Metrobüs

Metrobüs

Son dakika metrobüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metrobüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metrobüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metrobüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metrobüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.091 metrobüs haberi bulunmuştur. Tüm metrobüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metrobüste doğum yapan anne o anları anlattı
Metrobüste doğum yapan anne o anları anlattı35 haftalık hamile Hanife Mete, Esenyurt’ta taksi bulamaması üzerine bindiği metrobüste eşi Cemal Mete’nin desteğiyle doğum yaptı. Sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getiren Mete ailesi, çocuğuna Yılmaz adını verdi.
17.10.2024Vatan TV
Metrobüste doğan Yılmaz bebeğe İstanbul'da ömür boyu ücretsiz ulaşım imkanı!
Metrobüste doğan Yılmaz bebeğe İstanbul'da ömür boyu ücretsiz ulaşım imkanı!İstanbul Esenyurt’ta doğum sancıları tutan Hanife Mete hastaneye gitmek için taksi bulamayınca bindiği metrobüste doğum yapmış, aile bebeğe Yılmaz adını vermişti.
17.10.2024Gündem
Hamile kadın, metrobüste doğum yaptı
Hamile kadın, metrobüste doğum yaptıBu sabah, kontrol için hastaneye gitmek üzere Avcılar’dan metrobüse binen Hanife Mete’nin doğumu araçta gerçekleşti. Metrobüs ile Cennet Mahallesi'ne geldikleri sırada sancıları başlayan Mete, doğumun başladığını söyleyerek araçtan inemedi. Metrobüsün içinde gerçekleşen doğumun hemen ardından anne ve bebek ambulansla Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapılan anne ve bebeğin durumunun iyi olduğu açıklandı.
15.10.2024Gündem
İstanbul'da metrobüs durağında yangın paniği yol açtı
İstanbul'da metrobüs durağında yangın paniği yol açtıİstanbul Sefaköy metrobüs durağında bulunan bir metrobüsün motor bölümünden çıkan dumanlar paniğe neden oldu.
14.10.2024Gündem
Sefaköy metrobüs durağında yangın paniği
Sefaköy metrobüs durağında yangın paniğiİstanbul Sefaköy metrobüs durağında bulunan bir metrobüsün motor bölümünden çıkan dumanlar paniğe neden oldu.
14.10.2024Vatan TV
Avcılar'da İEET otobüsünün şoförü direksiyon başında fenalaştı
Avcılar'da İEET otobüsünün şoförü direksiyon başında fenalaştıAvcılar'da İETT otobüsünün şoförü direksiyon başında fenalaştı. Şoförün otobüsü durağa yakınlaştırması üzerine yolcular indi. Şoför ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
9.10.2024Gündem
Çalıntı ciple ortalığı savaş alanına çevirdi: 14 araç hasar gördü, 1 kişi hayatını kaybetti
Çalıntı ciple ortalığı savaş alanına çevirdi: 14 araç hasar gördü, 1 kişi hayatını kaybettiİstanbul Avcılar'da Darwich Nassım adlı şüpheli galeriden çaldığı ciple araçlara çarparak ortalığı savaş alanına çevirdi. 14 aracın hasar gördüğü olayda 4 kişi yaralandı. Kazada yaralanan Yıldıray Erol kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, şüpheli ise 'kasten öldürme' suçundan adliyeye sevk edildi.
5.10.2024Adana
İzmir İstanbul otobüs bileti
İzmir İstanbul otobüs biletiTürkiye’nin en kalabalık ve önemli şehirleri arasında yer alan İzmir ve İstanbul, aynı zamanda en çok ziyaretçi ağırlayan şehirleri olma özelliği de taşıyor. Ülke turizmine büyük katkı sağlayan bu iki şehir arasında da çok sayıda hava yolu ve kara yolu seferi gerçekleşiyor. Avantajlı fiyatlara İzmir İstanbul otobüs bileti almak isterseniz biletdukkani.com ya da Bilet Dükkanı mobil uygulamasını ziyaret edebilir, çeşitli kampanya ve indirimlerden yararlanabilirsiniz.
30.09.2024Advertorial
İstanbul'da metrobüs yangını!
İstanbul'da metrobüs yangını!Halıcıoğlu'nda metrobüste yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itifaye ekibi sevk edildi.
6.09.2024Vatan TV
İstanbul'da metrobüs yangını! Yolcular tahliye edildi
İstanbul'da metrobüs yangını! Yolcular tahliye edildiİstanbul'da Halıcıoğlu durağında bir metrobüste henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Mecidiyeköy yönünde 2, Avcılar yönünde 1 şerit trafiğe kapatıldı.
6.09.2024Gündem
İstanbul'daki Metrobüs kazası soruşturmasında 5 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi
İstanbul'daki Metrobüs kazası soruşturmasında 5 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiKüçükçekmece'de 1 kişinin öldüğü 51 kişinin yaralandığı Metrobüs kazasın ilişkin gözaltına alınan 8 şüpheliden 5'i tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Metrobüs yolundaki hafif ticari aracın şoförü ve denetim amiri olan Şafak Yıldız ve Metrobüs şoförü Düzgün Murat Çetin'in ifadeleri ortaya çıktı.
30.08.2024Gündem
Küçükçekmece’deki metrobüs kazasının yeni görüntüsü ortaya çıktı
Küçükçekmece’deki metrobüs kazasının yeni görüntüsü ortaya çıktıKüçükçekmece’de meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 50 kişinin yaralandığı metrobüs kazası ile ilgili yeni görüntü ortaya çıktı.
29.08.2024Vatan TV
İstanbul'da metrobüs kazası! Yeni görüntüler
İstanbul'da metrobüs kazası! Yeni görüntülerKüçükçekmece'de metrobüs kaza yaptı. Kazada 10 kişi yaralandı.Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Metrobüs kazası havadan böyle görüntülendi.
29.08.2024Vatan TV
İstanbul Küçükçekmece'de metrobüs kazası!
İstanbul Küçükçekmece'de metrobüs kazası!Küçükçekmece'de metrobüs kaza yaptı. Yaralılar var. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
29.08.2024Vatan TV
Küçükçekmece'de metrobüs kazası!
Küçükçekmece'de metrobüs kazası!Küçükçekmece'de metrobüs kaza yaptı. Yaralılar var. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
29.08.2024Vatan TV
Küçükçekmece'de metrobüsler çarpıştı: 1 can kaybı, 50 yaralı! Kazanın ön raporu ortaya çıktı
Küçükçekmece'de metrobüsler çarpıştı: 1 can kaybı, 50 yaralı! Kazanın ön raporu ortaya çıktıİstanbul Küçükçekmece'de Beylikdüzü yönünde ilerleyen metrobüsün, başka bir metrobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 50 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle metrobüs yolunda iki yönde de seferler uzun süre aksadı. Kaza anına ait görüntüler ortaya çıktı.
29.08.2024Gündem
Kapatılan metrobüs durağı yeniden açıldı!
Kapatılan metrobüs durağı yeniden açıldı!İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince metrobüs hattında süren "Beyaz Yol" çalışması kapsamında kapatılan Cennet Mahallesi Durağı yeniden kullanıma açıldı.
26.08.2024Gündem
İstanbullular dikkat! Metrobüs hattında bazı duraklar hizmet veremeyecek
İstanbullular dikkat! Metrobüs hattında bazı duraklar hizmet veremeyecekİstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince metrobüs hattında başlatılan "Beyaz Yol" çalışması kapsamında, bazı duraklarda hizmet verilemeyecek.
22.08.2024Gündem
Sefaköy Metrobüs Durağı'nda metrobüste yangın çıktı
Sefaköy Metrobüs Durağı'nda metrobüste yangın çıktıKüçükçekmece'de metrobüsün motor bölümünde yangın çıktı. Sefaköy Metrobüs Durağı'nda meydana gelen olayda, yangın görevlilerin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle seferler bir süre durduruldu.
15.08.2024Gündem
İstanbul'da yol çalışması! 45 gün sürecek, D-100 iki şeride düşecek
İstanbul'da yol çalışması! 45 gün sürecek, D-100 iki şeride düşecekToplam 45 gün sürecek çalışma kapsamında D-100 kara yolunda, İBB Sosyal Tesisleri ile Yenibosna durağı arasında, Kadıköy istikameti 2 şeride düşürülecek
7.08.2024Gündem
İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi!
İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi!İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı’nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı. 17,70 TL olan tam basım ücreti 20 TL’ye, öğrencilerin bir basım ücreti ise yüzde 20 zam oranıyla 10 TL’den 12 TL’ye yükseldi. Öğrenci aylık abonman ücretinin ise; 250 TL’den 282,5 TL’ye çıkarılması kararlaştırıldı.
25.07.2024Gündem
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?15 Temmuz’da otobüsler ücretsiz mi, Marmaray, metro bedava mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü resmi tatil takviminde yer aldığından, vatandaşlar 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz otobüsler, Marmaray, metro bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.
15.07.2024Gündem
30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu? 30 yaş üstü tam İstanbulkart, aylık tam mavi kart ve tam aktarmanın ücretleri…
30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu? 30 yaş üstü tam İstanbulkart, aylık tam mavi kart ve tam aktarmanın ücretleri…İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nde alınan karar ile 30 yaşından gün almış öğrencilerin indirim oranları yüzde 10'a düşürüldü. Peki, 30 yaş üstü öğrenciler ne kadar ödeyecek? İşte 30 yaş üstü öğrencilerin kullandığı Tam İstanbulkart, Aylık Tam Mavi Kart ve Tam Aktarmanın ücretleri…
12.07.2024Ekonomi
15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? İstanbul, Ankara, İzmir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü otobüs, metro, Marmaray, tramvay bedava mı?
15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? İstanbul, Ankara, İzmir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü otobüs, metro, Marmaray, tramvay bedava mı?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatiller arasında yer alıyor. Durum böyle olunca Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı merak edilmeye başladı. Peki, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? 15 Temmuz Pazartesi metro, otobüs, metrobüs, İETT, Marmaray ücretsiz mi?
10.07.2024Gündem
15 Temmuz otobüsler ücretsiz mi 2024? Metro, metrobüs, Marmaray 15 Temmuz Pazartesi günü bedava mı?
15 Temmuz otobüsler ücretsiz mi 2024? Metro, metrobüs, Marmaray 15 Temmuz Pazartesi günü bedava mı?15 Temmuz Pazartesi günü toplu taşıma ücretsiz mi? 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. FETÖ terör örgütünün darbe girişiminde 251 vatandaş şehit oldu. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü 2016'dan bu yana her yıl kutlanıyor. Peki, 15 Temmuz metro, metrobüs, otobüs, vapur, Marmaray bedava mı? 15 Temmuz otobüsler ücretsiz mi?
9.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metrobüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metrobüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.