Mebbis

Mebbis

Son dakika mebbis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mebbis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mebbis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mebbis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mebbis gelişmeleri de dahil olmak üzere 477 mebbis haberi bulunmuştur. Tüm mebbis haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı?
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı? Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına yönetici görevlendirmesi için kılavuzunu yayımladı. 2024 Yılı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmesi Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak duyuruldu.
9.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik düzenlemeye geçirdiği MEB ajanda ile ilgili sorun yaşanıyor. MEB ajandanın hata verdiği uyarılar art arda geldi. Uygulama çalışmadığı için hem uygulamaya hem de tarayıcıdan e okula giriş yapamayan öğretmenler, not işlemlerini tamamlayamıyor. Peki, MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası…
15.01.2024 Eğitim
e okul çöktü mü? 5 Ocak e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var?
e okul çöktü mü? 5 Ocak e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var? E -okul sitesine giriş esnasında sorun yaşayan öğrenciler arama motorlarına yönelerek E- Okul çöktü mü? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var?
5.01.2024 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazereti ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişikliği başvuruları, 2-8 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 18 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
27.12.2023 Gündem
2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği atama sonuçları açıklandı
2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği atama sonuçları açıklandı 2024 Yılı Öğretmenlerin Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama Sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinden açıklandı.
26.12.2023 Eğitim
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023 Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ile ikinci yer değiştirme takvimi açıklandı. Mazereti bulunanların il içi ve iller arası yer değiştirme sonuçları MEBBİS ve e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geçtiğimiz günlerde öğretmenlere ikinci bir yer değiştirme hakkı daha tanıyacaklarına dair müjde vermişti. Peki, İl emri verilecek mi 2023 Ağustos? MEB il emri ne zaman belli olacak, 2023 Ağustos öğretmenlere il emri verilecek mi? Eş durumu il emri 2023…
23.08.2023 Memur
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları...
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları... Milli Eğitim Bakanlığınca, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları açıklanırken il içi ve iller arası ikinci yer değiştirme takvimi de yayımlandı. İşte MEB mazeret atama 2023 sonuçları…
22.08.2023 Memur
Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değişikliği sonuçları açıklandı
Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değişikliği sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı.
3.08.2023 Gündem
MEB ATAMA SONUÇARI | MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen 2023 MEB il içi yer değiştirme sonuçları (personel.meb.gov.tr)
MEB ATAMA SONUÇARI | MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen 2023 MEB il içi yer değiştirme sonuçları (personel.meb.gov.tr) İl için atama tayin sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenlerin il içi atama başvurularının sona ermesiyle gündeme geldi. 17 Temmuz itibarıyla biten başvuru sürecinin ardından gözler sonuçlara çevrilmişti. MEBBİS il içi atama sonuçları için aramalar yoğunlaştı. Peki, MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? personel.meb.gov.tr MEB atama sonuçları 2023…
20.07.2023 Memur
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için yer değiştirme takvimini yayınladı. 46 kentte il içi öğretmen listesi branş ve kontenjanları belli olurken İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yayınlanan liste araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Müdürlükleri, ihtiyaç bulunan alan ve kontejanların yazılı olduğu listeleri yayımlanmasıyla “MEB öğretmen ihtiyaç listesi 2023 nasıl sorgulanır, MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?” sorularına yanıt aranıyor. İşte MEB il içi tayin 2023 ihtiyaç listesi ile MEBBİS öğretmen girişi ve İl içi öğretmen ihtiyaç listesi 2023, branş, kontenjanlar…
13.07.2023 Memur
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023!
MEB tayin takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? Öğretmen tayin takvimi 2023! MEB il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman, öğretmen tayin takvimi açıklandı mı? MEB tayin takvimi 2023 ile ilgili aramalar Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in ilk duyurusunu atama bekleyen öğretmenler için yapmasının ardından yoğunluk kazandı. Peki, öğretmen il içi ve dışı tayin 2023 ne zaman? MEB tayin takvimi açıklandı mı?
13.06.2023 Memur
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı uzman ve başöğretmen unvanları için sürecin 30 Mayıs'ta başlayacağını belirterek detayları paylaştı.
19.05.2023 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'nın OHAL bölgesine geçici görevlendirme başvuruları başlıyor
Milli Eğitim Bakanlığı'nın OHAL bölgesine geçici görevlendirme başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Olağanüstü Hal (OHAL) çerçevesinde deprem bölgesine yapılacak geçici görevlendirme başvurularının yarın başlayacağını duyurdu.
15.02.2023 Gündem
2023 eş durumu sonuçları! Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nasıl sorgulanır?
2023 eş durumu sonuçları! Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nasıl sorgulanır? Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları sorgulaması başladı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlarda görev yapan öğretmenler özür grubu atamaları için tercihlerini yaptı, gözler 2023 eş durumu sonuçları duyurusuna çevrildi. MEB'den yapılan açıklamaya göre öğretmenlerin eş durumu ve diğer nedenlerle yer değiştirme atama sonuçları, mebbis.meb.gov.tr üzerinden erişime açıldı. Peki, Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları açıklandı mı, 2023 eş durumu sonuçları nasıl öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nereden sorgulanır? İşte MEB eş durumu sonuçları detayları…
19.01.2023 Memur
Özür grubu atama sonuçları açıklandı mı? Özür grubu atama sonuçları ne zaman belli olacak? Mazeret atama sonuçları MEBBİS personel.meb.gov.tr!
Özür grubu atama sonuçları açıklandı mı? Özür grubu atama sonuçları ne zaman belli olacak? Mazeret atama sonuçları MEBBİS personel.meb.gov.tr! Özür grubu atama sonuçları araştırmaları yoğunlaştı. Özür grubu atama başvuruları 2 Ocak ve 6 Ocak tarihleri arasında yapıldı. Sonuçların açıklanmasıyla öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumuna bağlı olarak yer değiştirme işlemi tamamlanacak. Peki, özür grubu atama sonuçları açıklandı mı, Mazeret atama sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Özür grubu atama sonuçları…
18.01.2023 Çalışma Hayatı
Öğretmen il içi tayin ne zaman? 2023 il içi atama takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler, nasıl yapılır, il içi tayin için kaç yıl çalışmak gerekir?
Öğretmen il içi tayin ne zaman? 2023 il içi atama takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler, nasıl yapılır, il içi tayin için kaç yıl çalışmak gerekir? Öğretmen il içi tayin ne zaman, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler? 2023 öğretmen il içi atama takvimi merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda çalışan öğretmenler için her yıl 1 kez il içi yer değiştirme işlemi gerçekleştiriliyor.
14.01.2023 Memur
MEB uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır? meb gov tr kesin sınav sonucu öğrenme!
MEB uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları açıklandı! Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır? meb gov tr kesin sınav sonucu öğrenme! Uzman öğretmenlik kesin sınav sonuçları merak ediliyordu. MEB Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavından Muaf Olanlardan Şartları Taşıyanlar İle Yazılı Sınavda Başarılı Olanların Kesin Sonuçları MEB tarafından açıklandı. Peki, MEB uzman öğretmenlik sınav sonuçları ve muaf listesi nasıl sorgulanır?"
17.12.2022 Memur
Öğrenci Öğretmen destek sistemi ile ilgili açıklama
Öğrenci Öğretmen destek sistemi ile ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 13 Ekim'de hizmete açılan Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi'ne (ÖDS) bir ay gibi kısa bir süre içinde 15 milyonu aşkın kullanıcı tarafından erişildiğini duyurdu.
19.11.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınav belgesi alma ekranı! Öğretmenlik kariyer basamakları sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl sorgulanır?
Uzman öğretmenlik sınav belgesi alma ekranı! Öğretmenlik kariyer basamakları sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl sorgulanır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenecek olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı detayları sorgulanıyor. Uzman öğretmenlik sınavı, 19 Kasım Cumartesi günü, 81 ilde 1489 okulda 28 bin 650 salonda saat 10.00'da merkezi sistemle tek oturum şeklinde yapılacak.
18.11.2022 Eğitim
Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgeleri erişime açıldı! İşte MEBBİS ve e-Devlet sınav belgesi alma ekranı!
Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgeleri erişime açıldı! İşte MEBBİS ve e-Devlet sınav belgesi alma ekranı! MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı Giriş Belgeleri erişime açıldı. Adaylar uzman ve başöğretmenlik sınav yerlerini http://basvuru.meb.gov.tr/ 'den öğrenebilecek. İşte Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgesi alma ekranı!
14.11.2022 Eğitim
Uzman ve başöğretmenlik için kesin başvuru sonuçları açıklandı
Uzman ve başöğretmenlik için kesin başvuru sonuçları açıklandı Öğretmenler, açıklanan kesin başvuru sonuçlarına MEBBİS ve e-Devlet üzerinden ulaşabilecek.
1.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mebbis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mebbis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.