Köşk

Köşk

Son dakika köşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.205 köşk haberi bulunmuştur. Tüm köşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024 Magazin
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. Süt Kardeşler’den Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban’dan Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’ne kadar pek çok filme ev sahipliği yapan köşk, 2 yıl süren çalışmaların sonucunda restore edildi.
8.02.2024 Gündem
Oyuncu Ali Burak Ceylan'ın yardım ettiğini açıklamıştı! Depremzede Muhammed Irmak PR iddialarına dava açacak
Oyuncu Ali Burak Ceylan'ın yardım ettiğini açıklamıştı! Depremzede Muhammed Irmak PR iddialarına dava açacak Ali Burak Ceylan, geçen yıl Üsküdar’da düşen cüzdanını bulup kendisine getiren öğretmen Muhammed Irmak’a yardım eli uzattı.
8.02.2024 Magazin
Toplumcu Gerçekçi Yazarlar Kimlerdir? Toplumcu Gerçekçi Yazarların Eserleri Nelerdir?
Toplumcu Gerçekçi Yazarlar Kimlerdir? Toplumcu Gerçekçi Yazarların Eserleri Nelerdir? Toplumcu gerçekçi akımı 1. yüzyılın ilk çeyreğinde hem sinema hem de edebiyat alanında ortaya çıkmıştır. Sinemada İtalyan Yeni Gerçekçi adı ile bilinen bu akım edebiyatta özellikle hikaye ve şiir gibi pek çok türü de kapsamaktadır. Bu anlamda Türk Edebiyatında pek çok yazara rastlamak da mümkündür.
4.02.2024 Gündem
Fırtına nedeniyle yük gemisi karaya oturdu; 11 mürettebat kurtarıldı
Fırtına nedeniyle yük gemisi karaya oturdu; 11 mürettebat kurtarıldı Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde gübre yüklü gemi, fırtına nedeniyle karaya oturdu. Gemideki personel, itfaiye merdiveni ile tahliye edildi.
27.11.2023 Gündem
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde etkili olan kuvvetli yağışta dereler taştı, bazı yollar kapandı. Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Turizm tesisinde kalan kampçıların kayıp olduğu söyleniyor. Onları aramaya devam ediyorlar. Şu an yol açılmak üzere. Sayı bilgisi ilk etapta 4 yetişkin, 1 çocuk olduğu söylendi ama net değil.' dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.
5.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Vahdettin Köşkü'ne giderken makam aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı.
2.09.2023 Gündem
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri Ömer Seyfettin Türk Edebiyatının en büyük isimlerinden birisidir. Eserlerinin yanı sıra hayatı da pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Hikayeleri ile bilinen Ömer Seyfettin aslında hikayeci olmadan önce bir şair olmaktadır. Şiirleri dergi sayfalarında kalıp bir araya toplanmadığı için özellikleri de pek bilinmemektedir. Şiiri bırakarak hikayeye devam etmesi edebiyatımız için de büyük bir kazanç olmuştur. 
1.09.2023 Eğitim
Beşiktaş Yıldız Parkı'nda bulunan Çadır Köşkü'nde yangın
Beşiktaş Yıldız Parkı'nda bulunan Çadır Köşkü'nde yangın İstanbul'da Yıldız Korusu içinde yer alan bir köşkte yangın çıktı. Tarihi binadaki yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
28.07.2023 Yaşam
Sırça Köşk neden yasaklandı? Dünya çapında yasaklanan 10 kitap!
Sırça Köşk neden yasaklandı? Dünya çapında yasaklanan 10 kitap! Pek çok kitap dönemin değerlerine aykırı olduğu gerekçesiyle yasaklandı. Sabahattin Ali'nin Sırça Köşk isimli eseri de bunlara dahil edildi. Öyle eserler var ki sadece yazarını değil okuyucusunu da mahkum etti. Yüzlerce örnek vermek mümkün ancak biz dünya çapında yasaklanan 10 kitabı araştırdık. Peki Sırça Köşk neden yasaklandı?
2.07.2023 Gündem
Asırlık çınar ağacının hikayesi duyanların yüreğini dağlıyor
Asırlık çınar ağacının hikayesi duyanların yüreğini dağlıyor Aydın'ın Köşk ilçesinde Yunan zulmünün izlerini taşıyan 5 asırlık çınar ağacında takılı olan çengellerin hikayesi adeta duyanların yüreğini dağlıyor. İşgal yıllarında onlarca masum insanın asılıp işkence yapılarak katledildiği çınar aradan geçen 105 yıla rağmen tarihin acı hatıralarını halen üzerinde taşıyor. Şehir merkezinin tam ortasında yer alan bir çınar sadece asırlık bir ağaç değil aynı zamanda ibret vesikası olarak görülüyor.
10.06.2023 Yaşam
İstanbul'da tarihi eser operasyonu! Fil dişi tespih bulundu
İstanbul'da tarihi eser operasyonu! Fil dişi tespih bulundu İstanbul'da bir depoya yapılan operasyonda çok sayıda 'kültür mirası' niteliğinde kapı ele geçirildi. Operasyonda fildişinden olduğu değerlendirilen süslemeli boynuz ile bir tane de tespih bulundu.
2.06.2023 Gündem
20 yıldır hiç değişmedi! Yüzde 90'ı geçti, yine Erdoğan'ı seçtiler
20 yıldır hiç değişmedi! Yüzde 90'ı geçti, yine Erdoğan'ı seçtiler Aydın’da seçim sonuçlarının en çok merak edilen köylerinin başında yer alan Köşk İlçesine bağlı Ilıdağ Köyü’nde oy sayımı tamamlandı. Yaklaşık 20 yıldır Erdoğan’ın en fazla oyu aldığı köyde Erdoğan’a 911 oy çıktı.
15.05.2023 Gündem
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı?
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı? 2023 Aydın seçim sonuçları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte belli oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları olaran Aydınlı seçmenlerin karşısına çıktı. gazetevatan seçim 2023 Aydın seçim sonuçları ekranından 14 Mayıs akşamı partilerin oy oranları yer alacak. MHP, AK Parti, İYİ Parti, CHP, Yeşil Sol Parti Aydın seçim sonuçları canlı takip edilecek. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Aydın'da YSK yasaklarının kaldırılmasıyla belli olacak. İşte Aydın ili, ilçeleri son dakika seçim sonuçları... Aydın hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
İstanbul'da lüks evlerin gecelik konaklama ücreti dudak uçuklatıyor! Turistlerin gözdesi oldu
İstanbul'da lüks evlerin gecelik konaklama ücreti dudak uçuklatıyor! Turistlerin gözdesi oldu Gösterişli İstanbul evlerinde bir gecelik konaklama ücreti ortalama 5 bin liradan başlıyor. ‘İstanbul’un büyüleyici manzarası’ etiketiyle verilen ilanlarda Cihangir, Beşiktaş, Beykoz gibi yerlerdeki lüks evler gecelik 10, 15 hatta 20 bin liradan kiralanıyor. Bazı evlerde terasta açık havada Boğaz manzaralı küvet keyfi bazılarında ise şehir merkezine yakınlık, jakuzi ve keyifli bir deneyim vaat ediliyor. Kiralanan evler arasında geceliğine 23 bin 500 lira istenen bir köşk de var. Bazı evler turistlerin gözdesi olmuş durumda.
2.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Sarıyer'de köşk yangını
Sarıyer'de köşk yangını Sarıyer'de 3 katlı köşkte yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
9.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu!
Barış Manço'nun 2023 yılı için söyledikleri gündem oldu! Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. 1995 yılında çekilen videoda Manço "Osaka'da tekrar bu şarkıyı çalmak istiyorum" cümlesiyle herkesi duygulandırdı.
8.01.2023 Magazin
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı görselleri! Kısa, uzun ve anlamlı en güzel resimli Cumhuriyet Bayramı mesajları!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı görselleri! Kısa, uzun ve anlamlı en güzel resimli Cumhuriyet Bayramı mesajları! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ülke genelinde kutlamalar başladı. Cumhuriyet'in ilan edilmesinin 99'uncu yılı Türkiye, KKTC'de ve yurt dışındaki temsilciliklerde kutlanıyor. Milli bayram olarak kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için ülke genelinde etkinlikler düzenleniyor. Pek çok kişi de günü anlam ve önemini, sosyal medyada görseller, mesajlar ve sözlerle kutluyor. İşte Cumhuriyet Bayramı Görselleri 2022, Fotoğraflı Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajları, anlamlı Atatürk sözleri, görseller ve Türk bayraklı resimli mesajlar!
29.10.2022 Gündem
Atatürk'ün vasiyetini yazdığı köşk, 100'üncü yıla hazırlanıyor
Atatürk'ün vasiyetini yazdığı köşk, 100'üncü yıla hazırlanıyor Trabzon'da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün konaklayıp vasiyetini yazdığı Atatürk Köşkü, 30 kişilik uzman ekibin titiz çalışmalarıyla restore ediliyor. Mobilyaları Ankara'ya tamire gönderilen köşkte, kat kat yapılan boyamalarla kaybolan ahşap işleme detayları da gün yüzüne çıkarılıyor.
29.10.2022 Gündem
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok! Son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' adlı dizide rol alan Nebahat Çehre, önceki gün Etiler’deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Diğer ünlülerin aksine mütevazi bir market tercih eden Çehre, aracına binmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu, birkaç projeyi reddettiğini söylerken; Kanal D'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi 'Yargı'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.
19.10.2022 Magazin
Toplaması zor, ormanda yetişiyor! Fiyatı 45 lira...
Toplaması zor, ormanda yetişiyor! Fiyatı 45 lira... Türkiye’nin en fazla kestane üretiminin yapıldığı Aydın’da hasat sezonu başladı. Yaşanan kuraklığa rağmen bu yıl kestanede rekolte ve kalitenin iyi olması üreticinin yüzünü güldürdü.
16.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Köşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.