Kpss B Grubu

Kpss B Grubu

Son dakika KPSS B Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KPSS B Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KPSS B Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss B Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss b grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 kpss b grubu haberi bulunmuştur. Tüm kpss b grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 652 yurt yönetim personeli alacak! İşte başvuru şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 652 yurt yönetim personeli alacak! İşte başvuru şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! GSB, 2020 yılı KPSS B grubu KPSS P3 puan sırası esas alınarak pek çok ilde 652 yurt yönetim personeli alacak! Sözleşmeli personel alımı için GSB tarafından başvuru kılavuzu yayımlandı. Başvurular, 31 Ocak'ta başlıyor. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB yurt yönetim personeli alımı 2022 başvuru şartları!
10.01.2022 Personel Alımı
Yükseköğretim Kalite Kurulu en az 4 bin 500 maaşla personel alacak!
Yükseköğretim Kalite Kurulu en az 4 bin 500 maaşla personel alacak! Yükseköğretim Kalite Kurulu personel alıyor. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular dijital ortamda alınacak. Son başvuru tarihi 10 Eylül olarak belirlendi. Peki, Yükseköğretim Kalite Kurulu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Yükseköğretim Kalite Kurulu mütercim alımı başvuru şartları…
1.09.2021 Personel Alımı
Harran Üniversitesi Hastanesi'ne en az lise mezunu personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Harran Üniversitesi Hastanesi'ne en az lise mezunu personel alınacak! İşte başvuru şartları! Harran Üniversitesi Hastanesi'nde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 60 sözleşmeli personel alınacak. Harran Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Adayların başvurularını şahsen yapmaları gerekiyor. Online başvurular kabul edilmiyor. Peki, Harran Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Harran Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? 2021 Personel alımı ilanı detayları...
17.06.2021 Personel Alımı
Sözleşmeli personel yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı!
Sözleşmeli personel yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı! Ticaret Bakanlığının sözleşmeli gümrük muhafaza ve muayene memuru çalıştırmasına ilişkin esaslar belirlendi. Buna göre, Ticaret Bakanlığında söz konusu esaslar kapsamında istihdam edilmek üzere alınacak gümrük muhafaza ve muayene memuru unvanlı sözleşmeli personel, belirlenen hükümlere bağlı olmaksızın puan sırasına konulmak kaydıyla sınav sonucuna göre çalıştırılabilecek.
21.03.2021 Çalışma Hayatı
KPSS başvuruları başladı! KPSS başvuruları nasıl yapılır? 2020 KPSS başvuru kılavuzu
KPSS başvuruları başladı! KPSS başvuruları nasıl yapılır? 2020 KPSS başvuru kılavuzu Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyi başvuruları alınmaya başlandı. Başvurular, 13 Temmuz'a kadar yapılabilecek. Peki, KPSS başvuruları nasıl yapılır? 2020 KPSS başvuru kılavuzu ve ÖSYM ais başvuru ekranı
30.06.2020 Eğitim
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! 426 personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Tapu ve Kadastro’nun taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 1 sözleşmeli büro personeli ve 425 sözleşmeli tekniker istihdam edilecek. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı şartları ve E-Devlet başvuru ekranı!
14.11.2022 Personel Alımı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! KPSS 75 puan alanlar başvurabilecek! İşte başvuru şartları! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 40 uzman yardımcısı ve 10 bilişim uzman yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. Adayların KPSS’den en az 75 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, SPK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sermaye Piyasası Kurulu personel alımı şartları ve Kariyer kapısı başvuru ekranı!
9.11.2022 Personel Alımı
Diyanet KPSS’den en az 50 puanla personel alacak! İşte Diyanet personel alımı şartları
Diyanet KPSS’den en az 50 puanla personel alacak! İşte Diyanet personel alımı şartları Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! KPSS’den en az 50 puanla personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Diyanet İşleri Başkanlığımız Merkez Teşkilatında münhal bulunan sözleşmeli pozisyonlara 4/B sözleşmeli personel alınacak. Peki, Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet personel alımı başvuru şartları ne? Diyanet 4/B sözleşmeli personel alımı ilanı detayları!
28.08.2022 Personel Alımı
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları!
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları! Dokuz Eylül Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hemşire, sağlık teknikeri ve destek personeli alınacak. Başvurular 24 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 9 Eylül Üniversitesi personel alımı şartları!
10.08.2022 Personel Alımı
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4B sözleşmeli personel alacak. Başvurular 3-12 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki, TÜİK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜİK personel alımı başvuru şartları ne? İşte başvuru şartları!
3.08.2022 Personel Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Memur kadrosuna 67 itfaiye eri ve zabıta alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Peki, İBB memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları!
24.07.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 24 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 24 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 204 sözleşlmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 24 ilde 107 koruma ve güvenlik görevlisi, 61 temizlik görevlisi, 36 şoför alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
18.07.2022 Personel Alımı
Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur alacak!
Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur alacak! Muğla Büyükşehir Belediyesi duyurdu! 41 memur alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne tahsildar, memur ve zabıta memuru alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Muğla Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Muğla Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
17.07.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak! İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak! İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! İlana göre, ÖSYM tarafından yapılacak yarışma sınavı ve sözlü sınavla ile Bakanlığa 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacak! Sınav için ön başvurular 8-14 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
4.07.2022 Personel Alımı
Afyon Kocatepe Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alacak!
Afyon Kocatepe Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alacak! Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, üniversiteye, büro personeli, diyetisyen, eczacı, veteriner hekim, tekniker, teknisyen, şoför, kaloriferci, temizlik personeli, bahçe bakımı, onarım ve insaat işçisi ile koruma ve güvenlik görevlisi alnacak. Peki, Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı şartları!
3.06.2022 Personel Alımı
Kocaeli Üniversitesi 110 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kocaeli Üniversitesi 110 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kocaeli Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, biolog, hemşire, sağlık teknikeri, sağlık personeli, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 15 Haziran’a kadar yapılabilecek. Peki, Kocaeli Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Pek çok ilde sözleşmeli personel alınacak. İlan Kamu Personeli Alım İlanları sitesinde yayınlandı! Yayınlanan ilan göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere münhal pozisyonlara, toplam 154 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
25.04.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Temizlik personeli, şoför ve bahçıvan kadrolarında 149 sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru yapacak adayları KPSS’den en az 55 puan almaları gerekiyor. Başvurular 25 Nisan’da başlayıp, 9 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanı ve ilana dair detaylar…
15.04.2022 Personel Alımı
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak!
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kamu Denetçiliği Kurumu’na koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve teknisyen alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
10.02.2022 Personel Alımı
Trabzon Üniversitesi KPSS'den en az 55 puanla personel alacak!
Trabzon Üniversitesi KPSS'den en az 55 puanla personel alacak! Trabzon Üniversitesi personel alacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, üniversiteye yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın KPSS'den en az 55 puanla sözleşmeli personel alacak. Başvurular 14 Şubat'ta sona erecek. Peki, Trabzon Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Trabzon Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar...
31.01.2022 Personel Alımı
378 zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak! İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı verdi
378 zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak! İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı verdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi 378 zabıta memuru ve itfaiye eri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ise 50 zabıta memuru, 50 de itfaiye eri alacak. Başvuracak adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. İşte detayları...
7.05.2021 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alıyor! KPSS en az 50 puan ile personel alınacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alıyor! KPSS en az 50 puan ile personel alınacak! Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alımı ilanı Resmi Gazete'te yayımlandı. MGM personel alımı ilanına göre, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 6 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MGM personel alımı ilanı ve başvuru şartları!
28.01.2021 Personel Alımı
RTÜK personel alımı! RTÜK sınavla 30 uzman yardımcısı alıyor!
RTÜK personel alımı! RTÜK sınavla 30 uzman yardımcısı alıyor! Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) 30 uzman yardımcısı alacak. RTÜK tarafından yayınlanan ilanda, münhal bulunan Genel İdare Hizmetleri sınıfı, 9. dereceli 30 adet kadroya giriş sınavı ile Üst Kurul Uzman Yardımcısı alınacağı belirtildi. Peki, RTÜK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? RTÜK personel alımı başvuru şartları ne? İşte RTÜK personel alımı sınavı başvurusu!
9.11.2020 Personel Alımı
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 30 personel alacak! EPDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 30 personel alacak! EPDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) sınavla 30 personel alacak. Personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Enerji Uzman Yardımcılığı giriş sınavı başvuru şartları!
2.11.2020 Personel Alımı
2020 KPSS başvuruları ne zaman yapılacak? KPSS sınavı ne zaman?
2020 KPSS başvuruları ne zaman yapılacak? KPSS sınavı ne zaman? ÖSYM tarafından yapılan KPSS için geri sayım başladı. Memur olmak isteyen vatandaşlar, internette 2020 KPSS başvuruları ne zaman yapılacak? sorusuna cevap arıyor. Peki, 2020 KPSS başvuruları ne zaman yapılacak? Ortaöğretim KPSS sınavı ne zaman? İşte, KPSS sınav tarihi ve başvuruları hakkında ayrıntılar…
31.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kpss B Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss b grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.