avrupa Birliği destekli projeyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verecek. Peki, annelere 325 euro destek ödemesi başvuruları nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte detaylar...
26.04.2024 Çalışma Hayatı
Mayıs ayı aile destek parası ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi mayıs ayı ne zaman hesaplara yatacak?
Mayıs ayı aile destek parası ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi mayıs ayı ne zaman hesaplara yatacak? Nisan ayı Aile Destek Programı ödemeleri Ramazan Bayramı’ndan önce hesaplara yatırıldı. Mayıs ayının gelmesine az bir süre kala, ödemelerden faydalanan vatandaşlar mayıs ayı aile destek ödemelerine çevrildi. Peki, mayıs ayı Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak, mayıs ayı aile destek parası mayıs ayının kaçında hesaplara yatacak?
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
SGK'dan annelere 325 euro destek! Kaç çocuk olmalı, başvurular nasıl yapılır? Annelere 325 euro destek ödemesi ne zaman?
SGK'dan annelere 325 euro destek! Kaç çocuk olmalı, başvurular nasıl yapılır? Annelere 325 euro destek ödemesi ne zaman? SGK'dan annelere 325 euro destek ödemesi hakkında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu, aylık olarak anne ve bakıcıya 325 euro destek sağlayacağını duyurdu. Avrupa Birliği projesi 3 büyükşehirde uygulanmaya başlanacak. 325 euro annelere destek ödemesinin başvuru tarihi, şartları hakkında araştırmalar da devam ediyor.
16.04.2024 Ekonomi
Her ay maaş gibi ödenecek! 325 euro destek ile ilgili detaylar netleşti: Sadece SSK çalışanları alacak
Her ay maaş gibi ödenecek! 325 euro destek ile ilgili detaylar netleşti: Sadece SSK çalışanları alacak Annelere 325 euro destek ödemesiyle ilgili ayrıntılar belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Avrupa Birliği destekli projeyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de 3 bin 500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 euro destek verecek. Peki, annelere 325 euro destek ödemesi başvuruları nasıl yapılacak, başvuru şartları neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
SGK harekete geçti! 7 bin anne ve bakıcıya destek ödemesi
SGK harekete geçti! 7 bin anne ve bakıcıya destek ödemesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla 7 bin anne ve bakıcıya 325 avro destek verileceğini duyurdu.
14.04.2024 Ekonomi
Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi bayramdan önce yatacak mı? Aile destek yardımı nisanda verilecek mi? Aile Destek Ödemesi alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
Nisan ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek paketi bayramdan önce yatacak mı? Aile destek yardımı nisanda verilecek mi? Aile Destek Ödemesi alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024, aile destek ödemesi alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Türkiye'de ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan destek ödemesine yönelik araştırmalar bayramın yaklaşmaya başlamasıyla arttı. Destekten yararlananlar emekli bayram ikramiyesinin kendilerine verilip verilmeyeceğini de merak ediliyor. Nisan ayında yapılacak ödemeleri dışında Nisan 2024 aile destek parası alana bayram ikramiyesi var mı? Sorusunun yanıtı da sorgulanıyor. Peki, , Nisan ayı aile destek ödemeleri erken mi yatacak? İşte bayram ikramiyesi ödeme tarihleri…
30.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bu hafta 2023 yılı işgücü verileri açıklandı. 2023 yılında işsizlik oranı bir önceki yıla göre 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine geriledi. İşsiz sayısı 2023 yılında, bir önceki yıla göre 318 bin kişi azalarak 3 milyon 264 bin kişiye geriledi. Toplam işsizlik oranı ve genç işsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi. Hem kadın, hem genç, hem de toplam istihdam oranı ve iş gücüne katılım oranı son 21 yılın en yüksek düzeyine yükseldi" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı müjdeyi duyurdu: Tarımsal destekleme ödemesi çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor
Bakan Yumaklı müjdeyi duyurdu: Tarımsal destekleme ödemesi çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "1 milyar 610 milyon 593 bin TL tarımsal destekleme ödemesi, bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor" dedi.
22.03.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı duyurdu! 1,6 milyar liralık ödemeler bugün yatırılıyor
Bakan Yumaklı duyurdu! 1,6 milyar liralık ödemeler bugün yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan çiftçileri sevindirecek haberi duyurdu. Bakan Yumaklı, 1,6 milyar TL tutarında destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarılacağını açıkladı.
22.03.2024 Ekonomi
İŞKUR'dan 25 bin TL destek! Aylık 3 bin lira verilecek
İŞKUR'dan 25 bin TL destek! Aylık 3 bin lira verilecek İŞKUR, kadın istihdamı yapan şirketlere 25 bin lira destek vereceğini açıkladı. İşyerleri, çalıştırdıkları sigortalı sayısının yüzde 10’una kadar katılımcı talep edebilmektedir. Ayrıca, proje çerçevesinde çalışan kadın işçiye 0-66 ay aralığında çocuk sahibi olması halinde aylık 3 bin lira çocuk bakım desteği verilecek.
14.03.2024 Ekonomi
Resmi Gazete'de yayımlandı! Destek ödemesi yapılıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı! Destek ödemesi yapılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi Hakkındaki Kararı imzaladı ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre balıkçı gemisiyle su ürünleri faaliyeti yapanlara balon balığı başına 10-25 lira destek verilecek.
12.03.2024 Gündem
KOBİ’lere finansman desteği ödeme süreci yeniden başladı
KOBİ’lere finansman desteği ödeme süreci yeniden başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla KOSGEB tarafından deprem bölgesine yapılan finansman desteğine ilişkin ödeme süreçlerinin yeniden başladığını duyurdu.
11.03.2024 Ekonomi
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Destek açıklaması! Ödemeler bugün başlıyor
Destek açıklaması! Ödemeler bugün başlıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, "KOBİ'lerin Deprem Sonrası Desteklenmesi Projesi kapsamında yaklaşık 4 milyar liralık finansmanı deprem bölgesindeki işletmelerimize bugün aktarmaya başlıyoruz" dedi.
7.03.2024 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı!
Paralar banka hesaplarına yatırılmaya başladı! Binlerce kişi bekliyordu. Bakan Yumaklı açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 9 milyar lira tutarındaki mazot ve gübre desteği ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.
1.03.2024 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanlığı müjdeyi duyurdu! Çiftçiye 50 milyon 900 bin TL destek ödemesi
Tarım ve Orman Bakanlığı müjdeyi duyurdu! Çiftçiye 50 milyon 900 bin TL destek ödemesi Tarım ve Orman Bakanlığı'nca, toplamda 50 milyon 900 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin; bugün çiftçilerin hesabına aktarılacağı açıklandı.
23.02.2024 Gündem
Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024?
Aile destek ödemeleri yattı mı? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? Memur maaşına yapılan zammın ardından “Aile destek ödemesine zam geldi mi?" araştırmaları başlamıştı. Hane başına verilen ailede destek ödemelerinin ne zaman yatacağı, yatıp yatmadığı sorgulanmaya başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine ödenen destek zammı beklentisi devam ederken Bakan Göktaş aile destek ödemeleri hakkında açıklamalarda da bulunmuştu. Peki, şubat ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak, aile destek ödemesine zam yapıldı mı? Aile destek ödemesi ne zaman zamlı yatacak 2024?
17.02.2024 Ekonomi
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak?
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak? Şubat 2024 Mazot ve gübre desteği ödemelerinin yatıp yatmadığına dair detayları sorgulanmaya başlandı. Çiftçilere ödenen destekler arasında yer alan mazot ve gübre ödemeleri takvimi destekten yararlanan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, mazot ve gübre desteği yattı mı, E devlet mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? İşte Ziraat Bankası mazot gübre desteği Şubat 2024…
8.02.2024 Ekonomi
Şubat Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? e-Devlet Aile Destek Programı sorgulama ekranı...
Şubat Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? e-Devlet Aile Destek Programı sorgulama ekranı... Aile destek ödemelerine yönelik araştırmalar şubat ayının ilk haftasında hız kazandı. Hane içi gelir tutarına göre farklı tutarlarda yapılan Aile Destek Paketi Şubat ayı ödemesi yattı mı, ne zaman yatacak?
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu AFAD’da 6 Şubat depremlerinden bu yana yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Asrın felaketi asrın dayanışması oldu." ifadelerini kullandı.
2.02.2024 Gündem
Murat Kurum: İlk işini kuran 100 bin kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuran 100 bin kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum Bayrampaşa’da kadın girişimcilerle biraraya geldi. Programda konuşan Kurum, "İlk işini kuran 100 bin girişimci kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz. "şeklinde konuştu. Kurum, "İstanbul'un en büyük sorunlarından biri de; bir deprem kenti olmasıdır. 600 bin evin bugünden tezi yok acilen dönüştürülmesi gerekiyor. İstanbul'un en riskli yerlerinden bir seferberlik anlayışıyla başlayarak, her ilçede her mahallede deprem dönüşümünü önceliklendireceğiz. Bu projelerin odağına da komşuluk ilişkilerini yaşatacağımız mahalle kültürünün korunacağı milletimizin mutlu ve huzurlu olacağı tam 650 bin yeni yuvayı inşa edeceğiz." dedi.
31.01.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi binasında gençlerle bir araya geldi. İstanbul’da gençlerin söz sahibi olacağını belirten Kurum, “Belediye istihdamlarında yüzde 25 gençlik ve yüzde 25 kadın kotası koyacağız.” dedi. Gençler için bir dizi müjde açıklayan Kurum, toplu ulaşımda yüzde 40 indirim ve öğrenci evlerinde kalan gençlere 25 metreküp doğalgaz desteği verileceğini belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kurulacak olan ‘Gençlik Meclisi’ ile ilgili konuşan Kurum, “31 Mart akşamı inşallah gençlik kazanacak ve hep birlikte fetret dönemini bitireceğiz. Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız. Kuracağımız gençlik meclisinde her alandan, her meslek dalından sizleri temsil edecek genç arkadaşlarımız olacak.” dedi.
28.01.2024 Gündem
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor
Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni açıklama! Hemen PTT'ye gidin, 3.500 TL ödeme yapılıyor İhtiyaç sahiplerine ödenen doğal gaz destek tutarı ve ödeme takvimi ile ilgili yeni açıklama geldi. Bakan Göktaş detayları duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, Ocak ayı döneminde 383 bin haneye toplamda 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı. Peki doğal gaz desteklerinden kimler yararlanabilir? Doğal gaz yardımı kaç lira? İşte merak edilen soruların yanıtları...
24.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Destek Ödemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destek ödemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.