Kpss 60 Puan

Kpss 60 Puan

Son dakika KPSS 60 puan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KPSS 60 puan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KPSS 60 puan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss 60 Puan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss 60 puan gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 kpss 60 puan haberi bulunmuştur. Tüm kpss 60 puan haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak!
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kamu Denetçiliği Kurumu’na koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve teknisyen alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
10.02.2022 Personel Alımı
KPSS'den 60 puan alan tercih yapıyor! Bugün son gün, e-Devlet'ten...
KPSS'den 60 puan alan tercih yapıyor! Bugün son gün, e-Devlet'ten... KPSS'den 60 ve üzerinde puan alanları çok yakından ilgilendiriyor. Tercih süreci bugün doluyor. Başvurular e-Devlet'ten alınıyor. Başvuruda bulunmak için Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan 60 puan almış olmak gerekiyor. 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercih süresi bugün sona eriyor. Tercih süreci tamamlandıktan sonra 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması 31 Ocak’ta yapılacak.
26.01.2022 Personel Alımı
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! SPK giriş sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! SPK giriş sınavı başvurusu nasıl yapılır? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) duyurdu! KPSS 55, 60, 65 ve 70 puanla SPK’ya personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, SPK, genel idare hizmetleri sınıfında bulunan 17 memur, teknik hizmetler sınıfında bulunan 2 teknisyen ile yardımcı hizmetler sınıfında bulunan 2 aşçı ve 8 hizmetli kadrosuna personel alımı için giriş sınavı yapacak. Peki, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SPK personel alımı şartları ve giriş sınavı başvurusu!
13.01.2022 Personel Alımı
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 memur alacak!
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 memur alacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu. Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS'den en az 60 puanla açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacak. Başvurular 1 Kasım'da başlıyor. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alımı 2021 şartları!
25.10.2021 Personel Alımı
KYK personel alımı 2020! Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK'ya personel alacak!
KYK personel alımı 2020! Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK'ya personel alacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere pek çok şehirde 4-B yurt yönetim personeli alıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt yönetim personeli ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt personeli alımı başvuru şartları...
14.12.2020 Personel Alımı
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS'den en az 60 puanla personel alacak!
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS'den en az 60 puanla personel alacak! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alacak. Kıyı Emniyeti personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlanda, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacağı belirtildi. Peki, Kıyı Emniyeti personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kıyı Emniyeti personel alımı başvuru şartları...
23.11.2020 Personel Alımı
İBB İtfaiye alımı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) en az lise mezunu 250 personel alıyor!
İBB İtfaiye alımı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) en az lise mezunu 250 personel alıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 250 adet itfaiye eri kadrosu için personel alımı yapacak. İBB memur alımı ilanı yayınlandı. Başvuru yapacak adayların KPSS'den en az 60 puan almaları gerekiyor. Peki, İBB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İBB itfaiye eri alımı başvuru şartları!
21.12.2020 Personel Alımı
Çankaya Belediyesi 80 Zabıta alıyor! Çankaya Belediyesi Zabıta alımı başvurular nasıl yapılır?
Çankaya Belediyesi 80 Zabıta alıyor! Çankaya Belediyesi Zabıta alımı başvurular nasıl yapılır? Çankaya Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere 80 Zabıta memuru alıyor. Peki, Çankaya Belediyesi Zabıta alımı için başvurular nasıl yapılır? İşte Çankaya Belediyesi Zabıta ilanı ve detayları...
21.06.2020 Personel Alımı
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri
Polis alımı başlıyor! İşte 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü, 30. Dönem POMEM adayları için beklenen duyuru yaparak 10 bin polis alınacağını bildirdi. EGM'den yapılan duyuruda, "30.Dönem POMEM Adaylarının Dikkatine ! Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacaktır." denildi.
28.04.2023 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları!
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD, 70 personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, AFAD’a büro personeli, şoför, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte AFAD sözleşmeli personel alımı şartları…
29.12.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
DHBT sınav giriş belgesi nasıl alınır, KPSS DHBT sınav giriş yerleri sorgulama nereden  yapılır? ÖSYM AİS KPSS DHBT çıktı alma ekranı
DHBT sınav giriş belgesi nasıl alınır, KPSS DHBT sınav giriş yerleri sorgulama nereden  yapılır? ÖSYM AİS KPSS DHBT çıktı alma ekranı DHBT pazar günü yapılacak. Sınava az bir süre kala DHBT giriş belgesi için yapılan aramalar da yoğunlaştı. Adayların sınava katılabilmesi için sınav giriş belgesinin çıktısının alınması gerekiyor. ÖSYM tarafından 2022 KPSS DHBT sınav giriş belgesi geçtiğimiz günlerde erişi açıldı. Peki, DHBT sınav giriş belgesi nasıl alınır, 2022 KPSS DHBT sınav giriş yerleri sorgulama nasıl yapılır?
25.11.2022 Eğitim
Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? Memur olmak için KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? KPSS B grubu kadrolar için tercihler ne zaman?
Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? Memur olmak için KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? KPSS B grubu kadrolar için tercihler ne zaman? ÖSYM tarafından kasım ayının ilk haftası gerçekleştirilen 2022-KPSS Ortaöğretim Sınavı hsonuçları açıklandı. Adaylar ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden sonuçlarını öğrenebilecek. Sınava katılan adaylar, memur ve kamu kurumlarına başvuru yapabilmek için geçerli olan baraj puanını araştırıyor. Peki, KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı mı? Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? İşte ÖSYM 2022 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları öğrenme linki!
24.11.2022 Eğitim
Polis Akademisi (PA) duyurdu! POMEM alımları başlıyor! 13 bin polis alımı başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı!
Polis Akademisi (PA) duyurdu! POMEM alımları başlıyor! 13 bin polis alımı başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı! Polis Akademisi Başkanlığı duyurdu! 29. Dönem POMEM giriş sınavı aday belirleme ön başvuruları başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine önlisans ve lisans mezunu 13 bin öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları 14 Kasım’da başlıyor. Peki, POMEM başvuru şartları ne, başvurular nasıl yapılır? 29. dönem POMEM başvuru ekranı açıldı mı? İşte Polislik başvurusu ile ilgili detaylar…
13.11.2022 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 ilde personel alımı yapacak! KPSS’den en az 50 puan alan başvuru yapabilecek!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 ilde personel alımı yapacak! KPSS’den en az 50 puan alan başvuru yapabilecek! Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğüne sözleşmeli meteoroloji mühendisi alacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Meteoroloji Mühendisi alımı başvuru şartları!
9.11.2022 Personel Alımı
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı? Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 9.600 lisans (8.160 erkek ve 1.440 kadın), 2.400 önlisans (2.040 erkek ve 360 kadın) olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacağını açıkladı. Alıma ilişkin esaslar 14 Kasım 2022 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) açıklanacak. İlanın açıklanmasının ardından POMEM eğitim süresiyle ilgili araştırmalar arttı. Peki, POMEM eğitim süresi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
9.11.2022 Çalışma Hayatı
Kırıkkale Üniversitesi 96 personel alacak! KPSS’den en az 60 puan yetiyor! İşte başvuru şartları!
Kırıkkale Üniversitesi 96 personel alacak! KPSS’den en az 60 puan yetiyor! İşte başvuru şartları! Kırıkkale Üniversitesi duyurdu! Personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 40 hemşire, 2 psikolog, 6 röntgen teknisyeni, 2 laborant, 1 sağlık teknikeri, 5 sağlık personeli, 22 destek personeli ve 18 koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Peki, Kırıkkale Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık personeli alımı başvuru şartları ne? İşte personel alımı ilanı…
7.11.2022 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası’na personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Darphane ve Damga Matbaası’na personel alınacak! İşte başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Darphane ve Damga Matbaası’na sözleşmeli personel alınacak. Adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Darphane personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
7.11.2022 Personel Alımı
KPSS 3 nedir? KPSS puan türleri nelerdir? KPSS p1, p2, p3 hakkında merak edilenler…
KPSS 3 nedir? KPSS puan türleri nelerdir? KPSS p1, p2, p3 hakkında merak edilenler… KPSS sonuçları açıklanınca puan türleri hakkında yapılan aramalar da arttı. KPSS puan türleri içerisinde yer alan KPSS P1, KPSS P2 ve KPSS P3 puan türleri ve hesaplamaları araştırılıyor. Peki, KPSS 3 nedir, KPSS P1-P2-P3 puan türleri nelerdir? İşte ÖSYM'nin yayımladığı P1, P2, P3 KPSS puan türleri…
21.10.2022 Eğitim
Memur olmak için KPSS’den kaç puan almak gerekir 2022? Memur KPSS puanları nedir, KPSS memur atama puanları kaç?
Memur olmak için KPSS’den kaç puan almak gerekir 2022? Memur KPSS puanları nedir, KPSS memur atama puanları kaç? KPSS lisans sınav sonuçları açıklanınca adaylar ÖSYM AİS üzerinden aldıkları puanı sorgularken memur olmak için KPSS’den kaç puan almaları gerektiğini de araştırıyor. KPSS sonuç ekranı ile adaylar katıldıkları oturumlardan aldıkları puan türlerini ve puana uygun memurlukları merak ediyor. Peki, Memur olmak için KPSS’den kaç puan almak gerekir 2022?
21.10.2022 Eğitim
2022 KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman?
2022 KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? Lise ve meslek liselerinden mezun olanlar ile sınavın geçerlilik süresi içerisinde mezun olabilecek durumda bulunanların katıldığı KPSS ortaöğretim sınavı için adayların meraklı bekleyişi devam ediyor. Gözler sınav tarihine çevrilirken adaylar, ÖSYM tarafından açıklanacak sınav yerlerini bekliyor. Peki, 2022 KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? İşte KPSS ortaöğretim sınavı ile ilgili merak edilenler…
9.10.2022 Eğitim
KPSS puan hesaplama nasıl yapılır? Kaç net kaç puan getirir? Netlere göre KPSS puan hesaplama formülü!
KPSS puan hesaplama nasıl yapılır? Kaç net kaç puan getirir? Netlere göre KPSS puan hesaplama formülü! KPSS sınavları ile birlikte adaylar netlerine göre hesaplama ve değerlendirme formüllerini araştırıyor. KPSS 2022 kılavuzunda hesaplama ile ilgili olarak formüller verildi. KPSS’de 4 yanlış bir doğruyu götürüyor. Çıkan net sayısı ve ağırlıklı standat puan hesaplanacak. Peki, KPSS puan hesaplama nasıl yapılır? Kaç net kaç puan getirir? Netlere göre KPSS puan hesaplama formülü!
18.09.2022 Eğitim
Bursa Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu itfaiye eri alacak! İşte başvuru şartları!
Bursa Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu itfaiye eri alacak! İşte başvuru şartları! Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı duyurdu! KPSS’den en az 60 puanla lise ve önlisans mezunu itfaiye eri alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Bursa Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
10.08.2022 Personel Alımı
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4B sözleşmeli personel alacak. Başvurular 3-12 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki, TÜİK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜİK personel alımı başvuru şartları ne? İşte başvuru şartları!
3.08.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kpss 60 Puan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss 60 puan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.