Akkuş

Akkuş

Son dakika akkuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akkuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akkuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akkuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akkuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.157 akkuş haberi bulunmuştur. Tüm akkuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzman isim uyardı! Bayram'da dikkat edilmeli
Uzman isim uyardı! Bayram'da dikkat edilmeli Ramazanda oruç tutan diyabet hastalarının diyet ve ilaç uyumuna bayram boyunca da özellikle dikkat etmesi gerektiğine vurgulayan Adana'nın Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Balcalı Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gamze Akkuş, "Kesinlikle reddetmeyi de bilmek gerekiyor" dedi.
8.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları Ordu yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Ordu iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Ordu aday listesi
31.03.2024 Gündem
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Magazin
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır. SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar, bölücü emellere set çeken sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar." ifadelerini kullandı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Akkuş'a da sert tepki gösteren Erdoğan, "Başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü Pendik ve Kocaeli'de eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
18.12.2023 Gündem
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı! Ebru Şallı’nın eşi iş insanı Uğur Akkuş’unda aralarında bulunduğu 4 sanığın kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla yargılanmalarına başlandı. Mahkeme heyeti, duruşmaya katılmayan Akkuş hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13 yıllık Genel Başkanlık görevini Özgür Özel'e devrettiği kurultaya dair tartışmalar sürüyor... İlk tur sonrası Kılıçdaroğlu'nun çekilme kararı verdiği ancak yapılan baskılar sonucu bundan vazgeçtiği iddia edilmişti. Gazeteci Şaban Sevinç, bu anların görüntülerini paylaştı. Görüntülerde İmambakır Üküş'ün Kılıçdaroğlu'na "Hayır, izin vermiyorum çekilmenize. Mücadele edeceğiz kaybedeceğiz" dediği duyuluyor. Üküş'ün ismi daha önce Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasındaki gizli protokolde gündeme gelmişti.
6.11.2023 Gündem
Adıyaman’da traktör devrildi: 1 ölü
Adıyaman’da traktör devrildi: 1 ölü Adıyaman’ın Besni ilçesinde traktör devrilmesi nedeniyle meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
21.10.2023 Yaşam
Otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı
Otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı Ordu’nun Akkuş ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
17.10.2023 Yaşam
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi Oyuncu Ezgi Mola'ya, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü uzman çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla 6 bin 960 lira adli para cezası verilmişti. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan şarkıcı Tan Taşçı'ya da Orhan'a sesli, yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret ettiği suçlamasıyla 65 gün adli para cezası karşılığında 1300 lira para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
11.09.2023 Gündem
Tarım işçilerini taşıyan minibüs duvara çarptı: 3 ölü, 17 yaralı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs duvara çarptı: 3 ölü, 17 yaralı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs, lastiği patlayınca kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
10.09.2023 Yaşam
Üreticilerden fındıkta 100 lira beklentisi
Üreticilerden fındıkta 100 lira beklentisi Ağustos ayıyla beraber Türkiye’de fındık sezonu açıldı. Birçok fındık üreticisi fındıklarını toplamaya başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen yıl Giresun kalite kabuklu fındığın kilosunu 53 lira, Levant kalite fındığını 52 lira, sivri kalite fındığını ise 51 lira olarak açıklamıştı. Bu yıl fındık fiyatı için henüz bir açıklama yapılmasa da üreticiler maliyetlerde artış yaşadıklarını ve bu yıl bir kilogram fındığın en az 100 TL olmasını beklediklerini söylüyor. Geçen yıla göre rekoltede artış beklemediklerini de ifade eden üreticiler, bu yıl yaşanan hava olaylarının fındıkta verimi düşürdüğüne dikkat çekti.
3.08.2023 Ekonomi
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?'
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?' Geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiası ile gözaltına alınan eşi Uğur Akkuş'un serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Ebru Şallı, katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Ünlü model, 19 yaşına giren oğlu Beren Tan'ın artık kendisini kıskandığını söyledi. Oğlu ile arkadaş gibi olduklarını söyleyen Şallı, birlikte geçirdikleri bir tatil anısını anlattı.
15.06.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı! Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş, savcılıktaki ifadesinin ardından müştekinin zararının giderilmesi ve şikayetten vazgeçmesi üzerine serbest bırakıldı.
13.06.2023 Magazin
Eşi gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı'dan açıklama
Eşi gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı'dan açıklama Eşi Uğur Akkuş dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı, kendisinin gözaltına alındığı şeklinde çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
12.06.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gözaltına alındı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gözaltına alındı! Ünlü sanatçı Ebru Şallı'nın eşi iş insanı Uğur Akkuş, dolandırıcılık şikayetleri üzerine İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Ebru Şallı ise sosyal medya hesabından konuyla alakalı açıklama yaptı.
12.06.2023 Magazin
Uçan balıkların zorlu gece yolculuğu
Uçan balıkların zorlu gece yolculuğu Dünyada sadece Van Gölü'nde yaşayan ve yılın belli döneminde üremek için suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara göç eden inci kefalinin zorlu yolculuğu geceleri de devam ediyor.
23.05.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Bakan Özer: Savunma sanayisinin yüzde 80'i artık yerli, elbette bu birilerini rahatsız ediyor
Bakan Özer: Savunma sanayisinin yüzde 80'i artık yerli, elbette bu birilerini rahatsız ediyor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Savunma sanayisinin yüzde 80'i artık yerli. Elbette bu birilerini rahatsız ediyor. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yazmış olduğu o yerli ve milli hikaye elbette birilerini rahatsız ediyor" dedi.
1.05.2023 Gündem
Köy halkı tedirgin: Gördüğümüz manzara bizi ürkütüyor
Köy halkı tedirgin: Gördüğümüz manzara bizi ürkütüyor Van YYÜ Su Ürünleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Akkuş, kış aylarında yeterli miktarda yağışın olmaması ve yaz aylarındaki buharlaşmayla birlikte krater gölünün kuruma noktasında geldiğini belirterek, “Bu yıl gördüğümüz manzara bizi ürkütüyor” dedi.
29.04.2023 Yaşam
Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti Paris'te buzları eritti!
Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti Paris'te buzları eritti! Evliliklerinde kriz yaşadıklarını doğrulayan Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile Paris'e gitti. Evliliklerine bir şans daha veren çift, Eyfel Kulesi'nin önünde öpüşerek poz verdi.
23.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Akkuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akkuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.