Çökme

Çökme

Son dakika çökme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çökme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çökme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çökme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çökme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.222 çökme haberi bulunmuştur. Tüm çökme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü Şişli Yeşilçimen Sokağı'nda yolda çökme meydana geldi. Park edilmiş bir otomobil ve minibüs çöken yolun içine düştü.
25.04.2024 Gündem
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var İstanbul'un Kartal İlçesinde bulunan 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken bina önlem alınarak boşaltıldığı belirtildi.
9.04.2024 Gündem
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul'da özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı.Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
Maltepe’de facia ucuz atlatıldı! Yol gecekonduların üzerine çöktü
Maltepe’de facia ucuz atlatıldı! Yol gecekonduların üzerine çöktü Maltepe’de daha önce riskli olduğu gerekçesiyle önlem alınan yol, 2 gecekondunun çatısına çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çöken yol havadan görüntülendi. Gecekondularda hasar oluştu.
28.03.2024 Gündem
Sel meydana geldi! Yollar çöktü
Sel meydana geldi! Yollar çöktü Şırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024 Gündem
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi Maltepe'de tarihi kıraathanenin çatısı alev alev yandı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sırasında çatıda kısmı çökme yaşanırken, 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Büyük çapta hasar meydana gelen tarihi kıraathanenin dizilere de ev sahipliği yaptığı öğrenildi.
3.02.2024 Gündem
Kira yardımı yüzde 55 artırılarak 7 bin TL'ye çıkarıldı
Kira yardımı yüzde 55 artırılarak 7 bin TL'ye çıkarıldı İstanbul'da yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Riskli binalarda yaşayanlara kentsel dönüşüm kapsamında 18 ay boyunca verilen aylık 4 bin 500 TL’lik kira yardımı 7 bin TL’ye çıkarıldı.
23.01.2024 Ekonomi
Ümraniye'de bina çöktü
Ümraniye'de bina çöktü İstanbul Ümraniye'de metro inşaatı sırasında tahliye edilen bir bina çöktü. Bina çöken yol nedeniyle tahliye edilmişti.
18.01.2024 Vatan TV
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü Ümraniye'de çalışma yapılan metro hattında meydana gelen kısmi çökme nedeniyle biri dört diğeri üç katlı iki bina çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, muhtemel bir çökme riskine karşı bölgede önlem alındı. Çökme anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.
18.01.2024 Gündem
İskenderun sahili yine su altında kaldı; istinat duvarı yıkılan bina boşaltıldı
İskenderun sahili yine su altında kaldı; istinat duvarı yıkılan bina boşaltıldı Hatay'ın İskenderun ilçesinde, gece etkili olan sağanakla sahildeki caddeler yine su altında kaldı, iş yerlerinde baskın yaşandı. İstinat duvarı yıkılınca çökme tehlikesi yaşanan 5 katlı bina, tahliye edildi.
13.01.2024 Gündem
Üsküdar'da istinat duvarı çöktü: Bina boşaltıldı
Üsküdar'da istinat duvarı çöktü: Bina boşaltıldı Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı.
11.01.2024 Gündem
7. Sınıf Güneş Sistemi Ve Ötesi: Güneş Sistemi Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Güneş Sistemi Ve Ötesi: Güneş Sistemi Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Dünya ile beraber birçok farklı gezegen güneşin etrafında döner. Güneş çok güçlü bir yer çekimine sahiptir ve böylece gezegenleri etrafında döndürür. Aynı zamanda dünyanın ısı kaynağı olarak da öne çıkar. Bu sebepten dolayı ve dünyanın şekli ile dönüşüne bağlı olarak mevsimler ortaya çıkar.
26.12.2023 Eğitim
Yılbaşı öncesi ortaya çıktı! Kestane diye hayvan yemi satılıyorlar, ayırt etmek zor değil
Yılbaşı öncesi ortaya çıktı! Kestane diye hayvan yemi satılıyorlar, ayırt etmek zor değil Geçtiğimiz günlerde Bilecik Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın sıkı denetimi sonucunda Çin'den ithal edilen ve aslen hayvan yemi olarak kullanılan tonlarca kestane ele geçirildi. İnsanların sağlığını tehlikeye atan ve zehirlenmelere neden olan Çin kestaneleri ile tüketime uygun kestaneler birbirine oldukça benziyor. Peki bu zehirli kestanelerle normal kestaneleri birbirinden ayırt etmek için nelere dikkat etmek gerekiyor? Çin kestaneleri sağlık açısından hangi sorunlara neden oluyor? Gıda Mühendisi Ebru Akdağ ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Aytaç Karadağ merak edilen soruları yanıtladı.
25.12.2023 Gündem
Kum ocağı istinat duvarı çöktü: 1 işçi yaralı kurtarıldı, kuzeni için çalışılıyor
Kum ocağı istinat duvarı çöktü: 1 işçi yaralı kurtarıldı, kuzeni için çalışılıyor Diyarbakır'da, kum ocağı inşaatının beton istinat duvarı, 2 işçinin üzerine çöktü. İşçilerden Ahmet Güngör yaralı kurtarılırken, kuzeni Abdullah Güngör'ün (35) çıkarılması için iş makineleriyle çalışma sürüyor.
25.12.2023 Gündem
Esenyurt'ta yıkım sırasında bina caddeye çöktü
Esenyurt'ta yıkım sırasında bina caddeye çöktü Esenyurt'ta 6 katlı binanın kontrollü yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Bina caddeye çökerken yoldakiler büyük tehlike atlattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.12.2023 Gündem
Graben Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'de Graben Örnekleri Nelerdir?
Graben Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'de Graben Örnekleri Nelerdir? Coğrafya içerisinde en önemli konulardan biri olarak Graben öne çıkmaktadır. Özellikle engebeli bir bölge ve deprem riski yüksek olan Türkiye'de Graben oldukça fazladır. Toprağın bir anda çökmesi ile her iki tarafının aşağısında kalan toprak parçası Graben olarak ifade edilir. Genelde deprem riski ile birlikte ortaya çıkan bir durum şeklinde anlatmak mümkündür. Daha çok paralel faylar ile beraber çevresi depresif bloklar şeklinde bir yapıya bürünmüş kısım olarak anlatmak mümkündür. Ortaya çıkan sonuç ise zikzak çizen bir görüntüdür.
17.12.2023 Eğitim
Epirojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Epirojenez Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Epirojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Epirojenez Örnekleri Ve Özellikleri Nelerdir? Epirojenez, sıklıkla karşılaşılmakta olan coğrafya terimleri arasında yer almaktadır. Epirojenez kelimesi anlam bakımından incelendiği zaman ise kıta oluşumu anlamına gelmektedir. Denizde veya kara parçalarında görülmekte olan alçalma ve yükselme gibi durumların epirojenez olarak adlandırıldığı söylenebilmektedir. Farklı bir ifadeye göre ise yer kabuğunun büyük bir bölümünde görülen yaylanma hareketi olarak tanımlanabilmektedir. Epirojenez, iç kuvvetler arasında yer aldığı bilinen bir aşındırma şeklidir. 
16.12.2023 Eğitim
Depremde hasar almış 5 katlı bina çöktü! Enkaz altında arama kurtarma çalışması başlatıldı
Depremde hasar almış 5 katlı bina çöktü! Enkaz altında arama kurtarma çalışması başlatıldı Diyarbakır’ın Sur ilçesinde daha önce depremlerde ağır hasar aldığı için boşaltılan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine sevk edilen ekipler, enkaz altında canlı olması ihtimaline karşı çalışma başlattı.
7.12.2023 Gündem
Köylüler tedirgin! Sayılar giderek artıyor, gaz çıkışları başladı
Köylüler tedirgin! Sayılar giderek artıyor, gaz çıkışları başladı Konya'da yer altı sularının çekilip, toprağın göçmesiyle oluşan obrukların sayıları 2 bin 500’ü bulurken, yeni oluşanların bazılarında volkanik gaz çıkışı görülmeye başlandı. Konya Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Arif Delikan, bu yıl obruklarda daha dinamik bir dönemin yaşandığını belirterek, ''Ekmekçi yaylasında şubat ayında 30 metrelik çerçeve çizen obruk ise yarım metre kadardı. 1 ay önce burada 2 saat boyunca müthiş bir gaz çıkışı gözlendi. Bunun ardından da 1,5 metrelik bir çökme oluştu. Burada gaz çıkışı devam ediyor ve bazı dönemlerde artıyor" dedi.
11.11.2023 Yaşam
5 dakikalığına park ettiği aracının yanına dönünce şok oldu
5 dakikalığına park ettiği aracının yanına dönünce şok oldu Malatya’da bir vatandaşın kısa süreliğine park ettiği aracı, hasarlı binanın çatısının çökmesi sonucu hurdaya döndü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.09.2023 Yaşam
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı!
Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi! Görenler tanıyamadı! Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda estetik ameliyatı olmuştu. Bedia Akartürk 83 yaşında yüz ve boyun gerdirdi.
20.09.2023 Magazin
Kuruçeşme'de restorasyon çalışmalarında 4 katlı bina çöktü: 1 ölü, 1 yaralı
Kuruçeşme'de restorasyon çalışmalarında 4 katlı bina çöktü: 1 ölü, 1 yaralı Beşiktaş'ta restorasyon çalışması yapılan 4 katlı yol yalısı henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Göçük altında kalan 2 kişiden biri hafif yaralı olarak kurtarıldı, itfaiye tarafından ağır yaralı olarak çıkarılan stajyer mimar Atilla Aydın (22), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
12.08.2023 Gündem
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı Sarıyer'de inşaat alanının yanındaki yolda sabah saatlerinde çökme meydana geldi. İstinat duvarının bir bölümü inşaat alanına doğru çökmesi nedeniyle çevredeki binalarda büyük korku yaşandı. Deprem oluyor zanneden mahalle sakinleri kendilerini dışarı attı. Yetkililerin inşaat alanındaki incelemeleri sürüyor. İnşaat alanı ve çöken bölüm havadan görüntülendi.
5.08.2023 Yaşam
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı
Sarıyer'de yol çöktü! Yol araç ve yaya trafiğine kapandı Sarıyer'de inşaat alanının yanındaki yolda sabah saatlerinde çökme meydana geldi. İstinat duvarının bir bölümü inşaat alanına doğru çökmesi nedeniyle çevredeki binalarda büyük korku yaşandı. Deprem oluyor zanneden mahalle sakinleri kendilerini dışarı attı. Yetkililerin inşaat alanındaki incelemeleri sürüyor. İnşaat alanı ve çöken bölüm havadan görüntülendi.
5.08.2023 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Çökme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çökme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.