Korgan

Korgan

Son dakika Korgan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korgan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korgan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korgan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korgan gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 korgan haberi bulunmuştur. Tüm korgan haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları Ordu yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Ordu iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Ordu aday listesi
31.03.2024 Gündem
Namaza giderken feci şekilde can verdi! El freni faciası
Namaza giderken feci şekilde can verdi! El freni faciası Ordu'nun Korgan ilçesinde, namaz için camiye giden Mehmet Kesen (76), sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu belirtilen otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti.
6.07.2023 Yaşam
Uzman çavuş, boşanma aşamasındaki eşini kaçırmaya çalıştı
Uzman çavuş, boşanma aşamasındaki eşini kaçırmaya çalıştı Ordu’nun Fatsa ilçesinde Piyade Uzman Çavuş Ayhan Y., boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Y.’yi (20) kaçırmaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.05.2023 Yaşam
Bakan Özer: MESEM Kanunu’ndaki değişiklikle çırak ve kalfadaki kadın sayısı arttı
Bakan Özer: MESEM Kanunu’ndaki değişiklikle çırak ve kalfadaki kadın sayısı arttı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2021 yılında Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) Kanunu’nda yapılan değişikle, kadın kalfa sayısında artış yaşandığını belirterek, “Bu kanun düzenlemesi olmadan önceki çırak ve kalfadaki kadın oranıyla şu andaki çırak ve kalfadaki kadın sayısında çok ciddi miktarda artış oldu. 10-20 kat civarında artışlar oldu” dedi.
26.04.2023 Gündem
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Daha önce yapmış olduğumuz sismiklerden verileri değerlendirdik. Ordu'da ve Ünye'de birer kuyu planlıyoruz, keşif amaçlı. Bunu da programa aldık” dedi.
26.08.2022 Ekonomi
Karısını ezerek öldüren koca, artık gün yüzü göremeyecek
Karısını ezerek öldüren koca, artık gün yüzü göremeyecek Ordu'da’nun Korgan ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin'e kullandığı minibüsle çarpan ve ardından kadını duvara sıkıştırarak öldüren, kızı Havva Nur Pişkin'i ise yaralayan İbrahim Pişkin, ağırlaştırılmış müebbet cezası ile cezalandırıldı.
26.07.2022 Yaşam
Meteorolojiden Orta Karadeniz’e kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Orta Karadeniz’e kuvvetli yağış uyarısı Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Orta Karadeniz illeri Samsun, Ordu ve Amasya için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
22.06.2022 Gündem
Balık avladıkları derede akımına kapılan 2 kuzen öldü, 1 kişi yaralı
Balık avladıkları derede akımına kapılan 2 kuzen öldü, 1 kişi yaralı Ordu'nun Korgan ilçesinde dereye elektrik vererek balık avladıkları sırada akıma kapılan kuzenler Oğuzhan Berber (25) ve Cihan Berber (21) hayatını kaybetti, arkadaşları Mehmet Güldür (18) yaralandı.
21.06.2022 Yaşam
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde...
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde... Okullar tatil edildi. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde son dakika kararı verildi. Valilikler tek tek açıkladı. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde yarın eğitim yapılmayacak. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Gündem
Yalnız yaşadığı evinde çıkan yangında öldü
Yalnız yaşadığı evinde çıkan yangında öldü Ordu’nun Korgan ilçesinde tek katlı evde çıkan yangında Rıza Dağkır (80), hayatını kaybetti. Dağkır'ın, yangın sırasında uyuduğu ve yalnız olduğu öğrenildi.
15.03.2022 Yaşam
Ordu'da yalnız yaşayan yaşlı adamın feci ölümü!
Ordu'da yalnız yaşayan yaşlı adamın feci ölümü! Ordu’nun Korgan ilçesinde bir evde çıkan yangında tüpün patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
14.03.2022 Yaşam
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı Meteoroloji günler öncesinden uyarılarda bulunmasının ardından kar yağışı kentleri altına almaya başladı. Kar yağışının şiddetini artırmasıyla birlikte birçok il valiliğinden yapılan açıklamalarla kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlara idari izin verildi. Okullarda eğitime ara verildi İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Gündem
Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Birçok ilde okullar tatil edildi
Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Birçok ilde okullar tatil edildi Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Gündem
Evde çıkan yangında 4 ve 8 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti
Evde çıkan yangında 4 ve 8 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti Ordu'nun Korgan ilçesinde ahşap bir evde çıkan yangında Yaman (8) ve Eymen Alantepe (4) kardeşler yaşamını yitirdi.
4.02.2022 Yaşam
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Ordu'da kan donduran olay! Çocuklarının gözü önünde taksiyle ezip...
Ordu'da kan donduran olay! Çocuklarının gözü önünde taksiyle ezip... Korgan ilçesinde, İbrahim Pişkin (47), boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin'i, yolda yürüdüğü sırada çocuklarının gözü önünde kullandığı taksiyle ezdi, ardından araçtan inerek tekmeledi. Taksi ile duvar arasına sıkışarak ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldığı sırada ambulansta hayatını kaybetti. Vatandaşlar tarafından linç edilmeye kalkışılan Pişkin, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
11.11.2021 Yaşam
Valilik resmen harekete geçti! O kaymakam görevden alındı
Valilik resmen harekete geçti! O kaymakam görevden alındı Ordu'nun Korgan İlçe Kaymakamı Miraç Akbulut görevinden alındı.
3.11.2021 Gündem
Korgan Kaymakamı Akbulut görevinden uzaklaştırıldı
Korgan Kaymakamı Akbulut görevinden uzaklaştırıldı Ordu'nun Korgan İlçesi Kaymakamı Miraç Akbulut'un görevinden uzaklaştırıldığı bildirildi.
3.11.2021 Gündem
Ordu'da ailesini katleden çocuğun babası konuştu! 'Silahı saklamıştım'
Ordu'da ailesini katleden çocuğun babası konuştu! 'Silahı saklamıştım' Ordu'nun Korgan ilçesinde fındık toplamak istemeyen 14 yaşındaki F.Y. ailesine kurşun yağdırarak annesi, ağabeyi ve anneannesi öldürdü. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan polisi memuru baba Cemalettin Yalpı, ilk ifadesinde "Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, nasıl aldı bilmiyorum" dedi.
30.08.2021 Gündem
14 yaşında ailesini katleden çocuğun ilk ifadesi ortaya çıktı! 'Annem beni...'
14 yaşında ailesini katleden çocuğun ilk ifadesi ortaya çıktı! 'Annem beni...' Ordu'nun Korgan ilçesinde fındık toplama tartışmasında polis babasının tabancasıyla aile bireylerine kurşun yağdırarak, annesi Rahime ve ağabeyi Murat Yalpı (18) ile anneannesi Cennet Gedek’i öldürüp, babası Cemalettin Yalpı’yı ise ağır yaralayan F.Y. (14), gözaltına alındığı emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Avukat talebinde bulunan F.Y.’nin, ilk ifadesinde özellikle annesinin kendisine kötü davrandığını, uzun süredir de ailesi tarafından psikolojik baskıya uğradığını söylediği belirtildi. 14 yaşındaki F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
29.08.2021 Yaşam
14 yaşında ailesini katletti: 3 ölü, 1 yaralı
14 yaşında ailesini katletti: 3 ölü, 1 yaralı Ordu'nun Korgan ilçesinde 14 yaşındaki F.Y. fındık toplama tartışmasında polis babasının tabancasıyla aile bireylerine kurşun yağdırdı. Annesi Rahime ve ağabeyi Murat Yalpı (18) ile anneannesi Cennet Gedek’i öldüren F.Y., babası Cemalettin Yalpı’yı ise ağır yaraladı. Ailenin küçük oğlu Yusuf Eymen (4) ise kaçarak kurtuldu.
28.08.2021 Gündem
Mayıs ayında kar sürprizi! Her yer beyaza büründü
Mayıs ayında kar sürprizi! Her yer beyaza büründü Ordu ve Giresun'un yüksek kesimlerindeki yaylalar, etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü, seyirlik manzaralar oluştu. Kısıtlamayı yaylada geçirenler ve yaylaya göç edenler de, mayıs ayında yağan karla, sürpriz yaşadı.
9.05.2021 Yaşam
Karadeniz'de Mayıs ayında kar sürprizi
Karadeniz'de Mayıs ayında kar sürprizi Ordu ve Giresun'un yüksek kesimlerindeki yaylalar, etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü, seyirlik manzaralar oluştu. Kısıtlamayı yaylada geçirenler ve yaylaya göç edenler de, mayıs ayında yağan karla, sürpriz yaşadı.
9.05.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Korgan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korgan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.