Yangın Haberleri

Yangın Haberleri

Son dakika yangın haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yangın haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yangın haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yangın Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yangın haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 yangın haberleri haberi bulunmuştur. Tüm yangın haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da ASAT terfi istasyonunda elektrik akımına kapılan 3 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da ASAT terfi istasyonunda elektrik akımına kapılan 3 kişi hayatını kaybetti Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, ASAT kanalizasyon terfi istasyonuna bakım yapmak için giren 2 işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçilere yardım etmek için istasyona giren bir vatandaş da yaşamını yitirdi.
14.07.2023 Gündem
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar...
Türkiye Bolu'daki olayı günlerce konuşmuştu! 1 kişinin öldü, 148 kişi zehirlenmişti: İddianame kabul edildi, işte istenen cezalar... Bolu'nun Yuva köyünde, geçen yıl Kurban Bayramında sudan kaynaklı bir kişinin öldüğü, 148 kişinin de zehirlendiği olayla ilgili hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü M.A.A. (48), İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ü.B. (60) ve köy muhtarı M.E. (60) hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçlamasıyla 15 yıl hapis istenirken, 2 hemşire hakkında ise 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla dava açıldı.
14.07.2023 Gündem
İkinci el araç ticaretinde hile videosu çekmişti! Bakanlık duyurdu: Aldı-sattı yakalandı
İkinci el araç ticaretinde hile videosu çekmişti! Bakanlık duyurdu: Aldı-sattı yakalandı İkinci el araba ticaretinde yapılan hilelerle ilgili videolar çeken Metehan Meşe'ye 300 bin TL idari para cezası kesildiğini Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan duyurdu.
14.07.2023 Gündem
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyerek ormana ulaştı. İzmir'in Urla ilçesinde makilikte yangın çıktı. Saat 13.30 sıralarında çıkan yangın 15.30 sıralarında kontrol altına alındı. Balıkesir'de, Milas'ta ve Köyceğiz'de de yangın çıktı. Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 7 saatte kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bölgede havadan inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Bakan Yumaklı, açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Gündem
Bodrum, Seydikemer ve Fethiye'de orman yangını!
Bodrum, Seydikemer ve Fethiye'de orman yangını! Muğla'dan peş peşe yangın haberleri geliyor. Bodrum'da, tarım arazilerinin olduğu ormanda ve otlukta belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler alevlere müdahale etti, yangın kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına katılan bir vatandaş dumandan etkilendi. Seydikemer'de de henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Havadan helikopterle müdahale edilen yangın söndürüldü. Fethiye Karagözler Mahallesi'nde, yıldırım isabet etmesi sonucu çıktığı belirlenen orman yangını ise, 40 dakika süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
6.06.2022 Gündem
Tuzla boya fabrikası yangını! Tuzla fabrika yangını hangi firmada çıktı, hangi fabrika yandı? Son dakika Tuzla yangın haberi!
Tuzla boya fabrikası yangını! Tuzla fabrika yangını hangi firmada çıktı, hangi fabrika yandı? Son dakika Tuzla yangın haberi! Tuzla boya fabrikası yangını ile ilgili son durum ve gelişmeler takip ediliyor. Tuzla'da boya üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Alevlere itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Binada zaman zaman patlamalar da oluyor. Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı, 7 kişinin yaralandığını; İtfaiye Daire Başkanı Albayrak ise kayıp 3 kişiye ulaşılamadığını söyledi. Peki, Tuzla fabrika yangını hangi firmada çıktı, nerede, hangi fabrika yandı? İşte Son dakika Tuzla boya fabrikası yangın haberleri…
29.04.2022 Yaşam
Yangın kovanlara sıçradı, binlerce arı kurtarılamadı
Yangın kovanlara sıçradı, binlerce arı kurtarılamadı Son dakika haberi... Türkiye’nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Edirne’de meralık alanda çıkan yangın, kovanların bulunduğu alana sıçrayınca, binlerce arı öldü.
24.08.2021 Gündem
Yangın devam eden yerler neresi? Yangın çıkan iller kontrol altına alındı mı, şu an aktif kaç yangın var? İşte il il orman yangınlarında son durum…
Yangın devam eden yerler neresi? Yangın çıkan iller kontrol altına alındı mı, şu an aktif kaç yangın var? İşte il il orman yangınlarında son durum… Orman yangınlarıyla mücadele devam ediliyor. Yangınlarda 8. gün sürerken yanan iller ve yangının kontrol altına alındığı iller sorgulanıyor. 32 ilde 160 yangın kontrol altına alındı. 5 ilimizdeki 14 farklı noktada ise yangınlara müdahale sürüyor. Peki, yangın devam eden yerler, iller neresi? Hangi illerdeki yangınlar kontrol alına alındı, hangi illerde aktif yangın var? İşte il il yangın hakkındaki haberleri…
4.08.2021 Gündem
Isparta yangın nerede? Isparta yangın haberleri doğru mu? Isparta Sütçüler Yazılı Kanyon yangın haberleri…
Isparta yangın nerede? Isparta yangın haberleri doğru mu? Isparta Sütçüler Yazılı Kanyon yangın haberleri… Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Yazılı Kanyon mevkiinde, orman yangını çıktı. Ekipler yangını söndürmek için çalışmalara başladı. Isparta Sütçüler Yazılı Kanyon yangın haberleri…
2.08.2021 Gündem
Çökertme yangını ne durumda, Çökertme’deki yangın termik santrale ulaştı mı? Termik santral yanarsa ne olur, Milas yangın haberleri…
Çökertme yangını ne durumda, Çökertme’deki yangın termik santrale ulaştı mı? Termik santral yanarsa ne olur, Milas yangın haberleri… Muğla’ya bağlı Milas ilçesinin Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya hesabından Milas’taki yangınlara dair son durumu anlattı. Peki, Milas yangını termik santrale ulaştı mı, termik santral yanarsa ne olur? Çökertme yangını ne durumda? İşte Milas yangın haberleri…
2.08.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Başkandan flaş çağrı: Derhal terk edin...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Başkandan flaş çağrı: Derhal terk edin... Türkiye günlerdir orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Kritik uyarılar art arda geliyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise yangınlardaki son durumu açıkladı. Bakan Pakdemirli, "3 ilde 7 yangın devam ediyor. Bugün itibarıyla Mersin Silifke, Antalya Gazipaşa, Antalya Kemer ve Muğla Bodrum yangınlarını da kontrol altına aldık" dedi. Hasar tespit çalışmalarının Muğla'da yüzde 70'inin bitirdiğini ifade eden Bakan Pakdemirli, "Türkiye'deki bu yangınlarda son 28 Temmuz'dan gerçekleşen yangınlarda 8 vatandaşımızı kaybettik" dedi. Öte yandan Muğla'nın Bodrum ilçesini saran alevler, maalesef Çökertme'ye sıçradı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya üzerinden vatandaşlara "Yol kapanıyor, derhal bölgeyi terk edin" diye çağrı yaptı.
1.08.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Kahreden haber geldi
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Kahreden haber geldi Yangınlarla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. Muğla'nın Bodrum ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında alevler, İçmeler Mahallesi'nde tersaneler ve otellerin bulunduğu bölgeye ulaştı. Bodrum Belediye Başkanı Aras, Milas-Bodrum sınırı Mumcular bölgesinde ikinci bir yangının daha başladığını açıkladı. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'yi kasıp kavuran orman yangınlarıyla ilgili son durumu paylaştı. Gece yarısı gazetecilerin karşısına geçen Bakan Pakdemirli, 107 yangının 98 tanesinin kontrol altına aldığını duyurdu. "Teşkilatımızın moralini bozmaya kimsenin hakkı yok" diyen Pakdemirli, yarından itibaren nem oranının yüzde 10'lara düşeceğini belirterek, "Bunun anlamı çok daha dikkatli olmalıyız. Sabah çalışmalarımızı bu duruma göre koordine edeceğiz" ifadelerini kullandı.
31.07.2021 Gündem
Şükrü Sözen kimdir, nereli? Manavgat Belediye başkanı hangi partiden?
Şükrü Sözen kimdir, nereli? Manavgat Belediye başkanı hangi partiden? Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangın haberinin ardından Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in hayatı ve gelişmelere yönelik yaptığı açıklamalar yakından takip edilmeye başladı. İlçenin belediye başkanlığını üstlenen Sözen'in katıldığı programda yaptığı açıklamalar sırasında zaman zaman konuşmakta zorlanması Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen hayatının araştırılmasına neden oldu. Peki Şükrü Sözen kimdir, nereli, kaç yaşında? Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen kaç yaşında?
30.07.2021 Gündem
Yangın haberleri sonrası son dakika kararı! 31 Ekim'e kadar yasak...
Yangın haberleri sonrası son dakika kararı! 31 Ekim'e kadar yasak... Balıkesir Valiliği tarafından alınan karar ile yangınların önlenmesi için belirlenen mesire alanları haricinde il genelindeki tüm ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Yarın başlayacak olan yasaklar, 31 Ekim Pazar gününe kadar sürecek.
29.07.2021 Gündem
'Yangın haberleri içimizi yakıyor'
'Yangın haberleri içimizi yakıyor' Hadise, Türkiye'nin dört bir yanında meydana gelen orman yangınlarından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti.
29.07.2021 Magazin
Manavgat'ta yangında ölen var mı?
Manavgat'ta yangında ölen var mı? Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün başlayan yangına müdahale sürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yangınla ilgili son durumu aktardı. Şükrü Sözen, "Çok büyük yangın. Dün 12.00 gibi başladı. 4 ayrı noktada başladı ve halen devam ediyor. En büyük olumsuzluk çok geniş bir havzada sürüyor" dedi. Sözen, "7-8 mahallenin tamamen yok olduğunu biliyorum. Hala devam ediyor, en büyük olumsuzluk çok etkili bir rüzgar var." ifadelerini kullandı. AFAD da Manavgat'taki acı bilançoyu açıkladı. Peki, Manavgat'ta yangında ölen var mı? İşte detaylar...
29.07.2021 Gündem
İki ayrı noktada orman yangını!
İki ayrı noktada orman yangını! Türkiye'nin orman yangınları ile mücadelesi devam ediyor. İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde ve Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahale edilen iki yangında biri kontrol altına alınırken diğerinde çalışmalar devam ediyor.
21.07.2021 Gündem
Ege ve Akdeniz için alarm seviyesi kırmızı!
Ege ve Akdeniz için alarm seviyesi kırmızı! Orman Genel Müdürlüğü, 'sıcak gelişme' başlıklı uyarısıyla haziran ayı ile başlayan orman yangınları sezonu için tehlike haritası yayımladı. Yangın risk haritasında, özellikle Ege ve Akdeniz'in ciddi yangın riski altında olduğu vurgulandı.
3.06.2021 Gündem
Haberler peş peşe geliyor! 4 ilde ormanlık alanda yangın
Haberler peş peşe geliyor! 4 ilde ormanlık alanda yangın Peş peşe yangın haberleri geliyor. İstanbul Sultanbeyli Aydos Ormanı'nda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Çanakkale merkeze bağlı Kurşunlu köyü yakınlarında ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ekiplerin erken müdahalesiyle söndürüldü. Ankara'nın Mamak ilçesinde de ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Öte yandan Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Mehmetli beldesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkili olduğu bölgede, alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
14.08.2020 Gündem
Peş peşe yangınlar! Çok sayıda ekip sevk edildi
Peş peşe yangınlar! Çok sayıda ekip sevk edildi İzmir'in Menderes ilçesinde çıkan orman yangınının ardından Bornova'da da makilik alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangınlara müdahaleleri sürüyor. Öte yandan Aydın ve Muğla'dan yangın haberleri geldi. Aydın Çine Gökbel Dağı'ndaki orman ve makilik alanda da yangın çıktı. Ekiplerin yangın söndürme çalışmaları sürüyor. Muğla’nın Bodrum ilçesindeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevler, Akyarlar ve Gümüşlük gibi turistik mahallelerde de görülüyor.
1.08.2020 Gündem
Haberler peş peşe geliyor! Orman yangınları...
Haberler peş peşe geliyor! Orman yangınları... Çanakkale, Hatay ve İzmir'den yangın haberleri geliyor. Ormanlık alanda çıkan yangınlara ekipler, havadan ve karadan müdahale ediyor.
30.07.2020 Gündem
Salgın da orman yangınlarını engelleyemedi
Salgın da orman yangınlarını engelleyemedi Dünyayı kasıp kavuran korona virüs salgını sebebiyle hükümet hayatın her alanında bir dizi tedbiri yürürlüğe koyarak salgının önüne geçmeyi planlıyor. Tedbirler kapsamında ormanlık alanlarda mangal yakmak, mesire alanlarına girmek de yasaklandı. Tüm bu tedbirlere rağmen havaların ısınmasıyla birlikte orman yangın haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Son 2 haftada Türkiye genelinde 45 orman yangını çıktı.
16.05.2020 Gündem
Tuzla'da askeri alanda yangın çıktı
Tuzla'da askeri alanda yangın çıktı Tuzla'da askeri alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
7.02.2020 Gündem
İstanbul ve Muğla'da orman yangını
İstanbul ve Muğla'da orman yangını Kartal Yakacık'ta çalılık alanda başlayan ve rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçrayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Bir yangın da Dalaman'da çıktı.
10.07.2019 Gündem
Tepebaşı'nda otelde yangın
Tepebaşı'nda otelde yangın Beyoğlu'nda bir otelin bodrum katında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
2.01.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yangın Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yangın haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.