Maske Takma Zorunluluğu

Maske Takma Zorunluluğu

Son dakika maske takma zorunluluğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maske takma zorunluluğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maske takma zorunluluğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maske Takma Zorunluluğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maske takma zorunluluğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 maske takma zorunluluğu haberi bulunmuştur. Tüm maske takma zorunluluğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paralar iade edilecek! Ödediyseniz hepsini geri alabilirsiniz, kural iptal edildi
Paralar iade edilecek! Ödediyseniz hepsini geri alabilirsiniz, kural iptal edildi Covid-19 pandemi döneminde uygulanan idari para cezalarının iade edilemeyeceğine ilişkin kural Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildi ve idari para cezalarını ödeyenler ödedikleri tutarı geri talep edebilecek.
24.05.2023 Ekonomi
Maske zorunluluğu geri mi dönüyor? Okullar harekete geçti
Maske zorunluluğu geri mi dönüyor? Okullar harekete geçti Koronavirüs pandemisi ile başlayan maske takma zorunluluğu, hastalığın kontrol altına alınması ile gevşetildi. Aşılama ve virüsün uğradığı mutasyonla birlikte ise; maske kullanan kşi sayısı yok denecek kadar az hale geldi. Ancak koronavirüsün artından çocuklarda yaygın olarak görülmeye başlanan grip vakaları okulları da harekete geçirdi. Birçok okul velilere, çocukların okula maske takarak gelmesi konusunda mesaj gönderdi.
14.12.2022 Eğitim
Borç, ceza ve faizler siliniyor! Kapsamı belli oldu: 2.000 bin TL
Borç, ceza ve faizler siliniyor! Kapsamı belli oldu: 2.000 bin TL Milyonlarca kişiye güzel haber geldi. Hükümet resmen harekete geçti. Borç, ceza ve faizler siliniyor. Kapsamı belli oldu. Meclis’e sunulan 52 maddelik torba yasa teklifiyle, algın döneminde maske takma zorunluluğu ve sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere verilen cezalar affediliyor. Böylece toplam 2.7 milyarlık cezadan vazgeçiliyor. Öte yandan torba yasada KYK kredi faizlerinin silinmesi teklifi de var. İşte haberin detayları...
8.10.2022 Ekonomi
Maske cezası ödeyenler ne olacak, maske cezaları silinecek mi? Maske takmama cezası ne kadar?
Maske cezası ödeyenler ne olacak, maske cezaları silinecek mi? Maske takmama cezası ne kadar? Maske cezası silinecek mi, maske cezası ödeyenler ne olacak, maske takmama cezası ne kadar? Pandemi döneminde uygulanan maske takmama cezası, normalleşme adımlarının atılmasıyla kaldırılmıştı. Yeni kanun teklifiyle ''Maske takmama cezaları” için yapılan aramalar arttı.
7.10.2022 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak!
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük yayınlanan Covid-19 tablosunun, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak yayınlanacağını duyurdu.
1.06.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Ve sona erdi
Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Ve sona erdi Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Toplu taşıma ile ilgili flaş açıklama geldi. Ve yasaklar kalktı. Türkiye'de üç gün art arda koronavirüs vaka sayısının binin altına düşmesiyle toplu ulaşımda maske zorunluluğu kalktı. Öte yandan bazı vatandaşlar maske yasağının kaldırılmasını doğru bulurken bazı vatandaşlar ise maske takmaya devam edeceğini belirtti. İşte toplu taşımadaki maske yasağıyla ilgili flaş gelişme...
30.05.2022 Yaşam
Gözler vaka sayılarında! Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı hastanede ve toplu taşımada devam ediyor mu, tamamen kalktı mı?
Gözler vaka sayılarında! Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı hastanede ve toplu taşımada devam ediyor mu, tamamen kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Koronavirüs vakaları 2 gün üst üste 1000’in altına düştü. Vaka sayısı bugün de binin altında kalırsa toplu taşımada maske takmak da zorunluluk olmaktan çıkacak. Peki, toplu taşımada maske kalktı mı? İşte toplu taşımada maske yasağı ile ilgili son durum…
25.05.2022 Gündem
Otobüslerde maske yasağı kalktı mı, toplu taşımada maske yasağı kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Otobüs, metro, marmaray, metrobüs…
Otobüslerde maske yasağı kalktı mı, toplu taşımada maske yasağı kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Otobüs, metro, marmaray, metrobüs… Otobüslerde maske kalktı mı, toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Toplu ulaşım araçlarında maske kullanımı zorunluluğu ile ilgili aramalar devam ediyor. Vaka sayılarının 2 bin civarına inmesi ile kapalı alanlarda maske kullanımı kaldırılmıştı. 9 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından açık alanlarda maske zorunluluğu kaldırılmıştı. Peki, Otobüslerde maske yasağı kalktı mı, toplu taşımada maske yasağı kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Toplu taşımada maske takmak zorunlu mu? İşte Otobüs, metro, marmaray, metrobüs için son durum…
23.05.2022 Gündem
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı?
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı? Hastanelerde maske kalktı mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunmuş, Erdoğan, "Kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulaması vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir" ifadelerini kullanmıştı. 22 Mayıs itibariyle Türkiye'de son 24 saatte 118 bin 852 test yapılırken 905 vaka belirlendi. Söz konusu gelişmelerin ardından, Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske zorunlu mu, hastanelerde maske zorunluluğu var mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı?
23.05.2022 Gündem
Çekya koronavirüs kısıtlamaları tamamen kaldırıldı
Çekya koronavirüs kısıtlamaları tamamen kaldırıldı Çekya’da Temsilciler Meclisi pandemi yasasında değişikliğe giderek ülkede mevcut olan tüm Covid-19 kısıtlamalarını kaldırdı.
4.05.2022 Dünya
Bayramlaşmalara dikkat! Risk devam ediyor!
Bayramlaşmalara dikkat! Risk devam ediyor! Uzmanlar, Ramazan Bayramı’nda sağlıklı bir bayram tatili için önemli tavsiyeler verdi. TÜSAD Enfeksiyon Çalışma Grubu Başkanı Doç. Dr. Berna Kömürcüoğlu, “COVID-19 pandemisi henüz bitmedi. Vakalarda yeniden artış olmaması için bayramda önlemlere uymaya devam edelim” dedi. Kömürcüoğlu, özellikle yaşlı ve kronik hastalığı olan kişileri riske atmamak için “açık havada bayramlaşma” önerisinde bulundu.
1.05.2022 Sağlık
Okullarda maske kalktı mı, okullarda maske takmak zorunlu mu? Okullarda maske yasağında son durum!
Okullarda maske kalktı mı, okullarda maske takmak zorunlu mu? Okullarda maske yasağında son durum! Okullarda maske yasağı kalktı mı, maske zorunluluğu kaldırıldı mı? Maske yasağının kalkıp kalkmadığı merak edilen konular arasında yer alıyordur. Vatandaşlar okullarda, otobüslerde ve uçaklarda devam eden maske zorunluluğu hakkındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son açıklamayı takip ediyor. İşte okullarda maske yasağına ilişkin son durum…
26.04.2022 Gündem
Maskeler nerelerde kalktı, maske takma zorunluluğu nerelerde var? Maske yasağı hangi alanlarda kalktı?
Maskeler nerelerde kalktı, maske takma zorunluluğu nerelerde var? Maske yasağı hangi alanlarda kalktı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca , “Hayırlı kararları Çarşambaya bırakmayalım, Salı günü toplanalım. Bilim Kurulu beklenen toplantısını yarın yapıyor.” demişti. Cumhurbaşkanı, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında saat 15:00’de alınan kararları açıkladı. Maske yasağına ilişkin önemli açıklamaların yapıldığı toplantı sonrası maskenin hangi alanlarda kalktığı merak ediliyor. Peki, Maskeler nerelerde kalktı, maske takma zorunluluğu nerelerde var? Maske yasağı hangi alanlarda kalktı?
26.04.2022 Gündem
Toplu taşımada maske kalktı mı, toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Otobüste, metroda, vapurda, metrobüste maske takmak zorunlu mu 2022?
Toplu taşımada maske kalktı mı, toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Otobüste, metroda, vapurda, metrobüste maske takmak zorunlu mu 2022? Bilim Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre 3 yıldır devam eden kapalı alanlarda ve okullarda uygulanan maske takma zorunluluğu kaldırıldı. Peki, toplu taşımada maske kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Otobüste, metroda, vapurda, metrobüste maske takmak zorunlu mu 2022?
26.04.2022 Gündem
Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı nerelerde devam edecek, maske zorunluluğu kaldırıldı mı?
Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı nerelerde devam edecek, maske zorunluluğu kaldırıldı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Kurulun en önemli toplantılarından biri olacak" dediği Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün yapıldı. Bilim Kurulu toplantısında alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Peki, Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske zorunluluğu nerelerde kalktı? Maske zorunluluğu kaldırıldı mı?
26.04.2022 Gündem
Yasak kalkacak mı? Milyonlar merak ediyordu, bugün belli oluyor
Yasak kalkacak mı? Milyonlar merak ediyordu, bugün belli oluyor Koronavirüs salgının başından beri devam edem maske takma zorunluluğu kalkacak mı? Çarşamba günü yapılması planlanan bilim kurulu toplantısı bugün yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Hayırlı kararları çarşambaya bırakmayalım' diyerek Bilim Kurulu'nun bugün toplanacağını açıkladı.
26.04.2022 Gündem
Saldırı hazırlığındaki terörist yakalandı! Yakacağı her araç için 5 bin dolar alacaktı...
Saldırı hazırlığındaki terörist yakalandı! Yakacağı her araç için 5 bin dolar alacaktı... PKK/PYD terör örgütü adına sivil vatandaşlara yönelik saldırı eylemi planlayan şahıs Kocaeli'de yakalandı. Şüpheli ifadesinde, çekeceği her video karşılığında 1500 dolar, yakacağı her araç içinse 5 bin dolar kazanacağının söylendiğini belirtti.
19.04.2022 Gündem
Maskeler kalkıyor mu? Kapalı alanda, toplu taşımada, okullarda maske takma zorunluluğu (maske yasağı) kalktı mı? Gözler Fahrettin Koca açıklamasında!
Maskeler kalkıyor mu? Kapalı alanda, toplu taşımada, okullarda maske takma zorunluluğu (maske yasağı) kalktı mı? Gözler Fahrettin Koca açıklamasında! Maskeler kalkıyor mı, okullarda, toplu taşımada, kapalı alanda maske takmak zorunlu mu? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Maske yasağı son günlerde gelen açıklamaların beraberinde gündeme geldi. Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan önlemlerden biri olan maske takma zorunluluğu açık alanlarda sona ermiş, kapalı alanlarda maske yasağının ne zaman kalkacağı merak konusu olmuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni açıklamasında maske yasağı hakkında bilgi verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca okullardaki maske kullanımı dahil Bilim Kurulu'nda maske ile ilgili önemli kararlar alınacağını belirtti. Söz konusu açıklamaların ardından, kapalı alanda maske takma zorunluluğu kalkıyor mu? Okullarda, toplu taşımada maske yasağı kalkacak mı? 
19.04.2022 Gündem
İş yerinde gizli çekim skandalı! Kadın çalışanları böyle gözetlemiş...
İş yerinde gizli çekim skandalı! Kadın çalışanları böyle gözetlemiş... Eyüp'te bir iş güvenliği firmasında tuvalete kamera yerleştirerek ofis çalışanlarını görüntülediği  iddia edilen Onur A. hakkında eski çalışanları suç duyurusunda bulundu.
19.04.2022 Gündem
Maske zorunluluğu kalkıyor mu?  Belli olacak
Maske zorunluluğu kalkıyor mu? Belli olacak Koronavirüs salgını sürüyor ancak vaka sayılarında yaşanan düşüş dikkat çekici boyutlara ulaştı. Yaklaşık 6 hafta sonra Çarşamba günü toplanacak olan Koronavirüs Bilim Kurulu'ndan, yaşanan düşüş sonrası maske zorunluluğu ile ilgili kritik bir karar çıkması bekleniyor.
17.04.2022 Gündem
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir?
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir? İçişleri Bakanlığı yeni genelgeyi yayımladı. Maskenin nerede takılıp nerede takılmayacağı, HES kodunun kaldırılmasına ilişkin detaylar, PCR testinin hangi durumlarda kaldırıldığına yönelik merak edilenler genelgeyle birlikte netleşti. İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi…
4.03.2022 Gündem
Maske kararının ardından İstiklal Caddesi'nde ilk gün
Maske kararının ardından İstiklal Caddesi'nde ilk gün Açık havada maske takma zorunluluğu kaldırıldı. Kararın ilk gününde İstanbul'un en kalabalık noktalarından İstiklal Caddesi'nde bazıları maskelerini çıkarırken, bazıları ise takmaya devam etti.
3.03.2022 Yaşam
Müzik yasağı kalktı mı? Saat 12’den sonra müzik yasağı kaldırıldı mı? İşte salgınla mücadelede yeni yol haritası!
Müzik yasağı kalktı mı? Saat 12’den sonra müzik yasağı kaldırıldı mı? İşte salgınla mücadelede yeni yol haritası! Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplandı. Türkiye’nin salgınla mücadelesinde yeni yol haritası belirlendi. Toplanhtının ardından kameralar karşısına geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni kararları açıkladı. Salgın döneminde sıkı bir şekilde uygulanan kuralların pek çoğu gevşetildi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Koca, müzik yasağı ile ilgili soruya da cevap verdi. Peki, Müzik yasağı kalktı mı? Saat 12’den sonra müzik yasağı kaldırıldı mı? İşte Bakan Koca’nın açıklamaları!
2.03.2022 Gündem
4. doz aşı uygulanacak mı? Aşı zorunluluğu kalktı mı? İ şte Bilim Kurulu’nın yeni kararları!
4. doz aşı uygulanacak mı? Aşı zorunluluğu kalktı mı? İ şte Bilim Kurulu’nın yeni kararları! Koronavirüs Bilim Kurulu’ndan salgınla mücadelede yeni kararlar! Covid 19 ile mücadele artık aşı ile verilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu’nun kararlarını ve yeni yol haritasını açıkladı. Peki, 4. doz aşı uygulanacak mı? Aşı zorunluluğu kalktı mı? İşte Bilim Kurulu’nın yeni kararları!
2.03.2022 Sağlık
Okulda maske takmak zorunlu mu? Maske zorunluluğu kaldırılma şartı nedir?
Okulda maske takmak zorunlu mu? Maske zorunluluğu kaldırılma şartı nedir? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada açık havada maske zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu. Maske konusu hakkında yapılan aramalar artarken öğrenciler “Okulda maske takmak zorunlu mu?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
2.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maske Takma Zorunluluğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maske takma zorunluluğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.