Liderler Zirvesi

Liderler Zirvesi

Son dakika liderler zirvesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan liderler zirvesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını liderler zirvesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Liderler Zirvesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan liderler zirvesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.336 liderler zirvesi haberi bulunmuştur. Tüm liderler zirvesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
G-20 Liderler Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Olanlar tahammül sınırını aştı
G-20 Liderler Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Olanlar tahammül sınırını aştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevrimiçi katıldığı G20 Liderler Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'de olanlar tahammül sınırını aştı. Burada savaş suçu, insanlığa karşı suç işlenmektedir. Biz hiçbir şekilde sivillere dönük eylemleri masum ve meşru görmüyoruz" ifadelerini kullandı.
22.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı katliama göz yumuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı katliama göz yumuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'nde konuştu. Batı'nın İsrail'e ateşkes çağrısında bulunmamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bırakın eleştiriyi ateşkes çağrısı yapamayacak kadar acziyet içindeler. Kur'an-ı Kerim'i yakanlara göz yumanlar Filistin bayrağına dahi tahammül edemiyorlar." ifadelerini kullandı.
9.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem
İngiliz gazeteden BM zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi
İngiliz gazeteden BM zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi İngiliz basınından dikkat çeken bir haber geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın devreye girdiğini belirten Financial Times Türkiye'nin planını yazdı.
17.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’na katılmak üzere bugün ABD’nin New York kentine gidecek.
16.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği
Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! G20'de baş döndüren diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulundu. Zirve sonrası kameraların karşısına geçen Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile F-16 konusunu görüştüğünü belirtti. Erdoğan'ın F-16 açıklaması ve İsveç'in NATO üyeliği ile ilgili açıklamaları dünyada manşet oldu.
11.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. Savaşlar dolayısıyla milyonlarca insanın evini terk ettiğine dikkat çeken Erdoğan, 'insan hayatının değersizleştiği bir dünyada hiçbirimiz kendimizi güvende hissedemeyiz. Yerinden edilenlerin ülkelerine dönüşü sağlanmalı. Daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyoruz' dedi. Kutsal kitaplara saldırının nefret suçu olduğunu belirten Erdoğan, bu suçun G20'de kınandığının altını çizdi.
10.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan Hindistan mesajı: Samimi ev sahipliklerini unutmayacağız
Emine Erdoğan'dan Hindistan mesajı: Samimi ev sahipliklerini unutmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hindistan'da gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi'yle ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Emine Erdoğan, "Hindistan’ın değerlerini tanımak ve renkli geleneklerini tecrübe etmekten mutluluk duydum." dedi.
10.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulunuyor. İlk olarak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşen Erdoğan daha sonra Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi
10.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 zirvesindeki 3. oturumdan önce Hindistan'ın kurucu lideri Mahatma Gandhi'nin anıt mezarını ziyaret etti ve çelenk bıraktı.
10.09.2023 Gündem
Deprem nedeniyle Fas yolcularına THY'den büyük kolaylık! Ücretsiz olacak
Deprem nedeniyle Fas yolcularına THY'den büyük kolaylık! Ücretsiz olacak Fas'ın Marakeş kentinde meydana gelen 7 şiddetindeki deprem nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Kasablanka ve Marakeş'e gidecek yolcuların rezervasyon değişikliğini ücretsiz yapacakları açıkladı.
9.09.2023 Yaşam
Emine Erdoğan, Hindistan'da lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Hindistan'da lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Hindistan G20 Liderler Zirvesi kapsamında Yeni Delhi’de lider eşleri bir araya geldik. Nanaji Deshmukh Bitki Fenotik Merkezi’ni ziyaret ettik.' dedi.
9.09.2023 Gündem
İstanbul'da balık boyu denetimi! Tek tek ölçüldü
İstanbul'da balık boyu denetimi! Tek tek ölçüldü İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri balıkların perakende satıldığı noktalara ve depolama alanlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Balıkların boyları ve uygunlukları ölçüldü, esnafa hijyen uyarıları yapıldı. İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "2023 yılında şu ana kadar 35 bine yakın denetim yaptık, yaklaşık 889 kişiye 4 milyon liraya yakın idari para cezası uygulandı, 90 milyon su ürününe ise el konuldu." dedi. Karaca, "Bu sene isravritte bir sıkıntı görüyoruz, 13 santimetre boyu. Geçen gün, yaklaşık 1 ton istavrit balığına su ürünleri halinde boy yasağından dolayı el koyduk." diye konuştu.
9.09.2023 Yaşam
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor Balıkesir'in Gönen ilçesinde, tatil için geldiği yazlık evinden 17 Haziran’da 'Tina' isimli Doberman cinsi köpeği ile ayrıldıktan sonra, kendisinden bir daha haber alınamayan Dünya Bankası'ndan emekli ekonomist Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları 85'inci gününde de devam ediyor. Berzeg ile kaybolduktan 74 gün sonra, kilo kaybı yaşamadan, vücudunda ve patilerinde toz ve çamur bulaşmadan geri dönen Tina'dan, kayıp olduğu süre içinde kapalı alanda mı tutulduğu ya da ormanda mı yaşadığının tespiti için alınan dışkı ve kan örneklerinde yapılan incelemede, delil elde edilecek hiçbir veri elde edilemediği belirtildi.
9.09.2023 Yaşam
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 zirvesi bugün Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de başladı. Sabah zirvenin ilk oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü ikili görüşmelerine BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile başladı. Erdoğan daha sonra Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile ile bir araya geldi. Öte yandan G20 Liderler Zirvesinde yayımlanan sonuç bildirgesinde, Karadeniz tahıl anlaşması sürecinde Türkiye ve BM’nin çabalarına teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Gıda kriziyle mücadelede yapıcı katkılarda bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenecek olan G20 Liderler Zirvesi kapsamında Yeni Delhi'ye ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Delhi'de peş peşe görüşmeler gerçekleştiriyor.
8.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 zirvesi için Hindistan’a gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 zirvesi için Hindistan’a gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Delhi’de düzenlenecek 18’inci G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere, 8-10 Eylül tarihlerinde Hindistan’ı ziyaret edecek.
7.09.2023 Gündem
Kabine toplantısı başladı!
Kabine toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı başladı.
5.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz girişiminin canlandırılması için çalışmalarımız sürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz girişiminin canlandırılması için çalışmalarımız sürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahıl koridorunun yeniden canlandırılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Bu süreçte Karadeniz'de gerilimi artıracak adımlardan uzak durulmasını isteyen Erdoğan, Türkiye'nin Kırım dahil Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne desteğini yineledi.
23.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Kabine bugün toplanıyor! Masadaki sıcak başlık ekonomi
Kabine bugün toplanıyor! Masadaki sıcak başlık ekonomi Milyonlarca vatandaş gözünü oraya çevirdi. Son toplantısını 3 Temmuz’da yapan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bir araya geliyor. Kabine gündemindeki sıcak başlık ise ekonomideki son gelişmeler olacak.
24.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Liderler Zirvesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki liderler zirvesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.