Ormanlık Alanda Yangın

Ormanlık Alanda Yangın

Son dakika ormanlık alanda yangın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ormanlık alanda yangın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ormanlık alanda yangın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ormanlık Alanda Yangın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ormanlık alanda yangın gelişmeleri de dahil olmak üzere 661 ormanlık alanda yangın haberi bulunmuştur. Tüm ormanlık alanda yangın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beykoz ve Sultangazi'de orman yangını çıktı! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi
Beykoz ve Sultangazi'de orman yangını çıktı! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi Beykoz'da orman yangını çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibinin yanısıra söndürme helikopteri sevk edildi.. Sultangazi'de otluk alanda başlayan yangın ağaçlara sıçradı. Arazinin yakınında bulunan 3 ev önlem amaçlı tahliye edildi. Yangına itfaiyenin yanı sıra polis ekipleri de TOMA'larla müdahale etti.
26.07.2023 Gündem
Manisa'da orman yangını: Müdahale sürüyor!
Manisa'da orman yangını: Müdahale sürüyor! Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan çok sayıda ekip müdahale ediyor.
24.07.2023 Gündem
İstanbul'da ormanlık alanda yangın
İstanbul'da ormanlık alanda yangın Eyüpsultan Hasdal'daki ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı.
22.07.2023 Yaşam
Hatay Belen Orman yangını söndü nü? Hatay yangını neden çıktı, ne durumda, Hatay orman yangını devam ediyor mu? Hatay yangın son durum
Hatay Belen Orman yangını söndü nü? Hatay yangını neden çıktı, ne durumda, Hatay orman yangını devam ediyor mu? Hatay yangın son durum Hatay'ın Belen ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Hatay'ın Belen ilçesinde, Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili köyü yakınlarında iki noktada ve Mersin'de Kavakoluğu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler alevlere havadan ve karadan müdahale ederken son durumu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Şu anda sorunumuz bu 3 yangın, bunlara konsantre olmuş vaziyetteyiz." ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya ise "Belen yangınıyla ilgili 2 kişi gözaltında. 7 evimiz yandı. Vatandaşlar güvenli yerlere tahliye edildi" şeklinde açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangının çıkış nedenini de açıklarken vatandaşlar yangınlarının sönüp sönmediğini, ne durumda olduğunu sorguluyor. Peki, Hatay Belen Orman yangını söndü nü? Hatay yangını neden çıktı, ne durumda, Hatay orman yangını devam ediyor mu? Hatay yangın son durum…
17.07.2023 Gündem
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Kemel köyü boşaltıldı, vatandaşlar yurda yerleştirildi. Mersin'in Gülnar ilçesinde orman yangını devam ederken iki köyün tedbir amaçlı tahliye edilmesinin planlandığı öğrenildi. Hatay’ın Belen ilçesinde devam eden orman yangını ekiplerin müdahalesine rağmen büyümeye devam ediyor. Yangın 21 helikopter ve 9 uçakla söndürülmeye çalışılırken havanın kararmasıyla havadan müdahale sona erdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'ın Belen ilçesindeki orman yangınıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
16.07.2023 Gündem
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor Hatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlerin yaklaştığı evler tahliye edildi. Söndürme çalışmaları için çevre illerden de destek istendi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
16.07.2023 Gündem
Marmaris’te orman yangını! Rüzgar şiddetli, denizde koridor oluşturuldu
Marmaris’te orman yangını! Rüzgar şiddetli, denizde koridor oluşturuldu Son dakika haberi... Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkili olduğu bölgede yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan orman yangınına ilişkin yapılan açıklamada, "14 uçak, 35 helikopter, 82 arazöz, 5 dozer ve 472 personel ile havadan ve karadan cansiperane müdahale devam ediyor" denildi. Bu arada yangın için uçak ve helikopterlerin su aldığı bölge deniz trafiğine kapatıldı.
21.09.2022 Gündem
Çanakkale ve Tekirdağ'da orman yangını! Alevler her yeri sardı
Çanakkale ve Tekirdağ'da orman yangını! Alevler her yeri sardı Son dakika haberi... Çanakkale'nin Çan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Tekirdağ’da da ormanlık alanda çıkan yangın ise rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı.
7.08.2022 Gündem
İzmir, Hatay ve Mersin'de orman yangını! Müdahale ediliyor
İzmir, Hatay ve Mersin'de orman yangını! Müdahale ediliyor İzmir, Mersin ve Hatay'dan peş peşe orman yangını haberleri geliyor. Yangın bölgesine giden ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.
31.07.2022 Gündem
Marmaris’te orman yangını
Marmaris’te orman yangını Muğla’nın Marmaris ilçesinde sarp arazide çıkan orman yangını, helikopterler ve uçakların müdahalesi ile kontrol atlına alındı.
28.07.2022 Gündem
Söke'de çıkan orman yangını kısa sürede yayıldı! 5 gece görüşlü helikopter bölgeye sevk edildi
Söke'de çıkan orman yangını kısa sürede yayıldı! 5 gece görüşlü helikopter bölgeye sevk edildi Aydın’ın Söke ilçesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını rüzgarın şiddeti ile büyürken, 5 adet gece görüşlü yangın söndürme helikopteri bölgeye sevk edildi.
25.07.2022 Gündem
Adana’da orman yangını
Adana’da orman yangını Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Turgutlu mahallesinde ormanlık alanda yangın çıktı.
24.07.2022 Gündem
Çanakkale'de orman yangını
Çanakkale'de orman yangını Çanakkale’nin Ezine ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.
5.07.2022 Yaşam
İzmir'de ormanlık alanda yangın çıktı
İzmir'de ormanlık alanda yangın çıktı İzmir'in Bayındır ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale başladı.
25.06.2022 Yaşam
Urla'da ormanlık alan yangını
Urla'da ormanlık alan yangını İzmir'in Urla ilçesi Kuşçular mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler, alanda yangın söndürme çalışmalarını sürdürüyor.
9.06.2022 Gündem
İzmir'de ormanlık alanda yangın
İzmir'de ormanlık alanda yangın İzmir'in Karaburun ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.
30.09.2021 Gündem
Bodrum'da ormanlık alanda yangın! Havadan ve karadan müdahale ediliyor
Bodrum'da ormanlık alanda yangın! Havadan ve karadan müdahale ediliyor Muğla'nın Bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.
3.09.2021 Gündem
Şile'de tatil köyünde ve ormanlık alanda yangın
Şile'de tatil köyünde ve ormanlık alanda yangın Son dakika haberi... Şile'de, tatil köyünde bungalov evlerde başlayan yangın, evlerin çevresindeki ormanlık alana sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı. Yangın sonucu, 2 bungalov ev ile evlerin çevresindeki ormanlık alan zarar gördü.
23.08.2021 Gündem
Heybeliada'da orman yangını çıktı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı: Kontrol altına alındı
Heybeliada'da orman yangını çıktı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı: Kontrol altına alındı Son dakika haberi... Yangına müdahale için söndürme helikopteri de yönlendirildi. İstanbul Valiliği, yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldığını açıkladı. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül de "Herkesin en büyük korkusuydu Adalar'da. Tüm insanlar canla başla sessizce ağlayarak müdahale etmeye çalışıyor" dedi. Orman Genel Müdürlüğü yangına 4 uçak ve 5 helikopter ile müdahale edildiğini duyurdu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Heybeliada'daki yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
21.08.2021 Gündem
Kahramanmaraş uçak kazası! Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı neden düştü, pilotlar öldü mü? (Yangın söndürme uçağı düştü)
Kahramanmaraş uçak kazası! Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı neden düştü, pilotlar öldü mü? (Yangın söndürme uçağı düştü) Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangınına havadan müdahale eden yangın söndürme uçağı düştü. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı neden düştü, pilotlar öldü mü?
14.08.2021 Gündem
Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı düştü: 8 kişi öldü...
Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı düştü: 8 kişi öldü... Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangınına havadan müdahale eden yangın söndürme uçağı düştü. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Uçağın dağa çarparak düştüğü belirtilirken, uçakta 5 yabancı 3 Türk toplamda 8 kişi bulunuyordu. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 5'i Rus 3'ü Türk toplam 8 personelin hayatını kaybettiği belirtildi.
14.08.2021 Gündem
İzmir Çeşme'de korkutan yangın! Müdahale ediliyor
İzmir Çeşme'de korkutan yangın! Müdahale ediliyor İzmir'in Çeşme ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
14.08.2021 Gündem
Adana Kozan'da orman yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
Adana Kozan'da orman yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi Adana'nın Kozan ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi. Orman yangını, ekiplerin 1 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarına başlanan yangında 1 hektar alan zarar gördü. Yangınla ilgii soruşturma başlatıldı.
11.08.2021 Gündem
Çanakkale'de gözetleme uçuşu yapan insansız helikopter düştü
Çanakkale'de gözetleme uçuşu yapan insansız helikopter düştü Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde gözetleme ve keşif görevi yapan insansız helikopter, ormanlık alana düştü.
10.08.2021 Gündem
Seydikemer yangını son durum! Seydikemer’de yangın söndü mü?
Seydikemer yangını son durum! Seydikemer’de yangın söndü mü? Muğla'nın Seydikemer ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.
10.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ormanlık Alanda Yangın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ormanlık alanda yangın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.