Kimlik Bilgileri

Kimlik Bilgileri

Son dakika kimlik bilgileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kimlik bilgileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kimlik bilgileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimlik Bilgileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimlik bilgileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.762 kimlik bilgileri haberi bulunmuştur. Tüm kimlik bilgileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokaktaki şarj istasyonlarına dikkat! Banka uygulama şifresi, kimlik bilgileri kopyalanıyor
Sokaktaki şarj istasyonlarına dikkat! Banka uygulama şifresi, kimlik bilgileri kopyalanıyor Halka açık yerlerde akıllı telefonları şarj etmek için kullanılan istasyonları pek çok biliyor ve kullanıyor. Seyahatte şarjı biten kimseler için adeta bir kurtarıcı... Ancak güvenlik uzmanları, halak açık şarj istasyonlarının ciddi tehlikeler barındırdığını açıkladı.
8.04.2024 Yaşam
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) ajan ağının deşifre edildiğini duyurdu. SBU, gözaltına alınan kişiler arasında Donetsk bölgesindeki savunma fabrikasının mühendisi ve belediye meclisi yetkilisinin de bulunduğunu açıkladı.
5.02.2024 Dünya
Telefon dolandırıcılarına 15 ilde operasyon
Telefon dolandırıcılarına 15 ilde operasyon İstanbul merkezli 15 ilde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak ve sahte sigorta sitesi kurarak vatandaşları 5 milyon 885 bin lira dolandıran şebekeye düzenlenen operasyonlarda 41 şüpheli gözaltına alındı. 
16.01.2024 Gündem
Telefon dolandırıcılarına 15 ilde operasyon
Telefon dolandırıcılarına 15 ilde operasyon İstanbul merkezli 15 ilde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak ve sahte sigorta sitesi kurarak vatandaşları 5 milyon 885 bin lira dolandıran şebekeye düzenlenen operasyonlarda 41 şüpheli gözaltına alındı.
16.01.2024 Gündem
61/1-O Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1-O Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
61/1-O Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1-O Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Park etmenin yasak olduğu haller ve yerler ile alakalı karayolları trafik kanununda belirtilmiş bazı trafik suçları vardır. 61/1-o trafik kodu da bu cezalar arasında yer almaktadır. Taşıt yolu üzerinde bulunan engelliler için ayrılmış park yerine park etmek suçunu ifade etmektedir.
19.09.2023 Gündem
25 yaşındaki Ayşe doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu! 1 milyon TL'lik rapor
25 yaşındaki Ayşe doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu! 1 milyon TL'lik rapor Anestezi teknikeri Ayşe Karaman’ın ailesi, kızlarının ölümünden sorumlu tuttukları ve mahkemece 3 yıl 4 ay ceza verilen anestezi doktoru Özgür Tarhan hakkında maddi ve manevi tazminat talebiyle dava açtı. Bilirkişi, tazminat olarak yaklaşık 1 milyon TL ödenmesi yönünde rapor hazırladı.
11.08.2023 Yaşam
ATM kullanan milyonları ilgilendiriyor! Parası sıkışan dikkat: Mutlaka belgelendirin
ATM kullanan milyonları ilgilendiriyor! Parası sıkışan dikkat: Mutlaka belgelendirin ATM kullanan pek çok vatandaş sıkışan paralar nedeniyle mağdur oluyor. Parayı alamadığı halde ücret hesabından çekilmiş gibi düşüyor. Bankaya başvuran vatandaşlar, uzun süreçler sonrasında ancak paralarını alabiliyor. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, ATM’de parası sıkışarak hak kaybı yaşayanlara yol gösterecek açıklamalarda bulundu.
4.08.2023 Ekonomi
İkinci el araç ticaretinde hile videosu çekmişti! Bakanlık duyurdu: Aldı-sattı yakalandı
İkinci el araç ticaretinde hile videosu çekmişti! Bakanlık duyurdu: Aldı-sattı yakalandı İkinci el araba ticaretinde yapılan hilelerle ilgili videolar çeken Metehan Meşe'ye 300 bin TL idari para cezası kesildiğini Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan duyurdu.
14.07.2023 Gündem
Takometre Nedir, Ne İşe Yarar? Takometre Türleri Nelerdir?
Takometre Nedir, Ne İşe Yarar? Takometre Türleri Nelerdir? Takometre, motorlu cihazlarda kullanılmakta olan RPM saati veya devir saati olarak bilinmektedir. Motorun birim zaman içerisindeki devir sayısını ölçen ve gösteren bir devir saati olarak ifade edilebilir. Genel olarak takometre, dakika bazında ölçüm yapmaktadır. Yani bir dakikadaki dir sayısının ölçülerek gösterildiğini söylemek mümkün olmaktadır.
6.06.2023 Gündem
Ankara'da eş zamanlı operasyon: 12 gözaltı
Ankara'da eş zamanlı operasyon: 12 gözaltı Ankara'da uyuşturucu ticaret ve imalatına yönelik, jandarma ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.
31.05.2023 Gündem
Resmi Gazete’de yayımlandı! ‘Ulusal Engelli Veri Sistemi’ oluşturulacak
Resmi Gazete’de yayımlandı! ‘Ulusal Engelli Veri Sistemi’ oluşturulacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, engelli bireylere tanınan hak ve hizmetlerden yararlanmada kullanılmak üzere, Engelli Bireylere Kimlik Kartı Verilmesine ve 'Ulusal Engelli Veri Sistemi' oluşturulmasına ilişkin usul ve esasları belirleyen yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
12.05.2023 Gündem
AYM'den, mahkumun dilekçesinde bilgilerinin paylaşılmasına ihlal kararı
AYM'den, mahkumun dilekçesinde bilgilerinin paylaşılmasına ihlal kararı Anayasa Mahkemesi (AYM), cezaevinde hükümlü H.N.M'nin, farklı kurumlara yazdığı kişisel dilekçeleri gönderilirken kurum tarafından üst yazıda suç türü ve kimlik bilgilerinin paylaşılmasını, kişisel verilerin korunmasını isteme hakkının ihlali olduğuna hükmetti.
6.05.2023 Gündem
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor Uzmanlara göre, özellikle akıllı saatler gibi giyilebilir teknoloji üzerinden kişinin günlük rutininden gittiği yerlere kadar birçok veri toplanıp işlenebiliyor. Ayrıca “ortadaki adam” saldırısı ile kişisel bilgiler manipüle edilebiliyor.
5.05.2023 Gündem
Deprem sonrası çelik prefabrik evlere ilgi arttı!
Deprem sonrası çelik prefabrik evlere ilgi arttı! Türkiye’nin deprem kuşağında yer aldığını göz önünde bulundurarak çelik prefabrik evlerin daha da popülerleşeceğini öngördüklerini belirten Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, “Deprem sonrasında çelik prefabrik evlere talebin artması şaşırtıcı değil. Çünkü insanlar hayatlarını güvenli yapılarda sürdürmek istiyor" dedi. 
28.04.2023 Yaşam
Kimlik bilgileri çalınıp çıkartılan kredi kartıyla 30 bin lira dolandırıldı
Kimlik bilgileri çalınıp çıkartılan kredi kartıyla 30 bin lira dolandırıldı Antalya'da, emekli İbrahim Bibi (67), çalınan kimlik bilgileriyle çıkartılan kredi kartından 30 bin 600 liralık para çekilip harcama yapıldığını belirterek, "Banka, benim rızam olmadan limitimi yükseltmiş. PTT kartı başka birisine teslim etmiş. Beni mağdur ettiler" dedi.
28.04.2023 Gündem
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu"
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu" İzmir'de çeşitli yöntemlerle özellikle kente gelen yerli ve yabancı turistlerin banka hesaplarını ele geçiren, bu yolla yaklaşık 1 milyon lira haksız kazanç elde ettiği belirlenen ve liderliğini H.A.'nın yaptığı suç örgütüne, İzmir polisi tarafından "Günbatımı Operasyonu" gerçekleştirildi. Eğlence mekanları ve evler olmak üzere 37 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
Maltepe’de lüks otomobillere dadanan şahıslar yakalandı
Maltepe’de lüks otomobillere dadanan şahıslar yakalandı Maltepe’de farklı tarihlerde 4 ayrı lüks otomobilden toplamda 360 bin TL değerinde hayalet gösterge ve konsol hırsızlığı gerçekleştiren şahıslar yakalandı.
26.03.2023 Gündem
Yapı İşleri Genel Müdürü Aslan: Hasar tespitinin yüzde 35’i tamamlandı
Yapı İşleri Genel Müdürü Aslan: Hasar tespitinin yüzde 35’i tamamlandı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, "Hasar tespit çalışmalarını 4-5 gün içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Kümülatif olarak bakıldığında ise tüm illerde yüzde 30-35 bandında olduğumuz görülüyor” dedi.
11.02.2023 Gündem
Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun 'Schengen' şoku! 'Dolandırıldık'
Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun 'Schengen' şoku! 'Dolandırıldık' Schengen vizesi almak isteyen 2016 Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun’un başına talihsiz bir olay geldi. İşlemlerini yaptırmak için bir firma ile anlaşan Kurşun hayatının şokunu yaşadı. Vize içi belgelerini gönderdiği kişilere bir daha asla ulaşamadı. Tüm bilgileri kimliği belirsiz kişilerin eline geçen Kurşun, şoke eden detayları anlattı.
28.01.2023 Yaşam
e karne neden gözükmüyor 2023? E karne açılmıyor, e karne giriş yapamıyorum, nasıl yapılır? Bu yıl e karne verilecek mi?
e karne neden gözükmüyor 2023? E karne açılmıyor, e karne giriş yapamıyorum, nasıl yapılır? Bu yıl e karne verilecek mi? Yaklaşık 19 milyon İlk ve ortaöğretim öğrencisi 20 Ocak bugün karne alacak. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk yarıyıl tatili başlarken karne heyecanı devam ediyor. İlk dönemin bitmesine saatler kaldı. Öğrenciler e karne sisteminin açılıp açılmayacağını araştırıyor. Peki, E karne açılmıyor, e karne giriş yapamıyorum, e karne neden gözükmüyor 2023? e karne girişi nasıl yapılır, e karne verilecek mi?
20.01.2023 Eğitim
Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiren IMEI uyarısı: En az bir kere yapın!
Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiren IMEI uyarısı: En az bir kere yapın! Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Resmi Gazete’de yayımlandı, tamamen değişti. Cep telefonlarının kimlik bilgileri yani IMEI kayıtlarına ilişkin oluşturulan düzenlemeyle şebeke almayan cep telefonlarının pasif hale getirilme süresi, 7 yıldan 1 yıla düşürüldü. Uzmanlar ise vatandaşlara hayati uyarılarda bulundu.
2.12.2022 Bilim ve Teknoloji
VPN uygulaması nedir? VPN yasal mı, kullanmak suç mu? VPN güvenli mi, kimlik bilgileri çalınır mı?
VPN uygulaması nedir? VPN yasal mı, kullanmak suç mu? VPN güvenli mi, kimlik bilgileri çalınır mı? İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırı sonrası BTK bant daraltma uygulamasına gitti. BTK’dan yapılan duyuruda Türkiye genelinde başta Twitter, Facebook ve Instagram gibi uygulamalar için bant daraltma uygulaması yapıldığı açıklandı. Birçok kullanıcı ise VPN uygulamalarına yönelirken uzmanlardan da uyarılar geldi. Peki, VPN uygulaması nedir? VPN yasal mı, kullanmak suç mu? VPN güvenli mi, kimlik bilgileri çalınır mı? VPN ile virüs, casus yazılımlar ve botlar gelir mi? Akademisyen Yazar Ecehan Ersöz anlattı.
14.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Tapuda yeni dönem! Kimlik kartı eski olanlar dikkat, tüm Türkiye'de resmen başladı
Tapuda yeni dönem! Kimlik kartı eski olanlar dikkat, tüm Türkiye'de resmen başladı Tapuda yeni dönem başladı. Artık Türkiye genelinde kullanılıyor. Yüz binlerce vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi (EKDS) devreye alındı. Peki bu sistemin vatandaşa yansıması nasıl olacak, neler değişecek? Eski kimlikle işlem yapılabilecek mi? Tapu müdürlüklerine gidecek vatandaşlar için çok önemli uyarı geldi. İşte detaylar…
8.11.2022 Gündem
Tapuda yeni dönem! 81 ilde başladı, SMS ile uyarı gönderiliyor
Tapuda yeni dönem! 81 ilde başladı, SMS ile uyarı gönderiliyor Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve daha önce pilot uygulamaları yapılan Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi (EKDS) artık Türkiye genelinde kullanılmaya başlandı. Yeni sistem ile tapuda sahteciliğin önüne geçilebilecek. İşte detaylar...
2.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kimlik Bilgileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimlik bilgileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.