Kpss Lisans Başvuruları

Kpss Lisans Başvuruları

Son dakika KPSS Lisans Başvuruları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KPSS Lisans Başvuruları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KPSS Lisans Başvuruları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss Lisans Başvuruları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss lisans başvuruları gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 kpss lisans başvuruları haberi bulunmuştur. Tüm kpss lisans başvuruları haberleri aşağıda listelenmiştir.
KPSS başvuru yap | ÖSYM, KPSS başvuru kılavuzu erişime açıldı!
KPSS başvuru yap | ÖSYM, KPSS başvuru kılavuzu erişime açıldı! KPSS lisans düzeyi başvuruları başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyi Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) başvuru ekranı...
30.06.2020 Eğitim
2020 KPSS başvuruları ne zaman? KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim başvuru tarihleri!
2020 KPSS başvuruları ne zaman? KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim başvuru tarihleri! Memur olmak isteyenlerin girdiği KPSS konusunda yapılan araştırmalar hızlandı. Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) başvuru dönemini bekleyen memur adayları, başvuru tarihi hakkındaki araştırmalarını sürdürüyor. KPSS tarihleri ÖSYM tarafından duyuruldu. Peki, KPSS başvuruları ne zaman yapılacak? KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim başvuruları başladı mı? İşte KPSS başvuru tarihi hakkında merak edilenler…
16.06.2020 Eğitim
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS lisans başvuru tarihi...
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS lisans başvuru tarihi... KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS lisans başvuru tarihi nedir? Sorularının yanıtını haberimizde derledik. ÖSYM'den KPSS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih duyuruldu. İşte konuya dair tüm detaylar...
22.08.2018 Gündem
KPSS başvurusu nasıl yapılır? 2018 KPSS başvuru tarihleri...
KPSS başvurusu nasıl yapılır? 2018 KPSS başvuru tarihleri... KPSS başvurusu nasıl yapılır? 2018 KPSS başvuru tarihleri nedir? Sorularının yanıtlarına ve başvuru kılavuzuna haberimizden ulaşabilirsiniz. KPSS'nin bu yıl hangi tarihte düzenleneceği bilgisi de haberimizde yer alıyor.
14.05.2018 Gündem
2017 KPSS Lisans Başvuruları Başladı
2017 KPSS Lisans Başvuruları Başladı 2017 KPSS ÖABT başvuruları 13 Mart itibariyle başladı. Genel Yetenek- Genel Kültür, ÖABT ve Eğitim Bilimleri başvuruları 13-23 Mart 2017 tarihleri arasında yapılabilecek. KPSS başvurusu nasıl yapılır? KPSS’de bu yıl yapılan değişiklikler neler? Sınavlar ile ilgili son gelişmeler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü, 30. Dönem POMEM adayları için beklenen duyuru yaparak 10 bin polis alınacağını bildirdi. EGM'den yapılan duyuruda, "30.Dönem POMEM Adaylarının Dikkatine ! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacaktır." denildi.
28.04.2023 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
Milli Güvenlik Kurulu’na (MGK) personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Milli Güvenlik Kurulu’na (MGK) personel alınacak! İşte başvuru şartları! Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği duyurdu! Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Adaylarda, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri, İktisat ve işletme fakülteleri ile hukuk fakülteleri mezuniyeti şartı aranıyor. Peki, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MGK personel alımı şartları ne? MGK uzman yardımcısı alımı şartları!
9.12.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi?
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi? Sahil Güvenlik Komutanlığı 7 ilde memur alımı yapacak. Sahil Güvenlik bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar başvuru şartları ve diğer detaylara ilişkin aramalarını sıklaştırdı. 9 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından kontenjan ve şartlar belli oldu. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı başvuruları ne zaman? Sahil Güvenlik memur alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı nasıl olacak?
9.12.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar!
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar! Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı duyurdu! Strateji ve Bütçe Başkanlığına Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. KPSS’den en az 70 puan alanlar başvuruda bulunabilecek. Adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Peki, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Strateji ve bütçe uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları!
29.11.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kütüphaneci pozisyonuna 110 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 5 – 19 Aralık tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı kütüphaneci alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
17.11.2022 Personel Alımı
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! 426 personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Tapu ve Kadastro’nun taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 1 sözleşmeli büro personeli ve 425 sözleşmeli tekniker istihdam edilecek. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı şartları ve E-Devlet başvuru ekranı!
14.11.2022 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 ilde personel alımı yapacak! KPSS’den en az 50 puan alan başvuru yapabilecek!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 ilde personel alımı yapacak! KPSS’den en az 50 puan alan başvuru yapabilecek! Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğüne sözleşmeli meteoroloji mühendisi alacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Meteoroloji Mühendisi alımı başvuru şartları!
9.11.2022 Personel Alımı
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı? Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 9.600 lisans (8.160 erkek ve 1.440 kadın), 2.400 önlisans (2.040 erkek ve 360 kadın) olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacağını açıkladı. Alıma ilişkin esaslar 14 Kasım 2022 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) açıklanacak. İlanın açıklanmasının ardından POMEM eğitim süresiyle ilgili araştırmalar arttı. Peki, POMEM eğitim süresi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
9.11.2022 Çalışma Hayatı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez teşkilatındaki kadrolara atama yapılmak üzere sözlü sınavla Aile ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular, 18 Kasım’da sona erecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte personel alımı ilanı ve detayları…
3.11.2022 Personel Alımı
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yazılım geliştirme ve ağ uzmanı kadrolarına bilişim personeli alınacak. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
16.10.2022 Personel Alımı
2022 KPSS DHAB başvuru ekranı! DHBT başvuruları nasıl yapılır? KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi kılavuzu!
2022 KPSS DHAB başvuru ekranı! DHBT başvuruları nasıl yapılır? KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi kılavuzu! 2022-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi başvuruları alınmaya başlandığını duyurdu. 27 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (DHBT) için başvurular ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecektir.
7.10.2022 Eğitim
Selçuk Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Selçuk Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Selçuk Üniversitesi duyurdu! Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine 25 sözleşmeli personel alınacak. İlana göre, alım yapılacak kadrolar, hemşire, ebe, anestezi, eczacı, biolog, diyetisyen, ve radyoterapi uzmanı olarak belirlendi. Peki, Selçuk Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Selçuk Üniversitesi hastanesi personel alımı şartları!
28.08.2022 Personel Alımı
YSK personel alımı ilanı yayımlandı! Pek çok ilde en az lise mezunu zabıt katibi alımı yapılacak! Başvuru şartları belli oldu!
YSK personel alımı ilanı yayımlandı! Pek çok ilde en az lise mezunu zabıt katibi alımı yapılacak! Başvuru şartları belli oldu! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) duyurdu! Pek çok ilde personel alımı yapılacak! Adaylarda KPSS’den en az 70 puan alma şartı aranıyor! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, YSK zabıt katibi alacak. Peki, YSK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) personel alımı şartları ne? İşte zabıt katibi alımı detayları…
25.08.2022 Personel Alımı
KPSS Alan Bilgisi sınavı ne zaman? KPSS’de yeni takvim belli oldu! ÖSYM duyurdu!
KPSS Alan Bilgisi sınavı ne zaman? KPSS’de yeni takvim belli oldu! ÖSYM duyurdu! KPSS’de soru sızdırma iddiaları nedeniyle iptal edilen 2022- KPSS Lisans Sınavı'nın Genel Yetenek- Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları ile ertelenen KPSS Alan Bilgisi sınavları ile ilgili yeni takvim belli oldu. ÖSYM tarafından yeni takvim açıklandı. Peki, Ertelenen KPSS Alan Bilgisi ne zaman yapılacak? 2022- KPSS Alan Bilgisi oturumu hangi tarihte? İşte ÖSYM KPSS yeni sınav takvimi!
8.08.2022 Eğitim
ÖSYM Başkanı Ersoy duyurdu: KPSS iptal edildi
ÖSYM Başkanı Ersoy duyurdu: KPSS iptal edildi KPSS ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu. ÖSYM'den açıklama geldi. 31 Temmuz'da yapılan KPSS iptal edildi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumlarının ertelendiğini söyledi. İptal edilen KPSS ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...
4.08.2022 Eğitim
2022 KPSS DHBT ne zaman? DHBT başvuruları ne zaman başlıyor? DHBT sınavına kimler girebilir?
2022 KPSS DHBT ne zaman? DHBT başvuruları ne zaman başlıyor? DHBT sınavına kimler girebilir? 2022-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) için adaylar başvuru ve sınav tarihini araştırıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda sözleşmeli ve kadrolu çalışmak isteyenler 2022-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınavına girmesi gerekiyor. Din görevlerinde çalışmak isteyenler sıklıkla DHBT sınavı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, 2022 KPSS DHBT ne zaman? DHBT başvuruları ne zaman başlıyor? DHBT sınavına kimler girebilir? İşte DHBT başvuru tarihi!
3.08.2022 Eğitim
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4B sözleşmeli personel alacak. Başvurular 3-12 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki, TÜİK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜİK personel alımı başvuru şartları ne? İşte başvuru şartları!
3.08.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kpss Lisans Başvuruları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss lisans başvuruları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.