Metruk Bina

Metruk Bina

Son dakika metruk bina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metruk bina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metruk bina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metruk Bina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metruk bina gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 metruk bina haberi bulunmuştur. Tüm metruk bina haberleri aşağıda listelenmiştir.
74 gün sonra dönen Tina gizemi çözemedi! Her seferinde eve döndü
74 gün sonra dönen Tina gizemi çözemedi! Her seferinde eve döndü Balıkesir’de 17 Haziran’dan beri kayıp olan ekonomist Prof. Dr. Korhan Berzeg, 74 gün sonra evine dönen ve GPS cihazı takılan köpeği ‘Tina’ eşliğinde arandı. 74 gün boyunca barındığı yere gitmesi için aç bırakılıp GPS takılarak bulunduğu yere götürülen Tina, her defasında aranan Korhan Berzeg'e değil, yazlık eve geri döndü. Köpeğin, otomobille getirilip bulunduğu yere bırakıldığını düşünen ekipler, aramalara katkısı olmayan Tina'yı, İstanbul'a dönen Angela Berzeg'e teslim etti.
2.09.2023 Yaşam
5.3'lük depremin ardından Malatyalılar geceyi dışarıda geçirdi
5.3'lük depremin ardından Malatyalılar geceyi dışarıda geçirdi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, dün akşam meydana gelen Richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar geceyi, dışarıda geçirdi.
11.08.2023 Yaşam
Malatya'da korkutan deprem
Malatya'da korkutan deprem Malatya ili Yeşilyurt ilçesinde saat 20.48’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Adıyaman, Şanlıurfa, Elazığ, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te hissedildi. Bakan Yerlikaya, "İlk belirlemelere göre 1 metruk bina yıkılmış ve 2 Ağır hasarlı bina yan yatmıştır. An itibari ile can kaybımız yoktur. Korku, panik ve yüksekten atlama nedeniyle 22 vatandaşlarımız hafif yaralanmıştır." dedi.
10.08.2023 Gündem
Beyoğlu'nda yangın paniği
Beyoğlu'nda yangın paniği Beyoğlu'nda alev alev yanan 2 katlı metruk bina itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın nedeniyle çevrede kısa süreli panik yaşandı.
1.06.2023 Yaşam
Süleyman Soylu: Uyuşturucunun yüzde 75'ini sınırlarımızdan girer girmez yakalıyoruz
Süleyman Soylu: Uyuşturucunun yüzde 75'ini sınırlarımızdan girer girmez yakalıyoruz İçişleri Bakanı ve Ak Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu , "Bu ülkede 941 kişi ölüyordu, Sayın Cumhurbaşkanımızın bana talimat verdiği 'Bu uyuşturucunun kökünü kurutacağız' dediği gün. Bugün 2022 itibariyle 270 kişi ölüyor. Yani 3'te 1 düşürdük. Daha da düşüreceğiz" diye konuştu.
3.05.2023 Gündem
81 ilde 'düzensiz göç' uygulaması; 15 organizatöre gözaltı
81 ilde 'düzensiz göç' uygulaması; 15 organizatöre gözaltı Türkiye genelinde yapılan düzensiz göç ile mücadeleye yönelik huzur uygulamasında 5'i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 15 organizatör gözaltına alındı, 731 düzensiz göçmen yakalandı.
19.04.2023 Gündem
İstanbul'da metruk bina tehlikesi! Her an yıkılabilir
İstanbul'da metruk bina tehlikesi! Her an yıkılabilir Özellikle Balat, Beyoğlu, Fatih, Karaköy gibi insan trafiğinin çok yoğun olduğu bölgelerde yoğunlaşan metruk yapıların yanından ve altından her gün on binlerce insan geçiyor. Her an bir facianın yaşanabilceği metruk yapıların bazılarında hiçbir önlem alınmazken bazılarında da etrafları taş düşme ihtimaline karşı branda ile kapatılmış. İşte detaylar...
15.04.2023 Gündem
Yatak odasında bulduğu çılgına çevirdi, otomobiline bomba düzeneği yerleştirdi!
Yatak odasında bulduğu çılgına çevirdi, otomobiline bomba düzeneği yerleştirdi! Çorum'da bir süre birlikte yaşayıp ayrıldığı Hatun Demir'in (56) otomobilinin altına bomba düzeneği yerleştirdiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan 2 sanıktan Kadir Karadağ (45), “Hatun Demir’in yatak odasında bir telefon buldum ve bir başka erkekle iletişimde olduğunu ve beni ilgilendiren konuşmalar yaptıklarını tespit ettim. Hatun Demir'in telefonundaki ses kayıtlarının çözümlenmesini talep ediyorum" dedi.
13.04.2023 Yaşam
Güngören'de metruk bina araçların üzerine çöktü
Güngören'de metruk bina araçların üzerine çöktü Güngören'de daha önce yıkım kararı verilen 5 katlı bina çöktü. Binanın enkazı altında kalan araçlardan birinin içinde bulunan Emre Öztürk yaralı olarak kurtarıldı.
13.04.2023 Gündem
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü Beyoğlu Karaköy’de 5 katlı metruk binada yaşanan kısmi çökme nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatılmıştı. Metruk bina, çevrede alınan önlemlerin ardından çöktü. Binanın yıkımı sırasında can kaybı ya da yaralanma olmadı.
6.04.2023 Gündem
Beyoğlu Karaköy'deki bina çöktü
Beyoğlu Karaköy'deki bina çöktü Beyoğlu'nda kısmen çöken 5 katlı metruk bina ile ilgili Beyoğlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Karaaslan, "Yıkım 2863 yasa kapsamında koruma kurulu kararına göre oluyor. Yani koruma kurulu bir karar alacak. O çerçevede biz uygulamaya devam edeceğiz. Ya ilgilisi bir şekilde devam edecek ya da belediye olarak yapamıyorsa biz yapacağız" dedi.
6.04.2023 Haber
İstanbul’da 'Huzur İstanbul Uygulaması'nda 164 asker kaçağı yakalandı
İstanbul’da 'Huzur İstanbul Uygulaması'nda 164 asker kaçağı yakalandı İstanbul’da polisin gerçekleştirdiği geniş çaplı çalışmalarda, “Askeri Ceza Kanunu”na muhalefet suçundan aranma kaydı bulun 164 kişi yakalandı. İl genelinde 162 bin 548 kişi Genel Bilgi Taramasına (GBT) tâbi tutulurken, yoklama kaçaklarının yanı sıra çeşitli suçlardan ‘aranan’ 558 şüpheli yakalandı, bu kişilerin 391’i gözaltına alındı.
25.03.2023 Gündem
Küçükçekmece’de metruk bir binada yıkım sırasında çökme meydana geldi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi
Küçükçekmece’de metruk bir binada yıkım sırasında çökme meydana geldi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde yıkımı yapılan bir binada çökme meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin sevk edildiği olayda, kimsenin yaralanmadığı öğrenildi.
14.03.2023 Yaşam
Fatih'te 2 katlı metruk bina çöktü!
Fatih'te 2 katlı metruk bina çöktü! Fatih'te 2 katlı metruk bina çöktü. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
21.02.2023 Haber
Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü
Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü İstanbul Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Olayda can kaybının olmadığı belirtildi.
21.02.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 kente okullar için genelge
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 kente okullar için genelge İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine, '2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Yarısında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri' genelgesi gönderdi.
4.02.2023 Gündem
81 ilde 'Türkiye Güven Huzur' uygulaması
81 ilde 'Türkiye Güven Huzur' uygulaması Ülke genelinde 50 bin 62 personelin katılımıyla yapılan 'Türkiye Güven Huzur' uygulamasında 871 aranan şüpheli yakalandı, 183 şüpheli gözaltına alındı.
31.12.2022 Yaşam
Metruk binada 50 yaşlarında erkek cesedi bulundu
Metruk binada 50 yaşlarında erkek cesedi bulundu Bursa'nın Osmangazi ilçesinde metruk bir binada, kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.
27.12.2022 Yaşam
Mersin'de Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu detayları açıkladı
Mersin'de Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu detayları açıkladı Mersin'de düzenlenen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 131 şüpheli, gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Son 5 yılda uyuşturucuya bağlı ölümler, 941'den 270’e düştü. Bu, 3'te 1 düştüğü anlamına gelir. Bu bize yeterli mi? Hayır, değil. 1 evladımızı bile bu illete kaptıramayız" dedi.
15.12.2022 Gündem
Beyoğlu'nda metruk binada başlayan yangın 5 binaya sıçradı
Beyoğlu'nda metruk binada başlayan yangın 5 binaya sıçradı Beyoğlu'nda 3 katlı metruk binada başlayan yangın 5 binaya daha sıçradı. Yangında 3 bina kullanılamaz hale geldi. 
27.10.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar
Bakan Soylu: Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, okul önlerinde uyuşturucu satanların ayaklarının kırılması talimatının sonuç verdiğini belirtti. Talimatını yineleyen Soylu, "Okulların önünde uyuşturucu satanları görürseniz ayaklarını kırın dediğimde bana kızıyorlardı. Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar" dedi.
26.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı Kırklareli'nde muhtarlarla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz Zeytindalı ve Barış Pınarı Harekatlarını yapmamış olsaydık, Hakurk’tan Zap’a ve Afrin’e kadar bir terör koridoru kuracaklardı. Sadece sınır hattı yapmıyoruz. Güvenlik duvarı yapıyoruz, aydınlatma yapıyoruz, termal kameralar yapıyoruz, optik kuleler yapıyoruz" dedi.
16.09.2022 Siyaset
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yeni genelge!
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yeni genelge! İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine 2022-2023 eğitim öğretim yılında alınacak asayiş/trafik tedbirleri genelgesi gönderildi. Genelgede, yeni eğitim öğretim döneminde çocuk ve gençlerin eğitim ve öğretimini güvenli bir ortamda sürdürebilmesi amacıyla özellikle başta uyuşturucu maddeler olmak üzere terör nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, öğrencilerin huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması, okul yakın çevresinde ve dışında bulunan mekanlar göz önünde bulundurularak denetim faaliyetleri ile algılanan yakalanma riski duygusunun artırılması, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak trafik kazalarının önlenmesinin önem arz ettiği vurgulandı.
9.09.2022 Gündem
Okulların güvenliği ile ilgili genelge! İçişleri 81 il valiliğine gönderdi
Okulların güvenliği ile ilgili genelge! İçişleri 81 il valiliğine gönderdi İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye öre okullara kurulan güvenlik kameralarının çalışabilirliği kontrol edilecek ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu tamamlanacak. Okulların giriş-çıkış saatlerindeki yoğunluğa göre 'ekip', ayrıca imkanlar doğrultusunda 'özel güvenlik görevlisi' görevlendirilecek. Okul çevrelerinde yaşanan kazalara ilişkin ilave tedbirler planlanacak.
5.09.2022 Gündem
Türkiye genelinde yapıldı: 46 bin personelle 'Huzurlu Sokaklar' uygulaması
Türkiye genelinde yapıldı: 46 bin personelle 'Huzurlu Sokaklar' uygulaması Türkiye genelinde emniyet ve jandarma birimleri eş zamanlı olarak “Huzurlu Sokaklar” uygulaması yaptı. Gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken birçok silah ve uyuşturucu madde de ele geçirildi.
15.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metruk Bina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metruk bina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.