Memur Alımı

Memur Alımı

Son dakika memur alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 673 memur alımı haberi bulunmuştur. Tüm memur alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı Memur olmak isteyen binlerce kişiyi ilgilendiriyor. 21 kamu kurumunun personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. Hangi kurumlar memur alımı yapıyor? Söz konusu 21 kamu kurumunda işçi ve personel alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte detaylar…
19.04.2024 Ekonomi
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar...
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar... Memur ve sözleşmeli kamu personeli olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat geldi. Memur olmak isteyen vatandaşlar için kamu kurumları Resmi Gazete'de personel ilanlarını yayımladı. 23 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 11.169 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, polis, büro personeli, teknisyen gibi pozisyonlara binlerce memur alımı yapılacak. Peki hangi kurumlar personel alımı yapıyor? İşçi ve memur alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte memur olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren tüm detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı!
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı! İŞKUR Mart ayında ilkokul mezunlarına büyük bir alıma başlıyor. Depo yönetiminden büro memuruna kadar pozisyonlar belirlendi. Düzenli çalışma saatlerine uyacak adaylar için KPSS şartı istenmiyor. Firmalar tarafından gerekli evrakların sağlanacağı belirtildi. Forklift ehliyeti gibi detaylar işveren tarafından veriliyor.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
KPSS tercih robotu || KPSS 2023/2 tercih robotu aktif mi? ais.osym.gov.tr yerleştirme başvurusu nasıl yapılır?
KPSS tercih robotu || KPSS 2023/2 tercih robotu aktif mi? ais.osym.gov.tr yerleştirme başvurusu nasıl yapılır? ÖSYM tarafından yapılan duyuruyla KPSS 2023/2 memur alımı tercihlerinin başladığı bildirildi. 2023 yılının 2. merkezi yerleştirmesi için tercihler başladı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2023/2 Tercih Kılavuzu’na aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir” ifadelerine yer verildi. Peki, KPSS 2023/2 tercih robotu aktif mi?
20.12.2023 Eğitim
2023/2 tercih kılavuzu || Merkezi atama 2023/2 ne zaman? KPSS 2023/2 tercih kılavuzu yayımlandı
2023/2 tercih kılavuzu || Merkezi atama 2023/2 ne zaman? KPSS 2023/2 tercih kılavuzu yayımlandı KPSS 2023/2 tercih kılavuzu yayımlandı. ÖSYM Başkanlığı KPSS-2023/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınmasına dair tercih kılavuzunu yayımladı. Kılavuz ile 3742 personel alımı yapılacak. Peki, Merkezi atama 2023/2 ne zaman?
20.12.2023 Eğitim
Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır? VakıfBank memur alımı yapacağını açıkladı. VakıfBank’ınn resmi internet adresinden yayınlanan ilana göre müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur pozisyonlarında işe alım yapılacak. Peki, Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır?
24.10.2023 Personel Alımı
THY Kabin memuru alımı başlıyor! 2023 Türk Hava Yolları Kabin Memur alımı başvuru ne zaman? Şartlar neler?
THY Kabin memuru alımı başlıyor! 2023 Türk Hava Yolları Kabin Memur alımı başvuru ne zaman? Şartlar neler? Türk Hava Yolları Kabin memuru alımına başlıyor. Geçtiğimiz günlerde duyurulan alım haberinden sonra kabin memuru olmak isteyenler de araştırmalarına hız verdi. "THY Kabin memuru başvuru ne zaman", "Kabin memuru şartları nedir?" soruları gündeme geldi. 2023 THY kabin memuru alım detayları haberimizde.
7.08.2023 Gündem
İş arayan milyonlara müjdeli haber! Kamu ve özel sektör için alımlar açıklandı: İşte kalem kalem alınacak personel sayısı
İş arayan milyonlara müjdeli haber! Kamu ve özel sektör için alımlar açıklandı: İşte kalem kalem alınacak personel sayısı İş arayan milyonlarca vatandaşa müjdeli haber geldi. Kamu ve özel sektör binlerce işçi alımı yapacak. Memur alımı yapacak bakanlıklar tek tek açıklandı, şartlar belli oldu. İŞKUR, nisan ayında işverenlerden gelen yeni talebi de açıkladı. Buna göre işverenler 127 bin eleman arıyor. Peki hangi kurum ne kadar işçi alacak? İşte detaylar...
27.04.2023 Personel Alımı
KPSS B grubu puanı ile 2 bin 431 personel alımı yapılacak!
KPSS B grubu puanı ile 2 bin 431 personel alımı yapılacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2 bin 431 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular 28 Nisan'da başlayacak, 8 Mayıs'ta sona erecek.
26.04.2023 Personel Alımı
Deprem bölgesindeki öğrenciler için telafi programı
Deprem bölgesindeki öğrenciler için telafi programı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan öğretmen atamalarıyla ilgili detayları paylaştı. Deprem bölgesinde telefon programlarıyla ilgili tarihleri de açıklayan Özer, çarpıcı mesajlar verdi.
24.04.2023 Eğitim
Binlerce personel alınacak! İşte kadrolar ve başvuru tarihleri
Binlerce personel alınacak! İşte kadrolar ve başvuru tarihleri Memur olmak isteyenleri sevindiren haberler geldi. 2023 yılı memur alımı için peş peşe açıklamalar yapıldı. Binlerce personel alınacak. Başvuru tarihleri ve kadrolar belli oldu. İşte haberin detayları...
23.04.2023 Personel Alımı
2 bin 323 engelli birey kamuya memur olarak yerleştirilecek
2 bin 323 engelli birey kamuya memur olarak yerleştirilecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Şubat ayı sonunda 2 bin 323 engelli bireyin kamuya memur olarak yerleştirilmesini gerçekleştireceğiz. Böylelikle kamuda çalışan engelli memur sayımızı 67 bin 985’e çıkarmış olacağız” dedi.
5.02.2023 Personel Alımı
Vakıfbank sınav başvurusu 2023! Vakıfbank sınav başvurusu 2023 ne zaman, sınav başvuru şartları neler, Vakıfbank sınavı ücreti ne kadar?
Vakıfbank sınav başvurusu 2023! Vakıfbank sınav başvurusu 2023 ne zaman, sınav başvuru şartları neler, Vakıfbank sınavı ücreti ne kadar? Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden 2023 yılına dair alım yapacağını duyurdu. Vakıfbank, yapacağı alıma dair başvuru kılavuzunu da yayınladı. Vakıfbank istihdam edilmek üzere; Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur alımı yapılacak. Peki, Vakıfbank sınav başvurusu 2023 ne zaman, sınav başvuru şartları neler, Vakıfbank sınavı ücreti ne kadar? İşte Vakıfbank sınav başvurusu 2023…
28.01.2023 Personel Alımı
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı!
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı! Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2 bin 218 personel alımı yapacağını duyurdu. Subay, astsubay, sözleşmeli personel, uzman yardımcısı ve memur kategorisinde yapılacak alımların detayları sorgulanmaya başlandı. İşte Subay, astsubay, uzman yardımcısı, sözleşmeli personel, memur başvuru tarihleri ve şartları...
30.12.2022 Personel Alımı
PTT personel alımı 2023 başvuruları başladı mı, 55 bin personel alımı yapacak mı? PTT personel alımı duyurusu yayınlandı mı?
PTT personel alımı 2023 başvuruları başladı mı, 55 bin personel alımı yapacak mı? PTT personel alımı duyurusu yayınlandı mı? PTT personel alımı duyurusu uzun süredir bekleniyor. 2023 yılına girilmesine günler kala PTT personel alımı olup olamayacağı merak ediliyor. Peki, PTT 55 bin personel alımı ne zaman, PTT personel alımı ilanı yayımlandı mı? 2023 PTT memur alımı başvuru başladı mı, ne zaman?
24.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları!
İçişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan 50 adet İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrosunda personel istihdam edilecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları!
14.12.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi?
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi? Sahil Güvenlik Komutanlığı 7 ilde memur alımı yapacak. Sahil Güvenlik bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar başvuru şartları ve diğer detaylara ilişkin aramalarını sıklaştırdı. 9 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından kontenjan ve şartlar belli oldu. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı başvuruları ne zaman? Sahil Güvenlik memur alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı nasıl olacak?
9.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, AFAD’a KPSS’den en az 70 puanla Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? AFAD uzman yardımcılığı başvuru şartları ne? AFAD alımları başladı mı? İşte AFAD memur alımı 2022 şartları ve başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
2022 KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak? DHBT puan hesaplama nasıl yapılır? ÖSYM tarih verdi!
2022 KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak? DHBT puan hesaplama nasıl yapılır? ÖSYM tarih verdi! 2022-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) hafta sonu gerçekleştirildi. Sınavın ardından ÖSYM temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarını adayların erişimine açtı. Özellikler Diyanet İşleri Başkanlığı’nda din hizmetlerinde görev almak isteyenler de başvuru işlemleri için 2022 KPSS DHBT sonuçlarını bekliyor. Peki, 2022 KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte DHBT sınavı sonuç açıklanma tarihi!
28.11.2022 Eğitim
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları!
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları! Konya Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Mühendis, memur ve tekniker kadrolarında personel alımı yapılacak. Başvurular 19 – 23 Aralık tarihlerinde şahsen yapılacak. Başvuru şartları ve sınav tarihi belli oldu. Peki, Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Konya Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı 2 bin 500 personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Ticaret Bakanlığı 2 bin 500 personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2 bin 500 personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, açıktan atama usulü sözleşmeli muayene memuru, gümrük muhafaza memuru ve büro personeli alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları ve ilanda istenen eğitim şartını taşımaları gerekiyor. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır Ticaret Bakanlığı memur alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak!
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak. Yayımlanana ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul ve Edirne teşkilatlarında boş bulunan kadrolara büro personeli, müze görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Peki, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar memur alımı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 10 sözleşmeli bilişim uzmanı ile 34 sözleşmeli programcı ve 11 sözleşmeli çözümleyici alınacak. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı başvuru şartları ne? İşte SGK personel alımı başvuru şartları!
10.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Memur Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.