Fatsa

Fatsa

Son dakika Fatsa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatsa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatsa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatsa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatsa gelişmeleri de dahil olmak üzere 658 fatsa haberi bulunmuştur. Tüm fatsa haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları Ordu yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Ordu iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Ordu aday listesi
31.03.2024 Gündem
Mahkum cezaevinde yatağını ateşe verdi; 27 kişi dumandan etkilendi
Mahkum cezaevinde yatağını ateşe verdi; 27 kişi dumandan etkilendi Ordu’nun Ünye ilçesindeki Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü S.E.’nin, yatağını ateşe vermesiyle çıkan yangında 27 mahkum dumandan etkilenerek, hastaneye kaldırıldı.
20.02.2024 Gündem
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.01.2024 Gündem
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Pervin Chakar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?
Pervin Chakar kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? Pervin Chakar kimdir? Sorusunun yanıtı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel tarafından ziyaret edilmesi sonrası arttı. Pervin Chakar aslen nereli, kaç yaşında?
20.11.2023 Gündem
Altınılarını emanet ettiler, Dilan Polat dedikodusu yayınlınca Fatsalı kuyumcuyu bastılar!
Altınılarını emanet ettiler, Dilan Polat dedikodusu yayınlınca Fatsalı kuyumcuyu bastılar! Fatsa'da halkın güvendiği, ziynet eşyalarını emanet olarak bıraktığı kuyumcunun başı yandı. Hakkında Dilan Polat davasından tutuklandığı dedikodusu yayılan Fatsalı kuyumcuya akın edenler altınlarına ne olduğu konusunda bilgi almak istedi.
9.11.2023 Gündem
Sonbahar yapraklarından Cumhuriyetin 100. yılı çizimi
Sonbahar yapraklarından Cumhuriyetin 100. yılı çizimi Ordu'nun Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle sonbahar yapraklarından Atatürk Silüeti ve Cumhuriyetimizin 100. yılı yazısı yaptılar.
28.10.2023 Yaşam
Ordu’da doktor, rüşvetten tutuklandı! Soruşturma başlatıldı
Ordu’da doktor, rüşvetten tutuklandı! Soruşturma başlatıldı Ordu’da Fatsa Devlet Hastanesi'nde görevli Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Okay Kurtbay ‘Rüşvet, irtikap ve kamu kurumu zararına dolandırıcılık’ suçundan tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi Ordu’nun Fatsa ilçesinde geçen yıl yapımına başlanan Fener Adası’nın açılışı gerçekleşti. 6 bin 1 kilometrekare yüzölçümü ile Türkiye’nin 30’uncu büyük şehri olan kentin yüzölçümü, hayata geçirilen ada ile birlikte 4 bin metrekare daha büyüdü.
11.09.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Denizlerde av yasağı kalkıyor! Tezgahlar dolup taşacak
Denizlerde av yasağı kalkıyor! Tezgahlar dolup taşacak Denizlerde av yasağı 1 Eylül'de sona eriyor. Teknelerini ve ağlarını yeni sezona hazırlayan balıkçılar av sezonunun başlamasını bekliyor. Rumeli Feneri'ndeki balıkçı barınağında hazırlıklarını sürdüren balıkçılardan İsmail Pekdemir, "Geçen yıllara göre palamut çok var diyemeyiz ama Allah nasip ederse hamsi var, çinekop var, istavrit var, lüfer var yani Allah herkesin rızkını verir. " dedi. Balıkçı Aydoğan Kamburoğlu ise artan maliyetleri gerekçe göstererek, "Zaten şu an da hazırlığımızı yapıyoruz ama denize çıkıp çıkmayacağımız henüz belli değil. Artan maliyetlerden dolayı şu an da eleman dahi almış değilim. " diye konuştu.
27.08.2023 Yaşam
Sürücüler ambulansa fermuar yöntemiyle yol verdi, Bakan Koca teşekkür etti
Sürücüler ambulansa fermuar yöntemiyle yol verdi, Bakan Koca teşekkür etti Ordu’da sürücüler, bir hastaya giden ambulansa trafikte fermuar yöntemiyle yol verdi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca o görüntüleri paylaşarak, teşekkür etti.
27.06.2023 Gündem
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Ordu için yapılan gök gürültülü sağanak uyarısının ardından, kent genelinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Caddelerde, sokaklarda ve tarım arazilerinde su birikintileri oluşurken, birçok evi su bastı.
21.06.2023 Yaşam
Evinde 3 Hint tavus kuşu bulundu; 5 bin 252 TL ceza uygulandı
Evinde 3 Hint tavus kuşu bulundu; 5 bin 252 TL ceza uygulandı Ordu’nun Fatsa ilçesinde ihbar üzerine harekete geçen ekipler, bir evde 3 Hint tavus kuşu ele geçirdi. 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu kapsamında, izinsiz yaban hayvanı beslemekten A.K.'ye 5 bin 252 TL para cezası verildi. 3 kuş, çevre illerde bulunan hayvanat bahçelerine nakledildi.
3.06.2023 Gündem
Uzman çavuş, boşanma aşamasındaki eşini kaçırmaya çalıştı
Uzman çavuş, boşanma aşamasındaki eşini kaçırmaya çalıştı Ordu’nun Fatsa ilçesinde Piyade Uzman Çavuş Ayhan Y., boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Y.’yi (20) kaçırmaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.05.2023 Yaşam
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'deki muhalefette yapılanları takdir etme yok. 2022 yılında köy okulunun tamamını hayat geçirme hedefimizi aştık. Her köy okulunun içerisine halk eğitim merkezi koyduk, 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız." dedi.
10.05.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "14 Mayıs'ta bu maskeli baloya son vereceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Türkiye'yi 14 Mayıs'ta çok daha ileriye taşıyacağız. 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız" ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
Balıkçıların yüzü sezonda palamut ile güldü
Balıkçıların yüzü sezonda palamut ile güldü Denizlerde av sezonunun bitmesi ile Ordulu balıkçılar tekneleri limana çekerken, palamut balığı ile bereketli bir sezon geçirdiklerini söylediler.
25.04.2023 Gündem
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Yoğun kar yağışı sürüyor. Bu çerçevede bazı illerde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
30.03.2023 Gündem
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömen anne için ağırlaştırılmış müebbet talebi
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömen anne için ağırlaştırılmış müebbet talebi Ordu'nun Altınordu ilçesinde evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Bilge Çapa (27) hakkında 'altsoydan akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
30.03.2023 Gündem
Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları! 16 Aralık 22 Ordu Fatsa, Ünye, Merkez, Akkuş kura sonuçları açıklandı mı?
Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları! 16 Aralık 22 Ordu Fatsa, Ünye, Merkez, Akkuş kura sonuçları açıklandı mı? Ordu TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, TOKİ Ordu kura çekimi canlı yayın ile nasıl takip edilir? TOKİ Ordu kura çekimleri bugün saat 10:00'da başlayacak. Ordu ilinde isim listesinin belli olmasıyla hak sahipleri rahat nefes alacak. Ev sahibi umudu yaşayanlar Ordu kura sonuçları için araştırmalarını hızlandırdı. Peki TOKİ Ordu kura sonuçları açıklandı mı? Fatsa, Merkez, Ünye, Akkaş, Çamaş, Çaybaşı, Mesudiye isim listesi belli oldu mu? İşte Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları…
16.12.2022 Ekonomi
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir?
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi. Peki, Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden?
16.12.2022 Gündem
Murat Hazinedar kimdir, tutuklandı mı? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hangi parti?
Murat Hazinedar kimdir, tutuklandı mı? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hangi parti? Beşiktaş Belediyesi'nin eski yönetimine düzenlenen 'çıkar amaçlı suç örgütü kurma', 'rüşvet', 'irtikap' suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, Murat Hazinedar kimdir, hangi partiden, nereli?
16.12.2022 Gündem
İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde 1611 konutun kurası Ordu'da çekildi
İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde 1611 konutun kurası Ordu'da çekildi Ordu'da Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılacak 2 bin 50 konutun 1611'i için kura çekimi yapıldı. Kurada adı çıkanlar sevinç yaşadı. 
15.12.2022 Yaşam
Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı?
Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı? Beşiktaş Belediyesi’nde 2016 yılına ait müfettiş raporuyla başlayan soruşturmada hakkında gözaltı kararı alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar Kastamonu Tosya’da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında sabah saatlerinde 16 şüpheli yakalanmış, Hazinedar adreslerinde bulunamamıştı. Peki, Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı?
14.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatsa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatsa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.