Mısır Dışişleri Bakanı

Mısır Dışişleri Bakanı

Son dakika Mısır Dışişleri Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mısır Dışişleri Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mısır Dışişleri Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mısır Dışişleri Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mısır dışişleri bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.148 mısır dışişleri bakanı haberi bulunmuştur. Tüm mısır dışişleri bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki durumun yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in suçları arasında savaş suçları ve soykırım olduğunu belirterek, "Uluslararası topluluğun ateşkes çağrısına rağmen, iki devletli çözüme yönelik çağrılara rağmen herhangi bir etkisi olmadı İsrail üzerinde. Eğer başka bir ülke böyle bir suç işlemiş olsaydı kesinlikle her türlü yaptırımla karşılaşırdı" dedi.
1.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan  Fidan'dan Gazze diplomasisi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Gazze diplomasisi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla telefonda görüştü.
5.11.2023 Gündem
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
Bakan Fidan, Sisi'yle görüştü! Gazze için 4 çözüm önerisi
Bakan Fidan, Sisi'yle görüştü! Gazze için 4 çözüm önerisi Mısır'da temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail - Filistin çatışmalarına ilişkin çözüm önerilerini açıkladı. Bakan Fidan, Gazze'deki Türk vatandaşlarının tahliyesiyle ilgili son duruma ilişkin bilgileri de verdi.
14.10.2023 Gündem
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü
Türkiye barış için devrede! Erdoğan, Filistin ve İsrail liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısına ara vererek Mahmud Abbas ile kritik görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini ve bölgede sükunetin bir an evvel tesis edilmesinin tüm bölgenin selameti açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
9.10.2023 Gündem
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü
Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail-Filistin bağlamında yaşanan son gelişmeler ele alındı.
9.10.2023 Gündem
Bakan Fidan, Katar, Suudi Arabistan, Mısır, Filistin ve İran Dışişleri Bakanı ile görüştü
Bakan Fidan, Katar, Suudi Arabistan, Mısır, Filistin ve İran Dışişleri Bakanı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Al Thani, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry, Filistin Dışişleri Bakanı Riad Malki ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
7.10.2023 Gündem
Bakan Fidan, Irak, Suudi Arabistan ve Mısırlı mevkidaşları ile görüştü
Bakan Fidan, Irak, Suudi Arabistan ve Mısırlı mevkidaşları ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al-Saud ve Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.07.2023 Gündem
Bakan Fidan, Mısırlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Fidan, Mısırlı mevkidaşı ile görüştü  Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
11.06.2023 Gündem
Mısır'dan 11 yıl sonra ilk ziyaret! Bakan Çavuşoğlu: Ortadoğu’da oynadığı rolü takdir ediyoruz
Mısır'dan 11 yıl sonra ilk ziyaret! Bakan Çavuşoğlu: Ortadoğu’da oynadığı rolü takdir ediyoruz Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ankara’da Mısır Dışişleri Bakanı Şukri ile ortak basın toplantısı düzenliyor. Çavuşoğlu burada yaptığı açıklamada, "Mısırla açtığımız yeni sayfayı ortak projeler ve başarı öyküleriyle doldurmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.04.2023 Gündem
Mısır Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor
Mısır Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanlığı, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry'in, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun davetine icabetle yarın Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
12.04.2023 Gündem
Türkiye'den 11 yıl sonra ilk ziyaret!  Bakan Çavuşoğlu Mısır'da
Türkiye'den 11 yıl sonra ilk ziyaret! Bakan Çavuşoğlu Mısır'da 11 yıllık aradan sonra Mısır'a resmi bir ziyaret gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu görüşme sonrası "En kısa sürede diplomatik ilişkilerimizi en üst düzeye çıkarmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
18.03.2023 Gündem
Mısır'dan Türkiye'ye tarihi ziyaret Arap medyasında: Sadece Mısır ve Türkiye değil, tüm bölge için önemli
Mısır'dan Türkiye'ye tarihi ziyaret Arap medyasında: Sadece Mısır ve Türkiye değil, tüm bölge için önemli Türkiye'yi sarsan asrın felaketinden sonra Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'nin ziyareti hem Mısır hem de Arap medyasında geniş yer buldu. İki ülke arasındaki buzların eridiğini yazan gazeteler yakınlaşmanın sadece Mısır ve Türkiye için değil tüm bölge için önemli olduğunun altını çizdi.
28.02.2023 Dünya
10 yıl sonra bir ilk! Mısır'dan Türkiye'ye tarihi ziyaret
10 yıl sonra bir ilk! Mısır'dan Türkiye'ye tarihi ziyaret Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile düzenlediği ortak basın toplantısında "Mısır, zor zamanlarda Türkiye'nin dostu olduğunu göstermiştir. Türkiye ile Mısır arasındaki ilişkilerin gelişmesi her iki tarafın yararınadır." ifadelerini kullandı. Şukri ise "Mısır her zaman Türkiye'nin yanında olacaktır. İlişkilerimizin en iyi düzeye geleceğine inanıyorum" dedi.
27.02.2023 Gündem
Lavrov: Rusya, Türkiye-Suriye normalleşme çabalarını destekleyecek
Lavrov: Rusya, Türkiye-Suriye normalleşme çabalarını destekleyecek Rusya Dışişleri bakanı Sergey Lavrov, başkent Moskova'da Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry ile ortak basın toplantısı düzenledi. Lavrov, bir basın mensubunun sorusu üzerine Rusya’nın, Türkiye-Suriye ilişkisinin normalleşmesi çabalarını desteklediğini ve bu çabanın devam etmesini için girişimleri geliştirmeye hazır olduklarını belirtti.
31.01.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi
Bakan Çavuşoğlu: Bize saldırı hazırlığı, Yunanistan’ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan'ın bize yönelik bir saldırıya hazırlanması demek, Yunanistan'ın beynini peynir ekmekle yemesi gibi bir şey. Arkanızda kim var, ona bakmayın. Yanı başınızda kim var, komşu ve karşınıza almaya çalıştığınız kim var; ona bakın. İş birliği istiyorsanız hazırız; ama Türkiye'yi karşılarına almak ne demek bunu da iyi biliyorlardır" dedi.
2.11.2022 Siyaset
Türkiye'den stratejik diplomasi hamlesi!
Türkiye'den stratejik diplomasi hamlesi! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ilişkilerin bir süreden beri sıkıntılı olduğu ülkelerle başlatılan yeni dönemi anlattı. İşte Mısır, İsrail, Ermenistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’la yürütülecek yeni diplomasi takviminin detayları...
12.04.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan ile ilk toplantı Moskova'da yapılacak
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan ile ilk toplantı Moskova'da yapılacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan ve Türkiye'nin özel temsilcileri arasında yapılması öngörülen görüşmelere ilişkin, "Her iki taraf özel temsilcilerini atadı. Edindiğimiz izlenime göre ilk toplantı, Ermenistan'ın bu yönde bir arzusu var, Moskova'da gerçekleşecek. Biz ilk toplantıdan önce temasların doğrudan olmasını istiyoruz. Karşılıklı ziyaretler dahil doğrudan temasa geçip yol haritası belirlenmesi gerekiyor" dedi.
27.12.2021 Dünya
Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, Türkiye ile ilişkilerin gelişme  kaydettiğini söyledi
Mısır Dışişleri Bakanı Şukri, Türkiye ile ilişkilerin gelişme kaydettiğini söyledi Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Türkiye ile ülkesi arasındaki ilişkilerin gelişme gösterdiğini bildirdi.
5.10.2021 Dünya
Mısır Dışişleri Bakanı'ndan "Türkiye ile ilişkileri normalleştirme" açıklaması
Mısır Dışişleri Bakanı'ndan "Türkiye ile ilişkileri normalleştirme" açıklaması Türkiye ile ülkesi arasındaki ilişkileri değerlendiren Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, Türk tarafıyla temaslarının devam ettiğini söyledi.
4.07.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Mısır' açıklaması: Devam edecek
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Mısır' açıklaması: Devam edecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye ve Mısır heyetlerinin Kahire'de yaptığı istikşafi nitelikli görüşmelerin olumlu havada geçtiğini ve kendisinin Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile daha önce de çeşitli vesilelerle temasta olduğunu vurgulayarak, "Önümüzdeki süreçte ilişkileri normalleştirmek için atılabilecek adımlar konusunda görüşmeler devam edecektir." dedi.
6.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mısır Dışişleri Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mısır dışişleri bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.