Komutan

Komutan

Son dakika Komutan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Komutan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Komutan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komutan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komutan gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.069 komutan haberi bulunmuştur. Tüm komutan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı
'Cenazeden geliyorum' dedi, 0.51 promil alkollü çıktı Aksaray’da polis uygulamasına takılan ve “Cenazeden geliyorum” diyen sürücü 0.51 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerine, “Kusura bakmayın” diyen alkollü sürücü ısrarla cenazeden geldiğini belirterek özür dileyip cezadan kurtulmak istese de 6 bin 439 TL ceza kesilip ehliyetine 6 ay el konuldu.
21.04.2024 Gündem
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi Osmaniye'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) hızlı tren hattı inşaatındaki demir korkuluklar balyoz ve demir kesme makası kullanılarak çalındığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındığı belirtildi.
18.04.2024 Gündem
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
TPAO Siirt’te petrol arayacak! Proje bedeli 9 milyon lira
TPAO Siirt’te petrol arayacak! Proje bedeli 9 milyon lira Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Adana'da "Rottweiler" dehşeti!  2 kişi gözaltına alındı
Adana'da "Rottweiler" dehşeti! 2 kişi gözaltına alındı Adana'da annesiyle bayram gezmesinden dönerken 4 yaşındaki kız çocuğu Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı. Seyhan polisleri köpeğin sahibi ve köpeği gezdiren kişiyi gözaltına aldı.
14.04.2024 Adana
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı Avcılar'da gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından kimlik kontrolü için durdurulan 2 şüpheliden biri silahıyla bekçiyi vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bekçinin tedavisi devam ederken gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
11.04.2024 Gündem
Antalya'da feci kaza: 29 kişi yaralandı
Antalya'da feci kaza: 29 kişi yaralandı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servis aracı, meydana gelen kazada otomobille çarpışarak devrildi. 29 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
10.04.2024 Gündem
Tümgeneral, uygulamayı denetleyip çocuklara şeker ve hediye verdi! Bayram boyunca devam edecek
Tümgeneral, uygulamayı denetleyip çocuklara şeker ve hediye verdi! Bayram boyunca devam edecek Adana İl Jandarma Komutanı Tümgeneral, Coşkun Sel, uygulama noktalarını denetleyerek, durdurulan araçlardaki çocuklara şeker ve hediye verdi.
9.04.2024 Adana
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, doğu-batı, kuzey-güney demeden Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, bölünmüş yol ve otoyol yapımına büyük önem verdiklerini söyledi.
9.04.2024 Gündem
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Ev sahibi ile kiracı arasında kavga! Ortalık savaş alanına döndü
Ev sahibi ile kiracı arasında kavga! Ortalık savaş alanına döndü Esenyurt'ta, evden çıkmadığı iddia edilen kiracı ile ev sahibi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ailelerin de dahil olduğu kavgada, 6 kişi yaralanırken o anlar ve telefonu kamerasına yansıdı.
6.04.2024 Gündem
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’ne yurt dışından da yoğun ilgi var. 85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8- 10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de Secret of Pearls (İnci Taneleri) için özel gösterim yapılacak.
5.04.2024 Magazin
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı Tekirdağ'da Çorlu Devlet Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga meydana geldi. Yaşanan kavgayı güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.04.2024 Gündem
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Komutan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komutan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.