Okmeydanı

Okmeydanı

Son dakika Okmeydanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okmeydanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okmeydanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okmeydanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okmeydanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.513 okmeydanı haberi bulunmuştur. Tüm okmeydanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı Kağıthane'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerleri aşıp elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nurşah Kılınç (26) hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
11.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 bin 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Biz afetlere hazır dirençli bir İstanbul'umuz için çalışmalarımızı üç temel madde üzerinde toparlamış olduk ve burada birincisi İstanbul'u öncelikle afet öncesi ve afet anına hazırlayacağız öncesi için hem de afet anında yapacaklarımız için 39 ilçemizde 964 mahallemizde ama toplanma alanlarıyla ama helikopter pistleriyle ama itfaiyenin güçlendirilmesiyle ama arama kurtarma ekiplerimizin arttırılmasıyla milletimizi bir kere olası afetlere hazır hale getireceğiz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi şantiyelerde milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 BİN 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Bizi şantiyelerde göreceksiniz. Milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz ve inşallah ben bu motivasyonla, bu huzurla, bu mutlulukla görevimi İstanbullular adına yapmış olacağım" dedi.
18.01.2024 Gündem
Fatih Camisi imamını bıçaklayan saldırgan 'susma' hakkını kullandı
Fatih Camisi imamını bıçaklayan saldırgan 'susma' hakkını kullandı Fatih Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan Ömer Salgın (40) adliyeye sevk edildi. Gözaltına alındıktan sonra hiç konuşmayan şüphelinin gece yarısından sonra hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Şüphelinin tüm sağlık kontrollerinin yapıldığı herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı tespit edildi. Fatih Camisi'nde iki kişiyi bıçaklayan Ömer Salgın tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
9.01.2024 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde zincirleme kaza
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde zincirleme kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Edirne istikametinde 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralananlar ambulanslarla hastaneye götürüldü.
11.11.2023 Yaşam
İstanbul'da makas kazası: 1 ölü, 3 ağır yaralı
İstanbul'da makas kazası: 1 ölü, 3 ağır yaralı Merter D-100 Karayolu'nda makas atarak ilerleyen cip bariyerlere çarparak alev aldı. Kazada cipin sürücü hayatını kaybederken yanında bulunan 3 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası D-100 Karayolu Edirne istikameti bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
14.10.2023 Yaşam
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 gün kala CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun davetine ilişkin, "Türk demokrasisin en büyük talihsizliği bu. Kılıçdaroğlu'nun bir açıklaması oldu. Televizyonlara davet ediyor. Benle ne konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eser yok. Okmeydanı SSK Hastanesi mi konuşacağım? Kandil'den gelen talimatları yerine getirebilmek için onların uzantısının desteğini isteyecek kadar zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 vekil verdin. Bunları mı konuşacağım seninle?" dedi. Sinan Oğan'ın desteğiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Sinan Bey'in bize katılımdaki farklılık herhangi bir pazarlık vs değil. Sinan Bey, yarın akşam diğer akşam bazı televizyon programlarına çıkacak. Yarın da Mevlüt Bey ile bazı ziyaretler yapacak Antalya'da. Cumhur İttifakı'nın elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda." ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Beşiktaş'ta korku dolu anlar! Önce kadına, sonra doğalgaz kutusuna çarptı
Beşiktaş'ta korku dolu anlar! Önce kadına, sonra doğalgaz kutusuna çarptı Beşiktaş'ta içinde sürücü bulunmayan minibüs yokuş aşağı kayarak önce bir kadına, sonra da doğalgaz kutusuna çarpıp devrildi. Minibüsün çarptığı doğalgaz kutusunda patlama meydana gelince paniğe kapılan vatandaşlar, sızıntı kesilene kadar yaralı kadına müdahale edemedi.
23.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Kağıthane'de hakim, kendisine saldırdığını sandığı kişiyi vurdu
Kağıthane'de hakim, kendisine saldırdığını sandığı kişiyi vurdu Kağıthane'de sara nöbeti geçirdiği iddia edilen kişi, bilincini kaybedince omzuna tutunduğu hakim tarafından, kendisine yönelik saldırı olduğu sanılarak bacağından vuruldu. Yaralı hastaneye kaldırıldı.
5.05.2023 Yaşam
Bakan Kurum 'Yarısı Bizden' kampanyasında son durumu açıkladı
Bakan Kurum 'Yarısı Bizden' kampanyasında son durumu açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Murat Kurum, tvnet canlı yayınında gelen soruları yanıtladı. Bakan Kurum 'Yarısı Bizden' kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamada "İki gün oldu başvurular başlayalı şu ana kadar 41 bin 422 binası 264 bin 496 bağımsız bölüm kampanyaya başvurdu. 200 bin konut yapacağız" dedi.
27.04.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bu seçim Türkiye yüzyılı adına atılacak önemli bir adımdır
Bakan Kurum: Bu seçim Türkiye yüzyılı adına atılacak önemli bir adımdır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Parti temsilcileriyle bir araya gelen Kurum, burada yaptığı açıklamada, “Bu seçim gerçekten Türkiye yüzyılı adına atılacak önemli bir adım olacaktır. Bu seçimde bir tarafta Türkiye yüzyılı diyen, yan tarafa baktığınızda Türkiye yüzyılına dair hiçbir projesi olmayan, vatandaşına hiçbir hizmet, proje sunamayan Kemal Kılıçdaroğlu var" dedi.
21.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Depremin üzerinden 80 gün geçti, yarın ilk konutları teslim edeceğiz
Bakan Kurum: Depremin üzerinden 80 gün geçti, yarın ilk konutları teslim edeceğiz  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bayram namazını Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde kıldı. Bayram namazından sonra açıklamalarda bulunan Kurum, “Yarın, depremzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi biten ilk konutlarımızı teslim edeceğiz” dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Bayramın ikinci günü deprem bölgesindeki ilk konutları bitireceğiz
Bakan Kurum: Bayramın ikinci günü deprem bölgesindeki ilk konutları bitireceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bir taraftan bayramı karşılıyor olmanın sevinci, bir taraftan bayramın ikinci gününde deprem bölgesinde bitireceğimiz ilk konutlarımızın teslim ediyor olmamız ve bir aydır orada afetzede kardeşlerimiz için bir mücadele veriyoruz. 11 ilimizde eş zamanlı afet bölgesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.
20.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum Sütlüce ve Örnektepe TOKİ evlerinin anahtarlarını teslim etti
Bakan Kurum Sütlüce ve Örnektepe TOKİ evlerinin anahtarlarını teslim etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 20 Nisan’da İstanbul’da seçim çalışmalarıyla ilgili, Beyoğlu ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bakan Kurum öncelikle Sütlüce ve Örnektepe TOKİ evlerinin anahtarlarını vatandaşa teslim etti. Bakan Kurum, “Beyoğlu Sütlüce ve Örnektepe mahallelerimizde 2 etapta yürüttüğümüz dönüşüm projemizin 1’inci etabını tamamladık. 398 yeni sıcak yuvamızın ve 20 dükkânımızın anahtarlarını hak sahibi kardeşlerimize teslim ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
20.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Şişli’de, kendisine para vermeyen babasını darp etti
Şişli’de, kendisine para vermeyen babasını darp etti Şişli'de, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Bulut Taşyürek, kendisine para vermediği gerekçesiyle tartıştığı babasına saldırdı. Kendi iş yerinde oğlu tarafından darp edilen ve kafasında bardak kırılan Ziya Taşyürek, 2'nci kat penceresinden sarkarak kaçtı. Babasını darbettikten sonra intihar girişiminde bulunan Bulut Taşyürek ise Özel Harekat Polisi'nin operasyonuyla yakalandı. 
3.04.2023 Yaşam
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler?
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler? İstanbul’un kalbi, binlerce eski yapının bulunduğu Beyoğlu’nun Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, depreme dayanıklı konutların inşası için 20 yıldır çaba sarf ettiklerini belirtirken ‘İmkânsızın üstünü deniyoruz’ dedi.
30.03.2023 Gündem
Ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrendi, ortalığı birbirine kattı!
Ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrendi, ortalığı birbirine kattı! İstanbul'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait midibüsle çok sayıda araca çarparak ortalığı birbirine katan Erhan Yöndemir'in (54), ayrı yaşadığı eşinin hamile olduğunu öğrenince yanına gitmek için yola çıktığı belirlendi.
16.03.2023 Yaşam
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı
İstanbul ve Ankara’da kentsel dönüşüm müjdesi! Bakan detayları açıkladı Ev almayı ya da evini yenilemeyi düşünenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Türkiye’nin dört bir yanında 3.2 milyon konut kentsel dönüşüm kapsamında yenilendi. Konutta yeni dönüşüm için ise harekete geçildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İstanbul’da 90 bin, Ankara’da 10 bin olmak üzere toplamda 250 bin konutun dönüşümü sahada devam ediyor. 2035’e kadar acil dönüştürülmesi gereken 1.1 milyon konutun yenilenmesi sağlanacak” dedi.
5.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya: Bunlar Avrupa'nın biz milletimizin aferin demesine muhtacız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya: Bunlar Avrupa'nın biz milletimizin aferin demesine muhtacız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli'de restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kendi köhne düzenlerini sürdürmek için vesayetten darbeye terör örgütlerine göz kırpanlar yine her zaman olduğu gibi karşımızda kol kola girdiler. Batı ne diyecekmiş? Vay vay vay, yazıklar olsun. Avrupa'nın aferin demesine bunlar muhtaç. Bizim ise milletimin aferin demesine ihtiyacım var" dedi.
3.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okmeydanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okmeydanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.