Küçükçekmece

Küçükçekmece

Son dakika küçükçekmece haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küçükçekmece ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küçükçekmece haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçükçekmece

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçükçekmece gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.025 küçükçekmece haberi bulunmuştur. Tüm küçükçekmece haberleri aşağıda listelenmiştir.
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye genelinde hibe alarak desteklenmeye hak kazanan 45 projeden biri olan “KÜÇÜKÇEKMECE BİLİMİN İZİNDE ŞENLENİYOR!” projesi yaklaşık 50 bin kişilik katılımla 26-27-28 Eylül 2024 tarihinde İstanbul-Küçükçekmece ilçesi Fevzi Çakmak Etkinlik Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje kurumu olarak Küçükçekmece’de ilk kez düzenleyeceği bilimsel etkinliklerin hazırlıkları, TÜBİTAK Projeleri İlçe Koordinatörü ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Uzman Leyla ARATTAN koordinasyonunda farklı kademe ve farklı okullardan gönüllü ve bilimsel proje ile yarışmalarda tecrübe kazanmış, proje eğitimleri bulunan sadece Küçükçekmeceli öğretmenlerden oluşan uzman bir ekiple son hızla sürdürülmektedir.
23.07.2024Gündem
Son dakika... Marmara Denizi'nde korkutan deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalar
Son dakika... Marmara Denizi'nde korkutan deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalarAFAD tarafından yapılan açıklamada Balıkesir açıklarında Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremi büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. Deprem Balıkesir, Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul'da da hissedildi. CNN Türk deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Burada Kuzey ve Güney yönleri olarak bir hareketlilik var. Burası enteresan yerlerden birisi. Dikkat edilmesi gerekiyor." dedi.
19.07.2024Gündem
İstanbul'da iki grup arasında silahlı çatışma! Yaralılar var
İstanbul'da iki grup arasında silahlı çatışma! Yaralılar varKüçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olay yerinde çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
16.07.2024Gündem
Avcılar’da zincirleme kaza D-100’ü kilitledi: 1 kişi yaralandı
Avcılar’da zincirleme kaza D-100’ü kilitledi: 1 kişi yaralandıAvcılar’da D-100 Karayolu'nda meydana gelen 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeni ile karayolunda trafik oluşurken aracı hasar gören sürücü, kazanın makas atan araçlar nedeniyle gerçekleştiğini iddia etti.
13.07.2024Gündem
Fenomen soruşturmasında adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen tutuklandı
Fenomen soruşturmasında adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen tutuklandıKüçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ‘kara para aklama’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ soruşturması çerçevesinde gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu 17 kişi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
12.07.2024Gündem
Küçükçekmece'de yol tartışması zincirleme kazaya sebep oldu: 13 yaralı
Küçükçekmece'de yol tartışması zincirleme kazaya sebep oldu: 13 yaralıKüçükçekmece D-100 Karayolu'nda, iki servis minibüsü şoförü yol tartışmasında araçlarını durdurunca, zincirleme kaza meydana geldi. 3 servis minibüsü ve 1 su tankerinin karıştığı kazada, 13 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken Avcılar istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.
8.07.2024Gündem
İstanbul Küçükçekmece'de ambulansa yol vermeyen sürücü saniye saniye kamerada
İstanbul Küçükçekmece'de ambulansa yol vermeyen sürücü saniye saniye kameradaKüçükçekmece'de içerisinde hasta olan ve siren çalan ambulansa yol vermeyen otomobil sürücüsünün o anları, ambulansta bulunan hasta yakını tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
4.07.2024Gündem
1 Mayıs olaylarında tutuklanan sanıklar hakim karşısında: 8 kişiye tahliye kararı
1 Mayıs olaylarında tutuklanan sanıklar hakim karşısında: 8 kişiye tahliye kararıİstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de tedbir alan polis ekiplerine karşı taşlı ve sopalı saldırı düzenleyen 8'i tutuklu 12 şüphelinin yargılanmasına başlandı. Mahkeme savunmaları alınan 8 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
3.07.2024Gündem
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?
Gültekin Alan kimdir? Dilan Polat davasında mahkemeye dilekçe gönderen Gültekin Alan nereli, kaç yaşında?Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat dava başlar başlamaz yere çökerek sinir krizi geçirdi. Polat "Allah'ım ne zaman bitecek" diye mahkemede gözyaşı döktü. Öte yandan Gültekin Alan mahkemeye dilekçe gönderdi. Peki, Gültekin Alan kimdir, nerelidir?
25.06.2024Gündem
Kuyumcudan çaldığı 1 kilo altınla kaçarken yakalandı
Kuyumcudan çaldığı 1 kilo altınla kaçarken yakalandıİstanbul Küçükçekmece'de bir kuyumcuya gelen şüpheli, incelemek için eline aldığı 1 kiloluk altını alarak kaçtı. Kuyumcudan çıktıktan sonra peşinden koşan çalışanlar tarafından yakalanan şüpheli, polise teslim edildi. 2 milyon 430 bin liralık 'Bak kaç' güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
20.06.2024Gündem
Gece kulübünde tanıştığı kadının duştayken arabasını çaldı: Buluşmaya metrobüsle gittiler
Gece kulübünde tanıştığı kadının duştayken arabasını çaldı: Buluşmaya metrobüsle gittilerİstanbul'da gittiği bir eğlence mekanında genç bir kızla tanışan adam, gecenin sonunda kızla birlikte Küçükçekmece'de bir otele gitti. Bir süre vakit geçirdikten sonra duşa giren gencin cebinden kontak anahtarını alan kız, aşağıda bekleyen suç ortaklarına camdan atarak aracı çaldırdı.
20.06.2024Gündem
Özel hastaneye silahlı saldırı! 'Kurşunlar camlara isabet etmiş'
Özel hastaneye silahlı saldırı! 'Kurşunlar camlara isabet etmiş'Küçükçekmece’de kasklı motosikletli 2 şüpheli, özel hastaneye kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, hastanenin camları kırıldı. Polis ekiplerinin kaçan saldırganları yakalama çalışmaları sürüyor.
12.06.2024Gündem
6'ncı Etnospor Kültür Festivali yarın başlıyor! Bilal Erdoğan: Filistinli misafirlerimiz olacak
6'ncı Etnospor Kültür Festivali yarın başlıyor! Bilal Erdoğan: Filistinli misafirlerimiz olacak6'ıncı Etnospor Kültür Festivali, yarın İstanbul'da başlıyor. 30 ülkeden katılımın olacağı festival 4 gün sürecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız" dedi. Erdoğan yaptığı açıklamada Bayram tatili için alınan kararı açıkladı.
4.06.2024Gündem
İstanbul için korkutan rapor: Bin 378 bina üflesen yıkılacak
İstanbul için korkutan rapor: Bin 378 bina üflesen yıkılacakİstanbul’da yapılan hızlı tarama testlerinde, Küçükçekmece’deki gibi her an çökebilecek bin 556 bina tespit edildi. Bunlardan yalnızca 178’i yıkıldı. Kalan binaların sahipleri ve bulunduğu ilçenin belediyeleri bilgilendirildi.
4.06.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Hem adli hem de idari soruşturma yapıyoruz
Bakan Yerlikaya: Hem adli hem de idari soruşturma yapıyoruzİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Küçükçekmece'de çöken zemin artı 3 katlı binanın enkazında incelemelerde bulundu. Bakan Yerlikaya, "İçişleri olarak biz de Mülkiye Başmüfettişi görevlendirdik. Bugünden itibaren çalışmaya başladı. En kısa zamanda idari kusur, kabahat ne varsa tabloyu olduğu gibi ortaya çıkarıp bunu hem sizlerle hem de adli sürece destek olması açısından göndereceğiz" dedi.
2.06.2024Gündem
Küçükçekmece'de binanın çökme anı kamerada
Küçükçekmece'de binanın çökme anı kameradaKüçükçekmece'de 3 katlı bina çöktü. Çökme anı güvenlik kamerasına yansıdı
2.06.2024Vatan TV
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktüİstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Enkaz altında kalanların olduğu öğrenildi.
2.06.2024Vatan TV
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Bakan Yerlikaya adli ve idari soruşturma yapılıyor
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Bakan Yerlikaya adli ve idari soruşturma yapılıyorİstanbul Küçükçekmece'de 3 katlı bir bina bilinmeyen bir sebeple çöktü. Bölge yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Enkaz altından bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken 8 kişi yaralı olarak çıkarıldı. Öte yandan İstanbul Valiliği çöken bina ile ilgili olarak son bilgileri paylaşırken, 'Enkazda an itibariyle kalan şahıs bulunmayıp arama kurtarma ekiplerinin enkazda dinleme çalışmaları devam etmektedir.' açıklamasında bulundu.
2.06.2024Gündem
Firari cinayet şüphelisi yaşadığı arbede sırasında kendi silahı ile vuruldu!
Firari cinayet şüphelisi yaşadığı arbede sırasında kendi silahı ile vuruldu!İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde işlenen Bahar Kaban cinayetinin firari şüphelisi Gökhan Yıldız, Kadıköy'de polisten kaçarken girdiği arbede sırasında belinden çıkardığı kendi silahıyla vurularak hayatını kaybetti. Olay sırasında bacağından yaralan polis memuru E.B. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı açıklandı.
22.05.2024Gündem
Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu raporu çıkıyor!
Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu raporu çıkıyor!İstanbul'un Silivri İlçesinde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi koşulları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusunda rapor hazırlandığı belirtildi.
21.05.2024Gündem
Trafik magandaları otomobilin önünü kesip sürücüyü darp ettiler!
Trafik magandaları otomobilin önünü kesip sürücüyü darp ettiler!İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde Basın Ekspres Yolunda kamyonetle otomobilin önünü kesen magandalar otomobil sürücüsünü darbetti. Olay, motosikletli polis ekiplerinin geçişinin hemen ardından yaşanırken o anlar cep telefonu kamerasına yakalandı.
21.05.2024Gündem
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli olduDolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.
14.05.2024Gündem
Candan kardeşlerin soruşturması sonuçlandı! İstenen cezalar belli oldu
Candan kardeşlerin soruşturması sonuçlandı! İstenen cezalar belli olduDolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Savcılık, 22 şüphelinin bulunduğu iddianameyi Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Savcılık, Bahar Candan'ın "Suç örgütüne üye olma ve örgüt faaliyeti kapsamında kişinin kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta ya da kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurum ve kuruluşlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık" suçundan 2 kez hapsini istedi. Geçtiğimiz ay serbest bırakılan ve dosyadaki suç kapsamı daha hafif olan Nihal Candan'ın (Gülnihal Çiçek) ise dolandırıcılıktan 1 kez cezalandırılması talep edildi.
14.05.2024Gündem
İstanbul'da milyonlarca liralık kuyumcu vurgunu! Lüks rezidansta yakalandılar
İstanbul'da milyonlarca liralık kuyumcu vurgunu! Lüks rezidansta yakalandılarİstanbul'da kepenklerini kırarak girdikleri kuyumculardan milyonlarca liralık soygun yapan 9 kişilik şebeke yakalandı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Gözaltına alınan şüphelilerden biri hakkında 25 yıl, bir diğeri hakkında ise 4 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Şüphelilerle birlikte biri uzun namlulu 4 silah, çok sayıda mermi ve çalıntı olduğu değerlendirilen para ve ziynet eşyaları ele geçirildi.
11.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Küçükçekmece ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçükçekmece haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.