Kemaliye

Kemaliye

Son dakika kemaliye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kemaliye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kemaliye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemaliye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemaliye gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 kemaliye haberi bulunmuştur. Tüm kemaliye haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Reşit Polat kimdir?
AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Reşit Polat kimdir? AK Parti Kilis Belediye Başkan adayı Raşit Polat kimdir? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti adayları belli oldu. Peki AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Raşit Polat kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı Devlet destekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Erzincan'da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında destekleme alan kadın girişimci hayvan varlığını 2 katına çıkardı.
10.12.2023 Ekonomi
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir? Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araştırılmaya başlandı.
21.10.2023 Gündem
Muğla'daki yangının nedeni ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı
Muğla'daki yangının nedeni ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana ulaşan, hem havadan hem de karadan müdahaleyle 7 saatte kontrol altına alınan yangında, 5'i makilik, 155'i orman olmak üzere 160 hektar alan zarar gördü. Bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri, yangının yol kenarına atılan sigara izmaritinden çıktığını belirledi.
15.07.2023 Gündem
Dolu yağışı nedeniyle yollar beyaza büründü
Dolu yağışı nedeniyle yollar beyaza büründü Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde etkili olan dolu yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken yollar beyaza büründü.
21.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: 14 Mayıs'a bayram havasında hazırlanıyoruz
Bakan Kurum: 14 Mayıs'a bayram havasında hazırlanıyoruz Pendik ve Çekmeköy'de ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Bayram havası içerisinde sevgi ve muhabbetle 14 Mayıs'a hazırlanıyoruz. İnşallah 14 Mayıs akşamı da buradaki kardeşlik, birlik ve beraberlik daha da yüksek olacaktır. 14 Mayıs'taki zaferimizle hizmetlerimize, eserlerimize, eser siyasetimize aynı anlayışla devam edeceğiz" dedi.
10.05.2023 Ekonomi
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Üzerine 300 kiloluk bahçe kapısı devrilen kadın hastanelik oldu!
Üzerine 300 kiloluk bahçe kapısı devrilen kadın hastanelik oldu! Konya’nın Kulu ilçesinde evine gelen misafirlerine bahçe kapısını açmak isteyen kadın, yaklaşık 300 kilogramlık kapının bağlantılarının koparak üzerine düşmesi sonucu hastanelik oldu.
10.09.2022 Yaşam
Sahipsiz köpeğin saldırdığı çocuğa 40 dikiş atıldı
Sahipsiz köpeğin saldırdığı çocuğa 40 dikiş atıldı Konya'nın Kulu ilçesinde evlerinin önünde sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan Çınar S. (9) boğazından ve başından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çınar S.’nin yaralarına 40 dikiş atıldı.
30.08.2022 Yaşam
Başbağlar'da, PKK'nın katlettiği 33 kişi dualarla anıldı
Başbağlar'da, PKK'nın katlettiği 33 kişi dualarla anıldı Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde, 5 Temmuz 1993'te PKK'lı teröristler tarafından katledilen 33 kişi, olayın 29'uncu yıl dönümünde köyde düzenlenen törenle anıldı.
5.07.2022 Gündem
Başbağlar Katliamı nedir, ne zaman ve nasıl oldu? Erzincan Başbağlar Katliamı neden yapıldı, failleri kim?
Başbağlar Katliamı nedir, ne zaman ve nasıl oldu? Erzincan Başbağlar Katliamı neden yapıldı, failleri kim? Başbağlar Katliamı'nın bugün 29'uncu yıl dönümü. 1993'te Erzincan Kemaliye'ye bağlı Başbağlar Köyü’nde 33 sivil katledildi. PKK'nın en büyük sivil katliamlarından birisi olan Başbağlar’ın acısı hala dinmedi, hayatı kaybedenler gözyaşlarıyla anılıyor.
5.07.2022 Gündem
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu Karayolları Genel Müdürlüğü, ülkenin bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı sonrası yol durumuna yeni ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 12 noktada ulaşımın durduğu belirtildi. Öte yandan Tarsus - Adana - Gaziantep Otoyolu ve İstanbul - Ankara Otoyolu her iki yönde kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
19.01.2022 Gündem
Alaeddin Yavaşça öldü mü? Devlet sanatçısı Prof. Dr. Aleaddin Yavaşça kimdir, nereli, kaç yaşında vefat etti?
Alaeddin Yavaşça öldü mü? Devlet sanatçısı Prof. Dr. Aleaddin Yavaşça kimdir, nereli, kaç yaşında vefat etti? 600’den fazla bestesi bulunan usta sanatçı Alaeddin Yavaşça’nın hayatını kaybettiği duyuruldu. Bir süredir tedavi gören Yavaşça’nın vefat haberini TRT Müzik Koordinatörü Kenan Bölükbaş duyurdu. Peki, Alaeddin Yavaşça kimdir, neden vefat etti, hastalığı ne?
23.12.2021 Yaşam
Restore edilen tarihi bina yandı
Restore edilen tarihi bina yandı Konya'da daha önce sahibi tarafından restore edilen 2 katlı tarihi bina yanarak küle döndü.
8.12.2021 Yaşam
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları!
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları! TOKİ ev sahibi yapmaya devam ediyor. 13 ilde toplam 1.310 konut kura çekilişiyle sahiplerini bulacak. 117 bin TL'den başlayacak konut fiyatları dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İl il konut fiyatları…
19.11.2021 Ekonomi
TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Başvurular başladı, 393 lira taksitle...
TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Başvurular başladı, 393 lira taksitle... Ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den açıklama geldi. Başvurular başladı. Fiyatlar 117 bin liradan, taksitler ise 393 liradan başlıyor. 13 ilde uygun fiyat ve uzun vadelerle bin 310 konut satışı yapılacak. Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası aracılığı ile 10 Aralık'a kadar kabul edilecek. İl il konut fiyatları ve taksitleri duyuruldu, başvuru şartları açıklandı.
18.11.2021 Ekonomi
Kaymakam Murat Atıcı kimdir? Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Murat Atıcı Bozkurt Kaymakamı oldu! Bozkurt’un yeni Kaymakamı Murat Atıcı!
Kaymakam Murat Atıcı kimdir? Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Murat Atıcı Bozkurt Kaymakamı oldu! Bozkurt’un yeni Kaymakamı Murat Atıcı! Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi kaymakamı Yenidünya ile Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Atıcı yer değiştirildi. Peki, Murat Atıcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
17.08.2021 Gündem
Bozkurt Kaymakamı değişti mi? Okan Yenidünya kimdir, kaç yaşında?
Bozkurt Kaymakamı değişti mi? Okan Yenidünya kimdir, kaç yaşında? Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi kaymakamı Yenidünya ile Giresun'un Dereli ilçesi kaymakamı Atıcı yer değiştirildi. Daha önceden sel tecrübesi olan Atıcı, ilçenin yeniden ayağa kaldırılma sürecinde görev üstlenecek. Peki, Okan Yenidünya kimdir?
17.08.2021 Gündem
Muğla'da akılalmaz kaza! Otomobilin yarısı yok oldu...
Muğla'da akılalmaz kaza! Otomobilin yarısı yok oldu... Muğla'nın Ortaca ilçesinde, 16 yaşındaki sürücünün kullandığı otomobil, kaldırımdaki beton elektrik direğine çarpıp, iki parçaya ayrıldı. Kazada, sürücü ile yanındaki arkadaşı yaralandı.
26.05.2021 Yaşam
Alaeddin Yavaşca'dan kötü haber!
Alaeddin Yavaşca'dan kötü haber! Türk müziğinin duayenleri arasında yer alan Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'dan kötü haber geldi. Hastanede tedavisi devam eden 95 yaşındaki Alaeddin Yavaşca, sevenlerinden dua istedi.
27.04.2021 Magazin
Ölü bulunan Kaymakam Yılmaz Kurt'un son mesajı ortaya çıktı
Ölü bulunan Kaymakam Yılmaz Kurt'un son mesajı ortaya çıktı Aydın'ın Didim ilçesinde sahil kenarında park halinde olan otomobilinde cansız bedeni bulunan Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt'un (45) makamından çıkarken personeliyle helalleştiği, şoförü ve korumasına da 'Hakkınızı helal edin' yazılı mesaj gönderdiği öğrenildi. Kurt, bugün memleketi Trabzon'un Çaykara ilçesinde toprağa verilecek.
3.04.2021 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Telefon dolandırıcısı, otelde yakalandı
Telefon dolandırıcısı, otelde yakalandı Gümüşhane’de, telefonla aradığı N.Ö. isimli kadını, kendisini savcı olarak tanıtıp 30 bin lira dolandıran O.K., Erzincan’da kaldığı otel odasında yakalandı.
12.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemaliye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemaliye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.