Maltepe Üniversitesi

Maltepe Üniversitesi

Son dakika Maltepe Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maltepe Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maltepe Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maltepe Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maltepe üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.140 maltepe üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm maltepe üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi
Türk drone'ları komşuyu harekete geçirdi Dünyanın birçok ülkesine ihracatı yapılan, savaşta ve barışta görev alabilen Türk İHA ve SİHA’ları Yunanistan'ı harekete geçirdi. Yunanistan'ın Türkiye'nin askeri takviyesine "mantıklı bir tepki" vermesi gerektiğini söyleyen Savunma Bakanı Nikos Dendias, 2 milyar Euro'luk adımı açıkladı.
28.04.2024 Gündem
Seleme Cenemeler diyen kıza ne oldu? Seleme Cenemeler diyen kız Elif Polat öldü mü?
Seleme Cenemeler diyen kıza ne oldu? Seleme Cenemeler diyen kız Elif Polat öldü mü? Elif Polat öldü mü, Seleme Cenemeler diyen kıza ne oldu? Sosyal medyada paylaştığı videolarla tanınan Elif Polat isimli geç kız hakkında ortaya çeşitli iddialar atıldı. TikTok platformunda “Seleme cenemeler” diye çektiği video ünlenen Elif Polat’ın öldüğü iddia edildi. Peki, Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu, yaşıyor mu?
27.04.2024 Gündem
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü?
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın tatil olup olmadığı sorgulanıyor. 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. Peki, 23 Nisan öncesi 22 Nisan Pazartesi okullar resmi tatil mi? 22 Nisan okullar var mı, pazartesi günü yarım gün mü?
18.04.2024 Gündem
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi?
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. 23 Nisan’ın bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın yarım gün olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 22 Nisan öğleden sonra tatil mi, 22 Nisan okullar tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü?
17.04.2024 Yaşam
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesinin konu edildiği bölümde olaylar hız kesmeyecek.
3.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta gündem oldu: Bu dünyada babasını kaybetmiş bir çocuktan daha güçlü hiç kimse olamaz
Taş Kağıt Makas'ta gündem oldu: Bu dünyada babasını kaybetmiş bir çocuktan daha güçlü hiç kimse olamaz “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” Alzheimer hastası babasını cezaevinden kurtarmaya çalışan Umut’un (Ekin Koç) hikayesini izleyici ile buluştururken; babaların çocuklarıyla kurdukları ilişkiler ile de konuşuluyor. “Bu dünyada hiç kimse babası ölmüş bir çocuk kadar kuvvetli olamaz” cümlesi ile gündem olan dizi babanın çocuğunun hayatındaki rolünü bir kez daha gözler önüne serdi.
26.03.2024 Magazin
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür?
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür? 11 ayın sultan Ramazan ayıyla Ramazan hilali gündem oldu. 11 Mart’ta ramazan ayına başlayacağız. Müslümanlar arama motorlarına yönelerek Diyanet açıklamasına çevirdi. Peki, Ramazan hilali nedir? Ramazan hilali ne zaman görünür?
9.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas dizisiyle gündeme geldi: Alzheimer olan biri hapse girer mi?
Taş Kağıt Makas dizisiyle gündeme geldi: Alzheimer olan biri hapse girer mi? “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin ilk bölümünde Alzheimer hastası Rıza’nın, yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürmekle suçlanıp, olaya dair hiçbir şeyi hatırlamaması üzerine cezaevine konulması, “Alzheimer hastalığının cezai ehliyeti var mıdır?” sorusunu gündeme getirdi.
4.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü?
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü? İzmir'de bir taksiciyi sırtından vurarak öldüren katil zanlısı Delil Aysal tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevinde iki kez saldırıya uğradığı iddialarının ardından “Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
6.02.2024 Gündem
Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu, Kadir’in dedesi neden öldü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'in dedesine ne oldu?
Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu, Kadir’in dedesi neden öldü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'in dedesine ne oldu? Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan öldü mü, neden öldü? Fox Tv ekranlarının sevilen yarışmacısı En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi sosyal medya hesabından dedesinin vefat etttiğini duyurdu. Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi çıktığı programla talihini döndürdü. Peki, Kadir Ezildi'nin dedesi öldü mü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'i dedesi neden öldü?
24.01.2024 Televizyon
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli?
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli? İlknur Kovaç Bayraktar Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı oldu. Hayatı, kariyeri ve siyasi geçmişi sorgulanmaya başlandı. 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kovaç, lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi Hukuk bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Uygulamalı Ticaret Hukuku alanında tamamladı. Meslek hayatına avukat olarak başlayan siyasi isim, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı'nda aktif olarak görev almaya başladı. Peki, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç kimdir, kaç, yaşında, nereli?
20.01.2024 Gündem
Karneler saat kaçta verilecek 2024? Cuma günü karneler saat kaçta alınacak 2024, karne almaya saat kaçta gidilecek 2024?
Karneler saat kaçta verilecek 2024? Cuma günü karneler saat kaçta alınacak 2024, karne almaya saat kaçta gidilecek 2024? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor, öğrenciler karnelerini alacak. 19 Ocak Cuma günü yılın ilk karnelerini aldıktan sonra 15 günlük tatil başlayacak. Öğrenciler karne heyecanı yaşarken karnelerin saat kaçta alınacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Karneler saat kaçta verilecek 2024? Cuma günü karneler saat kaçta alınacak 2024, karne almaya saat kaçta gidilecek 2024?
18.01.2024 Eğitim
Kuveyt Türk mobil çöktü mü? Kuveyt Türk mobil neden açılmıyor, sorun mu var? Kuveyt Türk internet bankacılığı açılmıyor
Kuveyt Türk mobil çöktü mü? Kuveyt Türk mobil neden açılmıyor, sorun mu var? Kuveyt Türk internet bankacılığı açılmıyor Kuvet Türk mobil uygulamasında 16 Ocak Salı günü itibarıyla erişim sorunu yaşanıyor. Uygulamayı kullanamayan vatandaşlar “Kuveyt Türk çöktü mü, neden açılmıyor?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili Kuveyt Türk resmi sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. İşte Kuveyt Türk mobil giriş sorunu ile ilgili detaylar…
16.01.2024 Gündem
e okul çöktü mü? 5 Ocak e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var?
e okul çöktü mü? 5 Ocak e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var? E -okul sitesine giriş esnasında sorun yaşayan öğrenciler arama motorlarına yönelerek E- Okul çöktü mü? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, e- Okul neden açılmıyor, sorun mu var?
5.01.2024 Eğitim
Futbolcu Hulk öldü mü? Brezilyalı futbolcu yaşıyor mu?
Futbolcu Hulk öldü mü? Brezilyalı futbolcu yaşıyor mu? Brezilyalı Futbolcu Hulk ile ilgili sosyal medyada öldü haberleri dolaşıma sokuldu. Futbolcu Hulk’un ölümüyle yapılan paylaşımların ardından bir dönem Porto ve Zenit’te oynayan dünya çapında adını duyuran Givanildo Vieira de Souza, lakabıyla Hulk’ın son durumu sorgulanıyor.
4.01.2024 Şampiy10
Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir?
Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir? Sahibinden.com erişim sorunu yaşanırken, firmadan ilk resmi açıklama geldi. Siteye geceden beri erişilmiyor. Mobil uygulama üzerinden erişim de sağlanamıyor. Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor. Peki, Sahibinden.com çöktü mü, Sahibinden.com neden açılmıyor, sunucu erişim sorunu nedir?
3.01.2024 Ekonomi
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı? Adım Farah final yapıyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek son bölümle dizinin ekran macerası sına erecek. Adım Farah dizisinde Kerimşah’ın babası Behram rolüne hayat veren Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı.
23.12.2023 Televizyon
Marmaray seferleri durduruldu mu? 19 Aralık Maltepe-Suadiye Marmaray çalışıyor mu, Marmaray Seferleri iptal mi?
Marmaray seferleri durduruldu mu? 19 Aralık Maltepe-Suadiye Marmaray çalışıyor mu, Marmaray Seferleri iptal mi? Marmaray seferleri durduruldu mu, Maltepe-Suadiye Marmaray seferleri iptal mi? Marmaray kullanmak isteyen vatandaşlar Marmaray seferlerinin çalışıp çalışmadığını, neden durdurulduğu merak ediyor. Peki, 19 Aralık Marmaray’da seferler neden durdu? Marmaray Maltepe-Erenköy çalışıyor mu? Marmaray Suadiye durağı açıldı mı, ne zaman açılacak?
19.12.2023 Gündem
Yılbaşı resmi tatil mi? 31 Aralık - 1 Ocak 2024 tatil mi, 1 Ocak'ta okullar tatil mi 2024?
Yılbaşı resmi tatil mi? 31 Aralık - 1 Ocak 2024 tatil mi, 1 Ocak'ta okullar tatil mi 2024? Yeni yıl öncesi vatandaşların tatil günlerine dair araştırmaları hız kazandı. 1 Ocak 2024 tarihi resmi tatil olduğu için kamu kurumları çalışmayacak. Okullarda eğitim faaliyeti olmayacak ve pek çok özel sektör çalışanı da tatil yapacak. Bunun yanı sıra 31 Aralık gününün tatil durumu vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, 1 Ocak hangi güne denk geliyor? 31 Aralık yarım gün mü?
14.12.2023 Gündem
Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir? Bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor?
Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir? Bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor? Mide kramplarından şikayetçi olup doktora giden 37 yaşındaki kadın 23 haftalık hamile olduğunu öğrendi ve bebek bağırsaklarında büyüyordu. Söz konusu olayın ardından vatandaşlar Bağırsakta büyüyen bebek ile ilgili aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, Bağırsakta büyüyen bebek olayı nedir, bağırsakta bebek mümkün mü, tıbben bağırsakta gebelik ne anlama geliyor?
13.12.2023 Sağlık
24 Kasım Öğretmenler Günü tatil mi, 24 Kasım'da okullar yarım gün mü? Yarın okul var mı 24 Kasım?
24 Kasım Öğretmenler Günü tatil mi, 24 Kasım'da okullar yarım gün mü? Yarın okul var mı 24 Kasım? 24 Kasım Öğretmenler Günü resmi tatil mi, 24 Kasım’da okullar yarım gün mü, var mı? Öğretmenler gününün yaklaşmasıyla birlikte öğrenciler arama motorlarına yönelerek yarın okulların olup olmadığını araştırmaya başladı. İşte 24 Kasım okullar tatil mi sorusunun yanıtı…
23.11.2023 Gündem
Bakan Tunç: İki yüksek mahkeme arasındaki görüş farkını TBMM çözer
Bakan Tunç: İki yüksek mahkeme arasındaki görüş farkını TBMM çözer Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Anayasa Mahkemesi ile Yargıtay arasındaki tartışmaya ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Tunç, 'İki yüksek mahkeme arasında görüş farkı var. İki yüksek mahkeme arasındaki görüş farkını ortadan kaldırmaya yönelik hususlar TBMM yetkisindeki hususlardır' dedi.
13.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maltepe Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maltepe üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.