Kredi Ve Yurtlar Kurumu

Kredi Ve Yurtlar Kurumu

Son dakika kredi ve yurtlar kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi ve yurtlar kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi ve yurtlar kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Ve Yurtlar Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi ve yurtlar kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 892 kredi ve yurtlar kurumu haberi bulunmuştur. Tüm kredi ve yurtlar kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu Samsun'da üniversite öğrencisi genç kız, öğrenci yurdundaki banyoda ölü bulundu.
25.11.2023 Gündem
Burs ve kredi sonuçları açıklandı
Burs ve kredi sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.11.2023 Ekonomi
Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi 2023?
Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi 2023? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı açıklamasının ardından burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin burslarla ilgili açıklamaları da arttı. Peki, Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi?
12.10.2023 Eğitim
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı özel öğrencilik ve çift anadal programlarının işleyişinde değişikliğe gitti.
27.09.2023 Eğitim
KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK kayıt işlemleri için gerekli belgeler neler? KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır, KYK yurt ücreti ne kadar?
KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK kayıt işlemleri için gerekli belgeler neler? KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır, KYK yurt ücreti ne kadar? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru sonuçları açıklandı. Öğrenciler, başvuru sonuçlarını GSB'nin sonuç açıklama sitesinde görebilecek. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada “Yapılan başvurular, 12 kamu kurumu tarafından dijital olarak analiz edildi. Titizlik ve hassasiyetle gerçekleştirilen yerleştirme sürecinde başvurusu geçerli sayılan öğrencilerimizi gelir, başarı ve sosyal durum kriterlerini esas alarak değerlendirdik ve buna göre dijital ortamda bir puanlama sırası oluşturduk. Bu sıralamayla öğrencilerimiz, kazandıkları okula en yakın yurda olmak üzere yerleştiler. Eğer o yurtta yer yok ise bir sonraki en yakın yurda yerleştirildiler" ifadelerini kullandı. Başvuru sonuçlarının duyurulmasının ardından “KYK yurt kayıtları ne zaman, KYK yurt kayıt işlemleri nasıl yapılır? KYK yurt kayıt ücreti nasıl ödenir, KYK kayıt belgeleri ne zaman verilecek?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte KYK kayıt tarihi ve işlemleri ile KYK yurt kayıt parası yatırma…
15.09.2023 Eğitim
KYK burs başvurusu ne zaman, GSB burs başvuruları ne zaman açıklanacak? Üniversite KYK bursu ne kadar 2023?
KYK burs başvurusu ne zaman, GSB burs başvuruları ne zaman açıklanacak? Üniversite KYK bursu ne kadar 2023? Burs başvurusu ne zaman, burs başvuruları KYK başladı mı? sorularının yanıtı Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 2023-2024 öğretim yılı yurt başvuru sonuçları açıklanınca merak ediliyor. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne yapılan yurt başvurularının sonucu 13 Eylül'de açıklandı. Yurt çıkan öğrenciler ilk ay yurt ücreti ve depozito ücretini yatırmalıdır. Daha sonra E devlet sistemi üzerinden yurt taahhütname onayını son tarih 16 Eylül 23.00'a kadar almalıdır. Yurt sonuçlarının açıklanmasıyla burs başvurularına yönelik araştırmalar hızlandı. Peki, Burs başvuruları ne zaman, KYK burs başvurusu nasıl yapılır? KYK burs başvuruları başladı mı? İşte Burs başvuruları KYK 2023…
15.09.2023 Eğitim
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? KYK Yurt başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Peki, Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte KYK yurt başvuru sorgulama…
13.09.2023 Eğitim
KYK yurt başvuruları başladı
KYK yurt başvuruları başladı  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtları için yeni dönem başvurularının başladığını açıkladı.
29.08.2023 Gündem
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Sabancı yurtları karma mı? Sabancı yurtları karışık mı?
Sabancı yurtları karma mı? Sabancı yurtları karışık mı? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt ve burs başvuru süreci, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla gündemdeki yerini aldı. Öğrenciler kayıtlar başlamadan önce, yerleştikleri yerlerdeki yurtlara yönelik de araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Sabancı yurtları karma mı? Sabancı yurtları karışık mı?
22.08.2023 Eğitim
KYK yurt ve burs başvuruları başladı mı? 2023/2024 Kredi Yurtlar Kurumu başvurusu ne zaman yapılacak? Burs ne kadar?
KYK yurt ve burs başvuruları başladı mı? 2023/2024 Kredi Yurtlar Kurumu başvurusu ne zaman yapılacak? Burs ne kadar? Yükseköğretimde süreç devam ediyor. Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin gündeminde KYK yurt ve burs başvuruları var. KYK burs/kredi başvurularının tarihi de araştırılmaya başlandı. 2023-2024 Kredi ve Yurtlar Kurumu'na burs için başvuru yapacaklar için süreç başladı. Peki KYK burs/kredi başvuruları ne zaman? İşte detaylar...
20.08.2023 Gündem
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, "Depremde 1605 öğrencimiz vefat etmiştir. Bunlardan 121’i uluslararası öğrencidir. 135'i uluslararası öğrenci olmak üzere toplam 1609 öğrencimizin de hastanelerde tedavisi devam etmektedir. 56 bin 987 öğrencimiz de bu süreçte bulundukları illerden farklı illere tahliye edilmiştir" dedi.
5.04.2023 Gündem
Tırnaklarıyla kazıdıkları delikten sağ çıktılar! '4 saat sonra başardık'
Tırnaklarıyla kazıdıkları delikten sağ çıktılar! '4 saat sonra başardık' Hatay'da 4 katlı binanın enkazında kalan 4 kişilik aile, buldukları deliği tırnakları ile genişlenip, kendi imkanları ile çıkmayı başardı. Yaklaşık 4 saatte enkazdan çıktıklarını belirten Adnan Turunç (58), "Telefonun ışığıyla enkazda çevremize bakmaya başladık. Bir delik olduğunu fark ettik. Önümüzdeki molozları temizliye temizleye deliğe ulaştık. Molozlarla vura vura, tırnaklarımızla deliği genişlettik" dedi.
20.02.2023 Gündem
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır?
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK burs başvurusunu kaçıranlara ek süre verildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu KYK burs başvuru sürecinin uzatıldığını duyurdu. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs geç başvuru süreci bitiş tarihi ve saati…
25.11.2022 Eğitim
KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, geri ödemesiz mi? 2022-2023 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri!
KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, geri ödemesiz mi? 2022-2023 KYK burs ve kredi başvuru tarihleri! KYK burs ve kredi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu, 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurularının başladığını duyurmasının ardından öğrenciler KYK bursu geri ödemeli mi, KYK kredisi geri ödemesiz mi? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, KYK bursu ve kredisi geri ödemeli mi, kimler alabilir?
16.11.2022 Eğitim
KYK burs başvuruları nasıl yapılır? KYK burs başvuru şartları ne? 2022-23 e-Devlet KYK burs ve kredi başvuru ekranı
KYK burs başvuruları nasıl yapılır? KYK burs başvuru şartları ne? 2022-23 e-Devlet KYK burs ve kredi başvuru ekranı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu duyurdu! Üniversite öğrencileri e-Devlet üzerinden KYK burs başvurularını gerçekleştirebilecek. Peki, KYK burs başvuruları nasıl yapılır? KYK burs başvuru şartları ne? 2022-23 e-Devlet KYK burs ve kredi başvuru ekranı
15.11.2022 Eğitim
KYK borçları ne zaman silinecek? KYK faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Meclis’ten geçti mi?
KYK borçları ne zaman silinecek? KYK faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Meclis’ten geçti mi? Meclis’te KYK kredi borçlarının da yer aldığı torba yasa mesaisi başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temmuz ayındaki Kabine toplantısında, Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan alınan öğrenci kredi geri ödemelerinde faizlerin silineceğini açıklamasının ardından yüz binlerce KYK borçlusu teklifin TBMM gündemine gelmesini bekliyordu. TBMM’de Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülüyor. Peki, KYK borçları ne zaman silinecek? KYK faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Meclis’ten geçti mi? KYK borçları silindi mi? İşte detaylar…
1.11.2022 Eğitim
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda çarşamba günü 2023 bütçe maratonu başlayacak.
23.10.2022 Ekonomi
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor
TBMM'de 'bütçe maratonu' başlıyor TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda çarşamba günü 2023 bütçe maratonu başlayacak.
23.10.2022 Siyaset
Genciz biz izin alma! KYK genciz biz izin nasıl alınır, KYK yurt izin hakkı kaç gün? Yurt izin alma süreci…
Genciz biz izin alma! KYK genciz biz izin nasıl alınır, KYK yurt izin hakkı kaç gün? Yurt izin alma süreci… KYK yedek yurt başvuru sonuçları Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından açıklandı. KYK yedek yurt başvuru sonuçları e-Devlet sayfasında sorgulanırken, KYK izin alma sürecine yönelik detaylar da sorgulanmaya başlandı. Peki, KYK genciz biz izin nasıl alınır, KYK yurt izin hakkı kaç gün? İşte Genciz biz izin alma sürecine dair merak edilenler…
30.09.2022 Eğitim
Bakan Yanık: İstihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık
Bakan Yanık: İstihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şehit yakınları ve gazilere özel çalışmalar yaptıklarını belirterek, "2022 yılı itibarıyla kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısını 47 bin 437’ye çıkardık" dedi.
23.09.2022 Çalışma Hayatı
2022 Ek tercih KYK yurt başvuruları ne zaman? KYK ek yerleştirme başvuruları nasıl ve nereden yapılır?
2022 Ek tercih KYK yurt başvuruları ne zaman? KYK ek yerleştirme başvuruları nasıl ve nereden yapılır? 2022 YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Ek yerleştirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sonuçlar ÖSYM tarafından açıklandı. YKS ek terci sonuçları ile birlikte, üniversitelere kayıt hakkı elde eden öğrenciler de eğitim görecekleri şehirlerde KYK yurtlarında kalabilmek için yurt başvurularının açılmasını bekliyor. Peki, Ek tercih KYK yurt başvuruları ne zaman? KYK ek yerleştirme başvuruları nasıl ve nereden yapılır? Başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar…
20.09.2022 Eğitim
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47 binin üzerinde gazi, gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamını sağladıklarını, 210 binden fazla gazi ve yakınına ücretsiz seyahat kartı verdiklerini söyledi. Bakan Kirişci, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan toprağında özgürce aldığımız her nefeste onlara borçlanıyoruz" dedi.
19.09.2022 Ekonomi
KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu!
KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu! KYK burs başvurusu başladı mı, KYK burs/kredi başvuruları ne zaman başlıyor? sorularına yanıt arayan üniversite öğrencileri gözlerini Gençlik ve Spor Bakanlığı'na çevirdi. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından üniversite öğrencilerine verilen burs ve kredi desteği başvuruları sabırsızlıkla bekleniyor. İşte GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Ve Yurtlar Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi ve yurtlar kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.