Bakan Bak

Bakan Bak

Son dakika bakan bak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan bak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan bak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Bak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan bak gelişmeleri de dahil olmak üzere 733 bakan bak haberi bulunmuştur. Tüm bakan bak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadınlar EuroLeague finalinde Fransız temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM’yi 106-73 mağlup ederek üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu.
14.04.2024 Basketbol
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024 Şampiy10
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşanan olaylara dair, “Spor, her şeyden önce centilmenliktir. Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez” dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Süper Lig'in 30'uncu haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yayımladı.
17.03.2024 Futbol
Türkiye bisiklette dünya rekoru kırdı! Bakan Bak: Herkesi hareket etmeye davet ediyoruz
Türkiye bisiklette dünya rekoru kırdı! Bakan Bak: Herkesi hareket etmeye davet ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın 2024 yılını Hareketlilik Yılı ilan etmesinin ardından Türkiye’nin 81 ilinde etkinlikler düzenleyen Herkes İçin Spor Federasyonu, İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikle Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında, Beykoz Spor Ormanı'nda 1653 bisikletle "Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı" oluşturuldu. Bakan Bak’ın da katıldığı etkinlikte kırılan rekorla Guinness Rekorlar Kitabı'na girildi.
9.03.2024 Diğer Sporlar
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti!
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemelerine hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na ziyarette bulundu. 12 Dev Adam’ın antrenmanını izleyen Bakan Bak, teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.
20.02.2024 Basketbol
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Voleybol ülkesi olan bir Türkiye var Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Türkiye Birinciliği final maçı bugün İzmit'te düzenlendi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Temeller sağlam, çok güçlü bir jenerasyon geliyor. Voleybolda zirveye yürüyen, voleybol ülkesi olan bir Türkiye var" dedi.
9.02.2024 Şampiy10
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Halil Umut Meler'e ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Halil Umut Meler'e ziyaret Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yönelik saldırı hakkında açıklamada bulundu. Bakan Bak, 'Hakemler üzerindeki baskıyı azaltmak için herkesin üzerine görev düşüyor. Herkesi sağduyuya çağırıyoruz. Bu tip olaylara kesinlikle karşıyız ve prim vermeyeceğiz. Süreci yakından takip ediyoruz. Gereği yapılacaktır.' dedi.
12.12.2023 Futbol
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'i yumrukladı! Gözaltına alındılar
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'i yumrukladı! Gözaltına alındılar Başkan Koca, Rizespor maçının ardından sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruk darbesi ile yere düşen hakem Meler’e Faruk Koca’nın etrafındaki kişilerin tekme attıkları görüldü. Saldırının ardından yere düşen ve uzun süre kalkamayan Halil Umut Meler'in sol gözünün morardığı görüldü. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırının gerçekleştiği olaylarda sorumluluğu bulunanlar hakkında gerekli adli soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Soruşturma kapsamında 3 şüpheli gözaltına alınırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hastanede tedavi altına alındığını tedavisinin ardından ise gözaltı işlemlerinin gerçekleştirileceğini duyurdu.
12.12.2023 Futbol
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne oldu. Dolmabahçe'deki kritik mücadelede Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
9.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu
Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.
3.12.2023 Beşiktaş
EURO 2024 kura çekimi! A Milli Takım'ın rakipleri belli oldu
EURO 2024 kura çekimi! A Milli Takım'ın rakipleri belli oldu Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri sonucunda Almanya'da düzenlenecek finallere adını yazdıran Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakipleri çekilen kurayla belli oldu.
2.12.2023 Futbol
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin bir spor turizmi destinasyonu olarak cazibesinin artırılması için çalıştıklarını belirterek, “Rize, doğa sporları ve ekstrem sporlar başta olmak üzere birçok spor branşının yapılması için elverişli koşullara sahip. Her yıl artarak devam eden ulaştırma, konaklama ve spor tesisi yatırımlarımızla Rize, keşfedilmeyi bekleyen bir spor turizmi destinasyonudur. Rize’nin spor turizminde marka şehirleri arasında yerini almasında hiçbir engel yok.” dedi.
24.11.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Bak açıkladı: Yurtlardaki asansörlere 'kare kod' uygulaması
Gençlik ve Spor Bakanı Bak açıkladı: Yurtlardaki asansörlere 'kare kod' uygulaması Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı öğrenci yurtlarında yaşanan asansör kazalarıyla ilgili "Bütün yurtlar tek tek dolaşılıyor, asansör sistemleri kontrol ediliyor. Asansör sözleşmeleri de mercek altına alındı" dedi. Bak, yurtlardaki asansörlere "kare kod" uygulamasının getirileceğini açıkladı.
21.11.2023 Gündem
Osman Aşkın Bak duyurdu: Burs ve kredi başvuruları başladı
Osman Aşkın Bak duyurdu: Burs ve kredi başvuruları başladı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılının burs/kredi başvurularının başladığını duyurdu.
12.10.2023 Gündem
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Sırbistan’da düzenlenecek ISF Futsal Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli sporcular, yarın Belgrad’a gidecek. Okul çağındaki her öğrencinin sporda bir başarı hikayesi yazma potansiyeline sahip olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporculara Futsal Dünya Şampiyonası’nda başarılar diledi.
8.10.2023 Gündem
Bakanlık açıkladı! 1453 personel alınacak
Bakanlık açıkladı! 1453 personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB Yurtlarında istihdam edilmek üzere 1453 yurt yönetim personeli alınacağını açıkladı.
3.10.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen Avrupa Spor Haftası etkinliklerine katıldı. Türkiye’nin geniş bir spor altyapısına sahip olduğunu vurgulayan Bakan Osman Aşkın Bak, “Tabana yayılan bir spor aktivitesi var. Biz 3'den 93'e herkesi spora davet ediyoruz, herkesin hareket etmesini istiyoruz. Sporu yaşam tarzı olarak sürdürmemiz lazım.” dedi.
24.09.2023 Gündem
Yurt başvuru sonuçları açıklandı! Bakan Bak: Yurtlara yüzde 87 oranında yerleştirme yapıldı
Yurt başvuru sonuçları açıklandı! Bakan Bak: Yurtlara yüzde 87 oranında yerleştirme yapıldı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Yurt kapasitemiz geçtiğimiz yıla oranla artış gösterdi. An itibarıyla 81 il, 260 ilçe ve KKTC’de olmak üzere 822 yurt ve toplam 950 bin yatak kapasitesi ile gençlerimizin hizmetindeyiz." dedi.
13.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Sultanları'na tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Sultanları'na tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik mesajı paylaştı. Erdoğan, “2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı, Filenin Sultanları’nı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.
3.09.2023 Gündem
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı!
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı! Cumhuriyetimiz’in 100. yılında A Milli Kadın Voleybol Takımımız tarih yazmaya devam etti. Önce Milletler Ligi’nde mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, Sırbistan’ı tie-break setinde devirerek Avrupa Şampiyonu unvanını da kazandı, yine bir ilki başardı.
4.09.2023 Voleybol
KYK yurt başvuruları başladı
KYK yurt başvuruları başladı  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtları için yeni dönem başvurularının başladığını açıkladı.
29.08.2023 Gündem
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını duyurdu.
24.08.2023 Personel Alımı
Bakan Bak: 7 bin 491 engelli öğrencimiz yetenek taramasından geçirildi
Bakan Bak: 7 bin 491 engelli öğrencimiz yetenek taramasından geçirildi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı Kapsamında engelli öğrencilerin de taramaya tabi tutulduğunu belirterek, altyapı programının başladığı 2017 yılından bu yana 7 bin 491 engelli öğrencinin yetenek taramasından geçirildiğini açıkladı.
22.08.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Bak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan bak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.